det finns ingen som du

Både igår och idag har jag känt mig som ett barn på julafton, glädjen och längtan har bara krupit i kroppen.. Dagen på jobbet idag var låååååång, bara för att man vill komma hem så fort som möjligt. Fick mms av pappa med en bild på bror och texten "nu har han landat". Åh va jag blev glad! Kvällen har bestått av kramar, filmtittande, bilder, god mat, skratt skratt skratt, prat och bara umgåtts. Min älskade bror är hemma och jag är så jäkla glad! Iiih!


Who's gonna save the world tonight?

Jag har landat i min efterlängtade säng, är helt jäkla slut! Den här veckan har det varit ett himla flängande fram och tillbaka. Så har jag jobbat varenda dag hela veckan! Men helgen har varit fin ändå, eller hela veckan har varit fin egentligen! I fredagskväll var jag och Elin ute och åt gott på restaurang och frack goda drinkar. I lördags var det jobb som gällde först, för att sen stressa hem och göra sig redo för party! Födelsedagsfirande av Lukas och hans kompis, det vart en riktigt trevlig kväll! Även idag har jag jobbat även om jag skulle varit ledig egentligen! Så kan det gå! Nu är jag helt slut, ska ta det lugnt hela kvällen och tagga till en ny arbetsvecka! En ny arbetsvecka med sju dagars jobb igen, gööött. På torsdag kommer min fina bror hem, äntligen!!

 

 

 


det här är början på något nytt

Sitter i massagestolen på jobbet och njuter på min rast, inte helt fel min vänner! Vädret är underbart och jag är glad. Sånt här väder gör mig lycklig. Dock är det lite tråkigt att jag inte kan ligga ute på altan hela dagarna och njuta. Men jag älskar ju mitt jobb som tur är! En vecka förlängt igen och imorgon kör glitterjobbet igång, det går bra nu!! Igår träffade jag en gammal fin vän och pratade om allt och inget och allt där emellan! Himla trevligt tycker jag! Somnade sent men vaknade pigg som en lärka ändå, nästan iallafall! Nu ska jag gå ut i solen och jobba de sista timmarna för idag!


It's not about what you've done it's about what you're doing

Ligger just nu ute på altanen och halvsover.. Perfekt bakisdag! Solen försvann dock precis så jag ska väl röra mig inåt strax. Igår firade vi Lasses snart 20 år på jorden, det var det trevlig kväll tycker jag. Idag mår jag som förtjänar och ska bara slappa och ladda upp för en ny jobbvecka, blir sex dagars jobb den här veckan! För på fredag drar jobbet på glitter igång, så blir jobba där fredag och lördag. Skoooojjigt tycker jag! Har ju faktiskt längtat länge! Allting rullar på fint som det ska just nu, har massvis med jobb och mycket som händer framöver. Och om elva dagar kommer min bror hem, jag saknar att retas.. Ska bli så jäkla gött att han kommer hem igen. Sen är det sommar, på riktigt. Åh va jag njuter!


Hey stranger, how you've been?

Jag sitter just nu på en buss och äter stenhårt godis. Tack pressbyrån för att du förstör mina tänder och min hemresa! Jag bestämde mig för att ta ledigt igår och åkte ner till min fina vän i Jönköping, lite småspontant. Ångrar det inte en minut. Alltid lika kul att träffa Therese, och det är så skönt att bara komma iväg ifrån allt. Det är som om man släpper allt som har med vardagen att göra när man kommer ner hit. Såååå skönt! Blev en kort visit denna gång dock, är redan påväg hem. Igår myste vi till det med lite bio, världens finaste film såg vi. "älska mig igen" hette den, helt klart sevärd! Tackar bästa vän för en supermysig fredag och beger mig hemåt för en supermysig lördag med fina vänner!


Maybe this is out destiny, but maybe this is the wrong time

Tiden går fort när man har roligt har jag hört, det är redan maj. Jajäklar! Har ju sen sist lyckats bli frisk från halsflussen jag drog på mig, käkar penicillin gör jag ju. Förövrigt har jag jobbat, och nu har jag bara tre dagar kvar på mitt vick. Känns sådär lagom roligt att sluta där jag trivs så bra, men inte långt kvar till jobbet på glitter drar igång nu. Jag läääängtar! Idag har jag spenderat hela dagen med Edija, köpt lite födelsedagspresenter, umgåtts och bara haft det bra. Himla fint förstår ni! Jo men annars är livet rätt fint och flyter på i rätt riktning. Jag och Thérèse har gjort världens bästa deal, nu jävlar. Nu ska jag lägga mig i min säng, bli av med min huvudvärk och bara njuta av de sista timmarna av helgen innan en vecka med jobb drar igång igen!


RSS 2.0