sometimes I just don't get myself

Stan idag med Lovisa, jag har handlat de första julklapparna, haha. Tur att jag har Lovisa som inspirerar mig till sånt. Sedan var det smörgåstårta hos Farmor&Farfar, alltid lika mysigt. Sen en cykeltur med Lovisa i kylan. Det var min fredag. Men Lovisa & jag kom fram till att vi har mycket att se fram emot nu. Nästa helg är det gymnasiefest, helgen därpå har vi planer för som inte kan avslöjas just nu haha, sen är det linköping snart också, så det är kanon! Nu ska jag faktiskt gå & sova, men först slänger jag in en bild på mig själv i nya glasögonen.


( bilder på mig själv i glasögon är bland det värsta jag vet,
så only for you people )

don't let the dark get to you

Nu har jag precis cyklat hem ifrån Tess i regnet. Jag verkligen avskyr den vägen man måste cykla i mörkret ifrån henne, den är hemsk. Jag har alltid världens jävla panik och lugnar aldrig ner mig förns jag kommer innanför ytterdörrn här hemma. Jag förstår inte vad det är som är så läskigt egentligen, mörkret? aja. Jag ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag träffa Lovisa. Hon var sugen på att köpa julklappar(?), kanske snön som föll förut inspirerade henne? haha. Så det kanske blir stan en stund då, det är sånt som märks imorgon. Nu är det sängen, puss på det.

if I only know the answer

Heldag med Johanna blev det igår då, det var supermys. Vi träffade Rasmus och Ante och va med dom, vad ska man säga? helgalet kul kväll! Det var längesen jag skrattade så mycket faktiskt. Vi träffade Jessica och Becs en snabbis också, det var trevligt! Idag är det torsdag och det innebär att lovet snart är slut, men det behöver vi inte tänka på, det betyder också att jag ska träffa Tess idag! Det ska bli supertrevligt tycker jag, har inte träffat henne sen i fredags! Så måste jag gå till optikern och hämta mina glasögon också, dom ringde nyss och sa att dom var klara, iih. Om ni har tur kanske ni får se bild på dom sen! Nu ska jag gå och göra mig i ordning, puss!






sometimes I regret the way we let it slip away

Myskväll hos Isabella igår var toppen, andra avenyn och massa prat och skratt. Ni är bäst tjejer! Idag vaknade jag tidigt, iallfall om man jämför med Johanna som ringde nyss och hade vaknat, haha. Men iallfall så ska jag snart ta bussen in till stan och träffa henne, myspys på det. Vi ska även nog träffa rasmus och kanske pontus senare? Vi får se hur det blir med det. Kanske även att Johanna hänger med hit ikväll och myser. Puss på det och puss på att imorgon är det torsdag och då ska jag träffa Tessu!


sometimes I regret the way we let it slip away,
sometimes I wish I could be there for you,

musiiiiik och romantiiiiiiik, lugna favoriteeer

Här sitter jag med Lovisa, vi har precis ätit romantisk middag på mitt rum. Nu ska vi träffa Isabella, mys på det!

when darkness turns to light

Godmorgon, eller Godförmiddag. Andra dagen på lovet, sjukt skönt med lov även om jag inte fick sova länge idag heller. Jag har varit hos optikern idag, nya glasögon införskaffades. Får dom i slutet av veckan, början av nästa vecka! Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, sen ska jag träffa Lovisa.  Puss på det!


a twist in my story

Borta bra men hemma bäst, punkt slut.
Nu ska jag sova, godnatt

cause everything else feels so far away

Jag tycker om att vara här i Mora, skönt att komma ifrån allt ett tag.
Bara umgås med mina barndomstjejer.
<3

Just a little insight won't make this right,

Idag tar musiken orden ur munnen på mig, låten innan beskriver allt. Så jag har inte så mycket att säga. Skolan var helt okej, BF1b gör mina dagar! Efter skolan var det stan med Tess som gällde, träffade även på Emma, krattan och Linda. Linda älskar att skrämma sönder mig som vanligt, jag ska hämnas! Sen träffade jag Carl, fram tills nu ikväll typ. Nu har jag packat färdigt och ska gå och lägga mig. Imorn åker vi! Godnatt

the all-american rejects - it ends tonight

Your subtleties
They strangle me
I can't explain myself at all.
And all the wants
And all the needs
All I don't want to need at all.

