if that's okey with you, then it's okey with me

Jag har haft en riktigt fin helg. Party i fredags hos Jacob med massa härligt folk, jag hade sjukt kul! Blev en utgång på det sen, insåg då att jag och puls inte kommer överens längre. Verkligen inte! Lördagen spenderade jag på fotbollscup med Lasse och hennes pöjk, för att sen bege oss in till stan där jag blev avsläppt hos Edija. Spenderade kvällen med henne, världens finaste vän! Igår blev det en fika med Therese och Edija, massa snack och skratt. Sen tog jag och Therese en långpromenad med hunden. Det har helt enkelt bara varit en fin helg på alla sätt. Idag är det måndag och min förkyldning har dragit igång på riktigt. Så idag är jag hemma från jobbet.. Känns skit, men vill inte gå omkring och dra på det här i flera veckor, så tänkte fokusera på att bli frisk istället! När man gick i skolan tänkte man inte på något om man va hemma, det ända jag tänkte på nu är hur mycket pengar jag går miste om idag.. haha. Jaja, hälsan först!

You're the one who saw me through through it all

Jag har spenderat min kväll med världens underbaraste, finaste, fantastiska Edija.
Det finns ingen människa som jag beundrar så mycket som jag beundrar Edija. Hon är stark, självsäker, ärlig, självständig och står alltid upp för vad hon tror på. Samtidigt som hon är den mest omtänksammaste och mest lyhörda person jag någonsin mött. Ikväll när vi satt och pratade så sa Edija "Hanna, du har blivit så säker i dig själv, så självständig och stark. Du har vuxit något så otroligt som människa det senaste året. Jag är så stolt över dig." Det är så sant, så otroligt sant. Det värmde så otroligt mycket. Men jag hade aldrig varit den jag är idag om jag inte hade träffat Edija. Det låter klyschigt, men det är så otroligt sant. Hon har fått mig att värdesätta så mycket mer än vad jag gjorde förut, fått mig att vara stolt över den jag är, känna att jag duger som jag är, känna att jag har rätt att tycka och tänka som jag gör. Fått mig att bli stark i mig själv. Fått mig att se livet på ett annat sätt, se människor på ett annat sätt. Hon har lärt mig så otroligt mycket om livet. Jag älskar henne för att hon alltid lyssnar, alltid finns där, alltid är ärlig, alltid är äkta. För att hon alltid finns där och svarar på mina frågor, alltid lyssnar utan att döma, alltid tar mig för den jag är. Jag älskar henne för att hon alltid förstår mig, oftast utan att jag ens behöver förklara vad jag tänker eller menar. Jag älskar henne för att hon känner mig så väl. Jag älskar henne för alla gånger hon funnits där och torkat mina tårar, för alla gånger hon skrattat tillsammans med mig, för varje gång hon hjälpt mig ta ett beslut, för varje gång hon hjälpt mig upp när jag varit på botten. Jag kommer alltid vara evigt tacksam för allt hon gjort för mig de här snart fyra åren vi har känt varandra. Jag kommer alltid vara evigt tacksam för att hon har lärt mig så otroligt mycket om livet. Och om det är så att vi inte är vänner livet ut så kommer jag alltid vara evigt tacksam för att denna människa funnits i mitt liv och hjälpt mig på vägen till att bli den jag är idag. Det finns ingen som Edija Tankovic. Min fina vän. 

