nobody knows were we are

Tårtan hos mormor&morfar får helt klart toppenbetyg! Långpromenad med kusin Lisen var inte helt fel heller! När jag kom hem stack jag och tränade med Linnéa, det var mys! Dock fick jag brottom hem för jag kom inte ihåg om jag hade låst dörren eller inte, men självklart hade jag det. Nu ska jag gå och plocka fram grejerna som ska med till skolan imorrn, sen ska jag faktiskt sova.

godnatt

after tonight

Här kommer en superbra låt, jag är kär i den!
After tonight - Justin Nozuka





just nobody without you

Tänkte att jag skulle hinna uppdatera här lite snabbt medans naglacket torkar. Jag håller nämligen på att göra mig i ordning, för idag blir det tårta ute hos världens bästa mormor och morfar! Morfar fyller nämligen år imorgon. Så vi ska fira honom idag, hoppas på att jag hinner hem till träningen ikväll bara! Annars ser jag fram emot en mysdag på landet med kuselinerna. Påtal om mysdag på landet var det precis vad vi hade igårkväll också, jag och Lovisa åkte hem till Tess. Där vart det tjejsnack, snax och tända ljus, supermysigt! Vi träffade även på en fladdermus, inomhus! Det var läskigt.

Nu ska jag platta håret!

And I know at the end of tonight

Nu har jag ännu mer ont i halsen än vad jag hade för fem minuter sen. Min bror smög upp bakom mig här det jag sitter och tog tag i mig och skrek "buuu". Jag hörde att han kom upp och att han gick mot datorerna, men jag blir lika jävla rädd ändå. Jag hatar att jag är så lättskrämd, för han utnyttjar det till max! Jag bara skriker, sen börjar jag skratta, och är det riktigt illa så börjar jag gråta när chocken lagt sig, haha. Jag ska illafall gå och fortsätta göra mig i ordning nu, jag ska träffa Lovisa snart. Jag längtar till max, det känns som om det var jättelänge sen vi sågs!

It's to late to apologize

Nu har jag för en stund sen kommit hem från skolan, aahrå! Har precis duschat också, försöker bestämma inför kvällen. Jag ska eventuellt träffa Jojjo, Tess och Jessica, kanske att Johanna nr2 också hänger på, haha. Det återstår att se hur kvällen blir helt enkelt. Jag hoppas på något bra iallfall, jag behöver det. Jag har varit så himla sur hela dagen, varit på så dåligt humör, jag vet inte riktigt vad det är med mig. Eller det kanske jag visst vet ...  Nu ska jag platta håret, hej!


jag förstår inte hur du tänker?
Ignorera mig i tre månader, sen tro att allt är toppen när vi ses?

to confused to think

Just nu har jag varken tid eller lust att skriva egentligen. Jag är på skitdåligt humör, jag vill bara bort. Tillbaka till Motala, där man inte behövde tänka på någonting! Fan va skönt det skulle va. Nu ska jag på handledarkurs inför övningskörningen, vem kommer somna? Hanna, Hanna, Hanna.  Ahhrå.

need to take a decision

Idag kommer bli en riktigt skön dag! Igårkväll var jag riktigt sur, och idag har jag riktigt ont i kroppen. Men jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag ändå, jojjo har ju lovat att massera mig! Vi börjar 9.40, så jag ska snart fortsätta med sminket och äta frukost sen cykla bort till bussen. Sen har vi tema i 2 timmar typ, sen slutar vi, vid 11.50, liite skönt då! Det kan vi behöva efter gårdagen, haha. Sen vad som händer efter skolan vet jag inte riktigt, förns framåt klockan 18. Då ska jag på handledarkurs inför övningskörningen, efter det ska papprerna bara skickas in sen gäller det att se upp på vägarna gott folk!

Ha en bra dag!


we can make it together

Nu har jag äntligen kommit hem, jag trodde aldrig jag skulle få sätta fötterna på land igen, haha. Vi har haft äventyrsdag med klassen, ute på nån ö i glottern(?) utanför Åby. Ganska rolig dag iallfall, mycket höga höjder och skit, men vi överlevde. Paddlat har vi också gjort, jag är helt slut. Men om en kvart ska jag iväg och träna med Lovisa ändå ;D

Skriver mer senare, kommer bilder också när johannsingen har skickat!

