this year with you is irreplaceable

Bröllopet igår var superfint! Det var en riktigt mysig och trevlig kväll. Fina tal, god mat och massa skratt. Jag tycker om min superhärliga släkt. Idag har jag sovit ut ordentligt, för första gången på riktigt länge. Jag vaknade inte förrän vid klockan ett. Då gick jag ut och tog lite foton, det är så himla fint när solen lyser och det är mycket snö ute. Dock tycker jag att det räcker med snö nu, men tydligen inte eftersom det snöar ute IGEN. Usch. Måndag imorgon, och vecka fyra på praktiken börjar. Galet va snabbt det går, bara tre veckor kvar sen har vi lov och efter det tillbaka till skolan. Blandade känslor inför det, men lov ska iallafall bli underbart skönt. Nu sitter jag bänkad i soffan och väntar på att en annan del av köping ska börja.

pusss


a white wedding day

I väntan på att naglacket ska torka så fastnade jag här. Jag är i fullgång med att göra mig i ordning. Vi ska åka om en timme och jag har sminket, håret och kläderna kvar. Det här kan bli spännande. Jag är spänd. Jag har faktiskt aldrig varit på bröllop förut, så det här ska bli riktigt kul. Nu ska jag ta och fixa håret.

pusss

just take the time, because you need it

Tillbaka från Erika. Hon är bra hon. Hon konstaterade att vi är duktiga. Det är vi faktiskt.
Vi ska upp härifrån! Vi vet bara inte hur. Men upp ska vi. Typ så är det.


it's the same old song

Jag har fortfarande ont i magen, är inte alls på något bra humör. Folk som inte vet någonting borde inte fråga saker. Typ så. Jag ska äta och sen ska jag bort till min fina vän Erika. Jag behöver en kram.

you can't feel anything that your heart don't want to feel

Jag sitter här med riktigt plågsam smärta, jag har äckligt jäkla ont i magen. Jag struntade i fotolektionen och åkte hem istället, jag stod inte ut. Nu sitter jag här i stället, och väntar på mat. Min bror lagar mat åt mig, snäll gosse det där. Jag ska alldeles strax iväg och klippa mig, och efter det ska jag träffa Erika en stund.

pusss


kiss me and show me love

Snöstorm, jäkla äckelväder. Jag är så sjukt trött på snö nu, jag vill ha vår, sommar och värme. Det tog en evighet att komma hem idag. Bussen som vanligtvis brukar ta tjugo minuter hem tog idag ungefär femtio minuter. Sen  var det inte plogat någonstans när jag skulle gå från hållplatsen och hem så det tog en evighet att gå också. Idag har jag gjort klart ett av mina fotoprojekt från fotokursen. Jag har gjort mitt yrkesrepotage och är faktiskt nöjd med mina bilder. Så nu är det bara två projekt kvar. Jag sitter just nu och äter. Jag har precis kommit hem efter att ha trotsat snön och varit borta och solat. Himla härligt faktiskt, det var värt att gå ut iallafall. Pappa kom precis hem med ett paket, min mobil har kommit. ÄNTLIGEN. Efter att ha haft mammas mobil i fyra månader har jag nu äntligen en ny, egen. Underbart. Så ni vet vart ni hittar mig ikväll..

pusss


give me moments forever

Den här dagen har bjudit på mycket bra saker. Efter praktiken så åkte jag hem till Elin i väntan på att klockan skulle bli halv fem och Johanna skulle sluta sin praktik. Elin bjöd i allafall på romantisk middag. Spagetti och köttfärs var huvudrätten och till efterrätt bjöd hon på popcorn. Finaste middagen jag någonsin varit på, helt klart. Sen så tog vi bussen ner mot stan tillsammans och jag vandrade bort till Johanna. Spenderade resten av kvällen tillsammans med henne, skratt och prat som vanligt. Och precis som vanligt så händer alltid någonting av det vi pratat om efteråt, folk förvånar än ibland alltså. Nu tänkte jag hoppa in och ta en varm dusch och sen krypa ner i sängen. Two and a half man ska få förgylla min kväll innan jag somnar.

pusss


when you walk through the dark

Måndag och faktiskt så har även den här dagen försvunnit förbi snabbt. Det är galet! Efter praktiken så mötte jag min mor&far på stan för att kolla på mobil. Sen tog jag bussen hem, och fick sällskap av Erika. Trevligttrevligt. Nu sitter jag i soffan, har precis ätit och tänkte kolla på ett oth-avsnitt. Jag väntar även på att mina föräldrar ska komma hem så att jag kan få beställa hem mobilen i från nätet. Jag längtar.

pusss

half of my heart

God mat och kakor sammanfattar min dag rätt bra. Det känns som om jag bara har ätit, haha. Vi har firat farmor så har umgåtts med den delen av släkten hela dagen i princip. Nu tänkte jag låta Tobbe i en annan del av köping förgylla min söndagskväll. Imorgon är det ny vecka och då tar vi nya tag.

