feels like Im running in a corner

Jag trodde det skulle bli en bra dag idag, men inte alls. Men tack för att jag har en underbar klass som livar upp stämningen iallfall, engelska lektionen var klockren. Efter skolan hängde jag med Tess hem, räddade henne lite grann där, haha. Men det var mys, hon får mig på andra tankar. Sen har jag haft en trevlig pratstund i telefon med Lovisa nu när jag kom hem, hennes skratt gör mig också glad. Hah, jag låter som om min värld håller på att gå under, så illa är det faktiskt inte. Fast just nu längtar jag till den 24 oktober, då vi åker iväg till Mora. Ska bli skönt att komma bort lite! Nu ska jag duscha, sen är det andra avenyn. Puss

för det är alla känslor som lever upp,

Idag har jag haft en dålig dag, riktigt dålig dag. Som att så fort man tror att allt löst sig så kommer något nytt upp. Enda positiva var att träffa bf1b igen, och massagen på temalektionen. Vi ska tydligen börja med Kroppens hälsa som tema, så vi fick börja temat med att massera varandra. Jag och Ayten vart ett par, och hon är kung på att massera kan jag lova! Nu ska jag snart gå och sova. Puss på att jag bara sovit fem timmar i natt, eller inte puss. Jag är sjukt trött!
godnatt

It's crazy how we didn't know that,

det är sjukt va dina ord kan göra mig glad!  hihi


be here with you and without you at the same time

Nu har det mesta ordnat till sig, så jag är nästan på toppen humör iallfall. Fast jag blev vääldigt trött när Tess påminde mig om att bussen går vid sju imorrn, usch. Men jag får ju träffa mina BFb barn så det ska jag väl överleva! Sen att det finns saker man inte ser fram emot går väl inte att undvika, men vi kör! Nu är det andra avenyn som gäller, puss på det!

It's like you wan't me out of your life

Gårdagen blev rätt lyckad faktiskt. Jag åkte hem till Jojjo, vi bara myste och pratade massa. Så kom Becca, hon hade mer damp en vanligt, haha. Så senare träffade vi även Felicia också, så drog vi hem till Jeppson. Där det var fest, typ 40 pers i en etta, ingen höjdare, haha. Men det dög iallfall, så där hängde vi resten av kvällen. Sen följde vi Becca ut, för att hon skulle hem, träffade Henke från klassen, trevligt. Sen drog vi upp till Jeppson igen, fast drog därifrån efter en stund igen haha. Så träffade vi Tobbe och Rasmus utanför, så vi stog och pratade med dom ett tag innan vi drog till Jojjo och hämta mina grejer. Sen åkte jag hem.

Idag ska jag träffa Erika en stund, fota lite ute kanske. Det är värsta fina vädret, döhärligt. Dock är jag inte på toppenhumör, men det löser sig väl.

PUSS

You said that you would't leave me,

Idag har jag sovit rätt länge, sen vaknade jag av att det kom massa folk hit. Så då släpade jag mig upp ur sängen iallfall. Nu sitter jag och pratar med Jojjo, ska fixa mig och sen ta bussen till henne. Det kommer bli kanon, jag saknar henne ju. Kanske att Felicia och Becca skulle haka på också, treeevligt. Förövrigt är mitt humör inte på topp, men jag hoppas att det blir under dagen. Nu är det frukost som gäller,


tycker du att du har det bra såhär?..
jag fattar inte.

din stil fungerar inte i längden, tänk om

Jag pratade nyss med Lovisa i telefon, så nu ska jag gå och städa sen träffa henne. Städningen lär gå snabbt, det brukar det göra när jag är sur, och fyfan va sur jag är nu! Jag ska iallfall träffa Lovisa senare, och kanske även Isabella. Imorgon är det Jojjo som gäller, och jag längtar! Nu ska jag städa.