It's been hurting all the way with you

Även ikväll går jag på överenergi, kanonkul! Jag sitter och sjunger för Tess på msn, och snart ska jag gå och sova. Imorgon ska vi på äventyrsdag med klasen, till glotternskogen utanför Åby. Är vi pepp? Klart vi ääär, naaat. Men mina tjejer kommer nog göra dagen till en kanondag, hoppas jag! Jag kommer hem runt fem, halv sex nån gång, då har jag lovat att jag ska träna med Lovisa också, herregud! Jag kommer vara helt slut! Så det är bäst att jag sover nu, godnatt!

I wish you had told me

Idag är jag inte pepp på skolan alls, fast jag känner att jag längtar efter mina trevliga tjejer. Men mina ögon håller på att falla ihop här, jag vill soooova. Det kanske man kan göra på bussen, om Tess lovar att väcka mig, haha. Speciellt om vi åker samma buss som igår, "den döda bussen", som det var precis knäpptyst på. Den enda som lät var Tess! Nu ska jag käka frukost iallafall, puss!

why do I love you



Promise of love has gone, Suddenly
Breathing seems so hard to do


Why do I love you, Don't even want to
Why do I love you like I do, Like I always do


Ain't gonna show no weakness
I'm gonna smile
And tell the whole world I'm fine
I'm gonna keep my senses
But deep down
When no one can hear me
Baby I'll be crying for you

Can't go back, Can't erase
Baby your smiling face oh no
I can think of nothing else but you
Suddenly

Why do I love you , Don't even want to
Why do I love you like I do
Like I always do

And baby, that's all I need to know

Nu har jag haft ett väldigt trevligt samtal med min väldigt inteligenta kompis Elin, alltid lika roande. Hon är underbar min vän, verkligen! Nu funderar jag på att sätta igång en film och slappa tills jag somnar, eller nått. Imorgon är det sovmorgon iallfall, skönt det. Föresten såg jag ett par skitsnygga glasögon idag i ett reklamblad, jag blev kär. Fast dock vet jag inte om jag passar i såna, men jag får väl prova, det blir dags att byta i novemer nu. Även om pappa inte vill så ska jag byta, haha.  Nej nu ska jag kolla på film. puss!



-" tänk om du fick aids då?"
-"av en mygga?"
-"jaa, alla myggor smittar runt aids"
-"ehm, nae elin"
-"ame naaae, jag skuuujja"

together we cry

Här sitter jag i skolan med Johanna och Tess i datasalen. Vi börjar om en kvart, då har vi sista lektionen. Idag saknar vi även Jojjo och Jessica. Jessica får krya på sig och Jojjo önskar vi lycka till hos tandläkarn. Vi har börjat med grupparbete idag med, så jag johanna och maja har letat fakta med den snälla farbrorn. Så har vi haft panik efter borttappade nyklar, som satt kvar i låset, bra där johanna. haha. Efter skolan blir det stan ett tag med tess, wihoo. Nej, nu ska jag vara trevlig mot flickorna, puss!

But mostly I hate the way I don´t hate you, not even close

Just nu går jag på överenergi, men jag har kul iallfall! Jag och Jojjo smider hemska planer på msn, va kul man kan ha! Träning förut med Lovisa, det gick rätt bra, men fan va jobbigt det var. Märks att man inte tränat på hela sommaren kan jag lova. När jag kom hem var jag på döbra humör, men det sänktes ganska snabbt. Nu ska jag snart gå och sova om jag ska orka upp till bussen imorrn. usch.

godnatt

om det blivit som dom förutspått, du behöver inte säga nått

Nu har jag skrivit ett personligt brev till mentorerna, dom andra i klassen gjorde det i torsdags när jag var sjuk. Så jag fick skriva det idag istället, jag hatar såna brev egentligen. Jag vet aldrig vad jag ska skriva, men nu är det klart iallfall. Nu ska jag fixa mig litegranna och gå iväg och träffa Tessu, vi ska tröstäta har jag bestämt, jag är sugen på choklad! mums!
Ikväll ska jag träna med Lovisa också, kanon!

you may say I'm a dreamer

Jag känner att det har blivit "dagen efter inlägg" dom senaste dagarna, men så blir det när man kommer hem sent och inte orkar sitta vid datorn. Men igår iallfall, jag sov läääänge. Jag gick upp vid halv två, det var riktigt skönt att sova ut kan jag lova. Jag och Lovisa bestämde att vi skulle ta en buss runt fem in till stan, så det gjorde vi. Väl framme i stan träffade vi Patte och Jerry, sen även Tommy, Erik, Wadell, Jocke, Calle, Skölde och Johan. Tror inte jag glömde nån där, kvällen var iallfall jätterolig, verkligen!

Idag ska jag ta det lugnt, kanske träffa tess senare!