The walls start breathing
My mind's unweaving
Maybe it's best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

When darkness turns to light,
It ends tonight
It ends tonight.

A falling star
Least I fall alone.
I can't explain what you can't explain.
You're finding things that you didn't know
I look at you with such disdain

The walls start breathing
My mind's unweaving
Maybe it's best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It's too late to fight
It ends tonight,
It ends tonight.

Now I'm on my own side
It's better than being on your side
It's my fault when you're blind
It's better that I see it through your eyes

All these thoughts locked inside
Now you're the first to know

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It's too late to fight
It ends tonight,
It ends

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It's too late to fight
It ends tonight,
It ends tonight.

Tonight
Insight
When darkness turns to light,
It ends tonight.


noone effects me the way you do

Jag är sjukt sjukt sjukt trött, Jag somnade till och med på bussen hem. Jag ska plugga på som fan nu, sen kanske packa lite granna sen ska jag verkligen sova. Skolan idag har varit sjukt seg, jag har inte varit så pepp eftersom jag är så trött. Efter skolan gick jag hem till Jojjo en snabbis, fick prata av oss lite där båda två! Nu ska jag som sagt plugga, vi hörs!

and the dreams that you dare to dream really do come true,

Nu har jag pluggat färdigt för ikväll. Just nu sitter jag och läser min brors flickväns och hennes kompis nya inlägg på resedagboken.se. Dom är i Kina just nu och ska vara borta i 1 och ½ månad till, det verkar vara ett så häftigt äventyr. Jag blir så himla avundsjuk, dom har varit på så himla häftiga ställen, otroliga bilder! usch.. jag vill också ut och resa. Det ska jag lätt göra när jag tagit studenten, bara tre år kvar.! haha. Nej, nu ska jag sova, puss på det.

time to cross the fire now, ready ready ready oohh

Här hade det inte hänt mycket sen i söndags, igår pluggade jag hela dan så jag han inte skriva någonting. Men nu tänkte jag skriva ett litet inlägg innan jag ska börja plugga. Skolan har varit helt okej, blir tomt utan Jessica och Jojjo, men det funkade ändå! Vi hade matteprov sista timmen också, det gick rätt bra hoppas jag! Hm, den här veckan består i stort sett av plugg, så jag kanske borde börja med det nu? puss,

(i väntan på spårvagnen)
T: åååh, det är någon som lyssnar på adam tensta, vi går närmare.
T: den här låten är så bra, (börjar sjunga med lite), fan nu hör jag inte längre
(går lite närmare)
T: nu hörs det igen. 
(efter en stunds tystnad)
T: jahaaaaaaaa, det är min mobil som ringer!
smart smartare tess, som man brukar säga!

after all that we been through, I hope we'll gonna make this too

Jag var ute och övningskörde förut, det var läskigt. Men pappa tycker att jag är duktig, så det går väl bra! haha. Ae, ska bli spännande och se om jag klarar av att ta körkort i framtiden alltså. Men klarar Elin att köra bil så klarar väl jag? inget illa menat gullet. Jag och Elin åker till Mora på fredag, jag längtar faktiskt. Det ska bli mys, bara barndomstjejerna liksom! Men, nu ska jag nog sova. Jag hoppas på en bra dag imorgon. Godnatt,

after all that we been through, we'll make this too?


waiting for better times

Idag är ingen bra dag, det är nog min otursdag idag tror jag. Eller nej, riktigt så illa är det väl kanske inte, men det är ingen bra dag iallafall! Jag har drömt mardrömmar hela natten, vaknat sen somnat om och drömt nått nytt. Det är inget kul, jag verkligen hatar mardrömmar. Sen när jag skulle skära bröd till frukosten så skar jag mig i fingret och det gör skitont nu. Sen så fattar jag ingenting av matten, och att jag måste plugga hela dagen är inget kul heller. Sen är det en annan grej som inte är sådär jätterolig som jag måste ta tag i sen, jag hoppas bara att det löser sig.. Jag ska ut och övningsköra sen, jag vet inte om jag vågar, det kanske också går dåligt? oh va positiva vi är. Jag tror det är sån här jag blir utan dig, utan dig. Därför måste det ordna sig.