du måste tänka om


somewere over the rainbow, way up high

Det blev ett sent inlägg idag, jag har inte hunnit suttit vid datorn. Sista dagen på praktiken, lite småsorgligt men ändå skönt. Fick massa gulliga bilder på barnen och dom tackade för dom här två veckorna, jag blev jätteglad! Jag slutade vid halv två, sen fick jag och Elin ett impulsryck, så vid 15.10 satt jag på bussen in till stan för att träffa henne. Supermysigt, vi tog en fika på stan, kollade lite sen gick vi hem till henne. Eller cyklade, och gud va bra det gick, eller inte. Jag hade iallfall bästa eftermiddagen/kvällen på länge, riktigt kul! Sedan tog jag bussen hem, det var inte så himla tråkigt med tanke på telefonsamtal från Patte som gjorde det hela roligare. Nu har jag kollat på andra avenyn, så jag ska sova. Fast först ska jag tvätta mitt öga, usch. Jag kanske har ögoninflammation, det har runnit ett bra tag nu, jag hoppas inte att det blir värre! Usch, inget kul alls! Men till något roligare, imorgon ska jag träffa Lovisa, plus att jag är ledig :D fyfan va gött!
Godnatt!


säg, var är du nu?

den här låten fick jag höra genom tess, och jag kände att texten stämmer rätt bra nu.  

Svek - Skumdum

Jag kommer ihåg en tid för länge sen då du & jag gick sida vid sida.
Vi trodde att samhället gick att förändra vi trodde på våra ideal.
Fastän det bara var du & jag så var vi övertygade om vår sak
när alla andra var emot oss var det du som var stark & jag som var svag.
Det var du som fick mig att orka men var är du nu när jag som mest behöver
en axel att stödja mig mot vi brydde oss inte om vad andra sa det var bara
du & jag som stöttade varandra när tiden var svår.

Du säg var är du nu
när jag behöver en hjälpande hand
Du fanns där förut men var är du nu
när jag som mest behöver ditt stöd
säg var är du nu

När vi skulle skiljas så sa du till mig att fortsätta kämpa för våran sak
du sa till mig att aldrig ge upp att aldrig låta lågan dö.
Jag stötte på dig härom dagen när jag satt nere på stan
du gick förbi utan ett ord som om vi aldrig setts förut.

Vad hände med alla våra ideal som vi en gång kämpade för
du tycks ha glömt vad dom var.
Du har svikit allt du en gång trodde på & istället blivit
en av dom som du brukade hata så.

Du säg var är du nu
när jag behöver en hjälpande hand
Du fanns där förut men var är du nu
när jag som mest behöver ditt stöd
säg var är du nu

everything we been through made us stronger

Nu har jag precis varit ute på promenad med Lovisa, alltid lika trevligt. Det var alldeles för längesen nu, så det var extra trevligt! Jag tänkte kolla på den nya serien, oskyldigt dömd som börjar nu, så det blir inget långt inlägg. Jag har sjukt ont i magen också, aj! Men, nu ska jag sluta skriva iallfall, pöss!

all I need is a little piece of heaven

Idag slutade jag rätt tidigt, ska gå ner och ta något att äta, är så himla hungrig. Planerna igår blev inte som dom var tänkta, uppgiften jag skulle skriva tog längre tid än väntat, men nu är den klar! Imorgon är sista dagen på praktiken också, det är rätt skönt faktiskt! Så är jag ledig på fredag, kanon! Nu när jag har ätit ska jag plugga lite matte, sen ikväll ska jag träffa Lovisa för en liten promenad, mys!  Men nu måste jag äta innan jag hungrar ihjäl..

I wish you could'nt change my mind like this

Sitter just nu hemma, har lång lunchrast idag, en timme nästan. Idag är det riktigt segt, jag är så sjukt trött. Vill bara lägga mig i sängen och sova, men jag måste väl åka tillbaka snart antar jag. Slutar klockan fyra idag, tre timmar kvar, positiva tankar! blääääää. Efter att jag slutat måste jag skriva rent alla uppgifter och skit, usch. Sen ska jag iallafall nog träffa Erika en kortis, för sen ikväll är det bra på tv! Andra avenyn och Maria Wern.  Jag ska försöka hinna ringa Lovisa också, jag vill prata med henne. Jag saknar hennes skratt. Det gör mig glad.