I was you, who chose to end it like you did

Kvällen igår blev bättre än vad dagen hade varit faktiskt! Elin är kung på att få mig på bra humör! Vi var hemma hos Elin ett tag, sen gick vi neråt stan, marknaden tog vi oss igenom på en kvart, haha. Sen kollade vi på fyrverkerierna och Elin stog och pratade om hur mysigt det skulle va att stå där med en pojke, så jag erbjöd mig att bli hennes pojkvän. Och tro mig när jag säger att jag lär bli världens bästa pojkvän! Jag är bara sååå romantisk! När fyrverkerierna var slut tog vi oss uppåt stan igen, träffade en hel del folk, som man inte sätt på länge. Bl.a så träffade jag Tessa, det var väl typ två år sen, herregud! Stötte även på Carl, Jessica, Isabella, Lelle, Maja och massa mer. Lelle och Maja drog med Elin och mig ner på the poodels, och Maja hade världens finaste hatt! Tack för en toppenkväll (Y)

I can do it, I know I can

Igår var verkligen ingen bra dag, och det var inte det här heller till en början. Men den blev bättre och bättre med tiden liksom. Jag börjar gilla min klass nu, den är rätt skön, klockrena kommentarer hit och dit hela tiden! Estetisk verksamhet var lätt roligast idag, shit va vi garvade. Hanna goes den fula emoankungen, haha! Nu måste jag skynda mig, ska in till Elin snart, sen vidare ner på augustifestivalen. vi hörs, puss!

not another nightmare

Idag är jag hemma från skolan. Det känns inget vidare kul med tanke på att man missar så mycket nu i början.. Men jag vaknade i morse och mådde helmysko, sen försökte jag gå iväg, men det slutade med att jag fick springa in på toan.. Jag mår sjukt illa, och det är det värsta jag vet. Verkligen det värsta jag vet. Jag hoppas att det inte händer mer under dan så jag kan gå iväg imorron igen! Förövrigt var det Rixfm festivalen som gällde igår, med Isabella, Lovisa, Emma. Men vi tröttnade rätt snabbt på den och drog omkring på stan i stället.


inte igen, jag vill inte, orkar inte, klarar inte av det.

satan vad ont det gör

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte

och det finns inga kläder som tål det dåliga väder du och jag haft så länge nu
och det känns som om jag har ett litet privat djävla moln över mig som följer mig

vart jag än går.
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger


Vi smyger omkring på tå, livrädda för att störa och vi har tappat våra ord och när
vi väl hittar dom blir dom bara kantiga och fel
och all skit som kommer ur min mun jag menar det inte men jag måste väl ändå
mena nåt? Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår


Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

Jag har överlevt ännu en dag i skolan, jag känner mig stolt. Idag började vi med att bli fotade, för att lärarna ska lära sig våra namn, det var läskigt. Sen lekte vi namnlekar, så nu kan jag nästaaan halva klassens namn iallfall, duktigt! För övrigt blir vi fullproppade med information hela tiden, hälften fastnar resten försvinner ut genom andra örat. Jessica, Tess, Johanna och Jojjo made my days hittils iallafall, de är anledningen med skolan, haha. Nu ska jag fixa mig lite snabbt, sen blir det Rixfm festivalen med Lovisa, Isabella och Tess. Puss!

mabye I'm amazed

Jag överlevde träningen och är på liiiite bättre humör. Fast jag blir sur på att jag inte får tag i Lovisa. Men jag ska äta och ringa till Elin, sen prova ringa Lovisa igen. Imorrn är det sovmorgon, lite iallafall. Jag behöver sova känner jag, är jättetrött. Så därför säger jag godnatt nu!


jag dras till dig

Cuz i dont ever wanna feel this way , again

Just nu känner jag mig inte pepp på nånting, absolut ingenting. Jag ska lägga mig i sängen och kolla lite på OC, sen ska jag iväg och träna med mamma. Får se om det kan få mig på lite bättre humör, att komma igång med träningen igen. Så måste jag prata med Lovisa också.

For you to want me, for you to need me, for you to notice me

Idag var somsagt första dagen i skolan, och titt! Jag överlevde, woho. Bim och Jessi kom hit i morse, sen kom även Tess, så skjussade bror oss till skolan. Så samlades alla ettor i aulan, sen gick vi till klasserna. Våran klass verkar helt okej, jag vet inte.. Man får väl lära känna varandra bättre först. Träffade iallafall Johanna, så vi hamnade i samma klass iallafall, trevligt! Hennes kompis Johanna går också i samma klass, då det är två johannor, haha. Vi har iallfall inga vanliga lektioner den här veckan, det är skönt. Tårtkalas på torsdag också, haha kanon! Jag lovar att jag kommer glömma skåpsnyckeln imorrn, och vad mitt skåpsnummer var. Efter skolan drog vi ner på stan, jag och tess träffade Patte och hans kompis. Sen hann vi hälsa mycket snabbt på wadell och gurra innan vi fick springa till bussen.