pusss

bad luck

Jag fastnade. Sitter och spanar efter en skönhet som ska bli min nya mobil snart. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men jag måste nog göra det snart. Eftersom den jag har nu håller på att avlida, haha. Jag är otrolig med mobiler, jag vet. Men igår så när jag och johanna gick och pratade, samtidigt som jag skulle smsa. Så gör hon en häftig släng utåt med armen, lyckas smälla till min hand så mobilen flyger iväg och landar i en snöhög. Olycka nummer 1. När vi sedan kommer hem till Jacob, lägger jag min mobil i soffan och går där ifrån. När jag kommer tillbaka sitter Johanna och asgarvar och min mobil är blöt, av hund dregel. Jacobs hund hade varit framme och slickat på min mobil. Olycka nummer 2. Och nu så funderar inte högtalaren, man hör ingenting när någon ringer. KUL! ...

how do yo let go when you don't know

Söndag. Jag måste hålla med Johanna i det hon sa igår, att helgerna går för jäkla snabbt. Igår träffade jag iallafall Edija för en fika på stan, sen åkte jag hem och åt. Så åkte jag in till stan igen och träffade mina tre J:n. Johanna, Jacob och Jonas. Riktigt trevligt och mycket skratt blev det. Det var riktigt skönt att träffa Johanna igen också, en och en halv vecka är för långtid i från varandra, haha. Iallafall så tog vi Jonas racerbil och storhandlade på coop för att överleva kvällen. Kladdkaka, glass, choklad, popcorn, you name it. Så åkte vi hem till Jacob och där blev det film hela kvällen. Jonas & jag misslyckades dock rätt totalt med våran päronmilkshake, den blev riktigt vidrig faktiskt. Men iallafall, så vart det en kväll med mycket skratt. Nu måste jag göra mig vacker, det väntas födelsedagsfirande av farmor.

pusss

STEFFE /jonas

Jag sitter just nu i lindö hemma hos Jacob. Det är movienight på g, med disneytema! Vi har precis varit och storhandlat på coop. Päronmilkshaken är klar. Nu ska Hanna och de tre vännerna börja titta på film.
pussss
(jonas äger.
det finns awesome... åh så finns jacob!)

so close no matter how far

Jag måste bara säga att det är så jäkla underbart att få sova ut och inte behöva gå upp vid kvart i sex. Igår så var det myskväll som gällde hemma hos Maria, tillsammans med Sanna och Elin. Det var trevligt, vi gjorde pizza och prata massor. Jag blev helt kär i Marias lägenhet, den var jättemysig. Jag längtar efter tills man själv flyttar hemifrån och får inreda sin egen lägenhet, så jäkla kul. Snart ska jag in till stan och träffa Edija. Bussen går om en timme, och jag sitter fortfarande i underkläderna och lockigt hår. Hm, man kanske borde göra något åt det? Ikväll är planerna filmkväll med de tre J:na, det ser jag fram emot. Nu ska jag börja fixa mig,

pusss

aldrig riktigt slut

Att stanna hemma, ligga och sängen hela fredagkvällen låter väldigt lockande. Men jag ska inte sova hela kvällen, utan jag ska in till stan och träffa Elin & Maria. Myskväll hemma hos Maria. Om det som Elin skrivit i sin blogg om stämmer så blir det hemmagjord pizza, film, godis och massa prat. Det låter som en mysig kväll. Så nu ska jag kila till bussen.

pusss

but perfect couldn't keep this love alive

Så trött, det är helt sjukt. Jag känner för att göra som törnrosa och sova i hundra år. Det har hänt mycket de två senaste veckorna och man blir ännu tröttare på praktiken. Men nu är det ju snart helg så jag ska inte klaga, imorgon är det fredag! Då ska jag träffa Elin och Maria för en myskväll hemma hos Maria. Det ser jag fram emot. Idag har jag, mamma och min bror varit inne i stan. Äntligen hittade jag en klänningjävel till bröllopet! Tur är väl det eftersom det är nästa vecka. Nu sitter jag och funderar på vad mitt valfria tema till uppgiften på fotografiskabilden ska vara. Jag tror jag har bestämt mig nu faktiskt, men vi får se hur det blir..

pusss

through the eyes

Barnen på praktiken gör verkligen mina dagar, så jäkla härliga. När jag kom hem idag så vart det en promenad och nu sitter jag och tittar på andra avenyn. Så jäkla värdelöst egentligen, men jaja. Har man börjat följa det så måste man avsluta det. Imorgon blir det praktiken, sen efter det ska jag på stan med min mor & bror. Leta klänning igen då, hoppas fasen jag hittar något då! Min bror försöker få med mig och gymma imorgon också, så vi får se om jag skippar den andra träningen och hänger med honom någonstans. 

