three days of just happiness

.. är precis vad jag vill att det här ska bli. Lovisa ringde precis, eller okej, nu är det en halvtimme sen plus att det var jag som ringde upp henne, men iallafall, haha. Hon undra om vi inte kunde åka tidigare eftersom det var så fint väder. Så vi lämnar söderköping vid elva istället. så om en & en halvtimme är vi påväg. Jag är pepp, samtidigt som jag är nervös, varför vet jag inte riktigt. Men de som känner mig väl vet att jag är sån som person. Nu ska jag ta mig en rejäl frukost och försöka få i mig den. Sen åker vi! Det här ska bli något bra, jag ska göra dom här tre dagarna till något bra. Jag förtjänar att må bra!
Inga tankar på dig.. good luck hanna.

Kanske blir det nån uppdatering under resans gång, kanske inte, vi får se!
Jag vet inte om jag ens har sagt vart vi ska här i bloggen? haha! Kom jag på nu, men vi ska iallafall till Motala, varamobaden, kommer hem på lördag igen.

Ha det så bra, för det ska jag ha. hejdå!


after all that we been through

Det blev inget IFK för min del. Jag orkar inte helt enkelt. Just nu sitter jag här och längtar efter imorgon, verkligen längtar. Det kommer bli så härligt, bara komma ifrån allting. Har laddat ner lite ny musik (eller ny för mig iallafall), bland annat så hittade jag en döhärlig låt. Life is wonderful med Jason Mraz, har man inte hört den så rekomenderar jag den, himla härlig! Nu ska jag gå och duscha, får se om jag uppdaterar något mer innan sängen ropar på mig. Annars är jag här med ett inlägg innan jag åker imorn, hej!

vi var två om allt, men en om längtan tillbaka

Nu sitter jag här igen, med Tess bredvid mig, hon sörplar. Vi äter hemmagjort isglass. Jag har beslutsångest också, om jag ska gå på IFK eller inte. Jag ska ju inte åka jättetidigt imorn, men samtidigt så är jag rätt trött nu.. Men jag vill gå. Men jag vet inte, jag får fundera vidare. Iallafall en stund, för snart går bussen vi ska med om vi ska in. Bajs på beslutsångest.

Men vi får se hur jag gör.
Jag skriver antingen ikväll, beroende på om vi åker eller inte.
Annars skriver jag imorn innan jag åker.


It's nothing but a lie, you'r nothing but a lie

Nu har jag träffat Lovisa. Det var riktigt mysigt, pratpratprat. Tur att hon orkar lyssna på mig, hur jobbig jag än är när jag är trött, haha. För jag höll verkligen på att ramla ihop av trötthet. Så nu ska jag sova! Kanske fortsätta på den härliga drömmen jag hade inatt? haha, man kan inte bestämma sånt själv ens, tror jag. Menmen, nu svamlar jag bara.

Godnatt

"du är värld bättre än honom" - är jag det?

And don't you try to chain me no more

Här sitter jag med ögon som snart faller ihop av trötthet, medans klockan bara är tjugo i åtta. Jag har precis kommit hem, höll på att somna på bussen så jag missa nästan hållplatsen jag skulle gå av vid, intebra intebra. Men jag lever, så jag ska väl inte klaga? Idag har jag träffat Elin, vi fick skjuss till lilsjön. Det var rätt fint, påminde lite om klarsjön. Efter en stund dök även Patte, Wadell, Erik och Skölde upp, så vi fick lite sällskap. Vi såg även en man som hade  hål i sina badbyxor, därbak, värt att nämnas! Efter badet åkte vi hem till Elin, där vi käkade mat, slappade framför tv;n och försökte göra egen glass med hjälp av en glassmaskin, den blev inte så jättelyckad. Sedan fick jag skjuss ner till bussen och nu sitter jag här. Jag väntar på att Lovisa ska ringa, så vi ska ta oss en promenad! Hon har äntligen kommit hem!