Förövrigt så puss på jojjos gulliga sms igårkväll!

lights up in the dark

Jag har inget mer att säga än: 
Lovisa är världens bästa
<3





together we´ll make it through

Just nu sitter jag hemma hos bästa Jojjo och myser. Vi sitter och lyssnar på musik och pratar lite granna. Vad som händer senare är sånt som märks. Nu ska vi göra nått vettigt, PUSS

you are the one to make my world go around

Idag i skolan var det en riktig skitdag, jag ska vara ärlig. Utan dom som fanns där idag skulle jag deppat ihop totalt. Efter skolan blev jag på mycket bättre humör, för då träffade jag bästa Lovisa. Idag fick hon mig på riktigt bra humör, och jag älskar hur bara hon kan få mig att skratta. Våran humor tillsammans. Varamobaden i sommar, jag längtar redan dit. Vi måste! Nu har hon iallfall åkt hem precis, vi var båda supertrötta, jag tror jag ska gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag träffa Jojjo en stund, sen får vi se lite vad som händer. Jag har lite olika alternativ så jag får se vilket som lockar mest då. Men nu blir det sängen, kanske får man lite smssällskap av bombarn? ;D haha. Godnatt gott folk!

don't walk away if I fail in this now

Pappa sitter bredvid mig och tycker att jag är otrevlig som inte svarar på tilltal, men jag orkar verkligen inte öppna munnen. Jag är så sjukt trött. Ska snart gå ut en sväng med Erika, sen blir det att kolla på andra avenyn och sova direkt efter det. Nu kom Erika, puss på henne!

it feels so fare away

Idag sa jag och Jessica att vi skulle ha en positiv dag, men jag tror inte jag lyckades så jättebra faktiskt. Iallafall så klarade jag mig igenom skoldagen, och efter det så drog jag och Jojjo ner på stan. Där träffade vi Fredrik och Jocke, det var riktigt trevligt, så mycket har jag faktiskt inte skrattat på några dagar.  Nu ska jag plugga, jag har verkligen ingen lust eller inspiration till att skriva här. Erika kommer hit senare, det är mys, hon kan nog få mig på bättre humör I hope. Men pluggning var det! Hej,


after all that we have done, it is running in your face

Nu är det färdig pluggat för idag, jag orkar inte mer. Jag orkar inte ens sitta här, så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Imorgon är det torsdag, då ska jag plugga ännu mer. Jag vill bli klar med enskilda hälsouppgiften den här veckan, jag ska klara det. Men nu blir det sängen, godnatt!

all I want is you
all I need is you
all I want is to be close to you

cause' I know that you feel me somehow

Jag satt och skrev ett inlägg igårkväll, efter att jag hade varit med Lovisa. Sen när jag skulla publicera det så försvann allting, och just då orkade jag inte skriva om allt utan gick och la mig istället. Men som sagt så var jag ute med Lovisa, och det finns inte så mycket att säga om det, mer än BÄSTA LOVISA med lite Denis "dialekt", haha.  Men nu är jag här igen och det är en ny dag, egentligen sitter jag och pluggar där nere, men jag tog en kort paus. Skolan har varit helt okej, Jessica och jag var på bankomat jakt på håltimmen, vilket slutade med kanelbullar, det var mys. Förövrigt har jag varit rätt sur i skolan, jag blir så trött på såna som förstör arbeten för andra för att den själv inte orkar/vill jobba. Är det samma sak imorn så kommer jag inte kunna hålla käft kan jag lova. usch. Efter skolan tog jag, Jojjo och Jessica en snabb sväng på stan, så jag har äntligen införskaffat mig ett nytt USB minne. Min bror har nämligen slarvat bort mitt andra, (säg vad du vill bror, men DU hade det sist!). Jessica hängde med mig hem, så käkade vi och pluggade lite tillsammans. Sen har jag fortsatt plugga efter att hon åkt, och hälsouppgiften går SEGT, usch va jag hatart. Jag säger som Moa, jag är fan skoltrött redan!? Nu ska jag fortsätta plugga, yippiee.


