Svårslagen känsla

Har haft en så himla himla himla himla bra helg! Bara varit så fruktansvärt glad hela helgen! Har idag haft min första bakisdag på typ ett halvår, men fick jordgubbar till frukost och en Greklands-resa bokad, så det var nog den bästa bakisdagen ever tror jag! Nu är det bara ladda om inför en ny jobbvecka och börja räkna ner inför semestern!


Min vän i livet

Igår, eller nu blir det väl i förrgår, men vi säger i fredags då. Så hade jag en sån där perfekt fredagskväll som man kommer leva på länge. Jag och therese satt på hennes balkong i solen, åt god mat, drack vin och bara njöt. Vi satt ute länge, tillslut invirade i filtar och pratade om allt och inget. Jag vet inte om man kan säga för många gånger hur glad och tacksam man är för någon man har i sitt liv. För satan va glad jag är över att Therese finns i mitt liv. Hon är verkligen den där som kan göra mig gladare än gladast i alla situationer, oavsett vad som händer. Den där som man ringer till när man är så jävlajävla ledsen/arg och så tar det två minuter, om ens det, så har hon fått mig att skratta och glömma vad det var jag var så jävlajävla ledsen eller arg över. Bästa bästa bästa Thessen!


Sånt där som behövs ibland

Sitter på tågperrongen i Nässjö. Äter godis, Twittrar alldeles för mycket onödiga saker och skrattar varje gång jag ser att tåget blir ännu mer försenat. Det kan man ju höra en lördagkväll om man inte har något bättre för sig. Inte jättekul, men helt klart värt det. Det blev en spontantripp ner till Therese i jönpan idag, kände att jag behövde lite bestiZ-energi kan man säga. Fint som fan! Så jäkla skönt att få komma någon annanstans, koppla bort sin egen verklighet och få trycka på paus några timmar. Så nu kan jag åka hem, fulladdad med ny energi igen!


Can't hold us back

Hade en väldigt fin valborgsmässoafton igår tillsammans med mina tjejer! Det blev middag här hemma och sen en spontanutgång till Hugo! Jag hade så jäkla kul! Idag har släkten varit här och vi har firat pappa, Lis och Maffe! Vi har ätit, ätit och skrattat, tycker om min släkt något enormt! Nu ligger jag i sängen och tycker att det känns jättefel att gå till jobbet imorgon när man bara varit ledig en dag. Har tänkt att det är söndag hela dagen. Men det är det ju inte, bara två jobbdagar och sen ledig igen! Himla fint!


RSS 2.0