Imorgon är det packning och kanske IFK som gäller. Jag måste nog städa mitt rum också.
Sen är det torsdag, då åkeeeer viiiiiii!
hanna goes happy
I need It
so badly


let me go

Har inte så mycket tid att skriva på, min buss går snart! Men gårdagen vart lyckad iallfall, jag och Tess åkte hem till Patte, där vi träffade Tommy, Wadell, Erik och Gurra! Filmkväll vart det! Trevligt trevligt :)

Nu ska jag in till stan och möta Elin, så ska vi iväg och bada, lillsjön ska vi till tror jag.
Skriver mer ikväll om jag hinner!


dont you worry about a thing, everything's gonna be alright

Nu är håret färdigplattat! Så har jag även hunnit prata lite med min bror, så nu ska vi iväg till bibilioteker och sen vidare för att lämna tillbaka några filmer. Myspys! Sen ska jag försöka få tag på Patte, så att kvällen blir färdigplanerad.

Hej!

nedräkning

Lovisa, nu är det bara tre dagar kvar.
lycka lycka lycka

<3


you keep on flirting till I can't see straight.

Här har det varit tyst några dagar! Jag har verkligen inte haft någon lust att skriva, så skulle jag skriva igår. Men då var jag så förbannad och ledsen så det blev inget då heller. Idag är jag väldigt trött, kunde inte somna igår.. Men idag ska det bli en bra dag, jag och tess ska senare ta en buss till åby och träffa patte, wadell och fluff för en filmkväll! Det kommer nog bli jättetrevligt! Nu ska jag gå och platta håret. Egentligen hade jag lovat mig själv att jag skulle ha en vecka då jag inte plattade håret, utan hade lockigt för att inte slita så mycket på det. Men det är redan så slitet så lockarna är inget fina! Jag måste beställa klipptid, oh yes!


jag förstår inte hur man kan göra så mot någon? jag förstår verkligen inte, varför säga allt du sagt om det är såhär du känner? du förstår inte hur mycket det sårar, hur ledsen jag blir. Men framförallt förbannad, hur du kan ge mig så mycket förhoppningar som du gjort, och sen bara gå och trycka ner mig totalt. men visst, jag kommer över det här med, men jag gör det för våran vänskaps skull, för att jag inte vill förlora dig helt. Men förövrigt var det din sista chans, för nu orkar jag inte längre..


difference between love and hell

Igår träffade jag Tess, vi tog oss en promenad runt sörping och avslutade med en glass på smultronstället. Lite killspaning blev det också, haha, annars är det inte tess&hanna? Men kvällen slutade med att jag tog mitt pick&pack, åkte hem till Tess, kollade på massa film och sedan sov där. Så nu har jag nyligen kommit hem, sitter och funderar på vad man ska hitta på idag. Jag vill träffa Anna!

borta bäst men hemma bra.

Ja, nu ändrade jag den meningen. För borta var verkligen bäst, men hemma är också bra. Jag har haft det så himla sjukt underbart bra! Det har nog varit de tre bästa dagarna på mycket mycket länge, verkligen. Sol, bad, god mat, åka båt, skratt och ah, allt var underbart! Nu är jag iallafall hemma, snart dör jag på datorn, så jag ska hitta på något annat, försvinna från omvärlden kanske!?

Några av bilderna kanske kommer in här sedan om jag orkar, men vill man se dom nu direkt så får man gå in på min bilddagbok.

lis, det finns inga ord för dig. du är bland det bästa jag har hjärtat <3

the great escape

Jao, jag klarade det. Sagt och gjort, nu är det klart! Nu finns det bara en lättnad, och en liten del glädje också, hur framtiden blir tar vi om två veckor, haha. Och iiingen fattar vad jag pratar om, nae! Jag tror det är dags att gå och sova nu! Jag börjar bli liite övertrött! Imorgon klockan åtta bär det av mot stockholm, sen tillbringar jag dom tre kommande dagarna i Stockholmsskärgård. Hoppas på mycket fina bilder som kommer in här sedan :)

Ha det bra allihop, det ska jag ha det iallafall!

Sthlms skärgård, tisdag-torsdag.

