shake it up baby

Nu sitter jag hemma hos min kära vän Johanna Larsson. Musiken är på hög volym, tagga tagga! Vi håller på och fixar mat för tillfället, dock ryker det som satan ur ugnen men pommen är inte klar? Hm, det kan inte vara bra. Nyår kanske slutar med en eldsvåda och snygga brandmän? haha, skulle inte va fel. Ts, nej det blir nog bra. Vi ska käka, sen sminka oss och fixa. Sen ska vi vidare till Jacob och lindöpojkarna, det blir nice. Nu skriker Johanna att maten är klar, good because I'm starving!

kyssm mig vaah som vi brukar säga.
GOTT NYTT ÅR!


don't ever stop believin'

Nyårsafton. Nytt år, nya möjligheter? Jag ska snart ta mig in till Johanna i stan, där börjar det riktiga taggandet. Sen ska vi vidare. Jag hoppas på en riktig jävla bra kväll.


winter wonderland










let it rain

Nu har jag gjort mig vacker. Jag tog ett långt bad förut, och nu har jag peelat kroppen, gjort ansiktsmask och fixat mina naglar. Det är så skönt att bara ta hand om sig själv sådär en stund. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, jag är galet hungrig. Under tiden tänkte jag lägga in lite bilder som jag tog när jag och mamma var ute och gick. Söderköping är faktiskt galet vackert på vintern, när det är såhär mycket snö och solen lyser.

puss

life is a bitch

Jag kunde inte somna igår, det slog mig precis när jag gick och la mig vilket datum det var. Då vart det mycket tankar som dök upp, tiden har gått så otroligt fort, men ändå långsamt. Sjukt.. Jag blev väckt imorse och så drog mamma med mig ut på en promenad. Fast det var rätt skönt ändå. Nu sitter jag vid köksbordet med min bror. Han försöker få uppmärksamhet men lyckas inte speciellt bra. Nyaste klädkatalogen ligger på köksbordet, den har olika funktioner för många har jag märkt. Mamma och jag kollar igenom den för att kolla på kläderna. Medan min bror bläddrar igenom den för att kolla på rumpor, underkläder och snygga tjejer. Dreglade gjorde han nog också... haha, så söt är han ibland alltså. Nu ska jag försöka få tag på johanna, för tydligen är allting ändrat inför nyår IGEN. Jag blir så irriterad, haha. Måste tjejer vara så jävla omständiga?

puss

you never realize things untill it's to late

Jag ligger i min säng och lyssnar på fina låtar. Såna där låtar som nästan gör att man ryser och som har texter med ord som träffar rakt in i hjärtat. Jag älskar såna låtar. Jag ler och minns fina saker.

Godnatt

you took my hand and showed me love

Jag lever. Jag har varit ute och övningskört med min far, och det gick oväntat bra. Det sitter i även om vi inte har kört på nästan två månader ungefär. Men det gick riktigt bra faktiskt, och det är riktigt roligt. Jag har även hunnit med en promenad med Erika. Jag kände att jag inte ville gå iväg och träna, eller jag ville, men om jag inte vill bli mer sjuk så var det bäst att låta bli. Så då drog jag med mig Erika ut på en promenad istället. Nu ska jag fixa mig något att äta, innan jag hungrar ihjäl.

puss

every step you take

Lovisa har nu gått hem till sig, alla de 524 stegen. Ja, vi har räknat, dock så var det längesen så det kanske inte stämmer längre. Jag menar, våra ben är ju längre än vad de var för 3-4 år sedan. Iallafall så har vi kollat på film, tomten är far till alla barnen. Den traditionella julfilmen. Vi kan alla repliker utantill och skrattar lika mycket varje gång. Himla mysigt. Nu så har jag planer på att ta fram min konstnärliga sida faktiskt, om jag nu har någon sådan, det vet jag inte.

puss

oh be ready, cause we’re fallen apart

Om jag inte hade blivit väckt av min kära mor imorse så hade jag sovit nu, jag lovar. Men hon hade andra planer, hon ville absolut fixa sy in min klänning till nyår idag, precis klockan tio när jag låg och sov. Jag hade inget annat val än att gå upp. Nu sitter jag och äter frukost. Jag ska alldeles strax träffa Lovisa, för att se på vår traditionella julfilm. Haha, himla trevligt! Jag ska börja sminka mig nu och sen höra av mig till Lovisa.

