superhappy

Det är sjukt, mitt humör är på topp! Åkte hem rätt tidigt från Aany, hon följde mig ner för backen, och herregud va kul man kan ha? Skrattkramt ftw, yeah. Sen när jag kom hem övertalade jag Julia om att hänga på mig ut och springa, fick dock ett litet utbrott för att pappa typ kastat sladden till min mp3 ? Så jag kan inte ladda den, ska gå ner och skälla ut honom alldeles strax. Efter springturen var mitt humör ännu mer på topp, så sjukt glad, gaah. Det känns så skönt att må bra igen, verkligen. WOHO liksom typ. Nu sitter jag och målar naglarna, ska snart gå och lägga mig. Måste packa gympakläder först, eller ska man skippa den lektionen..? Har inte bestämt mig än, baah.


hicka och garvparty hos aany.

Jajjamänsan, här sitter jag i Aanys säng med en dator i knät, hon ligger här bredvid och säger "faaan jag tyckte nått vibreraa", (jag varnar er, detta lär bli ett väääldigt flummigt blogginlägg).

Skuulan var seg och tråkig, men det dög. Syslöjd med min favoritfröken, känn ironin i mitt skrivande, sen var det musik jaa. Fortsatte på att spela in våran skiva, det låter förjävligt, men det blir bra! Svenskan gick åt att snacka teater, och matten snackade vi muntliga nationella, fyfan jag är rätt körd på det alltså. Bilden fortsatte jag att måla på min surrialistiska bild, fin stavning där jaa. Spanskan lyckades vi smöra till oss att få slippa och plugga hemma till nationella provet, men ojoj va vi pluggade. Jag Bim, Jessica, Erik, Lovisa och Albin drog och käka pizza istället, det var mumma. 

Sen så tog jag min mammas biikey och åkte hem till Aany, så nu sitter jag här. Aany säger att jag låter som supermario hoppar när jag hickar, peace out, nu ska jag sjunga vengaboys med jonsson på msn! 

böööh för måndagar.

Nej, måndagar är ingen hitt alltså, meen ett litet sms gjorde min morgon till något bra iallafall. iih sötnos.  Cyklade iväg till skolan med min tönt Lovisa som vanligt dåå, väl framme i skolan så började dagen med mentorstid & TFM-tid. På TFM var vi några som läste teatermanus som sedan gick överstyr och blev bara mer och mer oseriöst, men det var kul. Dagen fortsatte med spanska som kan ta sig nån stans. So lektionen var helt okej, jessica och bim fick ett "litet" garvanfall där vaa, haha. Gympalektionen var bara boring, men hej bilda böghög! Killbesök i omklädningsrummet, hahaha, fyfan. "DOM får IINTE tro att det blir traditiooon av det hääär", ja herregud. Kom försent till matten och Lars var jätteglad, naaat, sedan var det studiebesök på fjärrvärmevärket (KOLLA TESS, JAG KAN SÄGA DET.) Det var väl intressant *host*. Sedan försökte min käre kompis Tess övertala mig att åka på IFK-matchen med henne, jag sa att jag hängde på om pappa betala min biljett. När jag kommer hem så säger pappa att han kan betala, så Tess blev överlycklig, haha. Så vi for iväg till IFK matchen iallafall, Örebro mötte dom då, matchen slutade 0-0, ojoj vilken koll jag har!  "BILLIIGA FRISPARKAR" eller vad var det tess? Jaja, Tess är dum i huvet och snart här nere ska ni få skratta åt en kommentar, jajjamänsan. Nu ska jag sova och drömma om världen sötnos, iiih



min bror;  kolla, den där bilen har registreringsnummer ULL
tess; va vart? Jahaa, däär
min bror; vad blir det om man sätter P framför ULL och sen ett A på slutet?
tess; *tänker* pula
hanna asgarvar och slår huvvet i fönsterrutan
10 minuter senare
tess; PLA blir det väl?
hanna garvar ännu mer.
hanna; pulla idiot! man sätter P framför ULL, då blir det PULL, sen sätter man dit ett A, då blir det PULLA.
tess asgarvar och fattar poängen i skämtet.


GO TESS; jag diggar dig iallafall.

vindruvor is the shit

Jag och tess har haft en äta-vindruvor-och-prata picknick, det var mys. Du är underbar baby <3 Snart ska jag iväg och träna med en annan underbar tjej, nämligen Linnéa, yeah det är mys det med. Lovisa kunde tyvärr inte. Nej, nu ska jag gå och byta om, hejs.

allergi.