             
                          
     
                              
 


not wasting any more time

Jag har sovit som en gud i natt. Så otroligt jäkla gött! Första gången på en evighet. Ännu en vecka har försvunnit förbi, fattar inte att det går så fort. Det var ju förfan måndag nyss?! Men jag har absolut inget emot att det är fredag. För jag tror att det kommer bli en kanonbra fredag. Jag ska snart iväg och jobba några timmar, sen hem och hämta grejer för att bege mig in till stan. Lite kvalitetstid med Lasse först. Sen ska vi iväg till Jacob med massa fina människor och bara ha det jävligt kul.

holding on to the hope

Jag och Lasse var och bowlade igår, (jag vann är ju värt att nämna!!), men idag har jag sån sjuk träningsvärk. Hur stört är inte det då? träningsvärk efter bowling.. Okej träningsvärk i armen, det kan jag ta. Men jag har stört ont i rumpan.. why?! har skrattat åt mig själv hela dagen för att jag knappt kan gå ordentligt! Pinsamt.. ikväll har jag iallafall haft lördagsmys på hög nivå med min fina barndomsvän Elin! Inte helt fel ska jag säga er, spelar ingen roll vad vi gör. Vi har lika kul oavsett vad! Och en lugn kväll i soffan var nog precis vad jag behövde. Nu tänkte jag faktiskt sova, har lite sömn att ta igen. När jag igår fick migrän så insåg jag att jag sovit alldeles för dåligt den här veckan. Härliga drömmar som inte låter mig sova.. what to do?

I wish you could say what I want to hear

Dödstrött tjej som är superglad över att äntligen vara hemma. Jobbat i Jursla idag faktiskt, riktigt kul! Superhärliga människor jag jobbade med så tiden gick fort. Men det här med att gå upp vid sex och sen jobba heldag är jag ju inte riktigt van vid längre, jobbar ju mest några timmar här och där. Så trött är jag! Speciellt när man inte får sova ordentligt om nätterna heller.. Tog en fika med Edija efter jobbet, men kände mig så osocial som höll på och somna så fort jag inte var den som pratade, så kände att det var bättre att åka hem. Ska göra mig i ordning för sängen och sova snart tänker jag. Heldag med jobb väntar imorgon också! Gött! Sen tar jag helg och inviger den med min älskade Lasse.

you have to dare to follow your dreams and ideas

"Kanske har börjat få kläm på det här med framtiden, men bara kanske.. man hinner ju ändra sig femtioelva gånger till." - Så lyder min facebookstatus just nu. Efter att ha suttit och klurat några timmar så känner jag mig nu lite mer lättade, lite bättre till mods och lite mer taggad på framtiden faktiskt. Men man vet ju aldrig, jag kanske har ändrat mig om några dagar, veckor, månader. Men just nu känns det bra. Och jag har lite ideér! Så ska klura vidare, och söka lite olika, så får vi se till sommarn vart jag står! GÖTT!


you'll never know what the future brings

Insåg vad det var för datum och tänkte att satan va tiden går fort.. Helt galet. Idag är jag ledig, som jag gärna kallar det, mest för att det låter bättre så! Jag gick upp skapligt imorse och åkte in till stan för att träna, sköönt! Sen har jag sökt massa jobb och just nu sitter jag och kikar runt på olika utbildningar. Klurar på vad jag ska göra med mitt liv.. Finns lite som lockar, men inget som lockar till hundra. Hm.. Varför ska det va så jävla svårt att komma på vad man vill göra?! Gillart inte.. Det blir nog bra det där tillslut skulle jag tro.

det här är brustna hjärtans röst

Min fina vän Edija och jag har haft en kanondag. En roadtrip till linköping, Ikea, massa skratt. En fin dag helt enkelt! Glad att jag har henne förstår ni. Köpte en hylla och lite annat smått och gott, så imorgon ska jag skruva och mecka lite. Blir bra! Förövrigt så saknar jag dig ikväll.

what makes you beautiful

Så var det äntligen helg igen. I have a feeling att den här helgen kommer bli riktigt fin. Efter att ha jobbat några timmar så åkte jag in till stan. Hem till Lasse. Vi unnade oss lite lyx såhär en fredagkväll, vi har käkat på resturang och sen tagit några drinkar. Fin kväll! Min andra halva, tur att vi har varandra! Nu har jag precis krupit ner i min säng, lyckats sluta frysa och känner att sova vore inte helt fel. Imorgon ska jag umgås med min fina vän Edija. Det blir bra!