hard breathing relief

Nu har jag precis kommit hem från läkaren. Fick sitta länge och vänta, sen ta prover och skit, fyfan va jag hatar det. Men vi fick iallfall veta att jag har ingen infektion, inget allvarligt så utan min astma har blivit värre. Jag har antagligen reagerat på något som nu suttit kvar, plus att min astmamedicin var för svag för min ålder eller nått. Så nu har jag fått ny medicin så jag hoppas att det släpper av..

Snart ska jag gå ut och gå med Lovisa en sväng, mys på det!

fear, pain and hard to breathe

När jag vaknade imorse så kände jag ingenting av den där smärtan i bröstet som gjorde det svårt att andas, så jag tänkte att städningen igår kanske gjorde underverk. När jag har fixat allting och sitter med frukosten så kommer det tillbaka, men jag tänker inte mer på det utan det kanske blir bättre när jag kommer ut i frisk luft. Men det blev bara värre och värre. När jag satt i omklädningsrummet i skolan, så gjorde det så ont och blev bara värre. Så min bror fick komma och hämta mig. Nu sitter jag här hemma, jag har tagit astmamedicin och det släpper inte. Så mamma har fixat läkartid lite senare, så jag ska kolla upp det .. Det är så sjukt läskigt, fyfan. 


you'r everywhere to me, when I close my eyes it's you I see

Idag blev jag klar snabbare än vad jag brukar, antagligen för att jag inte sminkade mig. Johanna har mitt smink i sin väska, buhu. Men vi har gympa första lektionen så man kan ju fixa det efter det. Jag har verkligen ingen lust med att gå till skolan idag, känner mig typ jättenere. Hoppas på att bussresan med Tess kan fixa till mitt humör. Bara fyra lektioner idag sen slutar vi, och då ska jag träffa Lovisa. Nu ska jag ta ut cykeln sen rulla till bussen. Ha det bra!


come to me and tell me if somethings wrong,
don't write it down here.

I can't escape the feeling

Nu sitter jag här igen då. Fast lite duktigare tycker jag att jag har blivit på det är med att inte sitta vid datorn så mycket, även om det är rätt mycket fortfarande så är det inte lika mycket som förut. På tal om datorer så ska vi ha prov i datakunskap snart, och i matte. Det suger rätt hårt faktiskt. Men förövrigt så var skolan rätt okej idag, det kändes som om dom flesta var rätt sega. Men det är ju måndag så, haha. Efter skolan så har jag pluggat, så nu är jag snart klar med steg 3 på hälsouppgiften, känns rätt bra faktiskt. Sen så tog jag damsugaren och städade på mitt rum, jag får läskigt svårt att andas när jag är i mitt rum, eller i hela huset. Tror det beror på att det är dammit, men jag pallar inte må så så jag städade mitt rum iallfall. Nu är jag här och snart ska jag gå här i från. Imorgon är det tisdag, det innebär att jag ska träffa bästa Lovisa. iih, lycka!

But it's screaming in your head, I ain't a fool

Jag skippade träningen och hade tänkt att plugga, men det blev inget plugg heller. Jag och pappa gick ut och sprang istället, härligt! Nu har jag precis kollat på andra avenyn, känns som om det inte händer något i serien längre, börjar bli lite långtråkigt faktiskt. Men jag kan inte sluta kolla nu när jag har följt det såhär långt, det funkar inte, haha. Jag borde gå och plocka ordning på mitt rum, man kan inte gå fram till sängen utan att trampa på något. Både mamma och pappa har varit på mig och klagat idag, så det är väl bäst att ta tag i det. Böh, jag hatar och städa.


