baby baby baby, nothing at all

Hur underbart är det inte att termometern bredvid mig visar att det är 33.8 grader i solen? Jag älskar't. Jag har varit ute nästan hela dagen, och pluggat. Har suttit med matten i två timmar nästan, jag verkligen avskyr ekvationer. Sen måste jag läsa igenom samhäll/tema papprerna också, buhu. Men förhoppningsvis är det här det sista plugget vi har innan sommarlovet. Jag sitter och tänker på vad jag ska önska mig när jag fyller år. Vilket vill man helst ha, en egen bärbar dator eller en större säng? Det ska jag klura vidare på..

PUSS

guess this means you'r sorry

Jag har haft en riktigt lugn och skön dag. När jag vaknade imorse så tog jag med mig engelskaböckerna och satte mig i solen på altanen. Jag skrev klart min bokrecension samtidigt som jag bättrade på brännan liksom, ts. Sen åkte jag in till stan, träffade Johanna. Sen tog vi en buss hit, käkade gott, var ute ett tag, sen bara satt i solen och pratade. Sjukt härligt. Igår var det födelsedagsfirande för Johanna också, men några tjejer. Det var riktigt trevligt. Imorgon blir det pluggning, sen hoppas jag hinna med att träffa Lovisa en stund, det skulle behövas! Jag saknar henne. Sen går vi mot nu skolvecka igen, en riktigt körig. MEN det är bara två veckor kvar till sommarlov, så jävla underbart! 

PUSS

maybe a brighter day

Mitt inlägg igår beskrev min dag ganska bra tycker jag. Jag har tappat bort mitt usb-minne med ALLA mina skolarbeten på, plus lite bilder. Jättebra Hanna, jättebra! När jag kom hem så hade jag fått brev från kommunen, och det stod att på grund av ekonomikrisen och nedskärningarna på personal så var det mindre platser för sommarjobb, så självklart fick inte jag nått. Jag har inte hört någpt från nån av dom andra heller. Jag rev sönder pappret. Nu är frågan vad fan jag ska göra hela sommaren utan pengar? Kan bli kul. Den här dagen har iallafall börjat bättre! Jag och Moa fick varsin disktrasaaa när vi var påväg till spårvagnen, haha! Nu sitter jag i skolan och hoppas att det blir en bra dag!

PUSS

I gave up dreaming for a while

jävla skit dag, det är allt jag har att säga. j ä v l a   s k i t d a g !

I'll follow you

Jag har haft en underbar dag idag också! Lycka. En bra dag i skolan, den flöt på rätt snabbt även idag. Det känns att det snart är sommarlov, dock har vi massa grejer till nästa vecka. Men det löser sig! Efter skolan mötte jag Daniel och följde med honom hem till åby. Det finns inget mer att säga än att han är underbar. Nu sitter jag här och försöker skriva på min bokrecension i engelska, men det går inget bra så jag tror jag ska gå och duscha sen sova istället. Jag är lite granna i chocktillstånd tror jag för tillfället, haha. Jag ska försöka vara snäll, men om du sårar henne eller så, då jävlar tänker jag inte va snäll. Det var allt jag hade att säga.

Eller nej föresten, massa grattis till JohannaL på födelsedagen!

PUSS

love love darling

Underbar dag! Solen har lyst på oss hela dagen, förutom nu ikväll då, och jag har varit på riktigt bra humör faktiskt! Vet inte om det berodde på den där långa sovmorgonen imorse. Efter skolan så åkte jag, Moa och Krattan till stan och köpte present till Johanna. Sen tog jag och Moa bussen hem, vi försökte hitta på lite rim till presenten också, jag tycker vi lyckades rätt bra faktiskt! När jag kom hem så tog jag min engelska bok och satte mig och läste, jag tror jag har läst nästan 30 sidor idag, så jag hoppas fanskapet tar slut snart. Nu längtar jag till imorgon, jag känner på mig att det blir en bra dag! Ett plus i kanten på att jag får träffa Daniel efter skolan, lovely.