man måste våga chansa för att någonsin kunna vinna

Hela min säng luktar som du. Vilket gör att jag ser ut som ett spöke, någon som inte sovit ordentligt på flera dagar. Jag är trött. Vill egentligen bara ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra någonting alls. Men har ju hört att det bara gör saken värre. Så lika bra att gå iväg och jobba några timmar! Igår skypade jag med min bror, min fina bror. Jag saknar honom. Och avundas honom. Och är stolt över honom! För övrigt så flyter livet på. Det måste det ju göra. Livet går ju vidare så det är ju bara att följa med.
Och du. Egentligen hade du aldrig mer behövt vara rädd..


the way you make me feel

Sometimes there isn't an obvious explanation, sometimes you just have to allow yourself to be carried away by the moment.

you are the one who always can make me smile through tears

Idag har jag vinkat av min bror på Arlanda. Min fina bror. I nästan ett halvår ska han vara borta. Världens äventyr. Jag beundrar honom för det mod han har, för att han vågar göra den här resan. Jag önskar att jag var lika modig. I juni ses vi igen. Fram till dess har 2012s tuffaste utmaning börjat - hur man klarar sig utan sin bror i ett halvår?!

från dåligt till bra, från gråt till skratt, från kamp till lycka

2011 har blivit 2012. Ännu ett år har försvunnit förbi. Jag sitter här och funderar på hur man ska sammanfatta året som gått. Ett år med motgångar, ett år med medgångar, ett år med skratt, ett år med tårar. Men jag har kommit fram till att det har nog varit ett jäkla bra år ändå!

Det började ju mindre bra kan man ju säga. Eller, det började jävligt dåligt rättare sagt. Campylobacter, vad är det för jävla påhitt? År 2011:s första läxa till mig: se alltid till att kyckligen är färdiglagad. De första två månaderna blev en kamp, att bli frisk, att få orken tillbaka och att komma ifatt i skolan igen. Men sen så flöt livet på rätt bra tycker jag.

Studenten. Riktigt fantastisk vecka. Upplevelser, äventyr, skratt skratt skratt. Fantastiska vänner. Tretton års skolgång var avklarad. Att stå på trappan, med min vita fina mössa och sjunga: jag har tagit studenten. Vilken lycka. Jag har nog aldrig varit så glad som jag var den dagen. Den 16:e juni. Åh, det var lycka.

Sommarlov. Eller det var ju inte riktigt sommarlov. Jag spenderade nästan hela sommaren på mitt älskade sommarjobb. Med härliga arbetskamrater. Så det gjorde mig inte så mycket att jag jobbade mest hela sommaren. En tripp till stockholm hanns ju med iallafall, med Therese. Vilken helg!

Hösten. Jag gillar ju inte hösten. Och den här fasade jag väl som mest för eftersom jag inte hade en blekaste aning om vad jag skulle göra. Men jag trivs som vikarie, det funkar för tillfället iallafall. Så hösten fylldes av jobb jobb jobb jobb.

Vinter blev det väl inte någon riktigt. Men även den fylldes av jobb jobb jobb.

Så kom nyårsafton. Som jag spenderade med två utav mina bästa vänner. Therese och Johanna. På en fest, med massa andra fina människor. En full vän höll ett tal, "2012 är vårt sista år på jorden, eller det sägs så iallafall. Så nu gör vi det till något bra och lever fullt ut".

Så 2012. Ett nytt år. Nya möjligheter. Nya äventyr. Nya motgångar. Nya medgångar. Nya skratt. Nya tårar. Nya lärdomar. Nya erfarenheter. Jag ser fram emot det. Det blir ett bra år, det är jag väldigt säker på.
Om det är något jag lärt mig under 2011 så är det att "something good always comes out of something bad". Så sant. Så jag är redo. 2012, kom och ta mig med storm!





RSS 2.0