one step at a time,

Idag är jag en sjuk men glad tjej, galet glad faktiskt!

I think that you think that I think to much

Det här med att vara sjuk är inte riktigt min grej, jag hatar det. Blir alltid så himla deppig av att bara ligga stilla, men man orkar ju inte göra något annat. Inte okej. Jag som skulle träffat Therese idag och gått en prommis, men det blir nog inget av det. Jag orkar knappt röra mig och rösten har inte behagat att komma tillbaka. Fan. Tror febern har anfallit också. Lyckades iallafall läsa lite engelskaläxa nyss utan att somna, några matteuppgifter orkade jag med också. Bra det. Teoriplugg ska jag också orka med, men först lite maaat.

If I just lay here, would you lay with me and just forget the world?

Jag har legat i sängen hela dagen, sovit och kollat på film. När någon har pratat med mig så har de fått svaren viskade tillbaka. Rösten är fortfarande spårlöst försvunnen. Inte okej. Men what to do? Jag saknar någon som jag kanske inte egentligen borde sakna, saknar så det gör ont faktiskt. Det är inte bra. Nu ska jag tvinga min bror och hans kompis att laga mat åt mig. Inte mer än rättvist tycker jag!


I wanna boom bang bang with your body

Lördag. Vilket betyder att jag har överlevt en hel vecka i skolan, och sorgligt nog känns det som om vi har gått längre än så redan. Idag mår jag inget vidare faktiskt, är sjuk och har tappat rösten. Så vill man prata med mig idag är det teckenspråk eller sms som gäller, haha. Igår var det fredag, skoldagen var åt helsike. När jag kom hem fixade jag i ordning massa och sen började tjejerna droppa in. Förfest/födelsedags firande för mig, lite väldigt mycket försenat, men bättre sent än aldrig. Mina tjejer är bäst och fysatan va kul jag hade. Finns nog en himla massa fina bilder också som kommer upp någon dag. Kvällen ledde till utgång, där jag tappade rösten och mådde inget vidare. Kvällen blev tidig för oss alla. Men galet rolig kväll iallafall! Det behövde jag! Så tack tjejer! Idag är det teoriplugg, sängen och ta det lungt som gäller. Kanske blir att träffa Erika en sväng ikväll och äta lite gott, men vi får se om rösten behagar att komma tillbaka först.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Håkan Hellström står för musikunderhållningen ikväll. Den här låten är så fin. Alla rader klingar rätt.  


Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng, lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen,
den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu, är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu, är att du ligger vaken, i morgontimmen när regnet slår mot fönstret,
och det låter som om det går på dig. Vad jag bryr mig om nu, är att du då ser det,
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt,
nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om nu, i dina armar om mig,
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit, och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion, när du går sönder inuti,
så som jag gjorde nyss. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig,
även om jag inte kommer tillbaka till dig.

Vad jag bryr mig om, är att höra dig andas, veta att du är nära, förlåt, nu slutar jag
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om inte kommer tillbaks till dig
säg nånting, säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig
Vad jag bryr mig är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig
Vad jag bryr mig är att du kallar på mig

my heart still beats for you

Antingen så är det sjuuuukt varmt i mitt hus, eller så har jag feber. Hoppas på det första alternativet! Andra dagen i skolan är avklarad, vi tar ett steg i taget och en dag i taget. Vi hade bara två lektioner idag, matteB på morgonen, sen håltimme fram till elva då religionen började. Heeelt okej. Fick skjuss hem av världens bästa Moa också, great. Skönt att slippa åka buss! Ont i halsen har jag, den där jävla larsha alltså.. Laga mat ska jag göra nu, för hungrig är jag också!

try to make things better

Igår var sista dagen på mitt sista sommarlov och idag var första dagen på mitt sista år i gymnasiet. Det första jag och tjejerna pratade om i bilen påväg till skolan imorse är att vi tar studenten om tio månader, om tio månader slutar vi skolan. Helt sjukt. Det kan nog bli ett rätt bra år det här, galet mycket roligt som händer! Mitt schema är rätt bra faktiskt, skööönt. Efter skolan så blev det en sväng på staden med Johanna. Träningsskor inhandlades, så nu har jag ingen ursäkt till att inte träna längre. Förutom att jag är lat, men det kanske går över. Träffade Patte över en fika gjorde vi också, himla trevligt! Nu ska jag äta pannkakor, plugga teori och hata johanna för att hon har smittat mig. Jag har ont i halsen.