pussss 

cause damn I'm good today

Träningen avklarad. Jag längtar inte tills imorgon, för jag känner att träningsvärken kommer inte vara lindrig imorgon. Men lika glad är jag för det. Jag fick höra fina ord idag, ord som värmde varmt om hjärtat. Framsteg. Det känns bra! Nu ska jag äta upp min apelsin och sen ska jag sova.

pusss

live this life

Lättnad. Framsteg. Stolthet. Glädje.
Fyfan va jag är bra.


throw it in the bag

Så var tisdagen förbi också, galet va snabbt det går. Praktiken var lika kul som vanligt, jag trivs så jäkla bra och det är så skönt. Idag berättade ett av barnen hur det går till när man blir tattuerad, och tydligen så får man flera hundra nålar instuckna i kroppen samtidigt, och massa nålar i huvudet. Det är ju nästan så man blir lite avskräckt, om det hade varit så det gick till. Sen har jag blivit pimpad med paljetter i ansiktet idag med, riktigt fin. Nu ska jag alldeles strax iväg och träna med Lovisa, även om jag för tillfället håller på att somna i soffan. Men vi kööör!

puss


run with it

Redan måndag igen. Jag tycker både veckorna och helgerna försvinner förbi så sjukt snabbt. Tillbaka till praktiken idag, dagarna går snabbt där med och ungarna är ju superhärliga. Jag trivs! När jag kom hem så trodde jag att min bror skulle ha maten färdig, eftersom han hade lovat att göra pannkakor åt mig för att mamma och pappa var på möte. Men det hade ju han tydligen glömt så han var och tränade istället. Kände mig liite bortglömd och var extremt hungrig så det sluta med att jag började med maten själv. Erika gick precis hem och nu väntar jag på att min mor ska komma upp till mig så ska vi kolla på tv tillsammans. Mys.

pusss

I saw your tears and it hurt so bad

Jag har gjort tre av fyra fotouppgifter, jag har ställt upp för en vän som behövde råd och jag har tränat. Det är vad jag har gjort idag. Duktigt av mig tycker jag. Jag tog mig upp ur sängen och jag har inte deppat ihop en enda gång. Bara haft leénden på läpparna åt alla fina minnen som dyker upp. Slagit bort de jobbiga minnena och bara valt att se det fina. Jag har varit glad för den tiden. Jag är glad för mig själv. Nu är det duschen som gäller, sen äta någonting och sen händer det roligaste med söndagar. I en annan del av köping är på tv, jag är lite småförälskad i Tobbe. Han är så klockren. Åh. Nej, duschen var det.

pussss


and it burns like it have never burned before

Nu har jag iallafall gjort hälften av fotouppgifterna, skönt det. Då är det bara andra halvan kvar, men det löser sig, på något sätt. Nu är jag skapligt hungrig så lite mat skulle ju inte sitta fel. Funderar även starkt på att träna ikväll, skulle vara skönt istället för att bara sitta hemma. Det står mellan träna eller gå in till Erika och dricka te med henne & mattias. Hm, jag vill göra både och ju. Får se hur jag får ihop det där.

pusss

Lars Winnerbäck - Tidvis

Tid har förlöpt, dagar har gått,
månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått.
Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår,
jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går.
Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig,
ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska.
Men jag har saknat din hand, har saknat din röst,
ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst.


Somliga dar tar jag in vad jag hör,
det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör.
Det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger,
jag har hämtat och samlat ihop nog med kraft att gå ut.
Jag ser dig fortsätta nu, med varsamma kliv,
jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv.


Jag har saknat en vän.


remember every moment with you

Jag har precis vaknat och sitter nu och äter frukost. Det var inte så jobbigt att vakna upp idag som jag trodde att det skulle vara. En vän sa en rätt bra sak till mig igår. Då bestämde jag mig för att jag ska göra den här dagen till något bra. Tänka på fina minnen och vara glad för det som var. För det finns ändå ingenting som jag kan göra någonting åt idag. Så, när jag har ätit upp ska jag göra mig i ordning och ta med mig min mamma ut. Så ska jag göra en uppgift till fotokursen. Sen får vi se vad jag hittar på efter det. Men det ska bli en bra dag.

pusss

learned that life goes on without you

Jag och Elin har gått runt på stan nästan hela dagen och letat efter en klänning. Det finns inte en jäkla snygg klänning som inte är svart. Jag vill inte ha en svart klänning på bröllopet. Jag blir galen. Tillslut gav vi upp och åkte hem till Elin och käkade istället. Sen bestämde vi oss för att åka till Maxi och kolla där, men hittade ingenting där heller. Sen var tanken att vi skulle åka till hamnen och fota lite, när vi väl hittade till stället vi hade tänkt fota på så var det det för skumt så vi vågade inte gå ur bilen. Haha, tur att man kan låsa bilen inifrån! Nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. Jag har ingen större lust att sitta ensam här iallafall, jag vill göra någonting kul. hm.. pusss