It makes it hard to breathe

Nyss hände något som var bland det läskigaste och äckligaste jag varit med om. Jag känner helt plötsligt att det börjar klia i halsen och känner doften av nyklippt gräs. Så jag går ner till mamma och frågar om nån klipper gräset, hon säger att grannen är ute och säger också att om jag känner av allergin ska jag gå och stänga alla fönster. Så jag gör det, när jag kommer ner igen så kliar det mer i halsen än vad jag nånsin har varit med om förut, så börjar det bli svårt att andas, så jag stoppar i mig en allergitablett lite snabbt. Men dom hjälper ju inte direkt, så jag känner hur luftrören blir mindre och det blir svårare att andas, det nästan piper i bröstet när jag andas. Jag drabbas nästan av panik och kommer på att jag kan ta bricanylen, så jag springer iväg och hämtar den. Innan den hjälper så sitter jag bara ner i soffan och försöker lugna ner mig. Men det var riktigt läskigt, tänk om jag inte hade haft nån medicin hemma? Vad skulle ha hänt då?


Honest, let's make this night last forever

Idag är en sån där dag då jag tycker att det är guldvärt att min bror finns. Idag är en sån där dag då bara han kan få mig att må bra och skratta! Då är jag glad att han finns här hos mig! Han bad mig gå ner och hämta hans schema för att han och Suss satt och skulle jämföra sina scheman. Jag reser på mig för att gå och hämta schemat, då utbrister han "åååh, va söt hon är, en sån skulle vi ha ..... i koppel" och lägger armen om Suss. Haha, det lät så sött när han sa det! Sen vid matbordet så pratar vi om nånting, så säger min bror att han ska starta en resturang för handikappade, så lägger han handen på min arm, vänder sig mot mig och säger "du är välkommen dit Hanna, du får vara VIP gäst".  Ah, han är så himla gullig!

Nu ska jag försöka få tag på lovisa, det har varit upptaget i deras telefon i 1½ timma nu!

nedräkning

Om elva dagar åker vi Lovisa!
<3

vill inte tänka mer, men jag kan inte sluta hoppas

Jag ska packa, snart! Hm, hur länge har jag sagt det nu? En timme? Haha, jag är sämst på att ta tag i såna saker, som packning och städning! Men jag ska! Så fort jag skrivit klart det här, typ, tror jag! Senare ska jag iallfall träffa Lovisa, trevligt. Träffade henne igårkväll också, vi tog en promenad runt halva sörping och pratade. Skönt att få ur sig allting, nu tar vi nya krafter och försöker ta tag i allt, för det klarar jag va? .. Förövrigt så åker jag imorn, det ska bli så sjukt skönt att komma bort. Dock har jag grejer jag måste ta tag i innan jag åker, men det löser sig hoppas jag! Nu SKA jag packa!


vår sista dans

Även om jag åt massvis med mat och tårta hos mormor så är jag hungrig nu? Myskooo. Men iallafall, det var en trevlig vistelse på landet. Mycket skratt tillsammans med mina älskade kusiner, bland det bästa som finns! Nu har jag fastnat här, men jag känner att mitt deppiga humör håller på att ta över. Så jag ska ringa till Lovisa och släpa med henne ut på promenad! Kanske hörs vi senare!




det är du eller ingen just nu.


<3

Fast jag inte sett Dig på så länge
tänker jag på Dig ibland
Det var nånting som fastna på mig,
nåt som aldrig helt försvann

Fanfanfan,
det skulle vart Du
Fanfanfan,
det skulle vart Du

Fick jag spela om partiet,
fick jag chansen en gång till,
fick jag vrida tillbaks tiden
om dom gav mig en ny giv

Fanfanfan,
det skulle vart Du
Fanfanfan,
det skulle vart Du

Alla klockors körer,
alla änglars orglar
skulle vart för oss
Alla trummor och trumpeter
alla sagor, alla under,
allt på en och samma gång

Fanfanfan,
det skulle vart Du


Fast det var så kort romans var det
nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två

Fanfanfan,
det skulle vart Du
Fanfanfan,
det skulle vart Du

när du har mig förlorar du mig aldrig

Härligt att vakna upp av världens åskväder? Nej! Men det var precis vad jag gjorde imorse. När det åskar lite sådär lagom är det bara mysigt, men när det är som imorse så är det bara obehagligt. Men nu har det iallafall slutat åska, men det spöregnar. Så frågan är vad man ska ha på sig idag? Ska ut till landet, eller ah, snövelstorp/västrahusby. Mormor fyller år idag, så vi ska fira henne. Mysigt, frågan är bara hur alla ska få plats eftersom vi inte lär kunna sitta ute, haha. Ae, jag ser fram emot att få träffa kusinerna iallfall, jag behöver Lisensnack! Kameran åker med så det kanske kommer in lite bilder också. Nu ska jag undersöka garderoben!