who's gonna take my decisions, I can't make it on my own

Idag var det väckning skapligt för att åka in till stan. Jag hittade två par stövlar, en stickad tröja, en typ tunika, strumpor, underkläder och smink. Så jag hittade i stort sätt allt jag behövde, jag är nöjd. Snart är det tänkt att jag ska iväg och träna med mor, fast jag funderar på att skippa det för att jag måste plugga egentligen. Lite beslutsångest där faktiskt. Så borde jag städa mitt rum också, men det är en annan historia. Jag får se hur jag gör!

tell me it's not just me

Bion var supermys, vi såg Patrik 1,5. Den var ganska bra, helt klart sevärd tycker jag iallfall. Sen att umgås med Tess är ju alltid trevligt så, hon var glad och då blev jag glad. Det var skönt att koppla bort allt och bara ha kul. Nu ska jag sova faktiskt, sen imorgon ska jag till stan med mamma och pappa. Då är det höst/vinterskor som gäller. Godnatt


Föresten, om du som kallar dig nadine, som skrev till mig om bloggdesign läser här igen så, din mailadress fungerade inte att skicka tillbaka till. Så du får gärna ta kontakt igen om du menade vad du skrev. :)

cause you make me glad

Jag älskar impulsidéer. Jag och Tess ska på bio nu, mys!

I may have faild, but I have loved you from the start

Att springa förut var skönt faktiskt, och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Fast jag var helt död i mina ben efteråt, men fan vilken härlig känsla att vara så utmattad. Förövrigt gör jag inte så mycket, Johanna mår fortfarande dåligt. Så jag tror att det blir att stanna hemma ikväll, om ingen annan har nått förslag? Jag kanske borde städa mitt rum och plugga, det låter som en trevlig lördagsunderhållning. Aej, nu ska jag måla naglarna. Tjarrå!

I ain't wasting no more time

Jag fick precis ett litet ryck, så nu ska jag ut och springa! Kan va skönt för att sortera tankarna lite gran, det behövs! Dock har jag inte tränat på en månad eller nått för att jag varit förkyld och det går aldrig över. Men idag känner jag inte av förkyldningen, men jag lär säkert få ett astmaanfall eller nått. Titta så positiv jag är, skärpning nu för fan hanna.

feelings taking over and I'm so confused

Om jag var förvirrad när jag gick och la mig igår så är det ingenting mot vad jag är nu. Ibland önskar jag att jag hade någon här bredvid som kunde tala om var jag verkligen känner. När den rätta dyker upp, då säger hjärtat till, då får huvudet säga vad det vill? eller?..  Aja, det löser sig väl det med antar jag .. Idag skulle jag ha träffat Jojjo, men flickan hade så ont i huvet så det blir ingenting med det. Får hoppas att hon mår bättre lite senare, så får vi se om vi kan ses då istället. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det är sånt som märks, om jag orkar hitta på något. Jag kanske behöver vara själv, tänka över allting? Även om det skrämmer mig. Min blogg är inget rolig just nu känner jag, man kan ju inte bli glad av att läsa allting deppigt jag skriver, haha. Ae, nu ska jag inte beklaga mig mer. Frukost & Film är det som gäller. Pusss

you save my soul from drowning

Tess är här, det är mysigt. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne idag, hon är guldvärd. Skoldagen var helt okej, mina BF1b barn är kanon. Denis skrämde livet ur mig, även Isma. Folk verkar gilla att skrämma livet ur mig. Isma fick mig till och med att skratta på dramalektionen idag, det var kul. "min mamma sa att jag inte fick va bra idag". Sen fick Tess mig att garva när vi gick på bussen, hon påstod att hon varit längst av tjejerna i våran klass när vi gick i trean, och det var KUL. Hon är kort, jättekort, haha! Ae, nu ska jag följa Tess ut i mörkret. Puss!

I can't deny that I still miss you.

10:e oktober 2008
          - ett år, för mycket känslor,
                          för mycket tankar,
                              för mycket minnen.




tid har förlöpt, dagar har gått

jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland, och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand, har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst

jag har saknat en vän.


mabye if I told you the right words.