Nu börjar min pollen & gräs allergi göra sig påmind. Igår rann mina ögon hela dagen, dom var helt röda så det såg ut som om jag hade gråtit. Allergitabletten hjälper inte och knappt att ögondropparna gör det heller. Fyfan va jag hatar't.

åtta dagar senare ..

Hm, ja. Nu är jag här, det var längesen. Jag har varken haft lust eller tid att uppdatera faktiskt, men jag har täänkt göra det flera gånger, och det är ju tanken som räknas, eller hur? haha. Igår var det fredag, - hanna älskar fredagar, men vem gör inte det liksom?  Skolan var helt okeej, vi fick våra snygga klasströjor, kanske blir att lägga in en bild på den sen, sånt som märks. VI fick även tillbaka mattenationella proven som vi gjorde i torsdags, det var väl helt okeej, men det kunde ha gått bättre, hata matte. Sen så gjorde jag & Linn vårat praktiska prov i hemkunskapen, det gick rätt bra den här gången tror jag! Förra gången ska vi inte prata om, haha, men det var sussis fel då! Efter skoolan hade jag sällskap med Albinobitchen heem, sen så städade jag mitt rum och solade. Jag låg ute i solen kanske 20-25 minuter och jag har bränt mig i ansiktet och på magen, hääärligt. Sen så kom Olle hit, iihi. Nu måste jag göra mig i ordning och följa med Erika in till stan, woho.





jag tycker om dig <3
 


bad news.

Jag blev sur förut. Dom har tydligen ringt ifrån vårdcentralen idag, och sagt att jag måste komma upp nästa vecka och göra om mina blodprover, för att det har blivit något fel, att dom är borta eller nått. KUL DÅ, men yeees, här längtar vi efter att sticka oss i armen ännu en gång, varför inte? Det är ju så himla mysigt menar jag.  naat.


härliga underbara fredag.

Den här veckan har varit lite krisit med att hinna skriva blogg alltså. Onsdags åkte jag till stan efter skolan, träffade Niklas & Elin på en fika, sen åkte jag och Elin hem till henne, köpte även present till kusinvitamin. Torsdag var det picknick med mina favvosar Anton och Lovisa, kanske lägger in några av bilderna sedan!

Idag är det FREDAG, underbara härliga fredag, yeah. Dagen i skolan har varit vääldigt slapp, känns det som iallafall. Matte, Spanska, Martin sa att jag var elak mot Soledad, men neeråå, inte jag inte. No fick vi lyssna på en man i från Gambia som stog och prata om sitt land, det var faktiskt rätt intressant! Sen var det lunch, efter det drog vi till bibilioteket och lyssnade på konsumenrätt, typ. Fick sluta en halv timme tidigare typ, sen träffade jag SnyggErika. Nu fastnade jag hääär, men ska snaart gå och fixa mig lite, iiih längtar till ikväll!

Min bror är laaaaat.

En konversation mellan mig och min bror. Pappa hade lämnat en lapp,
"Kan någon av er plocka ner tvätten och hänga upp den nytvättade? Mamma och jag har möte, är hemma efter sju"
Så ringde han precis när jag kom hem också och sa åt oss en extra gång, sen sa han att vi får laga mat själva ikväll också! 

Jag; jag kan plocka ner tvätten nu då
Bror; mm, gör det du, *fortsätter plugga*
en kvart senare 
Jag; ska du hänga den här tvätten eller ska du laga maten sen?
Bror; jag kan typ kanske laga maten sen
Jag; så jävla slö är du!
Bror; äh, det är sånt här du får vänja dig vid, det är såhär det kommer va!

Så han påstår att bara för att jag är tjej kommer jag få hänga tvätten och laga maten, fanheller!
Men, gissa vem som lämnade huset och försvann? JO, MIN BROR.
Vem är kvar med tvätten & maten?
JO, JAG!  Jag vet inte ens vart han skulle eller när han kommer tillbaka!  Fan för honom .

hur svårt kan det va, da da da

Jag har fått en låt på huvet tack vare Lisafisa! Haha, har gått och sjungit den ända sen vi slutade nu! Förövrigt så gick den här tisdagen rätt snabbt, för en gångs skull! Jag lyckades nog fjäska in mig hos sytanten idag, go hanna! Jag hade en egen idé och hon lät jätteglad när hon pratade med mig, dock hjälpte hon mig knappt, men jaja! Höll på att somna när vi tränade teatermanus på svenskan, men alla verkade lite halvt borta där, men det tar vi igen! Nu ska jag plugga, laga mat och sen blir det träning med töntlovisa! yeahooo

Tänd ett ljus!