whenever you need me, I'll be there beside you

Måndagen försvann förbi rätt snabbt, även om måndagar brukar gå väääldigt långsamt. Efter skolan gick jag till polishuset och fixade nytt pass, eftersom mitt gamla har gått ut. Det nya är att se vinögd och kriminell ut på passfotot. Fyfan, hemskare foto har jag aldrig skådat.. Nu sitter jag och pluggar engelska och idrott, naiiiiize. Lite sådär i sista minuten, det gillar vi, naeva.  Imorgon är det sovmorgon till tjugo över elva, det gillas kan jag lova. fyfan så skönt!

PUSS

dancing where the stars go blue

Daniel åkte hem för en stund sen, han sov kvar här i natt. Nu sitter jag och väntar bara, vi får gäster snart. För min mamma fyller år idag, så grattis till henne. Kvällen ska jag tillbringa med apuuppgifter och engelskaboken, trevligt. Imorgon är det skola igen, ungefär två och en halv vecka kvar till sommarlov. Hur underbart är inte det?

PUSS

this is an emergency, music is my galaxy

Efter att ha legat och latat mig hela dagen så bestämde jag mig för att jag skulle ut och springa. Så det har jag precis varit nu. Jag stötte på en orm på vägen, det är rätt bra att de finns ormar runt kanalen sådär. När man är ute och springer iallafall, jag kan ju säga att man ökar farten rätt rejält. Fyfan va jag sprang, haha. Nu ska jag duscha och sen städa mitt rum lite. Daniel kommer hit sen.. 

PUSS

you don't know



sometimes everything seems awkward and large
imagine a wednesday evening in march
future and past at the same time

an ocean a lake I need a place to drown
let's freeze the moment because we're going down
tomorrow you'll be gone
you're laughing too hard this all seems surreal
I feel peculiar now what do you feel
do you think there's a chance that we can fall

you don't know you don't know

cause we belong together now yeah

Jag vaknade upp hos Johanna imorse igen, jag fixade mig i ordning och gick sedan till stan. Där träffade jag Elin och Julia, vi gick omkring där ett tag. Sen tog vi bilen till donken i hageby, sen åkte vi vidare till söderköping. Det känns helt sjukt att Elin har körkort, liksom det känns så stort, fatta va stora vi är egentligen då, haha. Vi åkte omkring lite och "dunka plåt" som Julia uttryckte det, ts. Nu ska jag göra mig i ordning, och sen åka till min pojkvän i åby.

PUSS

she got her body on fire

Vi har precis vaknat nu, riktigt skönt att sova länge för en gångs skull. Jag sitter här och målar naglarna och johanna springer runt, jag vet inte riktigt vad hon gör. Men äcklig är hon. Hon äter ostbågar från igår nu på morgonen, det är det vidrigaste jag vet. Jag mår illa vid bara tanken! Nu håller hon iaf på med frukosten, så lite förlåten är hon iaf... Vi ska snart vidare till sörping, fira min mor lite granna. Sen får vi se vad som händer. Johanna är ju ensam hela helgen, så jag vet inte, jag kanske sover en natt till.  Hon sköter det här bra måste jag säga, hennes föräldrar borde vara stolta.. Hon upptäckte att glasen var slut i skåpet, så hon gick precis på glasjakt i lägenheten. Hon hitta sju glas utspridda. Hur går det med diskningen johanna larsson? ;)


PUSS

reach the world

Klockan är 7  minuter över tolv, alltså kan man inte längre säga att det är onsdag. Nu är det torsdag. Jag vet inte varför jag skrev det där, men okej. Jag sitter iallafall hemma hos Johanna, vi lyssnar på mayham och johanna äter ostbågar. Vi var ute på världens längsta promenad förut, jag har ont i mina vader och mitt knä. Vi gick mot oxelbergen, var helt plötsligt nästan i lindö och sen miami. Ojojoj va vi gick, tss. Nu har vi haft myskväll och gjort oss vackra. Jag ska sova här inatt, jag bor här för tillfället. Jag får faktiskt sova på en mjuk säng den här gången, lycka! Naej, nu ska jaag gå..

