you're amazing, just the way you are

And all sudden it's thuesday! Tisdagtisdagtisdag. Det betyder håltimme halva dagen precis som alla andra dagar känns det som. Dagen fick ett bra avslut iallafall, lite gym&friskvård satt inte helt fel kan jag lova. Nu jäklar, här ska det börja tränas. Idag är det plugg som gäller, matteplugg till att börja med. Prov på torsdaaag, gillart inte. Så nu ska jag begrava mig i matteboken ett tag. Sen ska jag tvinga min bror att laga pannkakor till mig! Inte mer än rätt!  


baby when the light goes out, I'll here you calling

Jag har precis gått upp ur sängen, sjukt skönt att äntligen få sova ut! Det behövde jag. Kvällen igår blev rätt så lugn, efter mycket om och men så kom vi tillslut hem till Emelie. Gårdagen var inte min och Johannas luckyday kan jag lova, inte alls. Men väl hemma hos Emelie så fick vi äntligen träffa tjejerna iallafall, mycket prat och en hel del skratt bjöd kvällen på. Jag tycker om er! Nu ska jag äta frukost, göra mig i ordning och sen ska jag spendera dagen/kvällen med världens bästa Therese. Allt för länge sen!

all night long with you baby

Fredag. Tagg hos larsson för tillfället. Snart beger vi oss hem till Emelie. Grattis till henne som fyller 18 idag! Ikväll är det party med fina vänner som gäller! Supersugen på utgång, men det får bli nästa helg istället. Ikväll blir kul, ser fram emot det! Återförening med det gamla gänget!

falling into you, falling falling falling, you are so beautiful to me o



just don't give up, I just need a second to breath

Torsdag. Jag gillar torsdagar, lite grann. Idag gillade jag den. Två lektioner på morgonen, en hel del skratt och oseriöst engelskaprat med Maja och Linnéa. En mattelektion där inte mycket blev gjort. Några timmars håltimme och därefter projektarbete. Hela gruppen var samlad, och jag gillar min projektgrupp. Det här kommer bli bra tror jag! Efter skolan fick jag med mig snygglarsha till sörping. Dock var engelskaplugg eftermiddagens aktivitet, mycket fick vi gjort. Galet va flitiga vi är! Imorgon är det fredag, en plågdag i skolan, men kvällen ska spenderas med fina vänner. Så jag överlever. Emelie fyller 18år och ska firas. Dock slutar kvällen rätt skapligt där för mig, men fortsätter med jobb. Pengar är fint. Jobba natt är rätt mys. Helg snart, och va jag älskar't.

so just hold me now, that's all I can take for now



It's like when someone comes into your life and half of you says:
 you're nowhere near ready.
And the other half says:
Make him yours forever


bara dårar rusar in

Solen lyser och det betyder att jag är glad tjej idag. Jag gillar solen. Idag har dagen försvunnit förbi sjukt snabbt känns det som, och jag är trött och har träningsvärk. Så kan det gå! Idag har vi tagit foto till skolkatalogen, härlig fantasi vi har. Pyjamasparty med BF3b är ju rätt mys, vi har våra stunder! Efter skolan blev det en sväng på staden med Johanna och leta present till Emelie som fyller 18 på fredag. Då äre party! Men nu är det mat. Sen ska jag plugga. Matte. Har jag berättat hur mycket jag älskar matteB?


ibland är en lögn det finaste man har

Ny vecka hörreni, galet vad fort det går. Snart är det lov, himla härligt, jag gillar lov! Tre veckor kvar i skolan, sen blir det praktik, lov och lite mycket praktik igen. Det kan bli kul. Idag är det tisdag, jag har tränat och lär inte kunna gå imorgon, skönt. Jag älskar mina underbara vänner. Finns inga bättre människor än dem. Så galet tacksam. Nu ska jag kolla på idol. Pussochadjö

jag är förlorad i dig.

Vilken dag, vilken jäkla dag. Jag har varit så galet trött och irriterad hela dagen. På projektarbetet idag var det bara jag och johanna, men vi fick rätt mycket gjort ändå. Så duktig är vi. När jag kom hem fick jag ett sms från Erika, hon fråga om jag kunde hjälpa henne med matten. Så jag traskade dit, dock vände jag lika snabbt igen då jag insåg att jag inte ens har jobbat med det hon behövde hjälp med och jag fattade noll. Kul. Då vet jag var jag har att se fram emot till i nästa kapitel i min mattebok. Nu ska jag kolla på ett othavsnitt, sen ska jag städa. Jag lovar. Jag SKA städa.