I'm only gonna break your heart

Jag bestämde mig tillslut att gå upp ur min varma säng. Det är iskallt i mitt rum, och speciellt på golvet. Så att sticka ut fötterna från täcket och sätta ner dom på golvet är ingen höjdare. Inte konstigt att jag försover mig så jag får stressa om dagarna. Iallafall så håller jag just nu på att fixa mig och göra mig vacker, haha. Jag ska med en burre snart, in till stan och träffa Elin. Vi ska gå på stan ett tag, det är väl det jag vet. Jag håller iallafall tummarna för att vårkläderna har kommit in och att jag hittar den där satans klänningen som jag måste ha till bröllopet. Det är ju bara två veckor kvar! Nog om det, nu ska sminket på.

pusss


I can't force my eyes to see

Bion var mys och filmen var rätt så bra. Jag blev bara skapligt irriterad på folk som satt och skratta när det inte ens var roligt. Sen att folk sitter och säger "neej" när någonting man inte vill hända händer i filmen är också skapligt irriterande. Men, jag hade trevligt med mina fina tjejer iallafall. Mycket skratt blev det. När jag kom hem så tog jag ett varmt bad och tände ljus, bara myste. Helt underbart skönt. Nu sitter jag i sängen och somnar snart. Så det är nog alldeles strax dags att sova känner jag.

puss

hjärter dam sista sång

Hemma. Det känns som om dagarna flyger iväg och nu är det redan fredag. Praktiken gick bra och sen var det iv.val igen. Jag, Linnéa och Moa var ute och fota, vi tränade på snygga springstilar lite där. Sen att lärarn är helt väck är ju en annan femma. Nu har jag precis kastat i mig lite mat och ska snart gå till bussen. Jag ska in till stan, där jag ska möta Isabella, Therese och Emma. Ikväll blir det att gå på bio med de fina tjejerna, mys tycker jag! Jag ser fram emot det.

pusss

all that I wanted

Tell them how sorry I am, this wasn't part of the plan.
This is the part that nobody mentions,
I hope that you know all my intentions were true.
Go on, take all the time you need, this ain't your fall.
We're different that's all, that's only so much I can do.
Won't you remember the good, we gave it all that we could.
This is the part that nobody mentions,
I hope that you know all my intentions were true. Med de orden säger jag godnatt.

























all this time with you

Nu har jag gått de få meterna hem. Te, mys, prat, skratt och Erika. Mysig kväll! Fredag imorgon, den här veckan har bara flygit förbi känns det som. Verkligen. Imorgon är det praktik, iv-val igen och sen ska jag träffa några fina flickor på stan. Kvällen ska vi spendera i biosalongen, himla mysigt tycker jag. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen tror jag att jag ska gå och lägga mig faktiskt.

puss


walk away from you

Äntligen hemma. Det känns som om jag har fart runt över allt och gjort allting idag. Först iv.val på kungsgård, vidare upp till mässhallen och leta efter alla där, sen tillbaka till praktiken, sen till skolan & hämta böcker, sen ner till rese och vänta på bussen och nu är jag ääääntligen hemma. Skönt. Dock ska jag gå några meter bort, hem till Erika. Vi ska prata och mysa lite.

pusss

one love, one time

Det känns inte alls bra att sitta på lektion i skolan igen. Jag har just nu iv.val på kungsgård, så jäkla tråkigt är det. Läraren är inte bra alls, tycker jag. Just nu har jag ingenting att göra, jag är klar med det vi ska ha gjort och sitter just nu och "funderar" på vad jag fota för arbete till reportaget vi ska göra. Hmm, segt. Senare ska jag lyckas hitta till någonting som heter stallet, vid mässhallarna där man kan åka skridskor. Där väntar alla barnen på mig, hoppas jag, haha. Det kan bli ett äventyr, jag vet vilken buss jag ska ta iallafall, sen får vi väl se hur bra det går.
Nu ska jag få Moa att göra klart sin bild så vi kan gå härifrån.

pussss

this is the part that nobody mention

Personligt brev och CV färdigskrivet. Inskickat till ett sommarjobb. Nästan packat, jag gör klart det imorgon eftersom jag ska åka en senare buss. Jag har ind.val första timmen imorgon, och jag upptäckte nu att alla grejer till den lektionen ligger kvar i skolan. Jag var helt övertygad om att jag hade dem hemma, men inte alls, så inte bra. Det betyder att jag måste till skolan imorgon när jag slutat praktiken och hämta dom. Kul, jag hade tänkt undvika skolan i sex veckor men det funkade ju tydligen inte då. Jaja. Nu ska jag fixa en sista grej och sen ska jag sova.

