what about today

Lördagskvällen vart lyckad. Vi hamnade några stycken i johannas soffa framför en skräckfilm, vilket betyder att jag satt med en kudde i knät och smsade. Jag klarar inte av skräckfilmer, det är det värsta jag vet. Kanske för att jag är så sjukt galet lättskrämd. Men trevligt var det ändå, mycket skratt och prat om allt möjligt hann vi med också. Söndag idag, jag tycker inte om söndagar, bara för att jag vet att jag måste till skolan imorgon. Det känns hemskt. Har inte varit i skolan sen före jullovet, vilket betyder att jag inte varit där på tio veckor. Då känns det bara hemskt att gå tillbaka.. Usch. Jag ska bara ta det lungt idag, städa borde jag göra, eftersom det inte blev av igår. Hm. Sen hoppas jag på témys med Erika också, vi får se om hon hör av sig.


it's like I fall from the sky

Jag hade en toppen dag igår. Tog bussen in till stan runt 11, så hämtade Elin upp mig där så åkte vi till Linköping. Shoppade en hel del, åt, pratade och skrattade. När vi var för trötta och inte orkade gå längre så åkte vi hem igen, och landade i Elins säng. Med tre filmer och lite gott att äta. Mys. Toppendag! Idag är det lördag och dagens planer är sommarjobbssökande och så måste jag städa mitt rum. Kvällens planer är fortfarande lite luddiga, men jag ska träffa Lis iallafall, sen får vi se om vi hamnar med lite mer trevligt sällskap, eller om det blir bara mys. Sånt som märks, tror iallafall att det blir great!


the sun ain't shining to day

Jag gick upp tidigt imorse, för att hjälpa min mor. Vilken snäll flicka jag är, offrar en sovmorgon för min kära mor. Men det var det värt, med tanke på vad hon ska bjuda mig på idag. Vi ska alldeles snart ge oss iväg och tillbringa en del av dagen på spa. Så jäkla mysigt. Efter det, framåt kvällen sådär så beger jag mig in till stan och håller tummarna för en fin kväll också. Men det lär det bli! Nu ska jag äta lite är det tänkt, sen packa ihop mina grejer.

whatcha say?

Heldag med Lovisa. Det var ett tag sen, känns det som. Vi började dan med några varv borta på isen och jag har lovat att inte avslöja hur länge vi åkte, haha. Efter skridskoåkningen så gick vi hem till mig och bakade muffins. Sen lagade vi mat också, och Lovisa skrattade lite åt mig. Jag har inte lagt ner speciellt mycket tid på att laga mat under mina sjutton, snart arton år. Men idag har jag lagat köttfärsås för första gången, tror jag! Jag kände mig faktiskt lite duktig i allafall. Kvällen slutade med glass med varma hallon i soffan framför en film. En lite nostalgikväll kan man säga. Himla mys var det iallafall. Nu ska jag dricka té och hoppas på att min röst bestämmer sig för att komma tillbaka och låta som vanligt!

puss 

that's the time

Igår var en dålig och en bra dag, på en och samma gång. Det pendlade lite upp och ner sådär. Men jag åkte iallafall in till stan och träffade Edija. Himla mysigt. Vi snurra runt några varv på stan, jag köpte ett par nya stövlar. Det var hål i mina och ska det fortsätta såhär så lär man ju inte kunna börja gå i tygskor förns i april? Så jag passade på. Sen drev vi mest omkring och kollade lite. Mötte Jessica & Becca, stod och prata med dom ett tag. Sen mötte vi även Henke och Alma så vi hängde på dom ett tag. Lite kul var det att träffa några från klassen, faktiskt. Även om jag inte längtar efter att komma tillbaka till skolan, men jaja. Än så länge är det lov! Men mycket skratt blev det under dagen iallafall. Mot kvällen så gick vi hem till JohannaL ett tag, himla mys.

