jag kan inte andas när du kommer för nära

Jag och Therese är rätt sociala tjejer skulle jag vilja påstå. Mysig kväll igår, och ännu en gång lyckades vi somna framför en film i varsin soffa. Även om vi 20 minuter tidigare hade lovat varandra att inte somna. Men T är guldvärd ändå! Idag är det lördag och valborg för övrigt. Jag har bestämt mig för att dissa allt detta festande som brukar ske på valborg. Istället ska jag mysa hela kvällen tillsammans med Edija, Indira och Elvisa. Vi ska grilla och bara ta det lugnt. Och det bästa utav allt är att jag vet redan nu att jag kommer skratta mig igenom hela kvällen med dessa härliga tjejer, för man kan inte vara annat än glad när man umgås med dom!


and you kissed me like you meant it

Fredagen kom snabbt, hela veckan har gått så galet fort. En kort dag idag, en redovisning bara och sen slutade jag. Fastnade dock på en bänk i solen med Denis, Edija och Ogge i några timmar, men jag klagar inte. De människorna får mig alltid att skratta, så att sitta där och skratta i solen var inget jag hade något emot. Tillslut så bestämde jag mig för att förflytta mig därifrån till gymmet istället. Förkyldningen är helt borta och jag kan äntligen börja träna igen, fint! Nu har jag precis ätit mat tillsammans med min familj, vet inte när vi satt ner och åt allihop sist. Den här fina kvällen ska jag spendera med en utav mina finaste vänner. Ska nämligen röra mig bort till Therese nu!


det handlar om dig, det handlar om mig

Jag har haft en supermysig dag. Två lektioner vart snabbt avklarade i skolan och sen tog jag mig hem till Elin. Lagade mat, hängde på balkongen i solen, var ute och åt glass, hängde lite till på balkongen och pratade massor. Fint! Nu har jag fastnat i min säng, är så galet trött. Jag har somnat på bussen både till och från skolan varje dag den här veckan, det var längesen jag gjorde.. funderar på om det är allergin som påverkar. Imorgon är det fredag, och då ska jag träffa Therese. Det blir bra! Förövrigt är jag nog lite småkär i Veronica Maggios nya album.

it's times like theese when you remember what is most important

Vilken jävla dag. Bränt mig på plattången, trött som ett djur pga allergi, bilen har gått sönder osv.. Låt den bara ta slut. Imorgon slutar jag vid halv 11, då ska jag vara glad. Adjö.

in some weird way you gave me my sparkle back

Sitter vid köksbordet och är helt jäkla slut. Skoldagen avslutades med ett sjukt jobbigt boxpass på gym&friskvården, jag trodde jag skulle kräkas tillslut. Imorgon lär jag inte kunna röra mina armar, haha. Ikväll blir det lite teckenspråksplugg, har ett utav slutproven imorgon. Sen kanske träffa Therese en stund, behövs! Men nu måste jag gå och handla om det ska bli någon mat på det här stället.

last song for you

Sista dagen på sista lovet. Jag och mamma var i stan i några timmar och letade skor till balen, lyckades hitta ett par faktiskt. Sen har jag spenderat några timmar i solen på altanen, galet skönt. Lite plugg och så har jag hunnit med också. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Skola imorgon, back to the reality!

tar steget ur vår sista dans

Spenderar kvällen med Slarshis, himla mys! En vecka sen vi sågs, så det känns som om jag har pratat oavbrutet i två timmar, gillar ju det. Sitter just nu vid köksbordet och äter, brukar va det vi gör när vi ses, så rätt! Jag är glad. Instämmer i vad slarshis skrev i sin blogg idag, it's time now. Nu kör viiiiiii!


for all the times

Efter en heldag med släkten igår, firande av pappa, Lisen och Maffe, så åkte jag in till stan för att möta upp lite fina tjejer. Utgång med Madde och Jessica, galet kul hade jag! Saknade dock Beccis på dansgolvet. Men galet kul var det iallafall. Idag vaknade jag tidigt och mådde kanon, så hängde med upp till farmor&farfar på lunch. Och nu blir det plugga i solen resten av eftermiddagen! Inte helt fel! Lovet börjar lida mot sott slut, ett galet bra lov måste jag säga.