the last year starts tomorrow

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Dagen har bestått av övningskörning, teoriplugg och träning. Imorgon är det dags att gå till skolan igen. Tredje året. Sjukt. Om ungefär 10 månader står jag på en trappa, med en vit mössa på huvudet och känner mig fri. Fan va fort tiden går.

all the crazy things I did tonight, thoose will be the best memories

Kvällen/natten var galen galen galen, galet jävla kul! Perfekt avslutning på sommarlovet, helt klart! Idag är jag trött och har ont i mina fötter, men helt klart värt det. Imorgon börjar skolan, tar det som det kommer känner jag. Nu ska jag upp och fika hos världens bästa farmor&farfar. Mys!

we gon' go all night, we gon' light it up, like it's dynamite

Här sitter jag, i en tröja som sticks kände jag nu, intressant fakta! Sitter hemma hos johanna gör jag också, väldigt intressant det med. Taggar lite och lagar mat, duktiga tjejer. Utgång är det som gäller ikväll, jaföfan. Är egentligen galet trötta båda två och vill sova. Men sista helgen på sommarlovet, då kan vi inte bara ligga hemma och dega utan nu ska vi ha jävligt kul! Kör barra!

I wonder if I ever cross your mind

Här var längesen det hände något, men det är mycket annat som händer just nu. Körlektion på körlektion, i onsdags körde jag halkan. Det gick bra och godkänd blev jag ju! Igår spenderade jag kvällen inne i stan med Johanna, Jonas, Sarre och Jojaan. Det var himla trevligt! Snart har jag tänkt att jag ska pallra mig ner för trappen och äta frukost, sen vänta på att min far ska komma hem så vi kan övningsköra lite, och kvällen ska jag spendera med Therese! Det blir så bra så. Nu hungrar jag ihjäl, så frukost!

just gonna stand there and watch me burn?

Släktträff i Västervik stod på schemat idag. Västervik är vackert tycker jag, riktigt vackert. En jäkla massa släkt och jag kommer inte ens ihåg namnet på hälften av allihop. Men jag tycker min släkt är förjäkla härlig ändå. Jag har skrattat med mina kusiner hela dagen och det gillar jag. En jäkla massa övningskörning har det blivit också, jag var dagens chaufför. Nu blir det chill, need it so bad.

håll i mig och släpp aldrig taget, tänk om jag faktiskt gick av

Min bror är hemma igen! Äntligen! Det har faktiskt varit riktigt tomt utan honom, så det är skönt att ha honom hemma igen. Så dagen har jag spenderat mestadels med honom, vi var och åt glass förut och bara tagit det lungt. Vilket jag nog ska fortsätta med ikväll, är galet trött efter allt som varit och imorgon ska jag upp tidigt. Det vankas släktträff i Västervik och jag ska köra. Så ska nog bara ta det lungt med familjen och sova skapligt. Jag behöver det! Funderar på att ladda ner en film och bara mysa.

Jag har världens bästa föräldrar, världens bästa bror och världens bästa vänner.
Så galet jäkla tacksam för det ska ni veta! kärlek


love you my sunshine

Idag kommer världens bästa storebror hem. Om två och en halvtimme ska vi hämta honom.
Det är bra tycker jag. Som jag saknat honom!


om det blivit som de förutspått, du behöver inte säga nått

Jag kunde inte somna igår, så är minst lika död idag. Det är fasen inte kul. Iallfall så sitter jag här, har precis ätit och pluggat teori hela morgonen. Nu ska jag packa ihop lite saker, och sen åka in till stan. Där ska jag möta Larsa, Sarre och Jojaan, så ska vi hem till Sarre och mysa järnet. Det gillar jag. Ska dock inte sova över som de andra, jag måste upp rätt tidigt imorgon, då det är dags för riskettan. Nu måste jag packa och sen springa till bussen.

the last song for you

These memories are so damn real, and I need a sign that your no longer mine.
So many feelings now in the silence of the night, too bad you left me this way


I spend my time just thinking about you

Jag har spenderat dagen med Johanna. Himla fint. En körlektion hann jag med också. Lite mer häng med Johanna. Och sen övningskörning hem. Nu ska jag lägga mig i min säng, titta på sex and the city. Sen ska jag sova. Och fan om jag inte kan somna ikväll heller, då blir jag arg på riktigt. Godnatt!

I can do this, I know I can

Jag är så jäkla duktig. Ställde klockan och gick upp vid halv elva idag, bara för att sätta mig och plugga teori. Starkt jobbat tycker jag, eftersom jag inte kunde somna igår heller.. Somnade typ vid halv tre. Inte okej. Måste börja vända på dygnet igen. Nu ska jag plugga teori ett tag iallafall, sen ska jag in till stan och träffa johanna. Senare är det körlektion som gäller, och ja, idag är det rätt dag! Haha. Nu - plugga plugga plugga!

