You didn't have to cut me out

Julafton blev en fantastiskt fin dag trots att storebror inte var hemma. Men han fick va med på Skype en stund, det funka det med! Julkossan kom på besök i år med och delade ut julklappar, fick massa "flyttahemifrångrejer", så nu är det i princip bara en lägenhet som saknas. Men framtidsplanerna får bli klara först! Och dom är på god väg. Året börjar lida mot sitt slut, och det känns som så mycket börjar falla på plats. Det är skönt. Idag har jag varit på gymmet och tränat bort julmaten och sen umgåtts med Edija. En bra dag helt enkelt! Nu tänker jag, till skillnad mot resten av Sveriges befolkning, faktiskt gå och sova!


He will always be my hero

Jag ligger nedkrupen i sängen och ska snart sova. Om tio minuter är det julafton, och jag är övertygad om att det kommer bli en sjukt fin och mysig dag. Men jag saknar min storebror. Första julen utan honom, och jag vet att det troligtvis kommer bli fler framöver, för att man blir äldre och egna familjer och blablabla. Men det är inte samma sak utan honom, och det är vid såna här tillfällen som saknaden blir extra påtaglig. När hela släkten samlas och man känner att det är någon som saknas.. Det är faktiskt lite sorgligt! Men vi får hoppas att han kan va med oss en stund på Skype iallafall, det är helt klart bättre än ingenting. Och jag beundrar honom fortfarande något enormt för att han följer sina drömmar och vågar. Han är fantastisk! God Jul storebror, jag saknar dig!


A lot of love

Jag har världens finaste vänner! Ikväll har jag umgåtts med några av de människor som ligger mig närmast hjärtat, mina fina tjejor! Julmys, julklappsspel, ätit gott och skrattat. Det är så lätt att ta sina vänner förgivet, även om man försöker tänka på att man inte ska det. När man har haft en riktigt dålig dag finns det inget bättre än att få träffa de här tjejerna och umgås ett tag. Mår så himla bra i deras sällskap! Tack för att ni finns i mitt liv!


I want to feel good about myself

Så var ännu en helg förbi! Skönt med lite julledigt snart.. En vecka kvar till julafton, hur sjukt fort har det gått?! Myspys ska det bli! Kommer dock sakna storebror, första julen någonsin utan varandra. Lite sorgligt faktiskt.. Menmen! Just nu ligger jag nedkrupen i sängen och känner redan nu hur träningsvärken smyger sig på. Idag bestämde jag mig för att jag var frisk, vi får se om kroppen ger bakslag. Men hoppas inte det! Åkte in till gymmet i förmiddags och körde järnet, och nu ikväll har jag varit på ett friskispass! Lika bra att köra rejält när man inte kunnat träna på en månad.. Risken finns att jag inte kan gå imorgon dock, men det kan jag leva med. För jävlar va mycket gladare jag blir när jag tränar! Nu är det sovdags så man orkar med sista veckan nu.. Det kommer gå lika fort som alla andra veckor. Och massor att se fram emot finns det också. Alla mina fina vänner som flyttat ifrån mig kommer hem den här veckan! Edija, Erika och Thérèse, så himla fint ju! Va jag ska njuta! Godnatt!


One of the good times

Jag har trotsat min förkylning och har jobbat hela veckan ändå! Förutom igår, då bestämde jag att en ledig dag behövdes. Fick världens migränanfall i torsdags kväll, antagligen pga förkylningen och för dålig sömn. Så igår var jag hemma hela dagen, sov ut och bara tog det lugnt. Det var välbehövligt! Framåt kvällen åkte jag in till stan och mötte upp min fina vän Sofie på skafferiet, där satt vi i tre timmar och bara prata och skratta! Så himla mysig fredagskväll och Sofie är en så go tjej! Idag är det lördag, och de enda planerna jag har är att vi ska göra julgodis med lönnarna! Tradition såklart! Sen får jag se vad som händer resten utav dagen!


Sick and tired of always beeing sick and tired

Jag förstår inte vad det är för fel på mitt immunförsvar alltså, totalt värdelöst är det just nu iallfall.. Har varit sjuk och småsjuk i tre veckor nu, och i lördags bestämde jag mig att "nefan, jag åker till gymmet imorgon trots lite halsont". Någon hörde mig väl och tyckte det var en dålig idé, så i söndagsmorse vaknade jag med svinont i halsen och snorig. Så ingen träning där inte.. Idag trotsar jag allt som har med sjukdomar att göra och åkte till jobbet ändå. Hes och låter som en kråka, men tur för alla busiga barn som slipper höra mig skälla när de gjort något dumt. Haha fyfan va trött jag är på det här, vill må hundra och vill träna!! Sitter här med största tekoppen jag kunde hitta och taggar för de sista fyra timmarna!


running out of time and patient

Idag har varit en typisk sån där "det är mörkt, kallt och tråkigt"-dag, vilket oftast leder till en deppig Hanna. Efter skolan var det så iallafall, blir så otroligt trött, bara sega i soffan innan det var dags att laga mat! Måste ta tag i det här, i helgen blir det att köpa gymkort igen och köra igång. Det enda som hjälper den här årstiden! Just nu ligger jag i sängen och ska sova när som, taggar till morgondagens 10 timmars pass på jobbet. Gött! Sen är det helg, igen! Och det kan faktiskt bli en fin helg! Det återstår att se!


You are amazing, just the way you are

Vilken otroligt fantastisk helg jag haft ska ni veta! I fredags tog jag och Johanna bussen upp till ett snöigt Stockholm, där vi shoppade alldeles för mycket, skrattade otroligt mycket, myste järnet och njöt. Hotellet var superfint, och våra två dagar där uppe har varit himla mysiga! Ingen kan få mig att skratta som Johanna, och två såna här dagar med min bästa vän var precis vad jag behövde!


RSS 2.0