Just nu är jag på sämst humör.. så jag ska gå och tvätta bort sminket, sen lägga mig i min säng och kolla på andra avenyn. Imorgon är en ny dag, jag ska ta mig igenom den, jag ska klara det. Godnatt.

jag trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt

I wish we had our last goodbye

Igår var bästa kvällen på länge, så sjukt klockrent! Björn gustavsson, Özz, Soran och Måns Möller gjorde min dag! Jag ångrar inte en sekund att jag gick dit alltså. Att jag hade Elin som sällskap var plus i kanten liksom! Idag är det iallafall studiedag, jag har precis varit och klippt mig och är så missnöjd. Min lugg blev alldeles för kort, men den växer väl ut.. Iallafall så ska jag gå och fixa mig nu, sen träffa tjejerna inne i stan. Det kommer säkert bli jättekul det med! Bussresan med Tess ser jag fram emot, behvöer lite peptalk liksom. Men, ska gå och fixa i ordning mig nu då. Tjarrå!


don't understand your actings

Nu sitter jag i Elins mjuka säng igen, det var inte så längesen sist. Vi ska snart börja plugga lite, sen är det björn gustavsson som gäller för våran del, pepp pepp! Skriver mer imorgon, för Elin vingar mig att plugga, buhu! Tjarrå!

you know exactly what to say to wake up the memories

Pluggningen är avklarad för ikväll iallfall, nu ska jag snart stänga av datorn (enligt mitt nya liv i hälsouppgiften iallfall) och kolla på andra avenyn. Mitt humör gick från hyffsat ner till sämst, men nu är det påväg upp igen tack vare Tess störda svordomar på msn som ska rädda våra liv från hemska saker! Det blir säkert jättebra, jag lär iallafall skratta dom fyra första gångerna! Imorgon ska jag hem till Elin efter skolan, sen är det björn gustavsson på kvällen, jättekuuuul! Okej, jag lät sarkastisk där, men jag var helt seriös, jag lovar. Men, nu ska jag gå och göra annat och peppa mig själv inför en ny dag imorgon. Oj va postivit jag låter.. hejdå iallfall.


du vet precis vad du ska säga för att jag ska falla.
du vet precis vad som påverkar mig mest.

tonight will be the night when I'll fall for you

Men här sitter jag med världens mysigaste hicka, jättekul! Det känns som om jag har ett helt berg av pluggning att göra, och jag som skulle träffa Lovisa, vi får se hur det blir med den saken.. Jag är trött på skolan just nu, jag orkar inte, jag vill ha lov. Även om vi inte har så mycket att göra, det är ganska slappt så jag ska inte klaga, men just nu känns det som om hälsoarbetet är superstort. Men det löser jag, självklart! Skolan förövrigt var helt okej, Edija made my day, med sina kommentarer. Hon är rolig hon. "Put your dirty feets away from me". Bussresan hem var trevlig den med, sällskap med Moa! Nu ska jag börja plugga.
JÄTTEKUL, va positiva vi är! Tjoho

mabye It ends tonight

Just nu är jag sjukt sjukt trött. Jag hade glömt att stänga av vibrationen på mobilen, så vaknade av Tess sms inatt vid halv fyra, efter det kunde jag inte somna om. Morgonen i skolan började jag med att va på toppen humör men även överflum, denis undrade vad jag gick på. Då svarade jag att dom var bara avundsjuka på att mitt liv är roligare än deras, om det ändå vore så.. haha. Efter skolan träffade jag Lis och käkade, sen gick vi några varv på stan samtidigt som vi pratade massa. Så tog vi spånkan tillbaka till skolan och jag träffade mamma för utvecklingssamtal. Det gick bra, och nu är jag hemma. Ja, det var i stort sett min dag, ganska bra dag faktiskt. Jag har varit gladare än på länge, det känns skönt. Nu ska jag gå och skriva lite på mitt hälsoschema, sen ska Jojjo ringa mig. Imorgon är det sovmorgon, plugga gärnet och kanske träffa Lovisa. Ska man avsluta med en "cool" hälsningsfras Tess har börjat med kanske, Tjiiing Bruuuush.
(eller något, bara acceptera att hon är coolare än mig, haha)

jag vet att jag behöver dig,
men hur behöver jag dig?