puss

break the silence

But I'll guess that now ignorance is your best friend. And I can't say I blame you. Take your time.
Just please break the silence, some day. Because it's killing me. I can't just pretend that I don't care.
Because I do, I really do.

take what you take

Något lugnare och på lite bättre humör nu. Efter min promenad så gick jag hem till Erika och prata av mig lite, sen var jag lugn och fin igen. Lagom när jag blivit varm igen så smsade Lovisa, så det blev att klä på sig och gå ut på en promenad igen. Mys. Nu ska jag nog kolla på en film, sen sova tror jag.

Puss


not the first to let me down

Så jävla sur. Så fruktansvärt jävla sur. Det här är det värsta jag vet. Nu ska jag ut och gå!

what goes around comes around

Hemma igen. Jag fick stressa iväg imorse, det var totalt omöjligt att komma upp ur sängen när jag blev väckt. Men jag hann iväg i tid ändå faktiskt. Jag träffade Albin och vi tog en fika. Det var ett halvår sen vi sågs sist så det fanns mycket att prata om. Det var riktigt trevligt! Nu ska jag äta någonting sen får vi se vad som händer. Ikväll hoppas jag på att träffa Lovisa. Men nu, mat!
puss

the story never ends

Tidsoptimist, javisst. Haha, jag gick upp ur sängen för en halvtimme sen, och har både hunnit göra mig i ordning & ätit frukost. Nu ska jag springa iväg och möta Albin.

kyssmäh

I used to laugh it off

Jag har precis kommit hem från Linköping, eller ja, för en stund sen. Jag har tillbringat hela dagen där tillsammans med Edija, och mina föräldrar. Vi har gått runt på ikanohuset och på ikea och kollat. Sen blev det ett stop hos min faster också, mat och filmtittande. Himla mysig dag! Roligt att träffa Edija igen också. Nu har jag fastnat i min säng igen, är skapligt trött. Jag kunde inte somna igårkväll, värsta kvällen på länge. Men ny dag, nya tag. Nu ska jag se på film, flickan som lekte med elden. Latero!

Kyssmäh


so hard to say goodbye

Så mycket tankar. Så mycket känslor. Helt ärligt. Jag trodde aldrig det skulle vara så här jobbigt. Ibland rinner det över.


men det är inte mig du ser

Det blev så att vi åkte in på mellandagsrean iallafall, och jag överlevde. Dock tyckte jag inte att det fanns sådär jättemycket, inte mycket som föll mig i smaken iallafall. Jag fick med mig en mössa, värmeskyddande spray, strumpbyxor och ett par leggings hem. Men jag är nöjd ändå. Som det ser ut nu så blir det nog ett besök i Linköping imorgon istället, får se om jag hittar någonting mer där. I vilket fall som helst så ska jag träffa Edija imorgon, åker vi till Lkpg så följer hon med, åker vi inte så ska jag träffa henne inne i stan. Det blir bra! Jag sitter och funderar på vad kvällen bjuder på idag, jag får fortsätta klura på det och se om någon har något roligt att erbjuda. Nu ska jag äta mat.

kyssmäh

jag har försökt visa dig med blicken

Vaken och fortfarande hemma. Det blev inget Linköping idag, tydligen så ville inte mina föräldrar ge sig iväg eftersom man tipsar om att inte ge sig ut på vägarna i onödan i det här vädret. Dock funderar min mor och jag på om vi ska åka in på mellandagsrean ett tag. Jag avskyr mellandagsrean. Jag får bara panik på allt folk, alla sliter och drar i kläderna. Frågan är om det är värt att åka in? Frågan är om jag kommer klara av att överhuvudtaget kolla på några kläder eller om jag bara kommer få panik på allt folk, haha. Men jag måste ju hitta en klänning till bröllopet, och det behövs massa nytt i garderoben. Hm, får klura på den där ett tag. Annars har jag ingen aning om vad som händer idag. Vi får se helt enkelt. Kanon. Till att börja med kan det vara en bra början att gå upp ur sängen. Yes.

kyssmäh

waiting for your call

Det finns inga ord som räcker till att beskriva alla de känslor som bubblar upp ikväll.  Jag måste få dagar som den här ibland, bara tänka igenom allting som snurrar. Jag vet att morgondagen kommer bli en bättre dag. Jag ska sätta igång ett oth-avsnitt nu och sen ska jag sova. Godnatt!