puss


boom boom poow

Jag somnar snart. Så otroligt trött. Jag somnade på bussen hem förut, så vaknade jag med ett ryck och kände inte igen mig. Så jag tycker på stoppknappen direkt, någon minut senare åker vi förbi tallbackens café. Vilket betyder att jag knappt är halvvägs till Söderköping, och jag trodde jag hade åkt förbi redan. Det var lite pinsamt, fast som tur var så var det inte speciellt många på bussen. Nu har jag precis käkat och sitter just nu och lägger över allt som finns på datorn till min brors externa hårddisk. Min dator mår inte så bra, så en kompis ska titta på den, så för att vara på den säkra sidan så lägger jag över allting dit ifall gubben skulle få för sig att krascha! Samtidigt som jag gör det så skriver jag sommarjobbsansökan, jag ska fasen va ute i tid i år! Nu jäklar, får jag inget jobb i sommar så blir jag arg. Sen ska jag packa grejer till imorgon, skridskor hela dagen är det som gäller!

puss

try to love again

Jag har överlevt ännu en dag på praktiken. Det är inget vidare svårt att överleva, ungarna är så jäkla härliga. Idag var det en liten pojke som sa att jag hade två smilegropar när jag skrattar, han är min nya favorit. Eftersom jag blir trackad för att jag bara har en annars, haha. Jag träffade Johanna efter praktiken idag. Hon är bra. Jäkla bra. Nu ska jag platta håret och sen sova.

puss

go away

Jag gillade en status på facebook förut. Så sa jag till Johanna att det kändes rätt att gilla just då, men sen om jag inte vill gilla längre så kan jag ju alltid klicka på "sluta gilla". Tänka va skönt det skulle va om man hade såna knappar på sig själv, frihet. Dagens djupa tankar. Sen har jag kommit fram till ännu en gång att jag verkligen hatar folk som är fulla med skitsnack. Då är det rätt skönt med en "blocka"-knapp på msn. Nu kände jag att jag var hungrig igen, så jag ska nog gå ner och fixa ihop något, för sen börjar min och mammas tvkväll.

puss

confession

Jag måste erkänna. Varje gång jag ser ditt namn så bränner det till i mig.

this time is my time

Jag har överlevt första dagen på praktiken. Riktigt härliga ungar alltså, de här veckorna kommer nog bjuda på mycket skratt. Jag tror jag kommer trivas! Det känns bra att de hade så lätt för sig att ta till sig nya människor. Det var flera stycken som talade om att de tyckte om mig, och sen var det en annan tjej som efter en timme sa att jag kändes som en storasyster. Och hon hade tydligen alltid önskat sig en äldre syster, haha sötnos alltså. Jag är galet trött, kunde inte somna igår för att jag var så nervös inför idag. Så jag hoppas att jag kan somna skapligt ikväll. Sen har jag så jäkla ont i magen också, bara för att jag har vänt upp och ner på matvanorna nu på lovet antar jag. Uscha. Men man kommer väl in i sina vanliga rutiner snart. Nu ska jag käka och se om det är något bra på tv:n. Får se om det blir te-mys med Erika sen, vi pratade om det härromdan men vi får se hur det blir.

puss

play your own kind of music

Mysig dag med släkten plus Lönnarna. Just nu räddar "I en annan del av köping" min kväll, så jäkla härlig program. Tobbe är min idol! Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, ska bara plocka i ordning det sista inför imorgon. Praktik, det är bara att tagga då.

puss

another day, another time and place

Jag har precis plockat ordning på mitt rum och sitter och lyssnar på min nya spelningslista på spotify. Nostalgi heter den, den är fin. Väntar även på att gästerna ska komma. Vi ska fira min kära bror idag, han fyllde ju 21år i fredags. Så då ska man orka vara social mot gäster hela dagen. Imorgon är det skola, eller rättare sagt praktik. Ångest? Ja. Sex veckor praktik, sex veckor till utan mina (nästan alltid) bästa BF2b:or. Det kan vara en plåga. Det är tillochmed mer än sex veckor, vi kommer inte tillbaka till skolan förrän efter sportlovet. MEN, för att vara positiv, vi har inget annat plugg än APUuppgifterna, och det är ungefär sju uppgifter som inte är speciellt stora. Nice. Nu ska jag borsta tänderna, sen sätta på smiliet och gå ner och vara trevlig.

puss

everytime you walk away from me

Jag tänkte faktiskt slå på stort och gå och lägga mig innan klockan tolv i dag. Duktig flicka. Imorgon kommer släkten hit och ska fira min bror, mys. Imorgon är också sista dagen på lovet. Det känns inget bra alls faktiskt.

godnatt.

words of love

Tittade in på min bilddagbok precis. Hur glad blir man inte när man får en sån här kommentar?