Idag ska jag alldeles strax träffa Lovisa. Vi ska ta oss bort till isen och åka lite skridskor är tanken. Det var sjukt längesen jag åkte så det kan bli spännande! Mysdag iallafall. Love it.

puss

bring me back

Myser med Edija och Johanna.
puss

who's gonna be there forever

Jag saknar min egen dator. och ett internet som fungerar som det ska. Det är så satans segt. Av tre datorer, så fungerar internet bara på EN, ibland. Galet. Men iallafall, det är rätt skönt att till viss del vara bortkopplad från verkligheten på det sättet. Det enda roliga med att behöva sitta vid den här sjukt sega datorn är att jag har hittat massvis med gamla bilder. Bilder på mig, Lovisa, Jessica och Bim, från sommaren mellan sjuan & åttan. Fantastiska fyran, haha! Sen massa gamla bilder på mig och Lovisa, från de sommrarna vi var ute och fota varenda dag. Herregud, vilka minnen det finns alltså! Men jag tror dock att jag inte lever länge till om jag lägger in några av bilderna här, haha! Dagens planer är att ta det lugnt, kanske söka lite mer sommarjobb och mitt rum är i behov av att städas. Jag ska försöka bli frisk. Idag har jag galet ont i magen och i halsen. Inte kul alls, jag blir så galet deppig när jag är sjuk. Blä. Jag ska iallafall göra mig i ordning och se vad man orkar göra idag!

puss

shake it up baby

Jag sitter just nu hemma hos Johanna, mys. Hon håller på att göra sig vacker, så jag fastnade här under tiden. Tänkte passa på att kolla lite, eftersom vårt internet hemma har lagt av. Kul. Snart tänker jag tvinga ut Johanna i snön, vi måste köpa halstabletter. Jag avlider snart. Jag börjar bli sjuk, så inte kul. Men iaf, nu ska vi äta.

pusss


who am I to say you need me

Jag har äntligen lyckats få igång internet, hallelujah moment! Ingen av datorerna funkar som de ska i det här huset. Börjar fundera på om alla tekniska prylar hatar familjen Kindh.. Hm. Erik ringde iallafall & väckte mig imorse och sa att han hade börjat titta på min dator, så förhoppningsvis är den tillbaka snart!
Min kväll igår var på topp. Det var tjejkväll hos mig, med några fina tjejer och massvis med skratt. Så jag somnade med ett leénde på läpparna. Men min dag blev inte som jag hade tänkt att den skulle bli. Till att börja med så vaknade jag på helt fel sida, och var jättenere imorse. Så irriterande när den enda personen man vill prata med om något, är den personen som man inte vågar höra av sig till hursomhelst. Hm. Men jag kom över det. Sen var dagens planer att jag skulle åka in till stan och träffa Elin. Men när jag var halvvägs till bussen så ringde min mor och tvinga mig komma hem igen, för då hade hon pratat med någon som sagt att det var hemskt på vägarna. Så here I am. Jag har gjort en fruktsallad, varit social mot grannarna som är här och varit iväg och hyrt en film. Så den tänkte jag sätta mig framför nu. Jag måste leta reda på laddaren till mobilen också, mobilen ligger och piper och varnar för låg batterinivå. Den tycker inte om att jag har smsat hela kvällen, och den tyckte inte om att jag pratade länge i telefon heller. Jaja. Nu ska jag sätta igång filmen.

pusss

you know I'm in love with the way you kiss me

Idag hade jag min sista riktiga fotografisk bild lektion. Jag känner mig lycklig och fri! Eller riktigt så illa har det inte varit, faktikst. Men det är skönt att den är över, för så satans segt har det varit. Vi lyckades övertala våra lärare om att skippa redovisningen, så vi har ingen lektion imorgon, nice! Efter fotot så drog jag till praktiken, men blev utkörd från klassrummet. De hade hemlisar för sig därinne, antar att det har med att göra att jag har min sista dag imorgon. Så sött. Efter praktiken så tog jag burren hem direkt, hade sällskap med Linnéa hela vägen, riktigt trevligt. Väl hemma har jag baara tagit det lungt. Men nu blir det ändring på det. Jag och Lovisa ska iväg och träna. 

pusss 

sunshine story in the pouring rain

En bra dag! Det var riktigt segt att komma upp imorse med, men då är det rätt underbart att sätta sig på bussen och fortsätta sova. Praktiken flöt på, på min första rast fick jag ett sms. Efter det kunde jag inte sluta lé, jag är en riktigt stolt vän idag! Efter praktiken gick jag på stan en stund i väntan på bussen, sen bestämde jag mig för en promenad ner till resecentrum och ta bussen därifrån för att fördriva tiden. Glad för det! För där nere träffade jag min fina vän Patte, han är en sån där som man alltid blir glad av att träffa. Sen såg jag även Stoffe, dock försent, haha. Vi gick bakom varandra hela vägen ner till resecentrum, men upptäckte inte varandra förrän han gick på sin buss. Bra där, haha! Nu har jag precis suttit och läst igenom mina apuuppgifter med min mor. Jag har bara en grej kvar att göra, sen är allting klart. Underbart! Så galet skönt att ha allting klart innan lovet, så får jag lov på riktigt och behöver inte slita som ett djur med uppgifterna när vi kommer tillbaka till skolan! Duktigt. Nu ska jag sova.