Nu har vi tänt ett ljus där nere, för den tio åriga flickan Engla.
Det är hemskt att något sånt här kan hända, det är sjukt att det finns sådana människor.
jag förstår inte!  Rest in peace!

image56

BF-brudar!

Skolan idag var helt okej. Rätt segt, fast ändå så gick måndagen rätt snabbt för en gångs skull, yeah bra förklaring hanna! Spanskan var rätt rolig, iallafall början, då Albin goes pro på att imitera Soledad, det var riktigt kul! Vi fick även preliminärintagningen till gymnasiet, iiih :D Tess och Hanna kommer eventuellt bli Barn&Fritid brudar efter sommar'n. Det känns rätt nice! Nu hinner jag inte skriva mer, andra avenyn om 7 minuter.

mööjspööjs

=myspys.   Japp, här sitter jag i mina nya shorts och en stor mysig tröja och myser. Bra musik och trevligt sällskap på msn, det är nice. Dock ligger matteboken och väntar på mig, men jag orkar inte just nu, det får bli senare. Fast nu ska jag byta om lite, så blir det ut på promenad med Erika, det är välbehövligt, yesyes. Kanske uppdaterar senare, hejs!

helgens sammanfattning.

Nu var det ett tag sen det vart ett seriöst inlägg, så ja, jag ska försöka mig på ett här, haha.
 
Helgen har varit grymt kul fast förvirrande, men det har sina anledningar. I fredags var det supermys med Jessica, bio och grejer. Vi såg superhero movie, så nu har jag blåmärken på armen för att jessica nöp mig varje gång hon börja garva. Sen på kvällen så bar det av mot östra ryd, hem till Jessica där vi träffade Ronja och fixa oss. Sen gick vi upp till Carl, där det var fest. Det var riktigt trevligt, träffade även Elin, Emma och Maria där, mysigt värre! Lördagen tillbringade jag i Linköping med min mor, det var mysigt det med! Vi shoppade, meningen var att vi skulle leta kläder till avslutningsmiddag, skolavslutning och brors student. Så hem kom jag med en klänning som nog blir att ha på avslutningsmiddag och studenten, fick även med mig en BH, ett linne, ett par shorts och två par skor hem. Stötte även på snyggErika och snyggMalin på stan, trevliiigt minsann. När jag kom hem så träffade jag Olle, det var mycket trevligt! hihi.

It's not supposed to feel this way.

så fel, så fel, så feeeeel.

It can only get better!

Skolan idag var ruuulig till viss del, på svenskan träna vi teater i aulan, det var läskigt. Om 6 veckor står vi där, aulan är fullsatt av folk och jag vill inte ens tänka tanken.. haha. Förövrigt såå har det inte hänt så jättemycket, jag avgudar min glass, vi är speciella. Nu ska jag sätta mig och fortsätta träna på biologin, prov imorn ;/ Sen ska jag träffa Erika så ska hon förhöra mig tänkte jag, efter det blir det att åka iväg och sola och träna med Lovisa, det blir nice.
Imorn är det fredag, yeeeeeeeeeeeeeees





ena veckan är jag för fin för't, andra veckan vill du ha mig där.
jag förstår inte hur du tänker och förstår inte hur du vill ha det.
men jag vet vad jag vill nu.

pluggpicknick.

Jag har precis kommit hem ifrån Anna. Vi skulle ha pluggpicknick, men det blev nog mer en skrattpratpicknick, men det var mysigt! Mycket prat blev det och annapanna förstår mig som få! Det är skönt att ha såna människor omkring sig. Nu ska jag gå och duscha, sen kanske skriva lite mer på biologin inför provet, känner mig duktig som knappt börjat plugga och provet är på fredag, det är bra! Nej, duschen kallar!


"vem har tappat sitt anus?"