sleeping beauty

Jag har börjat bli bra på att försova mig. För bra. Imorse vaknade jag halv sju. Bussen går sju. Bra Hanna! Stressade som ett as, och hann. Jag är bäst. Nu sitter jag i skolan, med Edija. I bibilioteket hos söt-Per. Men ska förflytta mig till expeditionen och hämta ett papper. Sen ska jag ha engelska. Det gillar jag inte.  

you make me smile, please stay for a while

Tiden bara flyger förbi känns det som, redan onsdag. Men det gillar jag! Idag är jag glad, himla galet glad. Det gillar jag också, väldigt mycket. Kort dag, jag gillar onsdagar. Dock fick jag vänta på bussen en timme, men idag gjorde det mig absolut ingenting faktiskt. Sällskapet gjorde väntan värd! Nu ska jag plugga religion, det gillar jag inte. Men det måste göras, för då slipper jag det imorgon. Smart tjej.


and my feelings for you is more then I can handle

Fredag. Jag älskar fredagar, iallafall efter skolan. För fredagar i skolan är inget vidare faktiskt, fyra timmars lektion på förmiddagen. Fast det försvann rätt snabbt förbi, Edija och jag var sämst på att vara seriösa, men jag gillar det. Sen kollade vi på film de två sista lektionerna, jag lyckades somna. Trött tjej. När skolan var slut vart det en busstripp med sandra hem, en jäkla massa snack. Väl hemma snodde jag bilnycklarna, åkte och hämta therese och begav oss ut på en tripp. Massamassa prat, en hel del skratt och vaaa jag tycker om den kvinnan alltså! Nu hänger jag i soffan och tittar på idol. Och undrar vart min familj har tagit vägen. Hm.

I deserve the truth from you

Idag är det torsdag. Jag ska på bio med min fina vän Johanna. Det gillar jag.


If I could write you a song to make you fall in love

Måndag, måndag, måndag. Dagen försvann förbi skapligt snabbt, jag slutade vid tjugo över 12, men råkade fastna i skolan. Jag fick skratta lite, så det var det värt. Imorgon slutar jag också tidigt, tackar jag för förståss. Jag har pluggat lite idag, förstår inte att man alltid glömmer bort hur man gör efter loven, så har man kommit på det lagom tills det är lov igen. Imorgon ska jag åka bil till skolan, det gillar jag. Hämta upp två fina vänner på vägen också, himla trevligt. Nu är jag trött, ska sova och ja, bloggen blir inte roligare än såhär just nu. Godnatt!

från och med du

En helt okej bra lördag. Det blev en hel del shopping tillsammans med mammi på stan. Det är inte helt fel kan jag lova. Efter några timmar på stan så hämtade vi upp pappa & min bror och sen åkte vi till landet, till mormor&morfar. Där spenderades några timmar tillsammans med världens finaste släkt. Sen tog jag med mig min fina kusin hem, så skjutsade vi min bror till stan och sen åkte vi hem till lis och kollade på film. Himla mys. Jag är galet trött och hostar som en galning också. Hostan vägrar ge sig, himla störande när man ska sova kan jag ju lova. Jag tror faktiskt jag ska sova nu. Det vore inte fel asså.

If you only knew what is going on

Kvällen igår bjöd på en biltur in till Johanna. Helt sinnes vilken känsla det är att sätta sig själv i bilen, dra på musiken och åka iväg själv. Jag bara satt och log hela vägen in till stan! Hämtade upp Johanna och så åkte vi iväg och käkade. Johanna bjöd mig på grekisk resturang, söt tjej det där! Så åkte vi lite meeer bil, och tillslut hamnade vi i Lindö för att umgås ett tag och sedan skjutsa in några småfulla pojkar till krogen. Idag ska jag in till stan med min mor, lite shopping på g. Sen bär det av till landet för att födelsedagfirande för morfar. Mys!


I've been looking for freedom

JAG HAR TAGIT KÖRKORT! Lyckan är total! Så gaaaaaaalet jävla skönt att ha det avklarat!


I've never feelt something like this before

Skolan. Jag har varit glad hela dagen, det gillar jag. Två lektioner, en lång håltimme och uppstart på projektarbetet. Det kan bli bra. Lite häng på skolan med fina människor i väntan på min far. Lite, eller ganska mycket övningskörning. Nu sitter jag här, med mina matteböcker. Nu kör vi!


don't tell me I run out of time

Imorse orkade jag ta mig upp ur sängen och iväg till skolan. Efter att bara ha legat i sängen i fyra dagar så kände jag att det var på tiden. Trött som ett as och hostande kom jag iväg och överlevde dagen. Det gillar jag. Så gillar jag alla mina fina vänner som förgyller mina dagar! Imorgon är det torsdag, och snart är det helg igen. Nu ska jag se på fångarna på fortet med min mor och bror. Det är nostalgi på hög nivå!


RSS 2.0