just holding on to "could have been"s and I should be letting go

Råkade bli övertalad om utgång i onsdags, så det blev så. Jessica och Becca gjorde min kväll! Efter en lång promenad, massa skratt osv. så somnade vi gott hemma hos Becca. Vaknade tidigt dagen efter tack vare, eller på grund av rättare sagt, jessicas alarm på mobilen. Hon är nog den enda jag träffat som snoozar längre än mig på morgonen, haha. Vaknade, gick upp och åkte hem till Edija iallafall. Sen träffade vi Ogge för en fika på stan. Åkte hem och hann med en till fika och en långpromenad, denna gång tillsammans med Albin. Himla trevligt! Kvällen spenderade jag med den hesa tjejen Therese, vi hängde på nattcupen några timmar innan vi begav oss hemåt igen. Nu håller jag på och gör mig i ordning, väntar på att mamma ska stryka klart mitt linne.. curlingbarn, haha! Jag ska in till stan med bror min och leta presenter till pappa som fyller imorgon. Gäller att va ute i tid liksom.. Kvällen bjuder på födelsedagsfirande hos Lönns!

Count on me, because I can count on you

Sitter just nu placerad i en fotölj framför datorn i Jacobs lya. Han har precis invigt sin nya städmopp och ligger just nu utmattad i soffan. Det är hårt att ha en äcklig lägenhet när ens kompisar tvingar än att städa. Snart ska vi åka ner på stan och möta upp världens bästa Adam. Sen hem hit igen och laga mat, tacos!! Nu ska jag tvinga Jacob att diska.. annars kommer vi få äta utan bestick och tallrikar. Jag är så snäll!

half of my heart

Sitter på altan invirad i en filt och äter frukost. Årets första allergitablett är tagen, då är det vår på riktigt. Hostar galet mycket och har påsklov, brukar vara den kombinationen jag kör på. Loven då har man tid att bli sjuk tydligen.

det är så det ska vara

Tog en långpromenad med Therese förut. Kändes som jag pratade oavbrutet hela vägen, så nu har jag ännu mer ont i halsen och är ännu mer hes än förut. Fint! Men så kan det vara, när man inte setts på cirkus en vecka. Imorgon ska jag bara vara. Eller, ska in till stan för att klippa mig, och kanske besöka gymmet. Men annars ska jag bara vara, tror jag. Som jag sa till Edija, kan ju vara så att jag vaknar upp imorgon och inte alls känner för att vara själv. Men just nu känner jag för att vara själv, bara vara jag och jag själv en hel jävla dag. Välbehövligt!

lyckorus

Solen lyser och årets första grillning är på g, idag är jag lycklig! Jag har dock inte haft möjlighet att vara ute i solen hela dagen, synd det. Har varit på utbildningsdag, men som tur var så hade jag Edija, Jessica och Becca som gjorde dagen rätt rolig ändå! Såna här dagar, när solen lyser, himlen är blå, man har träffat fina vänner och bara är på bra humör, då känns det som man kan klara av vad som helst. Älskar den känslan! Nu ska jag sätta mig i solen tillsammans med min mor & far och bara njuta. Resten utav kvällen ska spenderas med Therese hoppas jag!

du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Jag har haft världens mysigaste dag tillsammans med Lis. Jag tog mig till åby, och vi tog en långpromenad i solen och sen har vi suttit på altanen och njutit i solen. Pratat massa och bara myst. Glad att jag har min fina kusin! Imorgon ska jag upp tidigt, även om det är lov. En utbildningsdag hindrar mig från sovmorgon, men jag har lovat Edija att jag inte ska klaga, eftersom vi får betalt. Haha. Nu ska jag måla naglarna och sen sova faktiskt. En fin helg!


