Living the dream, living my life

En fin helg börjar leda mot sitt slut. Igår var det utgång som gällde! Jacobs sista helg i norrköping skulle "firas", eller vad man ska säga. En liten avskedsfest så att säga. Det vart en rätt fin kväll! Idag har jag pluggat och gjort absolut ingenting. Det behövdes det med. Skrattat med min familj har jag gjort, vi är då inte normala någonstans. Imorgon är det måndag, skola och en vecka av plugg. Kan bli bra ändå. Kör barra! En telefondejt med Slarsha får avsluta kvällen. Puss & godnatt

everything doesn't have to be right

Fridaycozy, cozyfriday! Det är fredagsmys med E som gäller. Det gillar jag! Skolan idag var rätt soft skulle jag vilja säga, jag & Edija var guider. Vilket innebar massa tysta, blyga nior och fika. Inte helt fel. Sen en lektion och så var det helg. Fint!

I could have another you by tomorrow

En fin torsdag. Jag har skrattat mig igenom dagen, tack vare mina fina vänner som trots att livet är orättvist kan få mig att skratta och tänka på annat. Tycker om dom för det! Effektiva projektgruppen var igång idag, ojoj va effektiva vi var mellan skrattattackerna. Eftermiddagen och kvällen har spenderats med matteboken, igen. Den är nog det jag kommer sakna minst efter studenten. Åh va jag ska njuta! En sväng bort till Erika har jag också hunnit med. Nu ska jag måla naglarna har jag tänkt. Imorgon är det fredag, och jag ska tillsammans med Edija skrämma 9:or. Eller rättare sagt guida runt dom på skolan. Nästan samma sak.. Typ! Vi får iallafall fika, så då är det värt det!


-

Livet är orättvist.


but what if our story never got to the end?

Att det är onsdag idag innebär att halva skolveckan är avklarad, fint som fan. Jag hade sovmorgon idag, en lång sovmorgon. Började inte förrän 11. Missade bussen och fick gå hem och ta bilen istället. Inte helt fel det heller. Efter att ha skämt ut mig på parkeringen och lekt lite bilmekaniker så kom jag tillslut iväg. Yes! Bra där. Två lektioner försvann snabbt förbi och jag åkte ner till stan och mötte världens bästa Therese. Henne har jag spenderat eftermiddagen med. Det gillar jag, för fyfan va hon är bra! Nu ska jag spendera kvällen med någon jag inte tycker lika bra om, nämligen min mattebok. Usch fy och blä.

you have to find little lights in the dark

Idag är det mystisdag har jag och Erika bestämt. Vi har precis lagat mat och suttit och pratat ett tag. Alldeles strax ska vi börja gå bort till bussen. Kvällen bjuder på bio, lite sådär småmysigt mitt i veckan. Inte helt fel faktiskt!

call on me, this is my time

Har spenderat dagen tillsammans med världens bästa Therese. Mer än så behöver jag inte säga, världens bästa. Sedan har vi haft gäster, för att fira min bror som sagt. Jag och Lisen är rätt bra på att fika, mår dock illa nu i efterhand.. Inte okej. Men så rätt ändå, hur ofta äter man blåbärspaj liksom? Haha. Just nu ligger jag i soffan och kollar på handboll. Undrar fortfarande när jag blev sportintresserad? Men det kan ju jag få undra. Gillar det iallafall. Sen blir det en dusch, sova och avnjuta morgondagens sovmorgon. Så jäkla nice!

even if I don't hit the ground, it doesn't mean that I'm not falling

Jag kom hem från Edija för en stund sen, blev så att jag spenderade natten där. Himla mysigt! När Edija kommer skuttandes in i rummet, frågar om jag vill sova kvar och ser lika lycklig ut som en femåring över att ha kommit på idén så kunde jag inte motstå, haha. Så spenderade hela dagen, kvällen och natten tillsammans med henne. Hon är för jäkla bra alltså, min klippa! Nu håller jag på att göra mig i ordning och ska snart träffa Therese. Alldeles för längesen vi sågs var det, inte okej. I eftermiddag får vi gäster, storebror ska firas en sissodär två veckor i efterskott. Bättre sent än aldrig!  


don't say anything when you don't know the truth

Sitter just nu i min säng och fryser. Borde väl egentligen krypa ner under täcket och sova, men icke. Sitter här och tänker alldeles för mycket istället. Jag hatar folk som går och snackar och påstår saker som de inte vet ett skit om. Värsta jag vet. Förövrigt, Johanna är bra. Kvällen har varit bra. Imorgon ska jag träffa Edija, det ser jag fram emot kan jag lova. Nu ska jag sova. Glömma allt och sova. Godnatt!


nothing lasts forever

Fredag föfan, det är fina grejer! Sitter just nu hemma hos Johanna/Lars/Larsha/Slarsha 7,0/fettklumpen/kissýmurran/Larsson. Yes! Ví har gått en runda på stan, det var meningen att den skulle vara kort och billig men den vart lång och dyr istället. Men lika bra! Larsha har nya strumpor upptäckte jag nu, fin skit! Nu ska vi snart bege oss ut och möta A en stund. Sen ska vi handla mat och grejer. Ikväll ska vi ta igen de senaste två veckornas skvaller och bara njuta av livet. Det blir fina grejer. Ja, fint fint fint. Allt är fint. Tack och adjö!