Grattis mormor <3


när jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?

Gårdagen vart lyckad, jag hade trevligt och det hoppas jag Tess & Macce också hade? Tess kom hit runt sex och Macce strax efter, då lagade vi mat, det gick som det gick, haha! Det funkade ju att äta sen iallfall, men jag måste träna på det där med att sätta igång rätt spisplatta. Jag förstår inte, det är alltid just dom två till höger som jag sätter igång fel! Herregud, jaja. Efter att vi ätit så satt vi vid datorn en stund innan vi gick ut, vi var ute och gick i typ två timmar tror jag. Det var trevliigt! Sen gick vi hem och bakade kladdkaka som vi åt samtidigt som vi kollade på film. Runt tolv åkte Tess hem, då kollade jag och Macce på alsång på skansen medan vi vänta på att han skulle bli hämtad, så åkte han strax efter tess. 

Att man kan bli så glad av ett sms, hihi.

you need me less than I need you

Jag har verkligen velat vara ensam hela förmiddagen och eftermiddagen, men nu började tankarna ta över för mycket, och jag tröttnade på att vara ensam. Nu är kvällens planer klara! Macce och Tess ska komma hit och sociala sig med mig, det tycker jag låter supertrevligt. vad vi ska göra återstår att se fortfarande. Nu ska jag iallafall gå och göra mig i ordning lite, sen ska jag genomsöka frysen eller kylen efter något ätbart! Mumsigt!

som jag hade dig förut

Nu har jag varit ute och sprungit med Julia. Det gick inge vidare, usch. Jag måste träna upp min kondition igen alltså! När jag kom hem tog jag en skön dusch och nu sitter jag här. Väntar på att min bror ska åka iväg till sin tjej så jag blir ensam hemma, haha. Det blir skönt! Frågan är bara vad jag ska göra idag då.? Macce har erbjudit sig att komma hit om jag har tråkigt, så det kanske blir att ringa honom, haha.

you are always on my mind

Julia och Tess gick hem för en stund sen. Vi hyrde film, så vi har kollat på Juno. Den var ganska bra faktiskt, inte så bra som jag hade förväntat mig men den dög. Sen kände jag att jag inte var något trevligt sällskap längre, och om jag ska orka ut och springa med Julia imorron vid kl. 10 borde jag sova nu. Så det kanske är dags?

i natt är jag din, om du vill ha mig

Nu sitter jag är med min kompis som har värsta härliga dialekten. Nu kom Tess hit också, hon ska hämta sina skor och sociala sig med oss också. mysiiiiiiigt!

while I am so afraid to fail so I won't even try

Nu har jag kommit hem, eller det var för en stund sen men ändå. Filmerna var långa igår så det fick bli så att jag sov kvar hemma hos Tess, myspys. Nu sitter jag här, ska snart göra mig i ordning sen ringa till Julia, så ska vi hitta på något. Hon åker hem till Mora på söndag igen. Vad som händer förövrigt i helgen vet jag inte? Eller jo, på söndag åker vi till Snövelstorp och ska fira mormor som fyller år! Så måste jag packa lite också, det är nämligen så att på tisdag åker vi till Stockholms skärgård. Min morbrors sambo har ett sommarställe där, så vi ska dit och umgås med dom, kommer hem på torsdag igen.

Men somsagt, garderoben och göra mig i ordning, hej!