Nu ska jag kolla bussar till imorgon, hej!

haga-bajs

bim står för rubriken eftersom jag har dålig fantasi idag

Nu sitter jag här med Jessica bredvid mig, hon sjunger. Bim går runt och verkar rastlös, vi väntar på Tess! När hon har kommit är vi redo för våran första skoldag på hagagymnasiet. Eller?

"Pennskrin i högsta beredskap, nytt bänkpapper inköpt" - Bim är taggad!

I see light in the future

Jag fick sms av linda förut som sa att klasserna och schemana fanns på nätet. Så jag sprang dit och kollade, jag hamnade i bf1b! Den andra klassen har bättre schema än oss, men det får duga. Jag har ju både Tess och Jessica i samma klass, så jag ska nog överleva. Nu är jag inte lika nervös längre, när jag vet på ett ungefär vilka som går i klassen. Jag funderar starkt på att gå och lägga mig nu, Jessica kommer med 9 bussen imorrn, Tess kommer hit runt 10. Sen så har jag ju lyckats övertala min kära bror om att skjussa oss till skolan, så vi slipper bussen. Nu ska jag sova, japp! Imorrn är första dagen på gymnasiet, det känns stort.

all by myself

Som jag sa så skulle jag ha en dag bara jag och jag själv idag, och så blev det också. Jag har badat fotbad, ansiktsmask, målat naglarna och kollat på film. Bara myst sönder så att säga. Så har jag tänkt, en hel del också. Nu ska jag ringa Lovisa, sen hoppa in i duschen. Imorrn är det skola, är vi pepp? neeeeeeeeeeeej. Men jag överlever.

nu är det upp till dig, att få ett avslut på det här.

I guess that's why you like messing with me

Jag har kommit på att jag vill köpa en boxningssäck, kanske är det bara en impuls för tillfället, men fyfan va skönt det skulle va! Jag ska disskutera saken med min bror, så slipper vi slå på varandra kanske.

foreveryoung, I wanna be foreveryoung

Min klocka ringde 8.10 idag, jag tänkte att jag skulle gå upp rätt skapligt så jag kan somna ikväll. Men just nu känns det vääääldigt lockande att gå tillbaka till sängen, det är kallt här! Men jag ska hämta lite frukost sen kolla på film istället. Idag ska jag ha en dag med mig själv, bara jag och jag. För tillfället är jag ensam hemma, det är skönt. Precis tyst i hela huset. Jag tror det här är vad jag behöver, vara för mig själv. Om några timmar ringer Lovisa och har massa skvaller om nya skolan. Det känns sjukt konstigt att vi inte ska gå tillsammans längre, inte i samma klass, inte i samma skola, inte ens i samma stad. Vi har varit tillsammans i 10 år och nu ska vi "splittras" .. Det känns konstigt :s Nej, inga depptankar idag, höh lycka till. Nu ska jag äta frukost, byeee


only you can make me feel like this

Jag känner paniken över att det är sista sommarlovsdagen imorgon, absolut sista. På tisdag börjar jag skolan, och jag lider med alla som börjar imorgon. Jag vill verkligen inte till skolan, även om jag vet att allt kommer bli okej. Men jag har panik just nu, världen jävla panikångest, jag vill INTE. Men jag klarar det, jag har ju Tess och jessica där. Påtal om Tess så har jag tillbringat dagen med henne, först massa pratpratprat. Sen cykeltur hem till henne i regnet för massa film och mys. Det här kommer bli kanon!

let me go

One more kiss could be the best thing
But one more lie could be the worst
And all these thoughts are never resting
And you're not something I deserve


In my head there's only you now
This world falls on me

In this world there's real and make believe
And this seems real to me

[Chorus]
You love me but you don't know who I am
I'm torn between this life I lead and where I stand
And you love me but you don't know who I am
So let me go
Let me go

I dream ahead to what I hope for
And I turn my back on loving you
How can this love be a good thing
When I know what I'm goin through


In my head there's only you now
This world falls on me

In this world there's real and make believe
And this seems real to me

[Chorus]
You love me but you don't know who I am
I'm torn between this life I lead and where I stand
You love me but you don't know who I am
So let me go
Just Let me go...
Let me go

And no matter how hard I try
I can't escape these things inside I know
I knowww..
When all the pieces fall apart