Jaadu Lisa, ibland hör man fel. "Erik har tappat sitt manus" "vaa? vem har tappat bort sitt anus?" 9D säger jag bara. Klassen har varit det ända positiva med den här veckan hittills iallafall. Den här veckan tycker inte om mig, och jag är på dåligt humör, vilket har sina anledningar. It's not supposed to feel this way. Uschfyochblää. Men hoppas jag blir på bättre humör efter kvällen, ska nämligen träffa anna my love <3, Fast innan det måste jag plugga, guuuuuuu va kul. Biologiprov på fredag. Negativa Hanna pyser nu, hej.

give me strenght

Jag-orkar-ingenting-idag. Jag är så sjuktsjuktsjukt trött, fyfan. Skulle ha tränat nu ikväll med, men jag orkar verkligen inte. Ska försöka komma i säng tidigt istället. Men först ska jag ringa Erika, så jag måste gå iväg och leta efter telefonen nu. Jaja, ska bara samla energi till det först, så lat jag är, haha. Skolan idag var rätt okej iallafall, musiken var roligast. Sebba och Albin sjunger finast, haha. För övrigt hände inte så mycket, jag och Jessica har bestämt att det är Hanna&Jessica mys på fredag med Bio o grejer. DET ser jag fram emot. Ikväll är det andraavenyn och imorgon är det sovmorgon. yehoooooooo, hejdå

glassmys

Utvecklingssamtalet gick faktiskt bra, det sista på ramunder iallafall, yeey. Nu ska jag gå och byta tröja, sen ska jag på dejt med min fru malin serru ;D  det är mys! 


stick i armen

Jahaarå, då vare skola igen då. Känns helt okej iallafall, hoppas på att veckan går snabbt, för helgen är något att se fram emot! Tfm tid första, den gick åt till att träna teater, vi fick manusen idag. Så himla kul! Jag är rätt pepp alltså. Det kan nog bli riktigt bra. Sen var det iallafall spanska, hata hata hata. Måste man läsa vidare språk på gymnasiet? Jag funderar på att välja bort det, jag orkar inte 3 år spanska till. Efter spanskan var det SO, den lektionen jobbade vi hur mycket då? INGENTING. Haha, jag jessica och tess satt och kasta sudden o grejer istället. Jag var med en sissodär 15 minuter på gympan sen drog jag upp till vårdcentralen för att ta blodprov. Jag hatar't, usch. Men nu är jag hemma igen, så nu blir det plugg i nån timme, sen ska jag på utvecklingssamtal. Hah, vilken dag.

uppdatering

Nu är jag på lite bättre humör än förut iallfall, det blev inget långt inlägg då. Men iallafall, tack vare min bror så började dagen dåligt. Att komma in och hoppa på min sängkant när jag sover, det är sämsta sättet att väcka mig på! Usch va sur jag blev! Men nu mår jag lite bättre iallafalls om sagt. Söndag idag då, ingen bra dag. Jag hatar söndagar, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Idag händer inte så mycket, insåg att jag faktiskt för en gångs skull, inte har så mycket att plugga. Ska rita några bilder på Noarbetet och läsa igenom so;n. Sen är jag klaaar! Så blir det träning ikväll, det blir nice. Så är det andra avenyn också!

-

det här känns inget kul.

home sweet home

Nu är jag hemma igen. Något som gör mig glad med att komma hem är min bror. När jag kom innanför dörren och ropade hallå, så hör jag att en stol dras ut där uppe. Så ropar någon "hannaaaa" så kommer min bror nedspringande för trappan, kramar mig och säger "du är borta så mycket nu för tiden, bara lämnar mig". I och för sig så härmade han mig, för det var ungefär vad jag sa till honom i veckan, men ändå. Det var gulligt tycker jag. Han gör mig så glad.


hos min älskade Elin.

Just nu sitter jag på en madrass i Elins rum, vi sitter och kollar på vänner på tv;n. Det blev att sova kvar här inatt, mysigt värre. Jag älskar att vara här, det är som ett andra hem, I love it. Igår var vi på stan ett tag, gick och kollade lite bara. Sen hem hit och äta tacos, iih det var gott. "knaprar på min mus", Ja, ibland hör man fel. haha! Efter tacosen kolla vi lite på tv, sen tog vi cyklarna och åkte till Vilbergen och handlade. Sen hem och ha mysiiigt. Kollade på tv tilsammans med Elins bror, kittla sönder varandra! Sen somna vi väl runt halv 1 nån gång, och vakna för nån timme sen. Då vart det frukost tillsammans med Elins bror. Sen nu har vi precis haft kuddkrig Elin och jag, jag ägde sönder henne! muhaha. Vet inte vad vi ska göra sen, beror på hur länge Elin vill ha mig kvar. Men jag har iallfall haft super mysigt här, det behövde jag.! Jag älskar Elin <3


jahapp..