 



att fånga en fjäril

Det skulle aldrig ha gått, när vi stått på så olika ställen i livet, 
men tiden gav oss lite grann ändå Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner som vilka vänner som helst, vilka människor som helst ungefär, du kan säga kär På så olika delar av världen, men en fjäril flyger mellan oss ibland Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst Men ändå, vi ses igen vi två Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still för alla oss som aldrig vet vad vi vill Det finns en sång och en dröm, om en lycka så öm för oss som alltid ska till att fånga en fjäril Det är en underlig värld, där vi satts på så olika prov med varandra,
två världar ska krocka varje gång vi ses Vi kan kalla oss kära, det är svårt att säga, men vi vill vara nära som vilka kära som helst, vilka världar som helst Eller hur, det måste va nåt strul

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still för alla oss som aldrig vet vad vi vill Det finns en sång och en dröm om en lycka så öm för oss som alltid ska till att fånga en fjäril

people are not who you think they are

Back on track, back in buissness, tillbaka till verkligheten så att säga. Jag är frisk, på ett ungefär iallafall. Jag pallrade mig iallfall iväg till skolan i onsdags, och där har jag väl hängt sen dess kan man säga. Även om jag avskyr skolan mest av allt typ, så är det rätt skönt att vara tillbaka bland allt folk. Speciellt bland mina fina vänner. Speciellt skönt var det att träffa Edija igen. Fem veckor ifrån varandra är alldeles för mycket. Men nu är vi återförenade. Påtal om saknad och sånt, så saknar jag Therese. Åh va jag saknar henne. Söndag säger jag bara! Förövrigt sitter jag just nu och kollar på handboll. Ja, ni läste rätt. Jag, Hanna Linnéa Kindh, sitter frivilligt bänkad framför tv:n och kollar på sport. Man kan undra vad som har hänt. Det undrar min mamma iallafall, härromdagen kom hon upp på mitt rum när jag kollade på handbollen och sa "vad har hänt med dig? Jag trodde jag hade uppfostrat dig till att inte tycka om sport". Söt är hon! Imorgon är det fredag, och jag har en fin helg att se fram emot. Det gillar jag! Fint fint fint.

det kan bara bli bättre

I lördags började jag mitt intensiva och superhårda träningsschema. En gång i timmen gick jag ett varv runt i huset. Ojoj, snacka om att jag somna gott på kvällen. Haha. Det är helt sjuuuukt va nedsatt och orkeslös man blir när man är så sjuk så länge. Idag har jag gått hemifrån till parkeringen, ut från bilen och in på vårdcentralen, tillbaka till bilen och från parkeringen och hem igen. Behöver jag ens tala om hur död jag känner mig just nu? Och jag ska förhoppningsvis orka gå till skolan på onsdag.. Tjaaah. Hagagymnasiet består av trappor. Vi har skåp allra längst ner i skolan, och har oftast alla våra lektioner på andra eller tredje våningen. Yes! Det kommer gå bra det här. Det kan faktiskt bara bli bättre nu. Det måste bli bättre. 2011 ska bli så jävla bra!

so, I just got bad luck

Ja, jag lever faktiskt. Om någon undrar. Jag har bara varit jävligt sjuk, ursäkta ordvalet. Men det är sant! Sen förra torsdagen har jag legat i min säng med hög feber, kramper i magen och spytt. Inte speciellt mysigt. Helt ärligt, det har varit den värsta veckan i mitt liv tror jag. Fy satan! Men efter prover och besök på vårdcentralen vet vi nu vad det är och jag äter pencillin. Så nu är jag på bättringsvägen. Hurrar vi för! Just nu är jag bara så jäkla uttråkad och trött på att bara ligga i sängen och kolla på film. Ni som känner mig vet hur jag blir när jag blir uttråkad, mhm.. Men det är bara ligga här och samla energi och äta antar jag. Snart är jag på benen igen! Peppar peppar ta i trä..

ready to make a stand

Projektgruppen åkte hem för en stund sen, det gick riktigt bra idag. Det känns som om vi kommit en bra bit, man märker att det börjar lida mot sitt slut och allt börjar bli klart. Nu sitter jag och funderar på om jag ska följa med min mor och träna eller icke. Men det lutar mer mot att jag ska! Får tänka på att det känns bra efteråt. Det blir så bra så!

the most important relationship is the one with yourself

2010 har varit en berg-o-dalbana. Men nu står jag här, med båda benen på jorden, starkare än någonsin skulle jag vilja säga. Jag har lärt mig så himla mycket under 2010. Både om mig själv och om min omgivning. Jag har lärt mig att små problem kan bli stora, och att de blir större om de inte delas med någon. Jag har lärt mig att man aldrig är ensam. Jag har lärt mig att "the most important relationship is the one with yourself". Jag har utvecklats något enormt som person och blivit mycket starkare. Trots alla motgångar så har det varit ett helt okej år faktiskt. Jag har tagit körkort, jag har fyllt 18år, galet många 18årsfiranden, galna utgångar och mycket mer. Ett år med en hel del oförglömliga stunder och oförglömliga människor. I år har jag lärt mig hur viktiga mina vänner är för mig och vilka som verkligen är äkta vänner. Jag kommer vara evigt tacksam för alla som verkligen funnits där för mig det här året, som varenda dag funnits där vid min sida när jag behövt det som mest. Ni som funnits där även när jag påstått att jag klarar mig själv. Alla ni som stannat där trots mina upp och nedgångar. Ni vet vilka ni är. Tack! Nu är det nytt år, nya möjligheter. Det kommer bli ett fantastiskt år, hoppas jag verkligen. 


2010 avslutades med en sjukt jäkla rolig kväll tillsammans med underbara människor, och 2011 började tillsammans med de människorna. Efter en bilresa som kändes som en jäkla evighet med skräckhistorier, harar, dåliga vägbeskrivningar, skrik och skratt så hittade vi äntligen ut dit vi skulle. Jag och Johanna anlände till huset där ett härligt gäng väntade. Mat, dricka och en jäkla massa skratt. En riktigt bra nyårsafton!


RSS 2.0