PUSS

you don't know, don't know anything at all

Jag fick sms förut, ifrån Elin. "JAG HAR KÖRKORT :D :D" Kvinnan har kirrat körkortet, och jag är så jävla glad för hennes skull. Själv har man ju ett år kvar tills man är arton, sen ska körkortet fixas! Hm, kan vara en idé att börja övningsköra liiite oftare kanske? Det kan va en bra början. Nu ska jag börja packa sen dra mig in till Johanna. Jag ser fram emot det, vi ska ha världens myskväll har jag bestämt. Vi behöver det, båda två.


PUSS

bleeding love

Klockan är elva, och jag har redan slutat. Praktikperioden avslutades med lite 'fest', jag fick även present och massa bilder. Jag kommer verkligen sakna alla härliga människor. Jag har även varit hos tandläkarn idag, jag verkligen avskyr att gå dit. Det är bland de obehagligaste jag vet. Nu ska jag snart fixa lite mat, packa och sen tror jag att jag åker in till Johanna. Jag har inte riktigt bestämt vilken buss jag ska ta än, men någon gång under dan ska jag ta mig dit. Nu blir det hög musik och matlagning! Ensamhet är underbart för tillfället!

PUSS

sometimes everything seems awkward and large

Tisdagkväll, och ja, jag är faktiskt på bättre humör efter praktiken. Helt underbara människor hela bunten, dagarna består av skratt. Det kommer kännas tomt att lämna det imorgon, men samtidigt så betyder det att det bara är ungefär 3 och en halv vecka kvar till sommarlov, hur underbart är inte det? Jag tror jag ska sätta mig och försöka avsluta alla APUuppgifterna nu, så kanske man inte behöver plugga nånting den här helgen. Jag lyssnar just nu på min nya favoritlåt, den är underbar. You don't know - millow . Jag älskar den. 

PUSS

and would you catch me if I fall?

Tisdagmorgon. Jag ska snart ta och cykla till praktiken, näst sista dagen idag. Både skönt och tråkigt. Näst sista dagen man måste gå upp tidigt den här veckan också, sen är det lång ledigt. Jag har världens mest obehagliga känsla i magen, du får mig att känna sånt obehag, jag tål dig inte. Ae, jag är inte på speciellt bra humör idag, jag hoppas barnen och personalen på praktiken kan få mig på lite bättre humör, det skulle behövas.

PUSS

I want to be the one who catches all your tears

Så var det söndag igen, nu för tiden tycker jag både veckorna och helgerna försvinner för snabbt. Den här helgen har varit sjukt underbar iallafall. Den startade med grillning i fredags med delar av klassen, riktigt kul var det. Sen tog jag och Moa bussen hem, och sedan så kom Daniel till mig på kvällen. Han stannade hos mig över natten och nästan hela lördagen. Underbart. och idag har vi varit tillsammans i fyra underbara månader. Det är sjukt va tiden går snabbt. Lördagkvällen spendarade jag i ektorp hos Elin och Erik, där var det party. Elin fyller 18 år idag, så grattis till henne! Kvällen bjöd på många skratta, härligt att träffa de andra tjejerna också, riktigt kul kväll. Jag hoppas Elin hade lika kul som jag, för det är hon värd! Härligt helg helt klart!

PUSS

not the same person that you used to be

Fredag, efterlängtade fredag! Jag sitter just nu i skolan, funderar på att gå och gömma huvudet i naturkunskpsboken en stund. Vi har prov första timmen, och helt ärligt så har jag inte pluggat så mycket. Men det får gå som det går. Det är iallafall det sista vi gör i naturskunskap, sen avslutas kursen till sommarn, lycka! Idag efter skolan ska vi grilla med klassen, om vädret håller i sig. Kan bli trevligt! Sen så ska jag hem och mysa med min pojkvän, som ska sova hos mig inatt. Lovely.