Jag drömde inatt, en så verklig dröm, om dig, alltid om dig.
Det kändes som om du var där.
Där hos mig, som jag så många gånger drömt.

love is a losing game

Jag har haft myspys dag med Tess på stan. Jag känner mig ganska stolt att jag inte shoppade loss även om jag har fått min lön, haha. Det enda som införskaffades var en deo och tre par trosor. Tess däremot hittade lite mer, men det var meningen med vår resa. Sen skulle vi även åkt till åby, men bussarna krångla. Så det blir en myskväll med en gråtfilm, för det känner vi för!


femton dagar

om femton dagar åker jag och Lovisa iväg och sover två nätter borta. Bara hon och jag, inga föräldrar, inga vi känner. Det ska bli underbart och jag längtar ihjäl mig!

om det blivit som dom förutspått, du behöver inte säga nått

Nu har Moraborna lämnat huset. Trevligt att träffa dom, verkligen. Julia och jag tog en cykeltur och köpte glass, mysigtmysigt! Får se till att ses något mer innan dom åker hem igen. Precis som alltid så är jag smittad av dialekten, så himla härlig är den, haha! Sen ska ju jag och Elin försöka ta oss till Mora innan sommarn tar slut, men vi får se om vi får ihop det. Just nu sitter jag bara och tänker för mycket, och så saknar jag min Isabella. usch.  Sova kanske man borde göra?

egopic



ingen, ingen träffar mig så hårt som du

ingen träffar mig så hårt som du

Jag är inte sådär jättebra på att städa känner jag. Det var inget mycket alls som skulle göras, plocka upp väskan från inatt, väskan från Hjo och plocka undan lite på golvet. Vad gjorde jag då? Jooo, jag la mig ner i sängen och somnade! Så jag sov två timmar innan jag började städa, haha. När städningen var klar gick jag och handlade, det var samma man som satt i kassan idag som det var igår, han är så vidrig. Han verkligen flirtar med en, och han är typ 30? uuusch. Nu sitter jag iallafall och väntar på maten, sen efter det kommer Mora och hennes familj hit, haha. Eller Julia som hon också heter, men det är iallafall en kompis från Mora. Så vi ska fika och ha allmänt trevligt, har inte träffat henne sen i påskas tror jag?

Nu är det mat, hej!

so you'r gone and I'm hunted, and I bet you are just fine

Det känns ovanligt att vara vaken så här "tidigt", jag tror inte jag har vaknat före klockan 12 dom senaste veckorna. Idag vaknade jag upp hemma hos Tess, i hennes källare, tillsammans med Lovisa och Tess. Vi fick en idé igårkväll om filmkväll och sleepover hos Tess, så det körde vi på! Jag älskar när vi får sånadär inpulser, haha. Men vi kollade iallafall på wallander, eller ska jag säga jag och Lovisa kollade iallafall på wallander? haha, tess! Vi orkade se två wallanderfilmer iallafall, innan frosten och luftslottet. Sen bestämde vi oss för att bara ligga och prata, och det ledde in på vad våra samtalsämnen alltid handlar om, haha. Men det var trevligt. Tror vi somnade framåt två iallafall. Sen vaknade vi runt nio, för att Tess skulle iväg till sin farmor. Så jag och Lovisa tog racerbikarna och åkte hemåt. Tack för en trevlig kväll!

Vad som händer idag återstår att se, just nu ska jag iallafall städa mitt rum, det ser förjävligt ut!

would you care if I told you?

Jag börjar vänja mig vid att du inte lämnar mina tankar. Du har funnits där i flera veckor nu, men det är först den senaste veckan som jag insett varför, insett vad jag känner. Men jag är så rädd för att göra något, rädd för att ta ett steg. Tänk om du försvinner bort från mig igen? Tänk om jag sabbar allt det vi nu lyckats bygga upp? Det betyder så mycket det vi har, du betyder så mycket för mig. För mycket för att jag skulle våga sabba det, för jag vill absolut inte förlora dig igen, det skulle jag inte klara av.. Men just nu vill jag inget hellre än att ha dig nära, jag vill kunna kalla dig min, precis som förut. Men ska jag våga ta steget? åååh..

jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans


(förlåt för detta patetiska inlägg, jag var bara tvungen att skriva av mig lite ..)