godnatt

I'll be there, you know I care

Jag tycker inte om att ha hicka, speciellt inte när det är sån där som man får ont i magen av när man hickar. Jag har alltid hicka, sjukaste. Ibland hickar jag bara en gång också. Mobbad, mhm. Tisdag, jag är mätt och glad. Kan det bli bättre? Efter praktiken så träffade åkte jag hem till Johanna, mys. Vi åt, och pratade. Det brukar vi göra när vi ses. Och just de två meningarna känns som om jag skrivit förut? Hm. Nu äter jag semla och tänkte kolla på ett othavsnitt, sen är det godnatt. Fröken Kindh måste lära sig att komma upp ur sängen i tid. Det har varit för mycket stress de senaste morgorna. Inte bra.

pusss


you were the best I ever had

Måndag, check! Jäklar va segt det var att komma upp imorse, jag kommer inte ihåg att jag stängde av alarmet. Men det hade jag tydligen gjort, för mamma fick komma in och väcka mig vid 6. Galet skönt det ska bli att få sova ut ett helt lov. Första dagen på sista veckan på praktiken, det känns inte kul. Jag kommer sakna det. Efter praktiken fick jag nästan springa till bussen, det är det värsta jag vet. Men jag hann med den och kom hem skapligt iallafall. Jag och pappa gav oss ut och övningskörde ett tag, går bara bättre och bättre. Även om jag blir totalt söndermobbad för händelsen med räven häromkvällen. Ingen kan dra så många dåliga skämt om det som min far, jag lovar. Men jag överlever. Nu ska jag hämta något att äta, byta om, krypa ner i sängen och titta på tv. Måndag innebär min och mammis tvkväll! Mys. Imorgon är det tisdag, vilket betyder johannalarssondag! Sweet.

pusss

send me a message

Slödag, slöhanna, typ så. Jag har suttit framför datorn och skrivit hela dagen, lite plugg, lite msn. Men jag har hunnit med en hel del iallafall. Ena intervjun är färdigsammanfattad, loggboken är nästan färdigsammanfattad och jag har börjat skriva på mitt ledarskap. Så allt är iallafall påvääg att bli klart. Jag ska försöka bli klar med allt i veckan så man slipper plugga på lovet. Sen är det back to school, inte kul. Iallafall, jag har inte slöat hela dagen. Jag har varit iväg och tränat också, skönt till en början. I slutet fick jag världens kramp i magen och mådde sjukt illa, jag tror det var så att jag borde ha ätit lite senare än vad jag gjorde. Inte bra att träna hungrig. Men jag överlever. Nu blir det att hoppa in i duschen och sen se en annan del av köping. Imorgon börjar sista veckan på praktiken. Sadface på det.

pusss


maybe just sad

Alla hjärtans dag. Jag har blivit lite smått smsbombad hela morgonen av folk som önskar mig en bra dag, jag har inte svarat på ett enda än så länge. Jag tror jag dissar alla hjärtans dag i år. Edija och jag hade världens disskution om den här dagen igår, vi kom fram till att man borde visa sin kärlek till alla lika mycket varje dag, inte bara speciellt på alla hjärtans dag. Så sa vi också att om man inte har någon att dela den med så känner man sig bara ensam. Så jag nöjer mig att sitta här och tänka på fina minnen. Och plugga. För det är precis vad jag ska göra idag, jag ska börja skriva alla APU-uppgifter. Sen hoppas jag på att hinna med lite övningskörning idag, och lämna datorn till Erik. Så får jag se om jag slår på stort och går och tränar ikväll!

