And the fall is coming to get us

Sommaren är slut. Jag bestämde det när jag absolut ville tända ljus nu ikväll. Det är kallt, grått och trist. Jag fick iallafall en mysig kväll med mina linköpingstjejer, Beckis och Alexandra kom hur och kolla på idol, prata och myste hos mig. (Eller hos John.) längtar tills man kan säga hos oss. Nedräkningen är i full gång. Iallafall så var det en mysig kväll och jag är glad att jag träffat dessa tjejer. 
Nu ligger jag nedkrupen i sängen och det är alldeles tomt. John är på resa med jobbet och kommer hem imorgon. Så jag ska alltså sova själv i lägenheten för första gången.. Scary! Menmen, det ska nog gå bra! Imorgon är det dags för skola igen, känner mig inte taggad alls men det är bara köra på!
Ingenting känns kul, är inte taggad på nått. Längtar bara ihjäl mig till januari, tror jag spricker snart. I januari, då blir livet komplett! 

The first date lets you know

Vid den här tiden för ett år sen så var jag så nervös att jag inte visste riktigt vart jag skulle ta vägen. Men trots det satte jag mig på tåget till Linköping för att träffa John för första gången. Efter den dejten, mitt livs första ordentliga dejt, så kände jag direkt att den här killen, han är bra. Det här är rätt. Och enda sen den dagen har jag gått på moln. Han gör mig så magiskt lycklig varje dag. 

RSS 2.0