You will be the only one who knows
Who knows

[Chorus]
You love me but you don't know who I am
I'm torn between this life I lead and where I stand
And you love me but you don't know Who I am
So let me go
Just let me go

And you love me but you don't
You love me but you don't
You love me but you don't know who I am
And you love me but you don't
You love me but you don't
You love me but you don't know me

one more kiss could be the best thing

Nu börjar det kännas att lovet snart är slut, jag har börjat hata söndagarna igen. Idag är det verkligen deppdag, det är grått ute, det regnar, jag tror jag börjar bli förkyld. Allt är bara bläää idag. Dock ska jag kanske träffa Tess lite senare, hoppas jag på, kanske det kan få mig på bättre humör. Men just nu planerar jag att lägga mig i sängen och kolla på OC, det låter kanon i mina öron. Jag har iallfall sovit riktigt bra inatt, det trodde jag inte att jag skulle göra efter filmerna igår, haha. Det var nog telefonsamtalets förtjänst kanske, att jag kopplade bort allt annat. Så det tackar vi för :)


when a stranger calls...

Lovisa och jag har haft filmkväll, skräckfilmskväll. Eller vi kolla en skräck, sen drama och sen en skräck till. Först såg vi Dead Mary, den var ingen höjdare. Den var bara jättkrånglig och svår att hänga med i, så var den inte jätteläskig heller. Sen såg vi en svensk dramafilm som hette 6 points, det var inte den bästa film jag sett, men den var rätt bra ändå. Den sista filmen vi såg var rätt läskig, when a stranger calls hette den. Den kan jag faktiskt rekomendera, jag satt som på nålar hela filmen. Fast till en början var den rätt seg och man bara väntade på att något skulle hända.. men sen så hände det en hel del. Både jag och Lovisa hoppade till några gånger där.
 
       

Save tonight and fight the break of dawn

Gårdagen var riktigt riktigt lyckad tycker jag! Massa mys hemma hos Isabella tillsammans med Lovisa, Sandra, Anna och Emma. Varma mackor och singstar gjorde vår kväll där! Sen måste jag säga som anna också: gräsmattehäng är det nya! Tack för en toppenkväll iallafall tjejer! Idag ska jag städa mitt rum, eftersom pappa har gått runt hela morgonen och klagat på det, och jag orkar inte höra det längre! Sen ska jag kanske träffa Lovisa. 

not one more time, I hate to stand between you.


I'd never thought I've doubt you

Mobilen var klar, så min lilla älskling är tillbaka, haha! Jag är glad och jag tror kvällen kommer bli toppen! Nu ska jag gå och byta om och fixa mig, sen möta Lovisa så ska vi åka upp till Isabella. Jag tror det kommer bli jättekul!

you'r love got me crazy right now

Jag känner mig lite crazy idag. Därav den ... konstiga headern. Den kommer nog inte stanna där länge. Men jag kände för förändring, och just nu får den vara där helt enkelt.


At any moment in the night you could have tried to make it right

Om 19 minuter ska jag iväg och träffa Lovisa, då ska vi ta bussen in till stan och hämta min mobil, eller förhoppningsvis hämta min mobil. Den ska va klar idag, och dom har inte ringt och sagt nått annat så jag hoppas! Efter det kanske vi går en runda på stan, sen hem och fixa i ordning oss. Sedan tar vi nog våra partycyklar med partylysena på och rullar hem till Isabella, där vankas det en kväll med tjejerna, jag längtar!


So you'll probably always have a spell on me, yay

Har stulits utav någon som saknar dig ibland

Godmorgon! Idag är det riktigt varmt ute, jag har precis kommit in igen. Jag har varit ute och gått i en timme med Lovisa, tagit lite kort på söderköping som pappa skulle ha till jobbet. Samtidigt så satsade vi på att få motion, och imorgon gör vi samma sak, kanske! haha. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, fast innan det ska jag gå ner och låsa dörren. Det är nämligen bland det värsta jag vet att duscha när jag är ensam hemma, jag har fobi för det. Men jag är så illa tvungen idag ..

Who's gonna make my decisions? I can't make'em on my own

Just nu känner jag mig väldigt känslosam, jag har kollat på OC igen. Sista avsnittet på första säsongen, det är hemskt. Jag bara gråter och gråter när jag ser det, haha. Nu ska jag iallfall ut och träffa Lovisa, det ska bli kul! Jag känner att jag behöver lätta mitt hjärta som det så vackert heter, senare mot kvällen lutar det nog åt en filmkväll. Föresten så gick det rätt bra hos optikern, bara det att jag kom på precis när jag var utanför att jag glömt papprerna jag skulle ha mig med, så det var bara vända, och självklart börjar det regna då! Menmen, nu ska bara papprerna skickas in och så ska vi gå handledarkursen, sen får man se upp på sörpings gator! Jag undrar hur det kommer gå.