lillebroor, bapbapbaa

bara för att jag har den låten i huvet serru.
Idag har bara varit, nee. Dagen fick en dålig start, vart asstressad, och då är hela dagen förstörd för mig, så äre! Hm, vi hade matte första lektionen, orkade inte jobba verkligen. Sen var det rast och sen var det dags för nationella prov i engelska, läsförståelse först. Den gick nog rätt bra tror jag, den var inte jättelätt men inte heller jättesvår. Hörförståelsen var däremot värre, men vi får hoppas på det bästa. Nu ska jag fixa i ordning lite sen ska jag dra till Elin. Det ska bli kul, jag saknar henne,  hon är bäst.

buhu

Nu har jag käkat och duschat. Har varit och tränat med fröken Carlsson serru, det var nice! Träffade Linnéa också, she made my day! Skrattkramp i magen snackar vi här alltså! *panik i blicken*; HANNA, MINA SHORTS ÄR BAKOFRAM!  Ja herregud, Linnea är oslagbar. Föresten så är jag ledsen,  fast samtidigt glad, men det skiter vi i, för jag är mest ledsen. Pappa ringde när jag var påväg till träningen, då har tydligen våran dator kraschat ihop totalt, så alla mina bilder, all min musik, alla arbeten kan va borta :| det är inte säkert, men kanske. BUHUHU

min nya passion

Jag har hittat min nya passion. Jag håller på att försöka lära mig att dricka kaffe, det går rätt så bra iallafall, men så när jag var hos min kusin förra veckan så drack vi Choklad Cappuccino.
Det är så gryyyymt gott! I LOVE IT


solen gör mig glad!

Att det har varit bra väder hela dagen har gjort min dag toppen alltså! Hoppas solen stannar kvar, jag är trött på regn och snö. Skolan idag var i allafall helt okej, rätt slappt faktiskt! So första, vad gjorde vi? Ingenting. Inte jag iallafall, haha. Sen No läste vi och gick igenom vad som ska vara med på provet nästa vecka, och på svenskan gjorde jag, Tess, Martin och Jessica muntliga nationella prov. Det gick nog rätt så bra tror jag! Hm, sen var det lunch och sen TFM, där jag inte heller gjorde ett skit. Mentorstid, bestämde om klasströjorna, så det är klart nu! Wihoo, nu ska vi bara beställa dom! Engelskan fick vi bara papper på att "träna" till nationella provet imorn med, så jag kom hem vid två kanske. Så hade mamma fixat fika, så mysigt så! Nu väntar jag på Tessan så ska vi ha plugdejt! Tjoho!  

dum i huvet och älskad.

Ingen kan få mig på så bra humör som han, ingen förstår mig som han, ingen känner mig som han. Han vet precis vad han ska göra för att få mig att skratta, han vet precis vad som får mig att gråta. Han kan min humor, han drar sina skämt och gör mig glad. Han finns alltid där på ett sätt som ingen annan gör. Det är så klart min bror jag menar. Han är så jäkla dum i huvet, men åh så älskad han är, världens bästa storebror.

bilden bjuder jag på.
image54

hur många hjul har en buss?

Jani, kan ni svaret på den frågan? Jag & Carl satt och prata om det på msn, tillslut var jag tvungen att googla på det. Så vissa bussar har 4 hjul och andra har 6 hjul. Så det så! Allmänbildning gott folk, allmänbildning! Men på tal om bussar, eller inte, men iallafall. Nu är jag klar med souppsatserna, Nouppsatsen, soförhöret (nästan iaf), jag känner mig duktig! Man får mycket gjort när man knappt kan röra sig, jäävla träningsvärk, och du ELIN håller käft! haha! Jag har till och med hunnit vara social mot mina granntjejer, jag är så duktig så, det var mysigt <3 Nu ska jag snart sova, imorgon är det torsdag sen är det freeeeeeeeedag!

utskrattad.