pusss


now it's your turn

Min fullbokade lördag är över, och jag är helt slut. Det skulle vara galet skönt att gå och sova nu egentligen. I förmiddags så tog Lovisa de 524 stegen hit, så vi lagade mat och pratade. Alltid lika kul att sitta och prata om gamla minnen. Sen tog jag bussen in till stan, mötte upp Mattias och gick för att kolla på Erikas kabaré, dom var riktigt duktiga. Efter det gick jag ner till stan och träffade Edija, så har jag spenderat kvällen tillsammans med henne. Riktigt mysigt. Pappa kom in till stan och hämtade mig, så fick jag övningsköra hem. Det var första gången jag kör motorväg, och allt gick jättebra. När vi precis har kommit över kanalbron så får jag panikbromsa för att det springer ut en räv på vägen. Den klarade sig, men satan va rädd jag blev, haha! Nu ska jag tvätta bort sminket och sen tänkte jag titta på oth.

pusss

only one word from you

Jag är glad. Jag är stolt. Det känns faktiskt bra.

every time I think of you

Jag hamnade hemma ikväll som jag förutspådde förut. Jag är så himla trött, så jag tar det lungt ikväll. Men imorgon ska jag absolut inte ta det lungt, då är hela dagen fullplanerad. Himla mys. Jag tänkte sätta igång ett one three hill avsnitt nu och begrava mig i min godispåse. Fast jag saknar min dator, jag vill mysa ner mig i sängen, men det går inte alls. Datorn funkar inte att göra någonting på, så den ska lämnas hos Erik i helgen förhoppningsvis. Jag och pappa var ute och övningskörde förut när vi skulle iväg och handla godis, det gick riktigt bra. Så kul! Nu blir det oth.


pusss

it's friday, but i'm not in love

Det är fredag, och om en timme och 35 minuter börjar min helg, och jag är typ sjuk. Många och blev det. Men det är så inte kul att inte må bra. Jag är sjukt trött, förkyld och känner mig nästan febrig. Så det får nog bli att ta det lungt ikväll, även om jag inte vill. Jag får se om någonting roligare dyker upp. Jag har iallafall en idé som jag ska försöka övertala min pappa om, det kan nog funka. Just nu sitter jag på fotolektion, inte speciellt roande. Vi ska ha redovisning av yrkesfotograferingen nu. Sen får vi nog sluta, skönt det. Nuuu ska jag kolla på Linnéas arbete och skriva mina egna kommentarer om det..

pusss

utan dina andetag

Jag har varit på bra humör hela dagen, men när jag kom hem så försvann det. Jag har fått virus på min dator, kul! Det går inte göra någonting på den, man kan inte ens öppna upp virusprogramet? Jävla skit. Men som tur är så har Erik lovat att hjälpa mig, så det fixar sig nog snart. Härligt att jag planerat att skriva lite på apu-uppgifterna ikväll, då måste jag sitta uppe vid den här sega datorn där jag sitter nu. Inte kul. Men, färdigklagat! Dagen har varit bra iallafall. Foto först i morse, jag blev klar med alla uppgifter, tror jag. Jag har inte bestämt mig för om jag ska göra den sista valfria eller inte. Sen tillbaka till praktiken där min kontaktlärare från skolan var på besök, men det gick bra som tur var. Efter skolan gick jag på stan en stund, hittade lite små grejer. En väska, en ring, en ögonskugga och lite sånt. Sen tog jag bussen hem och pratade med Edija i telefon hela vägen. Riktigt trevligt faktiskt. Nu ska jag fortsätta plugga lite. Sen ska jag försöka hålla mig vaken tills min bror kommer hem från jobbet, då ska jag slå på honom och fråga vad han har gjort med min dator..

pusss


dreaming

Det är galet va jag drömmer nu för tiden. I natt drömde jag dock skummaste mardrömmen. Jag stod och fiskade vid kanalen, så fick jag upp ett lik. Men jag blev varken rädd eller brydde mig, för jag hade tydligen fiskat upp samma lik tre gånger förut. Sen så skulle jag in och äta så jag springer hem, men samtidigt som jag kommer innanför dörren så börjar det spöregna, så jag springer upp till kanalen igen för att hämta mitt fiskespö. Då har det kommit några turister som har hittat liket, så jag förklarar för dom att det är inget att bry sig om för jag har fiskat upp honom tre gånger förut. Men helt plötsligt reser sig liket upp och skriker, börjar jaga oss och grejer. Han ser jätteäcklig ut i ansiktet. Sjukt äckligt var det iallafall. Annars så brukar man kunna koppla vissa av händeslerna i drömmen till något som hänt dan innan eller något man sett på tv. Men vart jag fått det härifrån vet jag inte, haha. Usch, jag hatar mardrömmar.

