You know you never hear me say

 Jag har precis krupit ner i sängen, i min egen säng, ska alltså sova hemma i sörping för första gången på två veckor. Känns mysko att inte få krypa ner bredvid John, men en natt ska jag väl överleva. Jag har iallafall varit hemma och firat min älskade pappi idag som fyller 50år! Myspys, och i helgen vankas öppet hus med massa folk och ännu mer firande! Men innan dess är det lite att klara av i skolan först, sen är det dags för ännu en hektisk och fullplanerad helg! Jättejättekul att ha så mycket roligt planerat i helgerna, men när man vet framför sig att hela maj är bokad varje helg också med saker som ska göraa så kan man inte annat än längta efter en helg utan några planer alls! Längtar efter mer tid med mina vänner! 

Take care of what you have before it's too late

En fantastiskt fin men hektisk och dramatisk påskhelg är nu slut. Mycket mat har det blivit och vi har varit överallt och ingenstans känns det som. I fredags vankades det påsklunch hos mormor&morfar, som blev lite väl dramatisk och vi blev påminda om hur skört livet är, och hur viktigt det är att ta hand om och ta vara på varandra. Som tur var så slutade allt lyckligt ändå! Lördagen åkte vi till Björsäter, till Johns föräldrar, där hela hans släkt var och där det bjöds på ännu mer påskmat. Himla trevligt! Sen kvällen spenderade vi hos min faster tillsammans med min bror! Söndagen bjöd på ännu mera mat, dock inte påskmat denna gång, hos farmor&farfar! Älskar min släkt!! Sen åkte vi och hälsa på morfar på sjukan innan vi åkte tillbaka hit till linkan! Igår var en lugn dag, de behövdes efter den helgen.. Jag gick en långis med Becka på förmiddagen i solen, så himla härlig tjej! Sen spenderades resten av dagen med näsan i skolböckerna.. Nu är det tillbaka till verkligheten, och jag sitter på bussen påväg till skolan för en dramalektion! 

all the little things shine through when I'm with you

Dagarna går i ett just nu och jag känner mig väl lite som vädret, skiftar mellan sol och regn dagarna i ända. Men njuter ändå av livet. Just nu har jag under några veckor bosatt mig i min pojkväns lägenhet och får känna på sambolivet lite. Än har vi inte slagit ihjäl varandra och det är ren och skär lycka att vakna upp bredvid honom och veta att det dröjer inte dagar innan vi ses igen utan jag får komma hem och somna bredvid honom redan samma kväll. Det gör att varje dag känns lättare än vanligt. I fredags fick jag spendera hela dagen med min fina Johanna, det är tokigt va jag älskar att skratta tillsammans med henne, det finns nog inget bättre. Sen bestod helgen av fika hos Johns bror och hans familj, busa massa med lilla Elias. Så mysig unge! Sen träffade vi Alexandra och Phille för lite lördagshäng och biljardspel. I söndags bjöd vi svärföräldrarna på lunch och sen fick vi hjälp med skjuts och sällskap när vi storhandlade. Supergulligt! Nu är den här veckans två skoldagar avklarade och jag är "ledig" resten av veckan, ska snarare sitta hemma här och plugga som ett djur för att hinna med allt. Men 2 av 6 inlämningsuppgifter är avklarade, så bara 4 kvar innan det är sommarlov! Oh herregud va jag ska njuta av sommarn!  

Det val du gör är bra, för att det är du som har gjort det

Det är väl första och kanske sista gången jag säger det här, men: äntligen är det söndagkväll! Det har varit en intensiv helg, har provjobbat på ett jobb inför sommaren för att se om jag kan tänka mig att jobba där i sommar. Det har gått kanon, så förhoppningsvis är sommarjobb redan klart nu! Så skönt! En sten som släpper och lite stress som försvinner i så fall! Men trött det är jag nu.. Därför är det så skönt att äntligen få krypa ner i  sängen. Igårkväll åkte jag till linkan efter 'jobbet' och mötte upp min pöjk för att sedan bege oss mot grillkväll hos Phille och Alexandra tillsammans med Becka! Så himla möjsigt var det och mycket skratt! Sen åkte jag hem nu i förmiddags och mötte upp min bästa Therese för en välbehövlig dejt innan 'jobb' igen. En bra men intensiv helg! Imorgon är det måndag och jag ska till skolan tidigt.. Men går bara fyra timmar sen är jag ledig resten av veckan! Eller ledig, har en jävla massa att göra, men behöver inte åka in till skolan iallafall. Skönt det! 


 

Just let go of everything for one night and remember to live

På bussen påväg hem efter en kanondag faktiskt. Skönt att man kan ha såna även när allt är kaos och stressigt. Julia och jag var tidiga på gymmet imorse, och den träningsvärken i magen från det har känts hela dagen eftersom jag skrattat så mycket. Hade musiklektion i skolan idag, och det var så himla kul! Faktiskt den roligaste lektionen/föreläsningen jag haft sen jag börja på universitetet! Sen mötte jag upp fina saknade vänner, Johanna och Jacob. Så vi har lekt kulturella och varit på teater faktiskt, varför gör man inte sånt oftare? Det var så mysigt, och teatern var så himla bra! Efter det spontanbestämde vi att vi skulle spela biljard, istället för att jag skulle åka hem. Kände att det var skönt att göra något roligt och tänka på annat än allt jag har att göra. Och herregud vad jag skrattat! Så himla bra dag! Imorgon kommer också bli en fin dag, först skola sen ska jag träffa min bästis! Fina Thessen! 

Det är på riktigt, du drömmer inte längre

När man har hittat han som säger "allt det du ser som brister hos dig själv Hanna, det är det jag älskar mest med dig", då känns det som att man har hittat rätt. 

RSS 2.0