ghost that still hunting

Vissa dagar måste man få gå runt i myskläder hela dagen och bara göra ingenting. Idag är en sån dag. Jag skulle ha träffat Lovisa och fotat massa idag, men vädret ville inte det. Eftersom det regnade och blåste massvis så sket vi i det, det får bli någon annan dag. Istället har jag varit hemma och inte gjort någonting, eller jo, pluggat lite. Snart ska jag ringa kusin Lis, vi ska ta en sväng på stan imorgon innan jag ska på utvecklingsamtal. Men nu ska jag fortsätta plugga, eller sova. Ingen bra dag idag känner jag, dels så är det söndag, men även den 5:e oktober. 
jag säger bara, minnen.
5.e oktober 2007
usch fan.

feelings overflow

Det blev så att jag sov kvar hos Elin, mysigt värre! Kom hem runt två idag, skönt att komma hem också, jag tror jag vaknade på helt fel sida idag. Jag har precis suttit och fixar min brors sportblogg, det gick inte som jag ville först, så det tog ett bra dag. Men nu är den iallfall klar! Vad som händer resten av kvällen vet jag inte, jag vet inte om jag orkar göra nått heller. Men det blev inget med Tess iallafall.. så jag får se vad jag hittar på.


holding on to something I can't let go

Inte sitter väl jag här hemma hos Elin och svullar? Gör jag väl! Skolan idag var helt okej, älskar min klass klockrena humor ibland alltså, så sjuk. Mycket mer har jag inte att säga faktiskt. Jag har fortfarande inte bestämt om jag ska sova här eller inte, men tror nog att det blir så. Imorgon ska jag träffa Tess, en stund iallafall.. Men nu ska jag sociala mig lite. Fast Elin smaskar så dant, haha!

hold your breathe

Nu är det riktig höst ute, det märker man rätt rejält på mitt humör. Det varierar från sekund till sekund, ganska jobbigt jao, men hösten är verkligen inte min favoritårstide. Visst kan det vara mysigt, men det är mest bara deprimerande. Men dagen idag har varit rätt bra iallfall, skolan var soft, bara en lektion. Efter skolan tog jag & Tess en fika på stan, det var mys. Vi har så djupa konversationer ibland alltså, ojoj. Sen tog jag bussen hem och umgicks lite med min bror. Senare kom även Erika, då var vi superambitiösa och pluggade, eller inte! Jag orkar inte göra något. Så nu ska jag kolla på andra avenyn, packa och sova. Imorgon ska jag träffa Elin, det gillar vi!


hold onto your words, 'cause talk is cheap,

Det känns som om jag bara klagar hela tiden, jag hade tänkt försöka göra det till en bra dag idag, precis som alla andra dagar den här veckan, men det gick inge vidare. Skolan var sjukt seg, och jag var hur trött som helst. Jag och Jessica roade oss bäst vi kunde på hemresan, sen att det handlade om stolar och stoppknappar var bara roligt, haha. När jag gått av bussen gick jag direkt till kyrkogården och min gammelfarmors minneslund, hon fyller år idag nämligen så jag tände ett ljus. Jag vart väldigt känslosam där kände jag, det var sjukt jobbigt, allt bara kom över mig.. När jag kom hem så följde jag med pappa upp till farmor & farfar, där även bror & suss var, så vi fikade och myste lite granna. Sen sa vi hejdå till Suss, som ska åka till Kina/thailand i två och en halv månad, det kommer nog bli lite tomt. Sen åkte vi och tvättade farfars bil, och så har jag övningskört för första gången i mitt liv. Läskigt var det att sätta sig bakom ratten, men det gick rätt så bra iallfall! wihoo.
Nu ska jag faktiskt sova, godnatt!


RSS 2.0