And you feel like it's a beautiful day, Don't let it get away

Solen skiner, iallfall emellanåt, när inte molnen täcker den. Blåser gör det också, molnen åker förbi jättesnabbt. Jag vet inte riktigt om jag ska sätta på mig jeans eller leggings. I och försig ska jag bara bort till optikern sen hem igen, så det är ju bara byta om hemma sen om det är för kallt eller varmt. Smart hanna! Senare ska jag iallfall träffa Lovisa, det ska bli mysigt. Känns som om det var jättelänge sen nu, även om det bara är.. 5 dagar sen eller nått. Fast det är nästan en vecka, skit samma, det ska bli kul och träffa henne iallfall! 
Nu ska jag byta om sen kila iväg till optikern, puss! 

Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Nu har jag för en stund sen kommit hem från Erika, vi kollade på film och jag kände att jag var för trött för att vara social. Så jag ska gå och lägga mig snart. Imorgon är de enda planerna för dagen att gå till optikern. Jag ska göra såndär synundersökning till övningskörningen, spännande. Dock tror jag att min syn har blivit sämre, så jag kanske lika gärna kan boka in en tid för att kolla synen och prova nya glas..? Vi får se imorgon. Nu är det sängen, godnatt

and If you go, I wanna go with you

Ingenting kan beskriva den onda känslan som jag och mina fötter led av igår, haha! Väckning vid klockan sex igårmorse, jag gick upp rätt direkt eftersom annars skulle jag inte hinna fixa mig. Elin däremot var rätt seg, så när hennes mamma kommer tillbaka en kvart senare så säger hon "Elin nu får du gå upp om du ska hinna, hanna är ju redan färdig". Dock var det där med att jag redan var färdig en lögn för att få upp Elin, för jag stod fortfarande och sminkade mig. Elin vänder sig om och stirrar surt på mig, när hennes mamma har gått så öppnar hon munnen och säger surt; fan va duktig du var då! Haha, det var rätt kul, älska elins morronhumör! Sen att hon låg ner i sängen och klädde på sig var också rätt kul att se! Vi kom i allafall i tid till tåget, och efter en mysig resa med jobbiga människor bredvid så var vi framme! Shopping shopping shopping, mysigt! Vi var uppe vid stan vid 10, när klockan var tre hade vi gått i alla affärer vi ville, TVÅ gånger. Tåget skulle inte gå förns vid tjugo i sju, så vi roade oss bäst vi kunde. Vi tog en fika, och vem kommer in på fiket då? Joo, Peter Sipen(stavning?). När vi tillslut hitta rätt tåg så satt vi och beklaga oss över våra fötter. När tåget stannar i södertälje så får jag syn på en kändis till, Tommy Körberg. haha! Väl hemma så somna jag rätt snabbt och var helt slut.

Men nu är det en ny dag, med nya krafter och idag ska jag träffa Erika!
Puss på det!

Det är nåt mellan oss, mellan oss o världen.

Nu sitter jag hemma hos Elin, med Mtv på och bara myser. Dock har jag rätt tråkigt eftersom det bara är jag hemma här. Elin är nere i stan på körlektion,  jag hoppas hon lever, jag har inte hört nått annat än iallfall, haha. Nej nu ska vi inte vara elaka! Jag är hungrig!

och jag minns varför jag föll för dig

Det där med att orka upp ur sängen vart ett problem, jag tror jag snoozade väckarklockan 3 gånger, men nu är jag uppe! Jag ska snart hoppa in i duschen, sen genomsöka min garderob efter något att ha på sig. Min garderob behöver lite påfyllning, speciellt på tröjfronten känner jag! Vilken tur att jag ska till Stockholm imorgon då! Nu ropar duschen, kanske skriver något innan jag åker igen!

come and make your mind up, before the time's up

Jessica tog sig fram trots problem med moppen, så vi har haft en mysdag. Det var kul att träffa bruden igen, vi har inte setts sen min födelsedag, uscha på oss! Vi har suttit vid datorn, fixat oss, pratat massvis och vi träffade även Dejan och hans kompisar en stund. Jessica är glädje, livsglädje! Nu har jag precis packat färdigt och sitter o laddar mp3;n med massvis med musik. Imorgon åker jag till Elin, sover där en natt och sen på tisdag åker vi till stockholm! Det ska bli skitkul, lär bli en upplevelse också! Ingen av oss hittar speciellt bra däruppe, haha. Som tur är har jag fått låna pappas mobil, så jag har mobil med mig ifall vi går vilse! 

Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon.  
du gör mig så förvirrad..

och du skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar

Idag mår inte min mage något bra, den strejkar. Vilket innebär att mitt humör inte blir det bästa, så idag är ingen bra dag helt enkelt! Men lördagkvällen däremot, den var riktigt lyckad! Den innebar skrattkramp i magen! Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt nån som äter kräftor som jag gjorde åt Lisen igår alltså, det var obeskrivligt! Kvällen var iallfall väldigt trevlig! Förhoppningsvis blir den här kvällen lika trevlig, Jessica ska snart sätta sig på moppen och brumma hit, i regnet. Hon gör allt för att träffa mig den flickan, haha! Det ska bli mysigt att träffa henne iallfall!


inte världens bästa bildkvalitet,
men här är lisen när hon äter kräftor iallfall, haha


you wouldn't let them wash the feeling away

Min studering av busstidstabeller igår var rätt lyckad, så jag, Tess och Lovisa begav oss mot Åby. Utanför konsum träffade vi Patte, Tommy, Jerry?, Erik och Wadell. Där visade det sig också att vi skulle åka moppe upp till Tommy, det var en upplevelse, haha! Väl framme hos Tommy så var det ännu mer folk där, bara killar! Jag, Lovisa och Tess var enda tjejerna under hela kvällen, haha! Men iallafall, kvällen vart riktigt lyckad och jag var glad!

Nu ska jag gå och städa mitt rum, min mamma är lite sur!
Ikväll är det kräftskiva, see yaa

It ain't enough

Nu har jag lämnat in min älskling på lagning, haha! Jag som är lite halvt mobilberoende ska klara mig utan mobil i en vecka, lycka till hanna! Ingen lånetelefon fick jag heller, men jag ska nog klara mig. Nu ska jag sätta mig och studera busstidstabeller, och äta. Sen så bär det kanske av till Åbyfolket ikväll, myspys!

It takes time to think it over

Idag var jag på strålande humör när jag vaknade, det har sina anledningar! När jag tog mig upp ur sängen så gick jag in till min bror, hoppade lite på honom och frågade om han ville äta frukost med mig, jag fick till svar att han ville sova med att jag kunde fixa frukost på sängen till honom. Som den snälla lillasyster jag är (ibland iallafall) gjorde jag det. Sedan fortsatte jag fixa i köket med min egen frukost, sedan hamnade jag framför OC, grät en tår. Jag har sett alla säsonger 2 gånger, men jag gråter ändå lika mycket varje gång jag ser det. Men inte heller dom tårarna ska få förstöra min fredag, nej! Nu ska jag gå ner och kolla om min mobil vill som jag vill idag, annars ska jag och min far åka till stan och lämna in den! Min högtalare har gått sönder eller nått, folk hör mig när dom ringer, men jag hör ingenting alls, bara ibland. Men först blir det duschen!

Ajuste, jag träffade Erika igår också! Det var trevligt, det blev en fika på fräcka frökens innan vi satte oss utmed strömmen och pratade i fyra timmar. Jag hoppas att det leder någonstans!

and even when your hope is gone, move along

Tiden går snabbt när man har kul, men nu har tiden gått snabbt när jag har haft tråkigt, myskooo. Jag ska snart börja göra mig i ordning för att ta bussen in till stan och träffa Erika. Myspys, kaanske.  Jag skriver mer när jag kommer hem istället.

all you need is love

Nu har jag varit ute på en supermysig promenad med min bästa vän Lovisa. Idag gjorde vi något annorlunda, haha. Vi tog en annan sväng en den vi brukar gå när vi är ute och pratpromenerar. woho! Jag är så glad att jag har dig sötnos! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra under dagen, städa mitt rum? Fick även en liten, jag vet inte vad man ska kalla det, men jag kom på att jag saknar min farmor och farfar, mysko. Man kanske ska bjuda upp sig själv på en fika, eller lite köttbullar, farmors köttbullar i mitt hjärta. Men iallfall, framåt eftermiddagen/kvällen ska jag ta mig in till stan och träffa Erika på en fika, jag tycker det är så roligt att det rimmar. Erika Fika! Dålig humor, I know. Jag är så himla trött. Lovisa fick sig allt ett gott skratt åt mina konstiga påhitt. Varför inte ställa sig upp och köra "huvudaxlarknäochtå" när man fryser? Bra hanna! Haha.
Nej, nu ska jag nog kolla lite film innan jag somnar!

du vet att du kan få mig hur lätt som helst, utnyttja det inte!

when all you got to keep is strong, move along

Nu är jag på lite bättre humör än förut så jag ska försöka mig på ett inlägg här. Jag har precis kommit hem från stan, jag fick med mig ett par hårspännen hem. Och även efter mycket om och men så bestämde jag mig för att inte byta de jeansen jag köpte i måndags. Nu ska jag gå och byta kläder, sen äta och senare träffa Lovisa!