I'm getting in to you, that's no good

Jag är sjukt trött. Har suttit och skrivit "utvärdering" om fälstudierna nu i nån timme och är fortfarande inte klar, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag tror jag är för trött för att tänka, plus att jag fryser och tänker på annat. Så jag kanske borde gå och lägga mig istället? Nu har illamåendet gått över iallafall, jag har mått illa hela dagen. Sen jag fick reda på att ett barn spydde i morse, så dom tror att magsjukan har börjat där uppe. Det känns fan inget kul, magsjuka är bland det värsta jag vet så jag hoppas jag slipper. Idag på lunchrasten var jag ett supertrevligt barnbarn och hälsade på farmor&farfar, dom blev obeskrivligt glada! Sånt är kul att se. Nu ska jag sova. 


jag är patetisk.

when the time is right

Nu kände jag att jag hade ork för att uppdatera lite här. Även om kvällen inte började så kul, men vi finns där för varandra, så slutade den riktigt kul! Vi var på fest hos Jeppson, en kompis till Jojjo, och det var väl inte värsta draget, men kul hade vi iallfall! Kom hem runt halv ett kanske, somnade rätt snabbt och vaknade vid ett idag. Sen dess har jag inte gjort ett skit. Rätt skönt det med! Imorgon är det tillbaka till praktiken som gäller, känns inte så jättekul att gå långa dagar måndag & tisdag, men jag överlever!

nu ska jag fortsätta göra ingenting!

you got to fight for your right to party

Jag följer de planer som var sagda från början. Så jag ska snart sätta mig på bussen till norrköping, där jag ska träffa JohannaR, sen vandra vidare hem till Jojjo och träffa henne, Becca och kanske Beccas kompis. Så ikväll ska vi vidare på fest, jag är rätt pepp. Kände att det är roligare än att sitta hemma hela kvällen iallfall. Imorgon kväll ska jag träffa Isabella, vad som händer på dan återstår fortfarande att se, sova kanske? Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning.

Hoppas alla får en kul kväll! :)

weeping willows

tack elin för tipset!
weeping willows - the burden


I sat down by the solitary river
In the shadow of a weeping willow tree
It seems like you have changed in the past week
Do you still love me


We've been together so long that I wonder
And my mind is being fuelled by disbelief
I‘ve gotta hear you say it straight to me
That you still love me


I need your loving words more often
Longing makes the heart go soft
I'm worried that you might be lost
I need to feel the love you give me
And the warmth your body brings me
Need to see it in your eyes
That you still love me
Do you still love me


Time can be a difficult opponent
Things can always change and make us weak
And as I sit alone I nearly weep
Do you still love me


Jealousy is such a heavy burden
Sneaks into my soul and never sleeps
I've gotta hear you whisper it to me
That you still love me


I need your loving words more often
Longing makes the heart go soft
I'm worried that you might be lost
I need to feel the love you give me
And the warmth your body brings me
Need to see it in your eyes
That you still love me
Do you still love me
Do you still love me
Do you still love me
Do you still love me
Do you still love me

Things can always change and make us weak

Ingen bra dag idag, jag är på sjukt dåligt humör. Skulle behöva ha sådär jättesuperkul och skratta tills jag får kramp i magen, bara koppla bort allt en stund. Kanske följer vi dagens planer att åka till stan och träffa Johanna och Becca, får se om jag orkar. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, jag saknar Lovisa, så kanske ringer henne en stund sen. Jessica har iallfall åkt hem nu, hennes mobil har skrämt livet ur mig fyra gånger. Jag har vaknat med världens ryck så fort den ringt, scary var det. Kanske ska gå och göra mig i ordning då, bestämma mig om vad som ska hända idag.

was it something I said

Nu sitter jag här med Jessica, vi är nog båda lite halvdöda tror jag. Vi har varit i stan och träffat Johanna, Isma och Tess, myskväll med film och godis i Johannas pappas lägenhet i Haga. Riktigt trevligt att träffa tjejerna. Och alla älskar vi Ismas kommentarer, "ÅSA", "OH, EN SPEGEL". Hon är klockren fan! Nu ska jag försöka få Jessica i säng, tolka det som du vill. Puss 

laugh out loud

Vid middagsbordet hos familjen kindh.