"Du tar så fina bilder på dej själv! Och du tar fina bilder överhuvudtaget!!! Du är så söt, snygg,snäll, cool,rolig, schysst och allt man kan vara! Du är min idol! Jag vill bli som du! Fast jag kommer aldrig bli lika söt och snygg och snäll som du är! Fast det gör inget... Du är så fin så att det inte finns ord! Puss Puss Din Pluttan!:)"

Min söta granne som är 11 år har skaffat bilddagbok och skrev sådär till mig. Så himla gullig.

stand on my own two feets

Igår var en fin kväll. Efter att Albin hade gått så började jag fixa mig, sen spenderade jag kvällen hos Isabella tillsammans med mina fina flickor. Riktigt rolig kväll med mycket skratt. En sen kväll blev det, eller natt kanske man ska säga. Jag kom inte hem förrän strax innan klockan tre. Det kan vara förklaringen till mitt svängande humör idag, sömnbrist. Drömde gjorde jag i natt också, riktigt konstig dröm. Jag vaknade upp med ett ryck och trodde allt hade hänt på riktigt. Idag har jag varit i stan en stund med mamma&pappa. Mamma tvinga på mig ett par fula, men varma vinterskor. Annars kommer jag förfrysa tårna under praktiken påstod hon. Jag avskyr vinterskor och mina fötter som är olika stora. Sen var vi även och kollade på mobil till mig, men jag kan inte bestämma mig vad jag vill ha för någon, så jag får vänta lite till. Nu tänkte jag byta om till mysdressen och hämta något att äta.

puss


careful angel

Vaken och riktigt jäkla trött kan man väl säga. Jag kunde inte somna igår, usch. Jag avskyr såna kvällar när man bara ligger och snurrar. Resultatet blir att man är sjukt trött idag och har huvudvärk. Nice. Jag har precis plockat ordning på mitt rum och bäddat min säng. Jag väntar på mitt fikabesök. Istället för att jag skulle behöva ge mig ut i snön och det iskalla vädret så är Albin nu påväg hit istället. Lat yes. Men jag tänker att, det är ju bättre att en fryser ihjäl än två? haha.

puss


I wan't you to know

Det är konstigt när man har precis allt man vill skriva ner i huvudet, men sen hittar man inte orden precis när man ska skriva ner det. Jag försöker skriva ett brev, eller något liknande, det ska föreställa ett brev iallafall i slutänden. Men jag hittar inga ord längre. Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Jag vet bara att jag måste skriva det. Jag kanske ska sluta försöka för tillfället och sova istället.

godnatt.

no one is a better friend than you

Jag sitter just nu hemma hos Johanna Larsson. Vi har sprungit runt på stan hela dagen och letat presenter, men nu är allt klart. Det känns rätt bra med tanke på att min present var till min bror som fyller år imorgon. Nu har vi haft djupa konversationer och till slut så bestämde vi oss för att gå och handla. Så nu sitter vi här och äter kakor, mys. Vi satsar på att bli tjocka.

puss


it means something, to me

Det vart sent igår, även om jag sa att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Jag fastnade i en konversation på msn, man kan ju säga som så att sanningen kommer alltid fram i slutändan. Men den här gången var det något bra. I allafall så vaknade jag precis, och sa åt mig själv ännu en gång att jag måste vända tillbaka dygnet. På måndag ska jag upp kvart i sex, lyckat! Jag ska väl inte klaga, det finns ju de stackarna som började skolan redan idag. Även om man själv känner skadeglädje för det mesta, haha. Jag är på bra humör, galet skönt och det finns anledningar till det. Jag fick ett tecken, haha! Sen är jag på bra humör för att jag ska träffa min favoritlarsson, det är inte helt fel. Presentjakt till bror är det som gäller! Nu: frulleeee!

puss

det var du och jag mot världen

Jag har spenderat dagen i sängen, som jag förutspådde imorse. Men det har bara varit jäkligt skönt. Nu i kväll hamnade jag framför en film med min bror, dock var filmen rätt värdelös. Men alltid trevligt när vi spenderar tid ihop, det händer så sällan. Så då är det värt att offra en stund framför en dålig film. Min fina bror. Nu hade jag tänkt att ännu en gång sätta igång ett GG avsnitt och sen sova skapligt. Imorgon ska jag träffa min fina vän Johanna.

puss

just some sweet pain again

Jag har vaknat på fel sida. Eller på fel humör iallafall, på det humöret som jag inte vill vara på, för då är allting bara jobbigt. Jävla skit. Igår var iallafall en bra dag, en bra kväll. Jonas och Jacob kom hit, så kollade vi på film. Kill Bill, så otroligt jäkla dålig, haha. Meningslös var den, men Jonas och jag hade ju iallafall någonting att klaga på genom hela filmen. När filmen var slut så gick vi ut och tog en guidad tur genom söderköping med Jonas bil. Vi utforskade alla Söderköpings vändzoner kändes det som, haha. En jäkla trevlig kväll var det iallafall. Idag är det onsdag, och jag vet inte vad jag ska göra. Antagligen hamnar jag här i min säng hela kvällen, om inget annat dyker upp.

