ibland måste man våga lyssna på sitt hjärta, även om det gör en livrädd

Jag tror verkligheten hann ifatt mig idag. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det var väl kanske dags. Dags att ta itu med och acceptera istället för att ignorera och skjuta bort. Ibland avskyr jag det faktum att jag känner mig själv så väl. Men för det mesta är det ju bra. Positivt. Omvandla tankarna. Efter en lugn dag så fick kvällen bli rätt så spontan. Jag har varit på bio, med en av de mest värdefulla människorna i mitt liv. Nämligen min bror, min fina bror. snart åker han! Nu ska jag somna invirad i min värmefilt. Godnatt

so when I held ya

Tiden bara rusar förbi och just nu känns det mer som en vårdag i början på mars än en vinterdag i slutet på december. Saknar ju snön en aning. Julafton är över, världsmysigt var det. Min fina släkt! Fina julklappar och mycket skratt. Juldagen bjöd på utgång med Lassegumman, vi invigde trappan. Lär bli fler besök där i framtiden, helt klart bättre än puls. Kvällen var bra och mindre bra. Så kan det va. Galet förkyld blev jag efter denna utgång iallafall, helt galet. Just nu sitter jag i soffan och kollar på Ice Age, kom precis hem från Lasse. Sitter och väntar på att min fina vän therese ska dyka upp. Myskväll!

all I want for christmas is snow

Idag har julstämningen letat sig fram. Marken är vit, massvis med snö, vi har tagit in julgranen och klätt den. Tomtarna står på plats, alla julklappar är inslagna, allt är klart. Så himla mysigt. En riktig mysdag fick avslutas med ett träningspass. Skönt! Men min axel lever sitt eget liv, fattar inte vad jag har gjort men satan va ont det gör. Nu laddar vi om inför en ny vecka, förhoppningsvis med en hel del jobb! Sen är det julafton, och jag hoppas snön får ligga kvar till dess!

jag behöver lite kärlek från fel sort

Härligt att vara hemma efter en riktigt intensiv dag. Tur att jag älskar det jag gör. Finns nog inget bättre än att jobba med härliga ungar. Fick idag höra en liten mindre härlig kommentar.. "-Fröken, vet du vad? Du har en bebis i magen", - "nej det har jag verkligen inte du", "-nehe, då var det väl bara massa mat då". Snäll unge.. Haha! Tur att dom är så söta att man inte tar åt sig. Nu är jag iallafall hemma efter en lång dag, är så trött så jag mår illa. Härligt. Blir att sova tidigt, för imorgon ska jag upp och jobba en lika lång dag igen. Gött! Me like, me like. Nu ska jag äta mat tillsammans med mammi, tydligen bara vi hemma! Mys.

Jag står och tittar och tänker på vad du tyckte vi gav upp att förstå

En till måndag, bara sådär. Tolv dagar kvar till julafton och imorgon är det lucia. Myspys. Jag är klar med alla julklappar. Blev det precis just nu. Typ. Har suttit här och klurat på den sista ska ni veta, till Therese. Men jag har klurat färdigt nu, och jag tror att det här blir riktigt bra. Åh va bra! Så nu får julafton mer än gärna komma faktiskt. Idag har jag jobbat, ute på landet. Det var kul! Ser fram emot resten av veckan som är fylld med jobb och sen inviger jag helgen tillsammans med världens bästa tjejer. Så gött! Vi säger så sålänge. Nu ska jag fortsätta mysa i soffan.


when nothing else goes right, I always tangle myself up in you

När man minst anar det. Fast jag vet ju att jag blir så här ibland, att det blir så här ibland. Att jag ibland måste gå så försiktigt jag kan för att inte halka tillbaka, speciellt såhär års. Men det är något magiskt. Med dig. Magiskt och tragiskt. Dina blåa ögon gör mig båögd och naiv. Det behövs egentligen inte mer än så. Jag undrar bara: när ska det ta stopp? När ska det sluta? Jag lever på det faktum att det härromdagen kändes okej.


försent för att ångra, men tid nog att tänka om, och leva med det

Från måndag till fredag. Bara sådär. Satan i gatan va fort det går. Några lediga dagar, några jobbdagar. Lite saknad, lite längtan, lite dyster, lite skratt, lite lättnad, lite glädje. En salig blandning. Lite biomys med Elin, lite torsdagsmys med Lasse och lite julklappsshopping med Edija. Igår var jag så satans glad, idag har jag så satans ont i halsen. Men jag är glad ändå. Det är jag faktiskt. Sitter här och lyssnar på fin musik samtidigt som jag dricker te ur pappas tomtemugg. Läste någonstans att "När det kommer till kärlek gäller det att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem". Så sant måste jag säga. Hörde även igår att människor är som dom är. Så är det, och det finns ingenting vi kan göra åt saken. Det var menat att bli såhär. "Jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till". Känner mig liksom fylld av livsglädje idag. Gött. Börjar bli dags att sammanfatta 2011, tittar tillbaka och känner mig stolt och stark. Har världens finaste vänner och finaste familjen. Så är det vet ni. Blev visst en salig blandning i detta inlägg, men vad gör det om hundra år? 


                                


you're not standing here, I'm just dreaming

Och så var det måndag igen.. När jag vaknade trodde jag att det hade snöat ute, men det var visst bara frost. Fast lite mysigt är det ju ändå, det är ju vitt på marken. Jag är förkyld, jäkligt förkyld. Men det hör väl till antar jag! Jag har haft riktigt mysig helg skulle jag vilja påstå. Fredagen bjöd på filmmys och skratt med Lasse. I lördags åkte jag in till stan och mötte upp min fina vän Elin, lite julmys hemma hos henne och massa skratt. Igår träffade jag Therese för en morgonpromenad. Himla mysigt! Sen var det glöggmys hos grannarna för att sedan avsluta kvällen med pepparkaksbak tillsammans med mammi! Galet mysigt! Jag ska alldeles strax iväg för att jobba några timmar!

jag vill inte längre ha dig som jag hade dig förut

Jag fryser. Så otroligt jäkla mycket. Hela tiden. Det är så kallt!! Idag har jag en riktigt lång sovmorgon, väljer att se det så. Ska om ett tag röra mig bort mot jobbet för att jobba några timmar. I onsdags jobbade jag på en förskola med ett barn som hade teckenstöd, jag fick prata teckenspråk. Det har jag inte gjort sen skolan slutade. Åh, va kul det var. Jag hade glömt bort hur kul det är, hur mycket jag älskar det. I natt drömde jag att jag fick stålmannenstrumpor i julklapp, jag var så glad. Så drömde jag massa andra saker också, men det är okej. Det känns okej. Jag har fastnat i soffan, framför greys anathomy. Jag är fast, så fast. Jag har sett första säsongen, två gånger. Jag önskar mig alla säsonger i julklapp. Bara så ni vet! Nu ska jag krama på min bror, han dansar omkring i vardagsrummet. Kan inte förstå att han åker snart, det har gått så fort. Galet. Måste laga mat nu.

RSS 2.0