- Idag kollade vi på kinesiska muren på google earth
- Det var också med i tidningen här,  *visar bilder på fjordar*
- Fjordar finns inte i sverige
- Det finns visst i sverige
- Fjordingar finns iallafall i sverige
- Fiskarna leker i fjordarna ju
- Ett annat ord för lek hos fiskarna
- Romare, dom sprutar rom
- Det stog i en tidning jag läste att vi ska skylla Hiv smittan på romarna

herregud, va jag garvade.


take care of happy moments in life

Idag fick jag sluta lite tidigare, och snart ska jag fixa mig lite sen blir det föräldramöte. Planerna inför imorgon är också ändrade. Det blir antingen tjejkväll med tjejerna eller fest med tjejerna istället för gymnasiefesten! Det lär nog bli jättekul! Men nu ska jag gå, får uppdatera imorrn igen ! puss

thought you would have the decency to change


foto: annaskotte


Is that to much that Im asking for?
I thought you would come around when I ignored you
So I thought you would have the deceny to change
But babe I guess you didnt get the warning

we weren't meant for this
Is getting away, away, away, away from me again


you're chasing a ghost of a good thing

Nu ska jag faktiskt gå och sova, helt ärligt. Jag håller på att skratta ihjäl mig för att jag är så övertrött och flum här alltså. Så, godnatt!

all the way

Idag slutade jag rätt tidigt, det var riktigt skönt. Fick gå hem klockan två, och just nu sitter jag faktiskt och pluggar i väntan på Tess. Så jag ska träffa henne senare när hon har slutat, sen ska jag gå och sova tidigt ikväll faktiskt. Jag är supertrött. Men min förkyldning är på bättringsvägen känns det som, men sådär ska man väl inte säga för då kommer det väl tillbaka. Jag måste prata med tjejerna också, blir det nån gymnasiefest för vår del på fredag eller? hoppas.

Plugga vidare, puss

is it to much to ask for?

du gav mig ett löfte, jag litade på dig.
det känns som om det var meningslöst

I thought I could ask for more from you

Hemma, men ska snart sova. Har kollat på Maria Wern - främmande fågel, en ny deckarserie på fyran, verkar rätt bra! Men somsagt, sooovaaa. Jag börjar halv sju imorgon och slutar två, rätt skönt. Sen ska jag träffa Tess när hon slutat. Godnatt

she loves you, yeah yeah yeah

Sitter fortfarande hemma hos Aany, hon sitter här bredvid och spelar dataspel. Vi har bakat världens godaste kärleksmums och så dricker vi te, mysigt värre. Jag sitter och leker med hennes webcamera, jättekul! Ska snart åka hemåt! 

the rhythm goes like this

Nu sitter jag hemma hos Aany, mysigt värre. Har äntligen slutat iallafall, skönt det! Dagen har varit riktigt seg, timmarna har slöat sig framåt. Men nu har jag träffat aany iallafall. Just nu sitter hon och spelar gitarr för mig, det är mysigt. Senare ska vi nog fota lite tror jag, eller aany ska tydligen fota mig. Får se om det kommer in lite bilder här senare, hihi. 

Nu ska jag sociala mig lite, puss!

soulmate



We have our ups and downs, 
But I still love you more than words can say.

even the best fall's down sometimes

Erika gick precis hem, eller jag hängde med henne hem för att hämta mina böcker så vi har precis skiljts åt. Vi har suttit i mitt rum, med tända ljus, musik, druckit te och pratat. Det var riktigt mysigt och precis vad jag behövde kände jag. Sedan har jag även pratat lite med hennes lillebror, han är så söt.

"ah men asså erika, vi stora barn på katthult är tillför, det är meningen att vi ska hjälpa dom små barnen med att bära .. bära de stora kuddarna, det är det vi är tillför, det är vad vi vuxna gör"

Nu ska jag duscha, sen sova!

Just can't turn and walk away

Första dagen på praktiken, känns rätt bra. Min handledare är jättesnäll och lätt att prata med. Så det kommer nog bli bra hoppas jag. Funderar dock lite på uppgifterna, men det löser sig. Jag ska iallafall gå och plugga och vila lite nu. Ska träffa Erika senare, när hon hör av sig.

you build me up and tear me down

Jag har legat i min säng och kollat på OC hela kvällen. Det är rätt mysigt. Jag älskar OC, man rycks med in i deras värld och deras problem så pass mycket att man glömmer bort sina egna. Just nu sitter jag och pratar med Emma på msn, hon är toppen, hon gör mig så glad! Imorgon börjar praktiken, jag ska gå dit och se hur länge jag orkar. Jag ska försöka klara av hela dagen iallfall, så jag kan träffa aany efteråt! För det är efterlängtat kan jag lova.  Nu ska jag gå och duscha.