nu kan du få mig så lätt

Nu sitter jag här igen, känns som om jag inte har gjort något annat idag, tråkigt men skönt. Jag var så otroligt trött när jag vaknade i morse. Så jag låg och läste min bok, sedan orkade jag mig upp till datorn för att fixa med mitt nya minneskort till mobilen. Det funkar inte riktigt som jag vill men jaja. Sedan ringde jag Lovisa, så vi ska ses snart och planera lite till, vad det är vi planerar är fortfarande hemligt. Men det är idag det avgörs om det går vägen! Ihh, jag vill! Sedan försöker jag även få kontakt med Patte för att se om det blev nån fest ikväll eller inte, men han verkar spårlöst försvunnen :s mysko! Men det löser sig väl det med. Nu ska jag göra något vettigt, städa kanske.?


finally I figured out, but it took a long long time

Borta bra men hemma bäst. Jo, i det här läget stämmer det nog ganska bra iallafall. Idag åkte vi runt 10 i från Hjo, stannade i Jönköping centrum och shoppade lite. Ett par skor, tre tröjor, en bikiniunderdel fick följa med mig hem, nästan allt fyndat på rean så det tog inte allt för mycket pengar ur plånboken! Det är bra! Idag har varit en såndär "sakna 9D"-dag, haha. När jag väntade på mamma när hon provade något i en affär, så började dom spela beachboys i högtalarna. Alla dom låtarna som vi hade under våran teater, så då satt jag och tänkte på det. Nästa affär vi gick in i så spelade dom någon spansk låt som jag minns att våran spanskalärare ville att vi skulle sjunga. Så jag tycker vi ska köra på återträff hos Sebba snart? :)  När jag kom hem var jag så trött, så spöregnade det, så tyvärr var jag inte så jättepå när Patte smsade och fråga om jag ville ta med mig tjejerna och komma till åby för att ha filmkväll. Men det får bli någon annan dag. Istället tog jag en kort promenad med Lovisa, trevligt!

Förövrigt saknar jag Therese och Elin. Nu ska jag kolla på film!

afraid to love, but more afraid to loose
wanna know what you want

Hjo

Just nu står jag på en turistbyrå, vid en dator med gratis internet, i Hjo. Jag är långt hemifrån, vilket jag längtat efter i flera veckor. Just nu ångrar jag väldigt mycket att jag ställde mig vid den här datorn. För nu är det jag läste det enda jag kommer tänka på hela kvällen och hela dagen imorn. Men jag ska orka med det med.

Hur jag än beter mig, vad jag än gör så blir det alltid fel.
Jag vet inte hur jag ska bete mig för att inte göra något fel hos dig.


hejdå

falling into you

Jag har försökt packa, i fem timmar. Men jag suger på det! Imorn åker jag ialla fall till något som heter Hjo, bor där en natt, sen kommer jag hem på måndagkväll. Ska bli skönt att bara komma bort. Förövrigt har jag träffat Lovisa idag, vi har planerat massa! Nu verkar det som det går vägen, och jag är superpepp! För fyfan va bra det kommer bli!

Sen har vi andra planer, dom får jag jobba på. hahaha!

hejdå


Forget all your pain, and just start to believe

Hm, Det där med lan igår då. Det var väl inte ett riktigt lan, men nääästan.
haha, jag tänker inte gå in på några detaljer, tyvärr alltså. Men kul hade vi!


Nu ska jag göra mig i ordning, hej!


you are all I desire, you have captured me, I want to hold you

Jag och Lovisa är riktigt coola!
Vi sitter här och lanar, oh yeah
Mer detaljer kommer imorn ;D


that's life ohohoh

Idag väckte mamma mig tidigt, (runt elva nångång, haha!), så tog vi vårt pick&pack och åkte ut till sanden. Mysigt värre, dock var det kallt i vattnet, men sola lite hann vi med innan molnen tog över. När jag kom hem fick jag ett litet ryck och väldigt stor lust att åka in till stan och fika med Tess, så det gjorde vi minsann. Vi tillbringade några timmar i vasaparken med jordgubbar. Det var mysigt, och så har jag fått en kompis. "heeej, jag heter anderrrssss". När vi kommit hem med bussen så gick vi hem till mig och åt, sen efter ett telefonsamtal från anton så satt vi snart på cyklarna påväg till Mariehovssjön. Där vi efter en vandring genom skogen träffade Anton, Helge och Bella. Det var trevligt. Efter nån timme så gick vi genom skogen igen, tess skrek för att skrämma mig, jag skrek och helge garva, kanonkul (Y). Sedan vart det en vansinnesfärd på cykel, Tess krocka nästan med en fladdermus och jag garva ihjäl mig.

