Mellan dig och mig, du och jag, jag och du

Jag har haft en sån där dag som bara är så himla bra rakt igenom. Vaknade imorse och såg att det hade snöat, blev lite ledsen i ögat. Men det gjorde mig inte så mycket faktiskt. Hämtade upp Therese, som inte hade den blekaste aning om vad vi skulle göra. Så begav vi oss mot Västervik! Vandra runt på stan, shoppa lite, åt gott och sen åkte vi till gränsö spa! Det var alltså min julklapp till therese, den här resan, som vi äntligen tog oss tid och gjorde! Så jag haft en supermysig dag! Det var en välbehövlig heldag tillsammans, vi har tagit igen allt vi missat i varandras liv tror jag. Jag är iallafall nöjd med dagen, kommer somna så gott nu.


I'll take you away

Äntligen fredag skulle jag vilja säga. Tänkte att det skulle va skönt att sova ut i helgen, men blir nog inget sådant skulle jag tro. Men vad gör det om hundra år? Drömmer mig igenom nätterna, jobbar mig igenom dagarna. Mitt i allt har jag hunnit dra på mig en förkylning också, why not liksom? Så ingen träning på ett tag då, kul. Men lika glad är jag för det, tror jag! Igår träffade jag Lasse, vi planerade en semester. Sen skrattade vi, massor. Mest för att vi är så himla roliga! Idag blev det sovmorgon, men ska snart ta mig bort mot dagens jobb. Jobba några timmar, sen ska jag in till stan och träffa fina vänner skulle jag tro. Det blir bra det här ska ni se! Förövrigt saknar jag min bror, min fina bror.


Jag är så redo som jag någonsin kommer att bli

Jag har kommit in i en sån där jäkla period då jag drömmer hela nätterna igenom igen, aaaaavskyr det! Sover så otroligt dåligt. Jag har vaknat varannan timme i natt. Hemskt! Så idag är jag supertrött, blir att sova tidigt ikväll. Förövrigt flyter livet på. Jobbar, njuter och längtar till helgen då jag får träffa min saknade therese!! Det ser ut att bli en kanonhelg faktiskt och jag är nöjd!


Du måste lova att inte gå innan jag är klar

Började min vecka med fyra timmars jobb, lite lagom sådär. Hade tänkt att njuta av solen när jag kom hem, men den försvann ju förståss.. Men har haft en skön eftermiddag ändå! Kvällen avslutades med en trevlig promenad med trevligt sällskap! Inte helt fel tycker jag. Nu blir det en kopp te framför Maria wern på tv:n, innan det är dags att sova och ladda inför imorgon!


we're soilders



 
Love you!


let it be

Åh, vilken galet skön lördag jag har haft. När jag vaknade gick jag ut och satte mig i solen på altanen. Inte helt fel. Jag och min mor har startat en "pakt", vi ska sola järnet så vi inte är så bleka när min bror kommer hem. Vi ska va brunare än honom. HA, good luck to us. Sen städade jag på mitt rum, kände att det var på tiden.. När man inte kan komma fram till sängen utan att snubbla över kläder, plattången, anställningsbevis osv, då är det dags att ta tag i det. När det var klart åkte jag upp till farmor och farfar, bara umgicks lite och tog en fika. Mamma och pappa har inte varit hemma ikväll, så jag har haft huset för mig själv. Rätt så skönt faktiskt. Så jag fick fixa mat själv, imponerade lite på mig själv där med vad jag slängde ihop. Mhmm, jag är inte så dum på att laga mat faktiskt! Nu har jag förflyttat mig från nedervåningen upp till min säng och tänkte sätta på en film och fortsätta mysa. Behövde nog en sån här dag, bara för mig själv utan några krav. Jag är nöjd.

love me all night long

Jag sitter just nu hemma hos Lasse. I hennes kök. Jag har lagat mat åt oss och även diskat, känner mig som en redig hemmafru. Vi ska snart vidare till Jacob, vad som sker sen är oklart. Men lutar väl åt chillidill. Jag klagar inte, för nu börjar tröttheten ta över efter att ha hålla igång hela dagen! Men den här dagen har ju varit skapligt underbar, var ute hela dagen på jobbet. La mig i solen en stund när jag kom hem! Blir så otroligt glad när det är så här fint väder ute, galetgalet! Nu ska vi njuta vidare..

Jag vet att jag är bättre än så

Jag ligger i sängen och taggar för några timmars jobb, sen ska jag ta helg! Känns skönt att det flyter på med jobb, har i princip jobbat heltid sen i januari. Gööött! Fick sms av min chef från förra sommarn igår, om att hon räknar med mig uppe på glitter i sommar med! Galet glad tjej. Så sommarjobb är fixat och jag vet att sommaren kommer bli kanooooon. Nu är det bara det här med kurser och utbildningar som ska lösas, sen ska jag njuta av våren, solen, allt som är bra, livet. På riktigt.


Jag vill byta liv

Idag är en sån där dag då jag är trött på det här. Trött på det liv jag lever. Jag vill göra något nytt, något spännande, något jag brinner för. Jag har tröttnat på att inte veta från dag till dag om jag får jobba eller inte, har tröttnat på bajsblöjor och snoriga ungar. Samtidigt som jag älskar det, älskar de mysiga ungarna och gulliga kommentarer. Men är det vad jag vill göra framöver? Vill jag det här? Och om inte, vad fan vill jag? Mamma frågade om jag var "pepp" nyss när vi åt mat, och mitt svar blev "nej, jag vill bara sova idag". Lite så är det, jag vill sova tills jag slutar vara såhär trött, så vill jag vakna av ett samtal som säger att jag fått sommarjobbet jag vill ha, sen vill jag att framtiden ringer och berättar vad jag ska göra. Alla säger att man inte behöver bestämma sig nu, att man inte behöver veta vad man vill göra, för det finns tid. Ja, det finns tid. Jag behöver inte veta vid 19års ålder vad jag vill göra med mitt liv, jag behöver inte ha allt klart. Men det skulle vara så jävla skönt. Framför allt att brinna för något som man kan spinna vidare på. Slippa oroa sig, fundera och gå omkring med tankar hela tiden. Det tär på en, det gör mig helt slut. Jag älskar mitt liv, även om det är tråkigt och enformigt just nu. Men jag vill veta, vill gå vidare. Jag vill, jag vill, jag vill. Gr mig någonting nytt, ge mig inspiration, ge mig något att spinna vidare på. Ge mig sommar, sol och värme.


Alla har väl drabbats någon gång av sann romans

Vaknade precis av att väckarklockan skrek, bara upp och hoppa! Sista jobbdagen den här veckan ska klaras av. Ska vara på två olika ställen idag, så blir heldag även idag! Jag har jobbat heltid hela den här veckan och förra med nästan. Det blir fint när lönen kommer sen! Veckorna bara flyger förbi, fredag redan! Men jag klagar inte, är rätt nöjd med livet ändå faktiskt.


RSS 2.0