you may say I'm a dreamer

Jag har drömt konstiga drömmar hela natten, inget roligt alls. När jag vaknade ringde jag till Jojjo, min röst var då jättevacker. Jojjo bara skrattade när jag försökte prata, haha. Så ja, förkyldningen släpper inte av alls. Jag har precis varit ute och gått en stund med Tess, lämnat lite papper som hon missat i skolan, pratat lite. Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen, bara slappa. Imorgon tar vi nya dag och försöker klara av en vecka till. Gymnasiefesten på fredag också, jag hoppas det blir av tillsammans med mina tjejer.


you love me for real

Jag har haft mysigaste kvällen på länge med Elin, hon är toppen den tjejen alltså.
<3


I'm not going anywhere

är det jag som ska jaga dig?
är det bara jag som ska försöka hålla ihop det?

i still think you can be right

Nu måste jag göra mig i ordning, Elin och hennes familj kommer tydligen runt två-tre nångång. Jag trodde inte dom skulle komma förns ikväll, men titt så fel man kan ha! Nu ska mitt humör upp på topp, jag ska va glad ikväll! Imorgon kanske jag ska träffa Tess, sen på måndag är det dags för kullborg. Jag känner mig inte pepp alls, risken är att man blir ännu sjukare när man träffar barnen varje dag. Men, en dag i taget! 

tell me that it's not just me

Jag känner mig träffad, jag vet inte om jag borde, men jag gör det. Jag önskar jag kunde ge dig precis vad du behöver, jag önskar jag kunde ge dig allt jag kunde förut. Jag önskar att det var som förut, men allt är förändrat och jag förstår inte riktigt vad som hänt. Jag förstår inte dig på samma sätt längre. Men jag finns här, även om det kanske inte är på exakt samma sätt som jag vill kunna finnas för dig, men jag finns här.

don't take me for granted

idag är ingen bra dag, usch. Jag hoppas Elin kan få mig på bättre humör sen! Igår var iallafall en bra dag, ohja! Skolan var helt okej, estet-musik sista lektionen, så mycket har jag nog aldrig skrattat på en musiklektion. Fyfan va roligt det var! Bf1b, idol nästa, haha! Efter skolan drog jag, Becca, Jojjo, Jessica och Johanna hem till Jojjo, men Jessi var tvungen att dra rätt snabbt! Men vi andra var hos Jojjo ett tag, sen gick vi till donken och käkade, mysiiigt. Vill man skratta så ska man äta på donken med becca, hon är så rolig när hon äter! Sen var Johanna tvungen att åka hon med, då gick vi andra hem till jojjo en stund, sen följde vi Becca till bussen. Jojjo och jag tog en sväng på stan då, träffade Albin, det var längesen! Så träffade vi Jojjos kompisar Pontus, Rasmus, Tobbe och danne(?) också, dom var roliga! Efter en stund var vi tvugna att gå hem och möta Felicia, så då var vi hemma hos Jojjo och bara satt o snacka. Så följde vi Felicia till spånkan och jag & Jojjo gick hem och laga mat! Jojjo suger på att diska, haha! Sen tog jag bussen hem vid elva. Men jag hade en toppen dag iallfall!


I need you to need me

Här var det ett tag sen det hände något, Hanna Kindh har nämligen haft dataförbud, hoppsan hejsan. Jag hade då inte städat mitt rum på väääldigt länge, det såg förjävligt ut. Då sa min pappa att "du har dataförbud tills du har städat ditt rum". Det tog ett tag innan jag ens orkade börja städa, men nu är det rent och fint. Sitter i skolan just nu, i en tom datasal. Det suger att komma såhär tidigt. Bussen höll på att krocka med en älg idag, lääskigt. Nu ska jag gå ut och hälsa på mina klasskompisar. Äntligen fredag, nästa och näst nästa vecka hänger jag i sörping på fältpraktik. Ikväll ska jag va med Johanna Larsson, buuuusigt värre.

puss!