för en lång lång tid

Halva veckan har gått och idag är jag på riktigt bra humör, faktiskt. Jag är helt plötsligt galet förkyld, har känts som om jag har haft feber hela dagen men det har jag struntat i. Efter praktiken åkte jag ner på stan för att möta Elin. Vi gick omkring och tittade lite, tanken var att jag skulle köpa träningsskor, men hittade inga. Så vi gick och handlade för att sedan åka hem till Elin och laga mat. Romantisk middag för två, lövbit, pomme & bearniesås (jag lär mig aldrig hur det stavas). Sen vart det megabulle till efterrätt. Sen så skjussade Elin ner mig till bussen. Där träffade jag Erika så hade sällskap hela vägen hem. Väl i Sörping igen så hämtade pappa upp mig så gav vi oss ut och övningskörde. Det gick riktigt bra idag! Nu sitter jag här, borde platta håret och gå och lägga mig. Jag har varit galet trött idag, tycker nästan synd om Jonas som fick ta del av min dåliga morgonhumor i ett sms imorse.

pusss

because I wonder how you are

Jag är galet trött. Sådär trött att det nästan gör ont i ögonen. Jag har tänkt att jag ska gå och lägga mig snart, sova tidigt vore riktigt skönt. Praktiken flöt på rätt snabbt, och efter det åkte jag till skolan för att fixa lite kan man väl säga. När jag kom därifrån så åkte jag hem till Johanna. Vi åt, pratade och målade. Fina konstnärer vi kommer bli! Skratta gjorde vi iallafall åt vår vackra bild, ett självporträtt av johanna skulle det föreställa, riktigt tjusigt. När jag kom hem hade jag världens lust att övningsköra, men nej då fanns ingen bil hemma. Satans. Så jag hamnade här istället. Imorgon är det onsdag, och då ska jag kaaanske träffa Elin. Om kvinnan kan sluta vara så mystisk och svara på mitt sms, haha. Nu ska jag sova.

Godnatt!


I walk this lonely road

Måndagen avklarad. Praktiken har varit kanon idag, och efter att jag slutat så träffade jag Lovisa och Macce på stan. Så vi käkade och pratade lite, trevligt. Nu är jag hemma igen och sitter just nu och tittar på tv med min mor. Måndagar är vår tvkväll, himla mysigt.

pusss

love made us strangers



Jag önskar att jag var en sån som inte tänkte.



jag får liksom ingen ordning

Träningen avklarad, och jag överlevde. Underbart! Nu ska jag titta på en annan del av köping. Sen sova, imorgon är det måndag och praktik igen. Efter det ska jag träffa Lovisa och Macce.

pusss

stay tuned to my love

Ännu en helg som har försvunnit förbi för snabbt. Inte okej! Idag har jag bara legat i sängen, och ligger här fortfarande faktiskt. Men jag har gjort lite nytta iallafall, jag har sökt lite sommarjobb och nu har jag precis börjat plugga lite. Jag fick även precis inspiration från en tvreklam till vad jag vill göra på allahjärtansdag, jätteseriöst verkligen. Jag är taggad inför allahjärtansdag, eller inteeeee. Nu tvingar mamma med mig bort och träna, jag har ingen lust men vi kör! 

pusss


only one time in life

Jag har haft en mysig kväll med Johanna. Vi har pratat, skrattat, ätit och funderat. Lite som vi alltid gör, och det är faktiskt väldigt skönt att ha någon att fundera tillsammans med istället för själv. Kvällen slutade iallafall i soffan, med one three hill och Johannas efterlängtade kladdkaka. Nu ligger jag i min säng, och har tänt ljus i hela rummet. Himla mysigt. Lite sällskap skulle dock inte vara fel. Jag kan inte låta bli att sakna någon.

puss


my strenght when I'm weak

Nu har jag orkat mig upp ur sängen. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag har till och med orkat duscha, fixat håret och klätt på mig. Duktig flicka. Trött flicka. Nu ska jag sminka mig och sen är jag redo. Jag ska in till fröken Larsson. Tonight she's only mine you know. Det är hon inte allt för ofta nu för tiden, så ikväll ska jag krama lite extra på flickan. 

