Tired tired tired

Ligger i sängen och somnar när som helst. Helt sjukt trött idag! Somnade i sovrummet när jag sövde barnen, somnade på rasten.. Behöver jag ens tala om hur mycket jag längtat efter min säng och hur skönt det är att ligga i den nu?! Imorgon är det fredag och jag ska öppna på jobbet! Så klockan är ställd på kvart i fem, lagom kul. Men gör mig inte så mycket, för jag trivs så galet bra på det här jobbet!! Sen är det helg. Och det ser ut att bli en himla fin helg även denna gång! Nu ska jag och min trötta kropp som är fylld av träningsvärk sova som djur. Godnatt


amazing amazing amazing

Fantastiskt fin helg. Det har varit många såna på sistone, och va jag njuter. Helgen avslutades på bästa sätt! På Isabellas vardagsrumsgolv med god mat och mina bästa tjejer. Massa massa skratt! Perfekt avslut på en kanonhelg. Börjar känna mig lite bortskämd med alla dessa fina människor omkring mig!! Nu är det en ny vecka, idag har jag varit ledig och bråkat med min mage, tagit tag i viktiga samtal osv. Det behövs ju det med ibland. Från och med nu ska jag va supersnäll mot magen, inte äta/dricka sånt den inte tycker om, så hoppas jag att den slutar bråka! För jag orkar inte med den längre! Nu ska jag äta god mat tillsammans med mina fina föräldrar och slappa i soffan. Tagga till jobb imorgon!


Fall asleep with a smile on your face

Vilken fantastiskt fin fredag. Och vilken fantastiskt fin fredagskväll jag har haft. Precis en sån där kväll man behöver efter en riktig skitdag, som jag hade igår. Jag har skrattat så jag har kramp i magen. Jag har verkligen världens mest fantastiska vänner. Jävlar va jag är tacksam för det!!


Keep on walking

Den här dagen kan ta sig nånstans. Allt och inget har gått fel. Blä. Imorgon är det fredag, helg igen. Och den här helgen är efterlängtad, ska få träffa alla mina favoriter. Då ska jag njuta och vara glad!


Vad jag bryr mig om nu

Den här söndagen har jag mestadels spenderat i soffan, varvat sömn med att bara tycka synd om mig själv. Det hjälper inte, jag vet. Men tycker synd om mig själv det gör jag ändå, förkyldningen - Hanna 1-0. Dricker varmt vatten med ingefära och citron m, inbillar mig att man blir frisk då. Vi får väl se! Låg och filosoferade i badet förut. Läste en beskrivning av hur personer med stjärntecknet kräftan är. Kände att dom hade beskrivit mig, helt och hållet utgått från mig. För det stämde så äckligt bra. En mening var "även om kräftan är naturligt defensiv och rädd för att bli sviken, så går de helhjärtat in i varje relation.". Då kände jag att jaha, så är det. Tänker varje gång som Håkan Hellström sjunger "vad jag bryr mig om nu är att aldrig mer ge hela hjärtat rakt ut", och jag inbillar mig själv att jag inte ger allt rakt ut. Men jag ljuger bara för mig själv. Ger allt rakt ut, kraschar, lär mig utav det, och ger allt rakt ut igen. Men det är väl jag! Och det har väl en charm i sig. Kanske. Försöker förövrigt att inte tänka så mycket, utan bara köra. Blir nog bäst så. Nu ska jag svara på ett sms från någon som får mig att le. Och va jag njuter av det!


Sixteen hours in bed

Världens mysigaste helg är över, tyvärr. Världens jobbigaste måndag är över, skönt.


so I let him go

Helg igen, välbehövligt skulle jag vilja säga! Började min helg med en riktigt mysig kväll tillsammans med mannen i mitt liv, Lasse. Vi lagade god mat och sen va vi på bio och såg Ego. Helt klart godkänd film! Helt klart godkänd kväll. Jag är så glad att jag har Lasse, och just igår var jag extra glad och tacksam för att hon finns i mitt liv. Bästa! Idag är det lördag, och jag har nu placerat mig i soffan för att invänta kvällens sällskap. Myspys!

RSS 2.0