Love doesn't need to be perfect, it just need to be true

Träffade Therese förut. Vi pratade, pratade och pratade. Och gick långt. Jag gillar våra promenader! Jag har tänkt. Kanske är det så att man växer i från det gamla och växer närmare det nya nu. Det kanske är menat att bli så. Även om man kanske egentligen inte vill. Fast egentligen vet jag inte. Men bollen ligger inte på min planhalva den här gången. Faktiskt. Så häftig jag var som drog in lite fotboll i mina djupa tankar, charmig tjej. Just nu sitter jag invirad i en filt, på min altan och pluggar teori. Eller jag gjorde nyss. Jag gav precis upp för att jag kände att jag var hungrig. Så ska ta något att äta och sen fortsätta plugga vidare. Skickade precis ett sms med dagens upptäckt till Therese, vet att hon gillart!

om du var bränd som mig, skulle jag gå hem med dig




Ännu en så länge vän, Ännu mer för längesen. Som jag blev förvånad över något som någon sa.
Säg mig finns det något mer, Mer än bara droger och dagen efter.
Säg mig att det inte var det här det var.


thought you would come around

Jag har precis insett att jag har absolut noll koll på datum och när jag ska göra något. Trodde jag hade körlektion idag, men det var visst imorgon. Trodde jag hade riskettan på onsdag, men det var visst på torsdag. Kul. Det sabbar mina planer inför veckan. Tjejen med kollen!

there is just no way to get over you

Jag skulle gå upp rätt skapligt idag. Det gick inte så bra, för jag gick precis upp. Det är totalt jäkla omöjligt att komma upp ur sängen, och om två veckor ska jag behöva gå upp vid halv sex. Dags att vända tillbaka dygnet kanske? Jaja. Iallafall, här är jag, vaken iallafall. Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det lite frukost. Så väntar en fin promenad med Therese och hunden. Det gillar jag. Som Therese en gång sa, "det kan vara bra med en kastrerad åsikt ibland också". Och då är ju sambo bäst! Lite teoriplugg ska jag hinna med också, ikväll vankas körlektion. Och sen lite mer teoriplugg, eller ganska mycket mer. Sen ska jag sova. Yes!

när det blåser på månen

Trött, trött, trött, TRÖTT. Typ så. Somnade några timmar i sängen framför tv:n förut, galet skönt. Tänkte på en sak förut, hur ska man palla studentveckan? När man är helt död efter utgång två dagar i rad. Haha. Ioförsig så är man väl taggad på ett annat sätt då, då är det liksom slutet på all trygghet och början på livet. Typ. Galet att jag börjar i trean, sista året på gymnasiet. Tiden går fort!

'cause you're everywhere to me

Kvällen igår blev lyckad, riktig lyckad. Fast något annat hade jag inte förväntat mig eftersom jag hade tre av mina finaste vänner vid min sida. Sarre, johanna och jojaan. Riktig bra tjejer det där! Träffade även på en hel del annat folk som man känner, och jag börjar förstå alla som säger att "på krogen är alla kompisar med alla, oavsett om man hatat varandra förut". Typ så var det, nästan. Vaknade upp bredvid Johanna för ett tag sen, trött som fan. Nu är jag iallafall hemma och ska bara chilla järnet hela dagen. Lite teori på det också kanske, om jag orkar. Sånt som märks!


love if on fire

Nu sitter jag hos Johanna, tillsammans med henne och sarre! Förfest på gång och senare drar vi vidare mot hugos ikväll igen! Kör bara!


my love for you goes on

Kvällen igår var stört kul, galetgaletgalet. Johanna är bäst! Just nu sitter jag och äter frukost, och kollar på tv. Trött är jag, men ikväll ska vi på't igen. Det är utgång med Sarre och Johanna som gäller, vi skulle även möta roxis ute tror jag. Blir nice! Fick sms av min fina bror i natt med, galet va avundsjuk jag är på hans resa. De verkar ha så galet kul, och jag längtar efter att få höra allting när han kommer hem. Vilket troligen blir nästa helg, iiih.

the music is on

‎"asså, fan. kan du ligga där jag vill att du ska ligga eller?", johanna greppar konservöppnaren och säger: "vetu hur braa det gick att greppa kulorna med den här eller?" - yes, vi är på gång! Det är förfest som gäller, musiken på högvolym. Ikväll är det utgång som gäller, första gången för mig. Lär bli supernice!