So you'll probably always have a spell on me

jag har inget annat att säga just nu, inget annat..




I dont know where Im going, But I sure know where Ive been
Hanging on the promises, In songs of yesterday
An I have made up my mind,
I aint wasting no more time
But, here I go again
here I go again




time goes by and people changes

När man sitter såhär, bara tråkar framför datorn, bläddrar bland bloggar och bilddagböcker, pratar med folk på msn så tänker man rätt mycket. Eller jag gör det iallafall.. Nu slog det mig hur mycket folk kan förändras, bara över en sommar, bara över några veckor liksom. Jag var inne på några kompisars bilddagböcker, och dom har förändrats hur mycket som helst, man känner knappt igen dom längre. Det är synd, man känner hur dom försvinner längre och längre bort. Men man kan inte nå dom, dom är inte samma gamla människor längre. Visst, ibland kan det vara positivt med förändringar, men just nu känner jag bara att det är negativt. that's to bad

break me and shake me, that's what you do best

Nu sitter jag här och mumsar frukost! Jag har precis kommit hem från Tess, där vi sov kvar igår jag och Lovisa. Tess inbillade sig att det fanns spöken och vi låg och skrämde upp varandra kan man väl säga, så sådär jättebra har jag inte sovit. Så jag är rätt trött, men tjejorna får skylla sig själva, för det är dom som ska stå ut med mig idag med, haha! Plus att vi ska träffa Macce också! Myspys!

don't know what to do without you

Nu ska jag ha världens mysigaste kväll, med världens mysigaste tjejer, mina tjejer.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan er, ni är guldvärda!



why does it rain?

Bra fråga, för att gud har bestämt det kanske? haha. Nae, nu tycker jag att det ska sluta regna, det har det gjort alldeles för länge nu, typ två timmar, men ändå! Jag har iallfall precis kommit hem från stan där jag tillbringat 5-6 timmar med Lovisa, alltid lika kul. Jag var väldigt trött och hade grymt dålig humor, som jag alltid får när jag är trött, men Lovisa sa att hon älskade mig ändå, haha. Hem fick jag iallfall med mig en bok och två par jeans, fyndigt! Vi får se vad kvällen har att erbjuda.

I could get used to this

Utebion igår var supermys! Nu efter en natt med sjukt konstiga drömmar ska jag göra mig iordning och ta en sväng in till stan med Lovisa, supermysigt det med! puss på det!

i'm taking a moment just imagining that i'm dancing with you

Idag har jag sovit riktigt länge. Jag gick upp för tre timmar sen, alltså runt klockan ett. Då var mamma inne och ville kolla om jag levde, haha. Men det var skönt att sova ut, med tanke på att jag inte kunde somna igårkväll på grund av smsbombning och en ringande telefon. Nu har jag ätit en underhållande middag med min familj, vi är lite speciella alltså. Nu ska jag nog göra mig i ordning om det ska bli nån utebio ikväll. Hoppas inte regnet kommer!

If I used to love you baby

Nu sitter jag här, med ont i axeln och hakan. Elin och hennes familj har precis åkt, det var trevligt att träffa dom. Elin har gjort mina naglar väldigt vackra, sen så har vi flummat och pratat som vanligt. Sen så har vi lyckats krocka också?! Så Elin fick ont i sin axel och jag i min haka, jag förstår inte hur vi lyckas. Men nu ska jag iallfall gå och lägga mig, jag är så himla trött! Imorgon blir det förhoppningsvis utebio med mina tjejor!

En väldigt gammal bild på Elin, haha! Så söt!

look at this photograph


utsikt från balkongen


fanta in the sun


fotostund i solnedgången


solnedgång


jag och lovisa

there is no end to what I'm saying

Efter två underbara dagar i Varamon/motala är vi nu hemma. Det har varit hur härligt som helst.
Föresten så åker det båtar på cykelbanorna i motala, läskigt, eller vad säger du lovisa? hahaha
Motala, 31:e juli till 2:a augusti 2008 är ett minne för livet <3

RSS 2.0