PUSS

snart så har man glömt vem man är

Vilken jävla dag! Alla ungar har skrikit, tjutit och slagits heeeela dagen. Jag har huvudvärk. Sen att jag fick höra att det går magsjuka på dagiset igen gjorde inte min dag bättre, jag mår illa bara av tanken. usch. Men nu är jag hemkommen, jag hade hoppats på tystnad, men naerå. Mamma drog fram dammsugarn precis. Fast när hon är klar ska vi nog åka till stan och leta klänning. Eller så borde jag plugga till NK provet som vi har imorgon?.  Stan med mor eller NKplugg? Svårt beslut? inte alls. Det blir stan. Jag vill ha fredag, ge mig fredag. Blir jag sjuk under natten så vet jag inte vad jag gör.

PUSS

today is a good day, it's my day

Tisdag = sovmorgon. Härligthärligt! Har precis haft Idrott, då vi hade prov. Tråkig start på dagen, men ändå skönt att bli av med det, och jag tror faktiskt att det gick väldigt bra. Nu har vi snart mentorstid, sen är det maaat. Just nu sitter jag och Johanna i datasalen. Hon ser ut att behöva en kram så bara för att jag är så snäll så ska hon få det. Jag känner mig så himla bra idag! Jajävlar va bra jag är hörreni! Idag är min dag. Nu måste jag gå ut här ifrån , någon sjunger caroline af ugglas "snälla snälla snälla". jag dör.

PUSS

happy birthday to you

Många grattis till min vän Lovisa som fyller 17 år idag!      
   

        

Även många grattis till min vän Erik som fyller 20 år idag!
          


I kissed right round

Min dag började med ett skratt! Johanna sa att jag skulle få en överraskning om jag ringde henne, så det gjorde jag. När hon svarade började jag skratta. Hon har nästan tappat rösten, hon är jättehes och låter ungefär som jag gjorde för några veckor sen. Riktigt sexiigt. Jag ska ju då tillbringa hela dagen med henne, så jag kommer nog få riktigt kul tror jag! Nu ska jag leta fram ett foto, jag har fått en idé! Sen ska jag duscha och fixa mig. Sen blir det in till lurremurre!

PUSS

let me go, I can do this on my own

Inte världens bästa dag idag kanske, nae va. Mitt humör har verkligen varit skumt, pendlat upp och ner hela dagen. Jag ber om ursäkt till alla som råkat ut för mina humörsvängningar idag, haha. Dock verkade hela Bf1B lida av konstigt humör idag. Jag har blivit ännu mer förkyld, nu har jag huvudvärk också. Plus att min kära pollenallergi besvärar mig också. Härlig dag verkligen. Det känns som jag har feber också, jag vill helst av allt bara lägga mig i min säng. Men nej, vi ska iväg till Linköping och hem till min faster. Hon fyllde år igår så vi ska fira henne idag. Jag hoppas på tårta, det skulle förgylla min dag, kanske skulle det va det bästa på hela dagen? Nej, min dag har inte varit speciellt bra. usch.

PUSS

yes I know how I feel about you now

Min hals mår inte bra, men om man bortser från den så mår jag riktigt bra idag. Igårkväll gjorde jag något jag borde ha gjort för längesen. Jag avslutade något som bara fått mig att må dåligt & jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Inget värt att lägga ner tid på längre. Något som däremot var värt att lägga ner tid på idag var mitt rum.. även om jag städade det för en vecka sen så, säg någon tjej i min ålder som kan hålla ordning på sitt rum längre än en vecka? haha. Jag är sämst på det iallafall. Men efter att pappa drog till med 'hot' imorse om att han har tillgång till mitt bankkonto och att mitt rum ser förjävligt ut så var jag igång med städningen så fort jag kom hem. Till och med garderoben blev städade, och det tog ju 'bara' tre timmar eller så. Det är vad jag har roat mig med idag, istället för att plugga, som vanligt. Jag borde verkligen plugga. Kanske borde sätta mig och läsa igenom idrottsprovet nu? . hm, får nog bli så.