he is the one that you never forget

En dag till avklarad i skolan. Det blev promenad på gympan istället för min, Tess och Johannas del. På mentorstiden fick vi våra mentorsgrupper och jag är varken nöjd med mentorn eller mentorsgruppen, bajs på det.. Engelskan gick snabbt förbi, läraren påstod att vi ska komma till skolan första timmen på måndag och ha engelska sen åka ut på fältstudierna. Men det tänker jag fan heller göra, orka åka buss&spårvagn till skolan, gå på en 50 minuters lektion, sen ta buss&spårvagn hem och sen cykla upp till Kullborg. Det gör jag inte. På mattelektionen ägnade jag första minutrerna åt att försöka sudda ut hjärtan och "älskar henrik" som stod på mitt block, bara för att vi bad Henrik & Denis vakta våra böcker 5 minuter, haha tack för den! Sen vart det bussen hem, upptäckte att jag fått brev från vägverket. Så nu får jag övningsköra! Nu ska jag plugga lite engelska, sen träffa Erika.

Would you lie with me, and just forget the world, forget what we're told?


Jag hoppas på en mycket bättre dag idag. Men tveksamt om det blir det alltså, vädret är lika grått som igår, jag har fortfarande ont i halsen, om inte mer än igår. Jag är jättehes, eller nått så jag låter som en kråka när jag pratar. Det blir inget konditionstest för mig idag inte. Vi kör på mysoutfiten och hoppas dan flyter på snabbt, för i eftermiddag/kväll ska jag träffa Erika. Det var längesen, så jag ser fram emot det!  Nu ska jag byta om lite, puss och ha en bra dag!

det känns som tusen år sen, dina ögon såg på mig som dom då gjorde

Nu sitter jag här med en bit kladdkaka, jag har bakat och den är supergod! Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig i min säng hade jag tänk. Imorgon är det skola igen, rätt soft dag ändå. Fast det är ju det där med konditionstest imorn, fan asså, jävla hals. Jag fick aldrig tag på fältpraktikplatsen heller, så det får jag ta imorrn med. Ae, nu ska jag knarka halstabletter och sova, typ. godnatt!

ibland är jag nog världens bästa dotter skulle jag tro,


radion spelar aldrig våran sång, eller?

ÄNTLIGEN HEMMA, med stora bokstäver. Jag har haft världens dåligaste dag idag. Just nu har jag bara lust att lägga mig i badkaret, med tända ljus och mysig musik. Men jag måste plugga, engelska. Men först ska jag ringa till min fältstudieplats, usch. Jag hatar såna läskiga samtal!

cause sometimes it's hurting to think about you

Sitter just nu med jessicat i datasalen, vi ska snart ha datakunskap. Jag är hungrig, maten var äcklig. Allt är bara fel idag och jag hatar den här dagen. Jessica sitter här och lyser upp den, jessicaskämt i mitt hjärta. Min babe är bäst! usch.. jag vill bara hem, sugdag!


jag skulle andas i det tomrum som blev, om du lämnade mig nu

en saknad som sliter sönder mig i delar

jag släpper din hand, för ett helt vanligt återfall

Träningen gick inget vidare, jag kände mig helt orkeslös. När jag kom hem var jag sjukt hungrig, då hade världens bästa mamma lagat våfflor, mumma! Det var riktigt gott. Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig i sängen, kanske kolla på ett avsnitt av OC och sen sova. Jag tror jag behöver det. Det är skola imorrn med, det ska bli kul och träffa alla igen. Sen efter skolan ska jag och Tess fika med Pattisen, mööjsigt. Nu ska jag stänga av datorn, godnatt!


I dina ögon var det lättare att va',

Det är inget smart att sätta igång OC säsongen samtidigt som man ska plugga och städa. Det enda jag fick gjort var matten, engelskan är kvar. Städningen är kvar, fast det överlever jag nog. Men jag har bestämt att jag ska träna iallfall, fast jag ångrar mig nu för jag vill inte bli sjuuk, men jag åker ändå. Bra där Hanna! Men jag ska gå och lägga mig direkt efter att jag kommit hem och duschat, så kanske jag är lite piggare. Men nu ska jag gå och byta om och träna på engelska glosorna.