Dagen har varit toppen!
Nu återstår att se om morgondagen blir lika bra ...

          
 

Melissa Horn - Hanna

Inte nog med att namnet stämmer på mig, utan idag stämmer nästan hela texten.
Den beskriver verkligen hur det känns nu.



Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont
Att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut


Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt

Gårdagen var great! Vädret vara bara ett stort plus under dagen. Jag träffade Lovisa och vi slappade gärnet i hängmattan innan vi bestämde oss för att det var utebion som gällde. Vi tog bussen till stan där vi träffade Tess, sedan vidare upp till utebion och mysa gärnet där. Filmen som visades var "this is england", rätt bra film faktiskt, men hemsk! Vi träffade Linda där uppe också, det var trevligt! Hennes leende smittar av sig, haha! Sedan kom även Niklas och Olle och hälsade på oss, dom klagade på att dom inte hade det lika mysigt som vi såg ut att ha det. Maha, och mysigt var precis vad vi hade, jag och mina tjejer! Ni är bäst, verkligen. Tack för igår <3


Sleeping to dream about you

Mamma ropade på mig förut att jag skulle skynda mig ut på baksidan, när jag väl kommer ut får jag syn på något som var bland det sötaste jag sett. En liten igelkottbebis som kryper omkring på gräsmattan. Det blev att hämta kameran och fota massa, bilder på den söta varelsen kommer in senare idag, hoppas jag att jag hinner med. Då ska ko-bilderna in också!

Men nu ska jag iväg och träffa Lovisa, puss!


Utmanad

Jag blev utmanad av ; Therese

Regler:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 3 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din blogg.
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
- plocka undan på mitt rum, efter att tess åkt
- åka till Elins land
- kolla på filmen underbara älskade
- smsa anna skotte
-  plocka i ordning på alla presenter som står orörda på rummet

Vad gjorde du för 10 år sedan?
- När jag var 6 år? oj, jag gick på lekis, sedan var jag hos min dagmamma, lekte mycket med Johanna, ungefär så ;p

Ställen du bott på?
- Lägenhet i vintervadsskolan
- I radhuset jag bor i nu

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Ut och resa mycket.
- Köpa egen lägenhet
- Skänka bort lite till välgörande ändamål eller vad det heter, typ rädda barnen
- Spara pengarna
- Dela med mig till min familj

Jag utmanar :
Dom som vill kör vi på !

Sen en tid tillbaka har jag varit tom, försökt att hitta spår som leder rätt

Här hade det inte hänt mycket mer sen i söndags såg jag, illa av mig. Men jag har verkligen inte haft någon lust, Det har varit annat att tänka på, annat att göra som varit viktigare. Men iallafall, Söndagen tillbringade jag hemma hos Tess tillsammans med Lovisa, filmtittande och spel som slutade med kärlek och sexsnack. Rätt typiskt oss om man får säga så? Men trevligt var det! Måndagen var jag riktigt seg, så det blev en lugn förmiddag, runt eftermiddagen kom Tess ner hit. Sedan kom även Albin och Lovisa, sedan väntade vi på Macce, eller var det daimtårtan vi väntade mest på Albin? haha. Men Macce kom så småning om och kvällen vart riktigt lyckad, tack för det!  Tess sov kvar, så dagen idag startade med prat och frukost med henne, sedan blev hon hämtad och jag åkte till Elins land. Har precis kommit hem därifrån, ska lägga in lite bilder senare tänkte jag. Jag har varit inne i en kohage och klappat kor! Haha, stolt jag är över mig själv.