                         


it's a crazy world we're living in

Jag undrar vart världen är påväg. Antingen så händer det mer saker nu för tiden, eller så är det bara det att man själv uppmärksammar det och blir en del av det på ett annat sätt än vad man har varit förut. Jag undrar hur folk tänker, varför vissa agerar som dom gör. På bara de senaste veckorna har det hänt så mycket känns det som, det är sjukt.

one love, one life

Jag vaknade upp ur en dröm idag. Jag drömmer så galet konstiga drömmar, sjukt. Det är inte första gången den här veckan som jag drömmer så konstigt. Men, som tur är så är det bara drömmar! Nu har jag iallafall precis ätit frukost och tänkte gå och duscha. Idag ska jag träffa Johanna, eller ikväll. Jag har ingen aning om när, beror på när käcken åker hem ifrån henne. Så jag får väl roa mig bäst jag kan under tiden.

pusss

every word you said

Jag kände mig töntig idag. Jag är en sån där typ som sparar på fina sms som gör mig glad, så läser jag dom om och om igen när jag behöver. Idag så skulle jag radera några sms, och råkar då istället klicka på radera alla. Herregud. Jag höll på att börja gråta för stunden, faktiskt, haha. Herregud. Men det kanske var det bästa i längden, så slipper man sitta och radera sms för sms när man orkar. Hm, typ så.


this is something more

Jag sitter i soffan och myser, och fryser faktiskt. Galet kallt hemma hos oss idag, men det är tydligen bara jag som tycker.. Jag och mamma har precis varit iväg och hyrt film och köpt godis. Så det blir en myskväll med mammi ikväll. Jag trodde jag hade andra planer, men tydligen så blev det inget av med dom.. Men jag överlever. Det är redan fredag, veckorna försvinner fortfarande förbi för snabbt. Det är snart slut på praktiken och skolan börjar, galet. Idag gjorde jag iallafall klart den näst sista fotouppgiften, skönt det! Kursen slutar snart och vi har för längesen börjat nedräkningen, haha. Nu ska jag titta på filmen med min mor.

pusss

you can't break someone that's broken

Vilket jäkla kaos det är ute, nu måste det väl sluta snöa snart tycker jag. Galet hur mycket snö det är! Jag fick sluta tidigare från praktiken och hade turen att bussarna precis börjat gå då. Dock var det sjukt mycket folk, men jag fick sitta bredvid en gammal gubbe. Han började prata massa med mig. När jag tog upp min mobil så frågade han vad fan det var för något jag höll i, han trodde inte på mig när jag sa att det var en mobiltelefon. Så visade han mig sin mobil, liite skillnad. Sen talade han om för mig att han aldrig hade åkt buss förut. Det ni. När jag kom hem fick jag skotta snö för att kunna ta mig in, så nu har jag jätteont i armen, haha. Nu sitter jag i soffan och myser. Min bror sitter bredvid mig, vi ska titta på the hills tillsammans.

pusss


satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan

Rätt okej dag faktiskt. Lite drama, men helt okej dag ändå. Efter praktiken så träffade jag min kära vän Johanna. Hon är bra hon. Nu sitter jag här, lyssnar på musik och känner mig tom. Tänk att två små ord kunde förstöra min kväll. Du anar inte. Det gjorde ont.

godnatt

stop, wait and think

I saw you today, you walked on your own. And I wanted to run to you, and talk to you but I did'nt. Because I dont know if I dare to call you, I dont know if I dare to write a letter, would you mind? Guess I've been demanding lately, and now I miss you even more each day. And now there is so much I truly want to say to you, so much I want you to hear. And now I miss the ones we used to be. Every day.



meet me halfway

Måndag. Jag är helt slut. Vilken jäkla dag, jag säger bara det. Jag skulle ha träffat Lovisa & Macce efter praktiken, men Lovisa kunde inte så det blev ingenting med det. Rätt skönt, faktiskt. Då kunde jag åka direkt hem och krypa ner i sängen. Precis där jag ligger nu. Underbart. Ikväll blir det mys framför tv:n med mamma. Imorgon blir det att ta nya tag och efter praktiken ska jag träffa världen bästa Johanna. Längtar! Jag behöver få skratta lite åt hennes värdelösa skämt.

pusss

RSS 2.0