PUSS

I let someone in

Det har slutat regna, himlen är klarblå och solen är tillbaka, awesome. Jag slutade tidigt från praktiken idag, riktigt skönt efter min stressiga och tidiga morgon. Jag åkte hem ett tag och sedan in till stan, där jag träffade Daniel och Gurra. Det är sjukt att även om vi 'bara' träffades i en och en halvtimme så kunde jag inte sluta le när jag kom hem. Han gör mig så lycklig och får mig att må så bra. Det är en underbar känsla.. Egentligen borde jag sitta och plugga nu, eftersom vi har två prov nästa vecka. Men jag kommer inte igång, kan det vara så att man kan glömma bort hur man pluggar? Ganska illa isånafall eftersom jag ska klara av två år till i skolan, om inte mer efter det sen. Fem veckor, om fem veckor har jag klarat av mitt första år på gymnasiet, tiden går fort när man har kul?. Nu ska jag fortsätta 'plugga'..

PUSS

laugh

Efter att jag skrivit sista meningen i förra inlägget så förstod jag smset.
hahahahahaha, internt. Men min pappa är allt rolig ibland han.


your faith was strong, but you needed proof

Jag vaknade med halsont i morse, jag tänkte att det var sådär som går över när man pratat igång sig lite. Men icke, det är värre nu och halstabletterna hjälper inte. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk, det orkar jag inte med. Men inte så troligt att jag klarar mig, pappa har varit/är sjuk, johanna är också sjuk och alla barn på praktiken snorar och har sig. Men jag håller tummarna. Snart ska jag gå bort till bussen och åka in till stan, där ska jag träffa min pojkvän en stund. Underbart! Nu tänkte jag ringa min pappa och fråga vad han menar med smset han skickade förut. "Hanna, rör inte låret".

PUSS

standing soilder

Imorse regnade det, men nu är solen tillbaka, lovely. Jag känner hur jag genast blir på bättre humör. Dagen började dåligt, men slutade braaa. Jag gick på stan efter skolan, fick lite presenter köpta. Väldigt många som fyller år i maj. Nu ska jag alldeles strax iväg och träna med Erika.

PUSS

clap your hands and shake on a summer's day

Blå himmel och solen lyser, kan man vara annat än glad? underbart. Ska snart ta på mig bikinin och sätta mig på altanen för att äta frukost. Sen ska jag nog fortsätta städningen i mitt rum, det kan behövas. Men senare ska jag ta bussen till min pojkvän, jag längtar! Igår träffade jag Lovisa, vi körde på en chillkväll, bara för att lovisa hatar ordet "chill", haha. Vi satt på min framsida i solen, spelade kort, skrattade och pratade. Det var riktigt trevligt. Avslutade kvällen med vår vanliga cykelsväng genom söderköping. Nu blir det frukost, jag är hungrig!

PUSS

I'll be the one who catches all your tears

Kvällen igår var riktigt lyckad tycker jag, hela dagen var faktiskt lyckad. Vi slutade skolan vid 12, då åkte jag, johanna och jojaan ner på stan och fördrev tiden lite. Sen hem till Johanna och göra oss i ordning, sedan stan igen och möta tjejerna. Sen gick vi hem till Hanna och där vare party. Riktigt trevlig kväll var det iallafall, jag hade jättekul. Så tack för det tjejer. Nu är jag hemma iallafall, sovit hos johanna i natt, i den extremt hårda bäddsoffan. Så nu har jag ont i ryggen, men jaja. Tänkte lägga mig på altan och sola ett tag. Senare ska jag nog träffa Lovisa tror jag..


PUSS

RSS 2.0