världen förändras för varje steg du går, och du förändras med den

Söndagkväll och en riktigt fin helg är nu slut. Fredagskvällen skrattade jag mig igenom med fina therese! Lördagen bjöd på en tripp till Linköping, Ikea och faster. Sen begav jag mig till Norrköping för att möta upp Lasse för att va lite kulturella och jazza lite! Fin kväll! Idag har jag sovit alldeles för länge, fikat med fina farmor & farfar, sen tränat med Lasse. Fin helg helt enkelt! Nu är det sovdags och tagga för en ny vecka. Från och med imorgon börjar mitt vik på en månad, på en härlig arbetsplats med härliga människor! Lycklig tjej!

something good always come out of something bad

Det finns ingen plats i mitt liv för någon som får mig att må som du får mig att må.

bara du, som bara du kan

Idag är en ledig dag. Men jag har inte suttit still en sekund känns det som. Bestämde mig för att åka in till gymmet imorse, så vid åtta satt jag på bussen påväg in till stan. Gymmade och sen tog jag bussen hem igen, så var jag på massage. Efter det var jag och sola. Rätt bra dag skulle jag vilja påstå! Ikväll ska jag träffa Therese, min fina! Men just nu sitter jag och väntar på att min mor ska komma hem. Jag ska göra kycklingsallad, men tyckte kycklingen såg rosa ut.. Så jag vågar inte äta den. Mamma måste godkänna den, jag är supernojjiga tjejen efter att jag vart sjuk.. Så bäst för henne att hon kommer hem snart, för jag är hungrig!

I can't get you off my mind, you had me at hello



Hold my hand while you cut me down
it had only just begun but now it's over now
and you're in the heat of moments with your heart playing up cold
I'm between the middle watching hastiness unfold
in my eyes you were smiling in the spotlight dancing with the night
when I fell off your mind

where do you go when you stay behind
I looked up and inside down and outside only to find
a double taking punching hard and laughing at my smile
I get closer

I'm tired of trying, your teasing ain't enough
fed up of biding your time
when I don't get nothing back
and for what, and for what, and for what
when I don't get nothing back
boy, I'm tired of trying

I should have known

never mind said your open arms
I couldn't help believe they tricked me back into them, even though


and why do you do, the things that you do?

Kvällen igår bjöd på utgång med den där Lasse! Kvällen blev helt klart godkänd, Lasse är bäst. Efter en hel del dansande och en hel del shottar så tog vi oss hem till Lasse och somnade gott. Vi fick väl iallafall fem timmars sömn.. Alltid något. Idag är jag trött som ett djur, men mår braaa. Tänkte ta en dusch och försöka bli människa igen ungefär. Mormor och morfar har precis varit här och fikat, lite mys sådär en söndageftermiddag. Kvällen bjuder på lite tvtittande och mys bara. Imorgon drar det igång med en lång jobbdag!

I don't wanna be

Åh fy satan vilken hemsk dröm jag haft i natt. Mådde verkligen dåligt när jag vaknade, usch.. ska försöka vända det till att må bra igen. Just nu har jag myst ner mig i sängen och kollar på greys anathomy. Det börjar bli dags att duscha och sen röra mig in mot stan till Lasse. Ikväll ska vi ha jäkligt kul!

when you say nothing at all

Dagen har bjudit på några timmars jobb, sen åkte jag in till stan och mötte upp Lasse för en sväng till gymmet. Gött! Sen hämtade jag pappa på jobbet och åkte till farmor&farfar för att vara lite sociala. Nu har jag placerat mig i den ena soffan och pappa i den andra. Ett fat fullt med olika frukter står på bordet och vi har tänt ljus, sitter och tittar på halv åtta hos mig. Lite kvalitetstid sådär en onsdagkväll, mys!

you make me smile, please stay for a while

Det här med att sova någon annanstans än i min egen säng är inte riktigt min grej, jag sover jämt så sjukt dåligt. Att ha sovit borta, på en soffa, i helgen visade sig i extrem trötthet idag. Galet. Jag fick tvinga med Erika ut på en promenad för att hålla mig vaken nu ikväll, eller tvinga och tvinga. Hon var inte så svår att övertala! Jag har iallafall jobbat idag, gött. Sen efter jobbet träffade jag den där människan som gör mig så otroligt glad, så jag har haft en himla fin eftermiddag! Galet fin!

Do you know what this is? This is love.

Just nu har jag placerat mig hemma i soffan. Jag har haft en riktigt fin helg i Jönköping hos min fina vän Therese. Världsbäst! Det har varit precis en sån där helg som jag behövde, galet skönt att komma iväg några dagar. Therese är bra hon, världens bästa. Bästa vän. Hon får allting att falla på plats. Hon får allt att kännas lättare. Känner mig laddad med ny energi. Brabrabra! Nu är jag iallafall på hemmaplan. Har ätit mat tillsammans med min fina familj. Kvällen bjuder nog på träning med Lasse. Gött att komma igång igen! Jag mår bra!

tell them all I know now

Åh så trött. Jag sover så otroligt dåligt. Varför? Säg den som vet. Nu ska jag iväg och jobba med härliga människor iallafall!

let me know that you need me

Ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna. Åh, galet fin.

laugh together

Ikväll har jag varit ute och ätit gott och sen varit på bio med mina fina tjejer. Jessica, Edija och Becca. Världsbäst är ni! Jag mår så jäkla bra med er.

every day can't be a good day, because then you would'nt appreciate the really good days




Idag är ännu en ledig dag. Känns mycket bättre att kalla det ledig dag än idag-har-jag-inget-jobb-dag. Jag har varit galet uttråkad. På dåligt humör. och allt sånt där. Höst säger jag bara, mörker, grått. Jag har sökt lite nya jobb, så gott det gick iallafall eftersom internet bestämde sig för att sluta fungera titt som tätt. Just nu bakar jag kakor, vi får se om det blir bra eller misslyckade. Förövrigt är jag trött, har knappt sovit alls i natt. Känner mig som en zombie. Negativ tjej här. Jobbar på att vända det! Vänta ni bara.

I hold my breath

Idag har jag varit ledig. Morgonen/förmiddagen var den mysigaste på länge. Sen åkte jag in till stan, träffade Lasse en stund och sen skjutsade jag henne till jobbet. När jag ändå var i hageby så passade jag på att svänga förbi Edija en stund också. När jag kom hem bjöd Erika på fika och té, cheescake löser alla problem förstår ni! Världens bästa vänner har jag!! Kvällen har jag spenderat med att roa min mamma, tydligen. Jag köpte nytt cykellyse idag, och mamma blev så chockad när jag gick ut till cykeln med verktygslådan och skulle sätta på lyset själv, att hon sprang in efter kameran. Så stod hon och skrattade åt mig, schysst mamma! Men bra blev det iallafall! Cykelmeckare kanske vore något? Eller nae.


RSS 2.0