and there's no peace inside

Jag trodde jag skulle klara mig från förkyldningen som dom flesta verkar ha drabbats av nu när skolan är igång igen, men tydligen inte. Jag vaknade med jätteont i halsen idag, och hostar gör jag med. Det är inget kul, hoppas bara att jag inte blir sjuk. Det är ju snart fältpraktik och grejer, man missar ju så himla mycket. Men jag får väl springa iväg och köpa halstabletter! Kanske inte borde träna ikväll egentligen, plus att det är konditionstest på gympan på tisdag, fan då! Nog med negativa saker. Inatt har jag sovit hos Tessis, det var mys. Vi kollade på film, she's all that och titanic. Det var sjukt längesen jag såg titanic, men den är rätt bra. Men nu är jag iallafall hemma. Jag borde plugga och städa, uschfyblää.

how am I supposed to leave you?

Det blev inget åbyfolk igår, det blev en kväll i hedeliga Söderköping, med Lovisa. Vi var ute, det var till en början tänkt att vi skulle va med Malin och Madde, men dom försvann rätt snabbt där. Så jag och Lovisa pratade mest med Niklas och var med honom hela kvällen. Sedan träffade vi även en kille som hette Henric, så han va med oss också. Och tänk så roligt man kan ha med skuggor? haha. Kvällen blev iallafall hyfsad, och vi hade kul!
Idag har jag varit med mamma i stan och letat efter regnställ, mitt är för litet och det är tydligen sånt man ska vara duktig och ha om man ska "jobba" på dagis, haha. Sen nu har jag kommit hem och väntar på att Tess ska höra av sig. Så så länge ska jag måla naglarna och kolla på OC.

rush to the start, running in cirkels

Äntligen helg vafan, så himla skönt, även om veckan har gått jättefort. Ikväll ska jag iallfall träffa Lovisa, får se vad vi hittar på. Om det kanske blir att träffa åbyfolket eller nått, det är inte riktigt bestämt än. Men nu ska jag iallafall gå och byta kläder.


we'll be there for eachother, ahaa

Sitter i datasalen med Johanna och Pierre, vi har rast just nu. Snart ska vi fortsätta med redovisningar, de är jätteintressant. Speciellt med Elisabeth som ska prata en kvart mellan varje redovisning, hon är så rolig, naat. Nae nu ska jag krama på Johanna, hon är värd det, jag tycker om Johanna, hon är söt! :D

Nobody said it was easy, It's such a shame for us to part

Jag funderar start på att gå och lägga mig nu, jag är jättetrött! Imorgon är det skola igen, illa nog är inte den dagen lika soft som idag. Vi hade lektion i sammalagt 30 minuter eller nått, riktigt skönt. Plus att vi hade sovmorgon också! Imorrn är det ännu mer redovisningar och sen estetlektion, med tanten som pratar massvis, haha. Men jag ska väl överleva det med! Just nu längtar jag faktiskt till bussresan med Tussen imorn, jag kanske är sjuk som längtar efter det? Jag menar, hon är nog den enda som skulle kunna väcka upp de döda klockan sju på morgonen genom att skratta. Men jag tycker om henne ändå! Puss på henne.


It was your choice to walk away

Jag har huvudvärk, riktig hemsk huvudvärk. Jag vet inte vad det beror på, det kanske är spänningen som släpper efter att jag varit nervös inför redovisningen idag i skolan. Eller så är det tankarna på dig.? Jag förstår egentligen inte varför jag tänker så mycket på det, varför jag ens slösar energi på dig. Du är inte ens värd det. Men det stör mig, att du valde att avsluta det som du gjorde, att det inte betydde mer för dig än vad det verkar ha gjort. Och nu tror du att du kan låtsas att allt är jättebra när vi ses? Jag vet att jag är sjukt omogen som beter mig som jag gör när vi ses, att jag är kort mot dig. Men jag kan inte bara koppla bort allt du sagt, jag kan inte koppla bort att du faktiskt har ignorerat mig, total raderat mig ur ditt liv dom senaste månaderna. Sen kommer du fram och kramar mig, frågar hur jag mår, när vi ses på stan. Varför skulle jag tro på att du verkligen vill veta hur jag mår, varför skulle jag tro på att du verkligen bryr dig? För det har fan inte verkat så dom senaste månaderna.. Jag trodde att jag betydde mer för dig än vad du har visat, jag trodde du menade vad du sa när du sa att jag var en underbar vän, som du inte ville tappa kontakten med..
Jag kan vara trevlig mot dig när du förtjänar det ..





