That's what she said

Långhelg skulle man lugnt kunna säga, ledig ända till tisdag! Skönt ju! Och jag tänkte ju förståss, vad passar bättre än att bli riktigt jävla sjuk så jag inte behöver njuta av helgen?! Precis så tänkte jag, inte! Från ingenstans igår på jobbet så fick jag ont i halsen, tänkte att det går ju över snart. Mm, tja! Lymfkörtlarna vid halsen bara svullnade mer och mer ju längre kvällen gick, sen börja jag frysa sådär så det gör ont i hela kroppen. Så jag lämnade mina vänner och åkte hem. Kröp ner under en jäkla massa täcken med en jäkla massa kläder och kunde ändå inte sluta frysa, febertermometern visade på en sissodär 38,8. Lagom kul. Har knappt sovit i natt och har så ont i kroppen att jag skriker om någon rör vid mig.. Fyfan! Vill inte vara sjuk. Men fram till febern slog till igår så var det ju en trevlig kväll, umgicks med lasselasseliten, gjorde massa bus. Sen träffade vi hennes gosse och hans kompis. Det var ruuuligt. Nu ska jag äta lite jordgubbar och sova, mhm!


Jag reser mig igen. Tryck ner mig på botten en gång till och jag lovar att jag reser mig igen.

 

 

Klockan är 06.10 och jag ska snart cykla till jobbet. Borde ju va förbjudet att behöva gå upp såhär tidigt tycker jag. Menmen, slutar ju tidigt iallafaaall! När jag slutat så kommer Edija till sörping och hälsar på, det är inte varje dag det händer. Myspys!! Förövrigt händer inte mycket roligt, faktiskt. Blä. Nu ska jag göra mig redo för att åka, tur att jag älskar mitt jobb just nu!


Jag är inte riktigt säker, men vem fan är det?

Ännu en helg har flugit förbi, otroligt va fort det går! Igår blev en mysig kväll med fina tjejor, vi lagade käk här och tog oss sen in till världens. Det var en mysig kväll tycker jag! Jag har varit lite seg hela dagen, men va och träna förut iallafall. Så då kändes det bättre!! Nu har jag krupit ner i sängen och taggar inför en ny veckas jobb. Stängning som gäller imorgon! Just nu mår jag så jävla illa, håller tummarna och ber till gud att jag inte håller på att få magsjuka. Det går ju på jobbet, så vore ju inte helt omöjligt.. Men jag hoppas på att det bara är trötthet och därför tänker jag sova nu så det är borta imorgon!!


Boy, It's up to you now

Nyvaken tjeja! Så skönt att få sova ut. Hade absolut inget bestämt igårkväll, och det gjorde mig absolut ingenting. Tränade ett sjukt jobbigt pass efter jobbet, skaplig träningsvärk idag! Var bara hemma och myste sen, somnade skapligt. Och idag är jag pigg! Ska snart pallra mig upp ur sängen, göra mig i ordning och fixa frukost. Sen blir det stan en sväng, presentshopping med timmytott! När det är klart ska jag ta med mig Lasse hem, sen får vi besök sv några fina tjejer så blir det mysmiddag hemma och sen blir det girls night out kanske!


I gave you my heart but you wanted my soul

Sitter vid köksbordet och tittar ut genom fönstret, regnet bara öser ner. Jäkla pissväder. När ska det bli vår på riktigt då? Med sol och fint väder hela dagarna. Är så trött på det här! Somnade igårkväll på toppenhumör, efter att ha pratat med Therese i telefon. Ett samtal på 49 minuter va allt som behövdes för att jag skulle gå från dåligt humör till asglad. Bästa T! När jag vaknade imorse kände jag mig dock mest som vädret, grågrågrå. Men hoppas att alla härliga ungar på jobbet kan vända det! För det är dags att bege sig dit. Om nio timmar tar jag helg, och det ska bli så gött!!


får jag gå nära dig igen?