don't blame it on me

Ligger i sängen med min fina dator, som jag äääntligen har fått igång internet på igen efter någon timmes svärande, och kollar på sex and the city. Min nya kvällshobby. Spenderat dagen med Erika och Jacob, trevligt. Kvällen spenderade jag i bilen, övningskörning var det som gällde. Det gillar jag. Pratade nyss i telefonen med min fina vän Johanna, henne tycker jag om. Men tror inte min telefonräkning tycker om henne...

can't be with or without you

Vaknade även idag utav att min mor väckte mig, men idag tvingade hon ut mig i solen istället. Eller tvinga och tvinga, hon sa att det var sol ute och då flög jag nästan upp ur sängen. Så jäkla härligt! Dock blev jag getingstucken när jag suttit där ute i några minuter, mitt finger är helt svullet. Och mesigt eller ej, men det gör skitont. Mys. Jag har precis lagat mat, så ska ta och stoppa i mig den och sen ta mig in till stan. Ikväll är det övningskörning som gäller, och lite teoriplugg. Jajäklar!


remember me

Jag har en ny lampa, och ett laptopbord. Nice. Kul att veta förståss! Så dem har jag monterat upp alldeles själv, duktig tjej. Sen är jag duktig på att köra bil också! Har även bestämt mig vad jag ska belöna mig själv med när körkortet är kirrat! Fint. Ser fram emot den dagen! Snart är den här, typ, kanske! Iiiih, galet.

älska mig för den jag är

Min mamma kom in och väckte mig imorse, fast jag får skylla mig själv för jag hade bett henne göra det. Så jag var så illa tvungen att gå upp, så gick vi ut och tog en lååång rask promenad. Hurtigt. Jag hatar ordet rask, det är så fult. Men iallafall. Nu sitter jag och äter jordgubbskräm, och väntar på att resten av min familj ska bli klara. Så vi åka till Linköping och besöka IKEA. Yes. Ny lampa till mig!


never thought I'll be stuck here again

Idag har jag spenderat dagen på stan med två av mina närmaste vänner, Jonas & Jacob. Himla bra killar det där! Just nu sitter jag och målar naglarna, igen. Gjorde det senast igårkväll, har blivit världens nörd på det där. Ont i magen har jag också, men jag får skylla mig själv, som Jacob säkert skulle säga om jag var här. Jag drack milkshake förut, vilket inte var det smartaste jag gjort idag. Men jag överlever. Imorgon är det övningskörning som gäller, mest hela dagen. Jag ska till Linköping med min mor och far, en sväng till IKEA och sen även hälsa på min faster. Blir säkert en fin dag! Nu ska jag måla vidare..

why do we have to talk when we dance so good?

Igårkväll var jag hos Johanna som sagt. När jag egentligen hade tänkt att lämna hennes sköna soffa för att ta sista bussen hem så ringde min far och fråga om jag ville jobba. Och det ville jag ju, lite pengar är ju inte helt fel. Så i natt har jag jobbat, idag är jag död. Typ. Jag har suttit och fixat med massa foton hela dagen, lär bli himla fint i slutändan. Just nu väntar jag på att min far ska dricka upp sitt kaffe så vi kan gå ut och köra lite bil. Det gillar jag!

this thing ain't been no walk in the park for us

Jag sitter just nu hemma hos min fina vän Larsa och bara myser. Ovanligt? Njae, inte speciellt. Men jag gillart. Vi har kollat lite one tree hill, himla bra det där. Sen så åt vi mat tillsammans med mamma annika, himla mysigt hade vi allt. Nu är det rabarberpaj som gäller och lite mer mys. Det gillar jag. Mycket gillar jag, speciellt mat. Det där med att träna och skaffa sig en bra kondition kan vi göra efter sommarn? typ. Jag & Larsa kom på en nödlösning på problemet, men vi får väl se om den planen kan sättas i verk. Förövrigt så saknar jag Lovisa. Och kompis. Men det är en annan femma. Nu yrar jag, och är hungrig. Igen. Adjö.


saknar någon

Jag ska snart kila till bussen. Jag ska in till stan och mysa sönder. Så himla fint!


tonight I wanna hide my feelings

Söndag. Vädret är dåligt, som vanligt. Inte okej. Det ända rätta är att sitta ute på altan och plugga körkortsteori, och det är precis vad jag ska göra idag. Som det ser ut nu. Blir bra. Kvällen igår var fin, jag tycker om att skratta med människor jag tycker om. Och min familj är himla fin. Nu är farmor och farfar här och fikar, mys.

RSS 2.0