puss

it goes one by one, even two by two

Det var väl ren tur att jag satte igång och städa, för nu ryktas det om att jag ska få besök. Jacob och Jonas tänkte lämna lindö för en roadtrip till söderköping, filmkväll it is! Mys.

puss

broken promise land

Jag somnar snart. Jag tar tillbaka det jag sa om att jag kände mig pigg idag, nu är jag helt slut. Jag och Lovisa har varit i stan idag, och letat present till Isabella. Nu står presenten, eller presenterna kanske man ska säga, på min tv och är väldigt fint inslagen. Jäklar va påhittiga vi är. Som Lovisa sa, man kan verkligen se framför sig hur mycket Isabella kommer skratta åt oss när hon öppnar den. Blir kanon! Nu funderar jag på att städa mitt rum, bara för att hålla mig vaken. Och kanske för att det ser förjävligt ut också. Sen får vi se vad som händer senare.

puss

It's time to let it fly

Smärta. Jag säger bara det. Fysatan vilken träningsvärk jag har idag. Det märks att jag inte har tränat på minst tre månader. För en gångs skull känner jag mig ialllafall hyfsat pigg idag, igår kunde jag somna skapligt, underbart. Vaknade upp ur en dröm, en sån jäkla underbar dröm. Tänk om det vore verklighet, då skulle jag bli glad. Tror jag. När jag vaknade så hade jag fått ett sött sms, tydligen så har jag namnsdag idag! Alltid bra med folk som kommer ihåg det som kan påminna mig. Det ledde till att jag fick bestämma vad vi ska äta ikväll, haha lycka. Nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning. För sen ska jag in till stan med min fina vän Lovisa.

puss


she's just a small town girl

Det där med att sova skapligt gick väl rätt så dåligt igår, haha. Jag får väl göra ett nytt försök ikväll. Idag har iallafall inte hänt speciellt mycket, jag hade tänkt att gå upp och ta mig ut på en promenad när jag vaknade. Men det slutade med att jag hängde med pappa och fixa lite grejer, sen så övningskörde vi igen. Nu har jag precis ätit, ska dra igång ett avsnitt av gossip girl igen. Helt fast när man väl börjat titta på det, haha. Sen ikväll är det träning som gäller igen.

puss

running from the shadows

Jag sitter i min säng och äter kladdkaka. Jag var iväg och tränade med min mor förut, och jag förstår inte varför men efter att jag har tränat så blir jag alltid galet sötsugen. Det är väl då man ska stå emot kanske, men naej. Jag bakade en kladdkaka istället. Jag har ju iallafall varit lite duktig, första gången jag tränar på två månader eller något, starkt jobbat! Lite övningskörning har jag också hunnit med. Nu sitter jag vid msn och disskuterar kärlek med Jacob, vi pratade om vad det är som gör att man blir kär egentligen. Det slutade med att jag googlade på det, och fick en förklaring med massa konstiga ord. Jacob drog slutsatsen att "det är helt enkelt så att man blir hög när man är kär", haha, och ungefär så stod det. Nu tänkte jag titta på ännu ett avsnitt av Gossip Girl, sen försöka sova, skapligt idag.

puss

raise me up

Jag har precis varit ute och tagit en lång promenad, hur skönt som helst. Jag har även bestämt mig för att så fort snön försvinner ska jag börja springa igen. That's it. Gårdagen bjöd på en mysig kväll, tillslut. Precis när jag skulle ge mig iväg till bussen smsade Johanna och bad mig gå och köpa chips & dipp, på hemköp var det helt urplockat bland chipsen. Så jag fortsatte jakten i Norrköping, där det visade sig vara stängt överallt. Men Johanna gav sig inte, hon skulle ha de där jäkla chipsen. Det slutade med att jag fick gå till oxelbergen och handla åt henne. Sen när jag kom hem till henne klagade hon på att hon frös, jag undrar vem som frös mest? Hon som varit på chipsjakt i en halvtimme i kylan, eller hon som legat i sin säng? Johanna, you own me one! Iallafall så slutade kvällen i soffan, framför tvn. Lagom slapp kväll sådär. Mys. Nu ska jag gå och göra mig i ordning, sen försöka övertala min far om att vi ska övningsköra. Det börjar bli riktigt jäkla kul, när man får köra på andra ställen än runt runt på en parkering.

puss

you're the storm that I belivie in

Jag lämnar söderköping ännu en gång för att ta bussen in till stan och hem till Johanna. Börjar bli lite som en tradition, tror faktiskt det var jag som uppfann den. (oh varför har jag inte Lovisa bredvid mig när alla filmrepliker bubblar upp i huvudet? haha). Anyway, jag och Johanna ska ha myskväll. She's saving my day.

puss

if you not

Maybe it is the hope that one day I will hear from you, that one day I will go next to you, that one day I will laugh with you, that one day I will be your friend, maybe it's just that hope that makes me get out of bed in the morning, and if someone then says that it will never happen, it crushed me to pieces.


who will be your superhero now?