Skapligt trött tjej som har landat i soffan efter att precis kommit hem från jobbet. Men jag klagar inte!! Det är sååååå skönt att jag just nu jobbar på ett och samma ställe, den här veckan samt nästa vecka. Eventuellt blir det en vecka till! Men det är galet skönt att slippa hoppa runt, så skönt att va på samma ställe och jag trivs riktigt bra. Sen att jag får prata teckenspråk hela dagarna gör ju det hela ännu bättre, älskart! Veckorna flyger förbi och det är redan onsdag. Nu ska jag äta glass och halvsova i soffan, mycket mer än så händer inte ikväll.

Hey, I heard you are the wild ones!

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag har fått alldeles för lite sömn! Gårdagen bjöd på en fin barrunda med fina vänner! Medan dom andra begav sig mot puls begav jag mig mot min mysiga sovplats. Helt okej kväll verkligen! Idag har jag spenderat några timmar med lasseliten! En fika och massa prat. Nu tvingar min mor med mig för att träna, så jag ska orka hålla mig vaken ett tag till, efter mina ynka två timmars sömn. Bara köra helt enkelt!


Here we go, your last chance

Sitter just nu i personalrummet på jobbet och njuter av min rast. Lyckades pricka in den lagom till fredagsfikat, en av tjejerna har fyllt år så det bjuds på tårta! Inte helt fel! Är på ett ställe där jag ska va idag och hela nästa vecka, känns kanon! För övrigt så är det ju faktiskt fredag, helt okej med mig! Det ser ut att bli en fin helg faktiskt! Nu ska jag gå tillbaka och köra de sista fyra timmarna!


Give me a reason why, because I'm tired of second-guess you

Igår var det påskmiddag hos mormor och morfar på landet som gällde. God mat, godis, dåliga skämt och massa skratt. Åh va jag älskar min fina släkt!! Nu är vi inne på sista dagen på denna långhelg, en måndag som känns som en söndag. Jag ligger just nu i sängen och slöar, väntar på att Lasse ska komma hit. Så ska vi bege oss bort och kolla på fotboll. Sen får vi väl se vart resten av dagen tar vägen. Jag vill egentligen träna ikväll, men är fortfarande så jädra förkyld så jag vågar inte. Blä! Hoppas det släpper av snart. Nu kommer iallafall Lasse, wihoo.


Antingen så vill man det, eller så vill man det inte

Blev lite sådär spontant övertalad om att följa med till världens bar igår. Med isabella och några jobbarkompisar till henne. Så jag är lite småseg idag, men det var det värt! Jag hade supertrevligt, så va helt klart bättre att följa med än att bara ligga hemma som jag hade lust med! Så isabella är ju lite som kvällens räddare i nöden, haha! Nu ska jag försöka orka mig upp ur sängen och få i mig lite frukost! Påskmiddag hos mormor och morfar väntar!


I'm not afraid to fall in love, I'm afraid to fall for something I thought was love

 

 

Åh så skönt med långhelg, inte helt fel! Började min helg igår i Linköping med faster, farmor och farfar. Bror var också med på ett hörn, via Skype! Så skönt att se honom, första gången på nästan fyra månader. Fina bror! Efter linköpingstrippen så träffade jag Albin, himla trevligt. Inte träffats på nästan ett halvår! Så det var kuuul. När han åkte hem så åkte jag in till stan, avslutade min kväll på bästa sätt tror jag. Är trött idag efter alldeles för få timmars sömn, men det var det värt. Nu ska jag kolla på film och äta godis från mitt påskägg. Glad påsk!


I'm not gonna need you if I fall

Måndagsmorgon, igen! Det går så fort ju. Klockan ringde kvart i sex idag, fan omänskligt att gå upp så tidigt. Känner mig som en zombie.. Längtar tills i sommar, då tidigaste jobbdagen antagligen börjar kvart i tio. Åh va sköööönt! Förkylningen verkar inte ge med sig, hostan har kommit också. Blä! Men jag är inte bitter! Haha. Fick reda på igår att min bror bokat hemresa, den 31maj kommer han hem till mig igen! Jag längtaaar! Han är dock hemma en vecka bara innan han ger sig i väg igen, men endå! På en vecka hinner man retas, kramas och bara va! Blir så bra så! Nu ska jag leta fram min magiska nässpray och bege mig av mot jobbet!


RSS 2.0