Nu ska jag kolla på film, underbara älskade hette den :)

you are the ones that make my world go around

Dagen igår är obeskrivlig, men jag ska försöka mig på en beskrivning iallafall. Eftersom jag typ är sjuk så fick jag sova länge, så jag vaknade vid ett nångång, då gick jag upp och gjorde mig i ordning. Vid halv tre kom gästerna, släkten! Så då vart det presentöppning, fika och massa prat med Elise. Senare kom även Elin med familj, treeevligt. Sedan åkte släkten hem och Lovisa kom vandrandes med en tårta till mig, så söt hon är! Så jag, Lovisa och Elin började duka och förbereda kvällen. Sedan började brudarna droppa in en efter än och dom vuxna lämnade huset. När maten var klar så käkade vi, det blev mycket skratt och prat. "alla går igång på fingret", jaaarå. Efter maten blev det filmtittande och tårta, och där fastnade vi, framför filmen hela kvällen. Men kul hade vi, eller jag iallafall och jag hoppas att alla andra hade det med!

Tack för en toppen kväll tjejer, <3


om 44 minuter fyller jag 16

Nu börjar vi räkna ner, haha! Jag är inte jättepepp på att fylla år, men det kommer väl imorn antar jag. När jag ska träffa mina tjejer, för det ser vi fram emot. :) Just nu sitter jag här ensam, alldelees ensam i mitt hus, lyssnar på musik, dricker citronvatten och disskuterar speciella ögonblick med Isabella. Haha, det kan bli spännande! Förövrigt är jag förkyld, jääätteförkyld. Håller på att tappa rösten så fort jag pratar för länge, kanske ganska bra att inte Lovisa kunde ses mer än en halvtimme, haha. Hoppas bara att rösten finns kvar imorn när jag får gäster och allt. Nej, nu ska jag fortsätta disskutera speciella ögonblick ;D

visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring.

Idag fick jag sluta tidigare, just nu sitter jag här med en ansiktsmask och bara tar det lugnt. Sista dagen på jobbet avklarad och nu har jag riktigt sommarlov, väldans skönt tycker jag! Idag ska jag iväg och handla lite mat, får ett gäng tjejer på besök imorn kväll här för att fira mig! Jag längtar. Men ja, dom måste ju få mat, och nån måste ju handla den så det är vad jag ska göra idag. Kanske träffa Erika en stund? Hon har precis kommit hem från österrike! Sen var vi även bjudna på middag hemma hos dom ikväll, får vi hoppas att jag hinner med! Sen efter halv 9 när Lovisa har kommit hem från stockholm, ska vi ses och planera och prata lite! Nu måste jag tvätta bort ansiktsmasken, hej!

Please don't hold me down

Nu har jessica lämnat boningen, och påtal om boning skulle det sitta fint med en egen lägenhet, när jag tänker efter. Vilken frihet! Men tillbaka till Jessica, det var riktigt trevligt att träffa henne. Massa prat och skratt som vanligt, underbara människa! :) Sedan blev det en glass också, och promenad, vi träffade även Basse(?) också, så socialade oss med honom. Och nu sitter jag här, väntar på att Lovisas mamma ska sluta prata i telefon så jag kan få tag på Lovisa. Så måste jag ju ringa elin också kom jag på, mycket att göra, haha. Ska snart sova också. Planerna för imorn är jobb till halv 3, sen kanske sociala mig med Elin när hon jobbar, sen IFK med Tess :)

baba my love <3

Hemma från jobbet nu, jag överlevde att gå upp vid fem imorse, och överlevde att sluta klockan ett också, haha. Har slängt min tröja i tvätten, och det behövdes kan jag lova. När jag kom hem kunde jag redogöra för hela min dag med hjälp av tröjan. "först åt vi frukost" *peka på gröten*, "sen hade jag ett barn i knät" *pekar på dregel*, "sen så lekte vi i sanlådan" *peka på sanden*. Ungefär så, haha. Men jag älskar det. Kommer ett inlägg ikväll, om en sak jag satt och tänkte på idag, men det får ni vänta på. Nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag träffa Jessica, herregud va jag längtar. Vi har typ inte träffats på snart en månad vafan ;o Jag saknar min baba <3


RSS 2.0