Vårt eva&adam maraton övergick ganska snabbt till en tävling om vem som kunde mest repliker utantill. Jag tror vi låg rätt lika där faktiskt, Elins mamma bara skratta åt oss där vi satt och rabbla replik efter replik. Himla mysig kväll var det i allafall! Nu sitter jag och äter frukost, har ingenting bestämt att göra idag mer än att jag ska träffa Johanna ikväll när hon kommer hem från käcken. Jag funderar på om jag ska försöka övertala pappa om att åka in till stan med mig och kolla på mobil. För äntligen är det januari, äntligen kan jag byta abonnemang och få ny mobil. Äntligen! Vi får se hur det går med övertalningen, jag ska förbereda mitt tal...

puss 

river flows in you

Min kära vän Elin smsade mig förut, "vad sägs om eva&adam maraton & popcorn ikväll?" Jag kände att det lockande skapligt mycket eftersom jag själv inte hade några planer för ikväll. Så nu ska jag åka in till henne och kommer hänga där ikväll, blir himla mysigt tror jag. Can't be better.

puss

this is the year

Vilken jäkla nyårsafton. Ett inte speciellt bra avslut på 2009 men en förjäkla bra början på 2010 sammanfattar allting rätt bra faktiskt. Ingenting blev som planerat men det löste ut sig hyfsatt bra i slutet ändå. Jag hade jäkligt kul och var omringad av fina vänner. Det var allt som behövdes. När allting blir som det blev igår så slår det mig ännu en gång vilka jäkla fina vänner jag har, helt fantastiska. Skratt, musik, dans, fina vänner och jonas fina efterätt gjorde kvällen. Tack för allting.



Några av alla bilder som togs under kvällen:
















everything about last year

ÅRET

Hur har året nollnio varit för dig?
mesta dels jättebra faktiskt.
Bättre än förra året? hm, ja det har det varit!
Någonting du aldrig kommer glömma från nollnio? absolut. Det finns en hel del grejer som har hänt det här året som är minnen för livet.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oj vad svårt, massor.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har nog varit mycket gladare i år, sen har jag varit väldigt ledsen också, men mest glad så det överväger.
Hur tillbringade du julen? Först hos mormor&morfar med familjen och kusinerna, sen hos farmor&farfar med familjen och min faster.
Hur firade du din födelsedag 2009? Kvällen innan var vi här, käkade och myste med mina närmaste tjejkompisar. Sen på min födelsedag vaknade jag upp med Elin, och sen kom hennes familj och släkten hit och firade mig.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Haha, jo det har jag nog gjort!
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Oj hm, 17 januari!, sen är det mer grejer jag kommer komma ihåg där datumen inte är speciellt viktiga.  


Hur har din kärlek varit nollnio?
Helt jäkla underbar, sen har alla sina stunder..
Har du varit kär? Ja, verkligen.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja, det har jag.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja!
Har du haft ett hemligt förhållande? haha, nej

 
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej!
Har någon i din släkt avlidit? Nej, inte alls
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Njae
Varit i slagsmål? haha, nej


Har du gjort någonting du ångrar?
Hm, det har jag säkert.  
Har du skämt ut dig? haha, självklart, sånt är jag expert på!
Har du ljugit för en vän? Nej, bara undanhållit vissa grejer för att inte såra någon.
Har du varit ute en hel natt? Det har jag säkert!
Har du blivit tagen av polisen? Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja, det har jag.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön?  Haha, yes
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket grejer. Men speciellt mina vänner & D!
Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min familj & D.


Vilken skola går du på?
Hagagymnasiet
Har någon varit elak mot dig i skolan? Hm, jodå
Hatar du ngn på din skola? Nej, det tror jag inte.
Har du gjort ngt framsteg? Ja, verkligen. 
Haft alla rätt på ett prov? Hm, ingen koll faktiskt, kanske



Har du träffat nya vänner?
  Ja, det har jag!
Har du förlorat en vän? Ja, det med..
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Hm, ja delvis kan man väl säga.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Njae
Har du ljugit för en bästavän? Nej, aldrig.
Vem saknade du? Vissa av människorna man glidit ifrån, och inte umgåtts så mycket med.
De bästa nya människorna du träffade? Hm, svårt. Men det måste nog vara lindöpojkarna, dom är riktigt härliga. Sen kan man väl säga Therese Karlsson också, även om vi inte träffades första gången i år, men det är någon jag börjat umgås med i år, och hon är helt underbar! Om jag inte minns fel så var det i år jag träffade Timmy första gången också, bästa super-timmy!


RSS 2.0