Jag går som om jag har skitit på mig. Seriöst, bara för att jag inte satt sådär jättenormalt i soffan förut så har jag ännu ondare i mina ben nu, plus att jag har träningsvärk i magen också, så jag kan inte skratta! Men det hindrar inte min familj från att skratta åt mig, jag känner mig mobbad! haha.

latmask med träningsvärk

Träningsvärk från springningen igår gör sig påmind, det gör SÅ ont! Jag måste skaffa bättre skor att springa i annars kommer mina vader kollapsa snart, det kör vi på! För övrigt så har det varit den slappaste dagen på länge, verkligen! Ingen gympa första timmen så då satt vi på torget några stycken och fick möjlighet att träna till nationella provet i engelska. (SOM VI HAR PÅ FREDAG; panik) Men, vi slöa oss bara då. Sen hade vi SO, enda lektionen som vi jobbade på typ. Engelskan fick vi tillbaka prov, det gick bra och så gick igenom lite till nationella provet, Svenskan gjorde vi inte mycket, några gjorde nationella muntliga medans andra tränade på teatern. Det kommer nog bli skit kul, jag är pepp på't nu! yesyes! Efter svenskan slutade vi, jag älskar onsdagar, vi slutar ett varje onsdag! Det är soft, sen var det bara hem och plugga. Nu ska jag snart sluta plugga tänkte jag, sen ska jag slöa slöa slöa och ringa Erika. Sen måste jag prata med Elin också, yeahoo.

take it or leave it!

Jag har en grej som jag kanske borde göra egentligen, men jag vet inte om jag ska. Är det schysstast att tala om det eller låta bli? Jag vill nog veta, men jag vill inte såra någon. Personen ifråga har gett mig ett helt annat intryck än av vad det verkar vara, och jag förstår inte riktigt hur människan tänker, eller människorna heller för den delen. Jag kan ju inte råför mina känslor, right? Då borde personen ifråga förstå! Men frågan är om den gör det? Gah, jag hatar't!


Life is to short just waiting, now or never, this could be your last chans, right?


duktigt!

Jag  känner mig duktig nu! Jag har varit ute och sprungit med pappa, 2½ km ungefär, rätt stolt att jag orkade hela. Jag har sämst kondition, och snart börjar pollen och grejer komma igång ute med så då kan man inte springa på ett tag! Dock känns mina ben helt döda nu, men det är det värt! yeahyeah, snart är det sovar dags också

back to my loveli 9D!

Haarå, igår började skolan! Blandade känslor, kan va skönt att komma hemifrån ett tag om dagarna, fast samtidigt vill jag inget annat än slippa läxor, prov och allt shit. Men jag har ju mina älskade klasskamrater <3 love to them.  Idag så känns det som om dagen har gått rätt snabbt. Syslöjd första, jag lovar och svär på att lärarn avskyr mig, herregud :| Musik efter det, vi sjöng kareoke och började spela in en skiva, fyfan va vi är bra! Det var kul. På svenskan var jag, Lovisa & Tess fortfarande på sånghumör, då var det "alla vi som älskar lovisa klappar nu" som det bjöds på. Vi bestämde även vilken pjäs vi ska spela upp teater på nu i 9:an, det kan nog bli ganska kul. Jag vet inte riktigt om jag gillar min roll än, men vi får seee hur det blir med det! Dagen flöt på, matte bild och spanska. Och nu sitter jag här när jag egentligen borde skriva om "gener och genteknik" och träna på Soförhöret, men vafan, jag orkar inte. Men jag är så illa tvungen, så hejdå!


Det sårar mer än vad ni tror..


irritation på blogg!

Jag har haft världens lust att skriva blogg ända sen i söndags morse, och inte förens NU funkar det! Jag har varit väääldigt irriterad över saken alltså, men vi får hoppas att det funkar som vanligt nu! Tänkte köra en liten sammanfattning av helgen bara. Hm, i lördags åkte ju jag och Lovisa till åby framåt sju, halv åtta. Efter några timmars klädpanik och ett evigt blockerande av telefonlinjen, haha! Men iallfall, väl framme i åby träffade vi Patte utanför konsum, så kom det några kompisar till honom, så efter ett tags väntade vandrade vi ner till Martin. Väldigt segt till en början tycker jag, men sen började alla komma igång, haha! Kvällen var riktigt trevlig, verkligen! Fluff & Wallander, haha, det var riktigt roliga pojkar det dära. Jag har inte haft så kul på länge, så det tackar vi för! Dock slutade kvällen tråkigt eftersom Lovisas mobil blev stulen :| jävla svin! Men förövrigt hade vi trevligt, yesyes!

Söndag vaknade jag av min brors dunkadunka musik, då vart jag liiite sur, så jag skrek att han skulle stänga av, sen somna jag om till halv ett. Då gick jag upp, sen tillbringade jag hela dagen med att inte göra nånting och så pluggade jag lite granna. Kvällen vart det att gå iväg och träna med Lovisa!

RSS 2.0