as long as you need me

Ögonen börjar falla ihop, och jag känner att en lugn helg var nog precis vad jag behövde. Bara ta det lugnt och njuta. Spenderat dagen med fina Edija, underbar människa det där. Kvällen bjöd på en långpromenad med Erika. Nu sitter jag i min säng och tar emot fina men inte allt för nyktra sms och samtal, härligt med folk som låter sanningen komma fram på fyllan, haha! Funderar på ett othavsnitt innan ögonen faller ihop totalt. Imorgon ska jag träffa lis, fint fint fint fint.

million miles away

Prat om allt och ingenting under en vacker himmel på en brygga vid vattnet med en fin vän. Sammanfattar fredagskvällen rätt bra! Idag vaknade jag upp och kunde inte prata och trodde att mitt huvud skulle sprängas, härligt med förkyldning. Ignorerar den så gott jag kan och åker in till Edija och spenderar dagen med henne. Blir fint!

I've made up my mind, I ain't wasting no more time, but here I go again

Fredag, vilket betyder första dagen på en lång ledighet. Påsklov! Inviger det tilsammans med larsha, en liten myskväll. Kort dag i skolan och sen lite bakande med projektgruppen, eller iallafall 3 utav den hela. Har även kirrat en till jobbintervju, fin skit det där. Vi har precis ätit mat och jag är så jäkla mätt. Nu ska vi mysa vidare!

all you ever wanted was all I ever needed

Nationella i Svenska B är nu avklarat! Nu är det bara tre nationella kvar och det är i engelska b. Men snart är det slut! Kom hem tidigt idag och tänkte lägga mig och sola eftersom det var så fint väder, det gick ju inte så himla bra. Solen bestämde sig för att försvinna bakom alla moln efter att jag hade solat i 10 minuter. Så istället hamnade jag i soffan, har även kirrat en jobbintervju! Finfint!

it scares me

Har vaknat på fel sida, och tänker för mycket. Borde sluta, men hur gör man? Ska strax knalla bort till bussen, en lektion sen slutar jag. Ska umgås med Edija, det gillar jag och det behöver jag. Hon får en alltid på bättre tankar och får mig att känna att jag kan klara av allt! Såna vänner ska man ha!

you make me feel, make me real

Dagen började med en föreläsning om vett & etikett på krogen och fortsatte sen med lite redovisningar. Gym & friskvården bjöd på en promenad runt strömmen med Elvisa och Edija, himla trevligt. En bra dag har det varit, Edija och jag har varit galna. Men himla kul har vi haft, gillar det! Efter skolan tog jag racerbilen hem och hämtade upp Therese. Har spenderat eftermiddagen hos henne och just nu lagar jag mat åt min bror. Snäll syster! Har även vågat anmäla mig till högskolan, läskigt värre, men nu är det gjort! Kvällen ska spenderas hos farmor&farfar, lite balklänningsfix och studentklänningsfix. Fint! Håller för övrigt på att bli sjuk men känner ändå att vi går mot ljusare tider! Min mobil har dock fått fnatt.. helt störd är den! Talar hela tiden om att batteriet är fulladdat och att man kan ta ur laddaren. Men laddaren sitter inte i! Skumt. Kanske beror på att den blev lite sjösjuk efter doppet i lördags.... smart hanna, smaaaaaaaaaaaaart. Köttfärssåsen behöver räddas, Adjö.


love you seek and found

Vi satt ute hela lunchrasten idag, på en bänk och njöt. Under hela eftermiddagen har jag haft ytterdörren öppen utan att frysa ihjäl, jag har suttit och solat i shorts och linne. Så jäkla underbart, jag älskar det! Det här vädret gör mig lycklig, ger mig ett leende på läpparna och gör mig positiv. Jag hoppas det fortsätter! Just nu sitter jag och ska försöka skriva ner ett träningsschema, kan vara det sista arbetet jag har under gymnasietiden! Värt att göra färdigt så snart som möjligt kanske!

what should you do when it comes to this?