din mamma, pill i örat

Moa står för rubriken idag, hon är så påhittig, aahrå! Just nu har vi rast, eller typ några har medans andra förbereder för redovisning. Men min grupp har redan redovisat, det gick rätt bra faktiskt! Just nu sitter jag i datasalen, Tess sitter bredvid och "Mr.J" tror att han är rolig & snygg! Vi har lektion om en stund igen, till tio i tolv, sen sluuuutar vi. Så himla skönt! Vi har tagit klassfoto idag med, till skolkatalgen, och hur många visste om det innan? IIIINGEN, men vi var tvungna att ta iallfall, alla var jätteglada! Men nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, så nu ska jag vara social med mina trevliga klasskompisar!  Puss på dom, dom är bäst!

Things will get better if you just hold my hand

Aldrig i hela mitt liv att jag under dom närmsta dagarna/veckorna tänker gå själv ute på kvällarna, det svär jag på. Jag fick höra idag att det varit ett våldtäkts försök nära rådhustorget här i Söderköping igårkväll, den vägen som jag ibland åker/går i från bussen, eller när jag ska hem på kvällarna. Dom har ingen aning om vem gärningsmannen kan vara, ingen är gripen än. Så jag tänker inte vistas utomhus på kvällarna själv, fan heller. Det är så sjukt att det finns människor som kan göra en sån grej, som kan göra så mot en människa för att man själv är upphetsad. Det är så jävla sjukt!

http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4148481

cause I been there before and you've been there before,

Dagen idag har inte varit riktigt lika kanon som igår, men den har varit bra ändå! Vi fick sluta tidigt, vi hade två lektioner allt som allt idag, så slutade vi vid 11.40. När vi slutat så åkte jag ner på stan med jojjo, tess, jessica, johanna och ayten, men ayten var tvungen att gå hem. Men vi andra tog en fem-dejt på donken, myspys! Sen tog jag, tess och jessica bussen hem. Nu ska jag sova, det ska bli skönt!


upside down, but I feel alright

Har ni nångång varit på så bra och konstigt humör att så fort nån säger något, som egentligen inte alls är roligt, så känner man skrattet bubbla inom sig och tillslut så kan man inte hålla sig utan måste börja skratta? SÅ, har jag kännt idag, hela dagen, jag älskar såna dagar. Idag mår jag alldeles jättetoppen, haha. Jag avgudar min klass, så himla klockren. Sista timmarna hade vi besök av såna som berätta om olika yrken efter BF, som sagt. Ayten ska bli mördare, så passa er! Jag kunde verkligen inte sluta skratta, jag tror dom flesta var lite trötta där på slutet, eller vad säger ni tjejer? haha. Nu ska jag, med första gången på länge, gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Jag hoppas morgondagen blir lika bra! godnatt

"oj vilken stor humla"
"det är en albansk jord humla"
"hmm okej det är mycket möjligt"
"neeheej för det är en bil"


And I know there's no guarantees, but I'm not alone

Jag var för snabb med att göra mig i ordning idag, så jag fick lite tid över innan jag måste cykla till bussen. Pratar med Jojjo på msn nu också, pinglan mår bättre så hon ska komma till skolan. Hanna likamed glad, haha. Vi har idrott första timmen, brännboll. Jag avskyr brännboll, suger på det gör jag också, men det ska nog gå bra! Sen har vi mentorstid i en halvtimme eller nått, sedan lunch och 20 minuters engelska. Efter det ska vi få besök, av människor som gått BF programmet innan som ska berätta vad dom jobbar med och lite så. Efter skolan ska jag träffa Elin, hanna likamed ännu mera glad! Ikväll är det träning med fröken Carlsson, det blir nog en bra dag det här! Hoppas vi på! Nu ska jag kila, puss!


It's time to let it go

Sitter i datasalen just nu, vi har datakunskap! Typ hela klassen sitter inne på msn, så vi har klassfest på msn, haha. Det äger! Vi slutar om 10 minuter, woho. Men jag hoppas dennis äter upp läraren innan det, så vi får gå, för jag vill sluta och dennis är hungrig!


RSS 2.0