Fredagskvällen var en redig myskväll, Jessica, Becca, jag och Edija var bosatta i Edijas soffa hela kvällen. God mat, massa onyttigheter och skratt. En mysig kväll med härliga tjejer! Dagen spenderade jag en kortis i skolan, sen var vi på en intervju för ett skolarbete, på ett öppenboende för missbrukare. Galet intressant! Hann även med en sväng på stan med Therese för att införskaffa oss lite presenter, blev så bra så. Idag, lördag, hänger jag för det mesta i Linköping. Balklänning och studentklänning sys och jag är provdocka, såklart. Lite pluggning och paketinslagning har jag också hunnit med.

you can't break a broken heart

Så trött. Jag vill åka långt härifrån. Är trött på förväntningar som krossas, trött på löften som bryts.
Så trött trött trött trött. Blä!



Won't be so easy this time to hurt me, you can try
and this time now baby there are no tears left here to dry
if you think you can wound me like before
if you think you can do that anymore, wont get too far no,
you can't break a broken heart

you might do better messing with someone elses mind,
'cause you're not gonna break me down again.
your done with doing me the way you did, it's gone too far.
you can't break a broken heart.


so try your best now baby

NP muntliga i svenska B är över, lättnaaaad. Nu har jag minimalt skolarbete fram till studenten, hur underbart?! Imorgon är det äntligen fredag, då ska jag umgås med fina vänner. Hela hela dagen. Åh så bra!


who's gonna take you home tonight?

Studentmössan är min, äntligen! Vilken jäkla känsla! Förövrigt så vill jag ha en hel dag med sol, värme, vårkänslor och skratt tillsammans med mina vänner. Det skulle göra mig lycklig.

you never gave it all

Åkte upp till therese igårkväll, fina fina vän. Tack för att du räddade min dag! Fanns inget bättre än att avsluta dagen skrattandes tillsammans med dig! Just nu sitter jag vid köksbordet och ser att det fullkomligt spöregnar ute, kul. Eller inte! Men det hindrar inte mig, jag ska ta mig till bussen och åka in till skolan, där ska jag ÄNTLIGEN hämta min efterlängtade studentmössa! Åhå!!


What are words If you really don't mean them when you say them

Dagen bjöd på lite peppning inför studenten, alla treor samlades i trapphallen och träna på studentsången. Och imorgon får vi våra studentmössor! Så himla fint!! Efter skolan tog jag och Edija en promenad ner till stan och mötte upp Jessi och Becca. Käkade lite och gick en sväng. Fina vänner som får mig att lé även på en dålig dag! Sen begav jag mig till gymmet och träna, galet skönt att köra slut på sig själv, träna bort all ilska! Nu ska jag in i duschen och sen ska jag se till att lära mig mitt svenska tal!

letting go is the hardest part

Idag hade jag bara en lektion. Så spenderade lite tid i en trappa med en fin vän, som alltid förstår mig och alltid har de rätta sakerna att säga. Sen jag bjöd hem mig själv till Jacob och chillade i hans lägenhet istället, vi åt tårta och la upp lite målarplaner. Jacob han är bra han, räddade min dag! När jag kom hem gick jag iväg på jobbintervju och nu finslipar jag svenska talet. Så är det.

the day after confessions, the wait for a call, the wait for a "it's okey"

 

It's time to end this game you're playin'
I’m the only one who's waitin' on the line

It's your call
It's up to you
And I won't try to stop you if you go
But if you do, tell me goodbye
I can't take another minute
I can't stand another night

Of wondering if I even matter
It's something only you can answer
Here's the phone, It's your call

There's no easy way out this time
Cause I won't live this way


waiting for your call

Idag ångrar jag att jag var så lättövertalad igår.. Efter högskoleprovet lyckades Therese övertala mig om att jag skulle följa med till världens bar och ta en eller två drinkar med några fina tjejer. Vi borde lära oss att räkna bättre, för en eller två drinkar övergick till fler än så och rätt som det var så var vi påväg mot dansgolvet på puls. Kvällen var galen, ungefär som alltid i sällskap med Therese. Men jag gillar't! Jag har himla fina bilder på min mobil såg jag, therese flirtar med korvmojjen och aggrohanna var i farten. Nu ska jag gå ner och äta våfflor med min familj och mormor&morfar. Himla mysigt!





RSS 2.0