Kyssmäh.


cause I'm so sick of lovesongs

Jag har precis tagit på mig min älskade mysdress och bestämt mig för att jag bara ska vara hemma ikväll. Jag är trött och behöver nog faktiskt bara en kväll hemma. Det var faktiskt längesen jag satte mig ner och bara gjorde ingenting, kan bero på att det är typ det värsta jag vet nu för tiden. Men idag behöver jag nog det känner jag. Vissa dagar är jobbigare än andra, och idag är en sån dag. Jag behöver bara få ligga under täcket, kolla på film och bara vara jag, sen tar jag nya tag imorgon. Johanna var här en stund förut, det var himla mys. Det var något jag behövde också, hon fick mig på andra tankar ett tag. Imorgon ska jag antagligen till Linköping med min mor&far, shoppa och hälsa på min faster. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men det blir nog så. Nu ska jag fortsätta kolla på film

kyssmäh
   


we own tonight

Jag ligger i min säng bredvid mitt finbesök från staden, Johanna är på besök i söderköpings ödeland. Hon trotsade regn och snö för att komma hem till mig, vilken fin vän va? självklart. Vi bara myser och kollar på tv. Nu ska vi gå ner och hämta lite mat, tror det är julmatsrester det bjuds på. Farmors köttbullar i mitt hjärta, haha. Sen blir det nog att se på film, Johanna hittade något hon ville se på här.

Kyssmääh!

you don't want to hear a word from me

Jag ligger i min säng, i min nya mysdress. Jag är kär, den är helt underbart skön och extremt mysig. Mycket nöjd med resten av julklapparna också. Skapligt kär i min nya kamera också, även om jag inte riktigt vet om jag tycker om färgen än. Men det kan man väl vänja sig vid, huvudsaken är att den är bra i allafall. Julafton blev faktiskt bättre än jag förväntat mig. Eller jag hade inte förväntat mig någonting i och för sig, men det blev en bra dag. Först var vi hos mormor&morfar, där även kusinerna och morbror&anna var. Himla mysigt. Mina kusiner är mys. Sen åkte vi vidare till farmor&farfar, även där var det himla mysigt. Alltid lika mycket skratt. Så min julafton blev rätt lyckad trots allt. Även om den inte fick det mest lyckade avslutet, men det är uträtt nu. Imorgon, elelr idag såg jag nu att det blir, så kommer Johanna hit, det blir mys och är välbehövligt faktiskt. Nu ska nog jag och min magvärk somna i min nya mysdress, den är varm och skön. Jag ska stänga av mobilen också, inte inte inte skicka något sms. Det verkligen kliar i fingrarna, jag vill, men jag ska inte, nej. Haha, va patetisk jag låter.

Ae, godnatt!

all I want is a good christmas

Jag har ont i magen och är inte alls förväntansfull över vad som kommer hända under dagen. Jag har inga förväntningar alls. Jag hoppas den blir bra. Jag ska inte skicka iväg ett dumt godjul sms till någon som jag sedan kommer ångra för att jag inte får något svar. Nej. Fight against it. Haha, fan va opepp jag är. Nu ska jag nog hänga med i min brors julaftontaggande. Han har kostym och röd fluga, hur söt som helst! Så springer han runt och sjunger julsånger. Jag borde också vara sådär glad. Nu taggar vi. Det blir en bra dag! Positiv. Puss.

God Jul.

sometimes it just hurts, but I'm strong

Julafton imorgon. Eller om en timme kan man ju också säga. Jag är sjukt trött och borde sova, men jag vill inte. Jag tycker fortfarande inte om att gå och lägga mig. Men julafton kan ju blir bra? kanske. Det verkar inte ens vara färdigplanerat vart vi ska vara än. Min bror tänker tvinga upp mig vid åtta och tvinga med mig ut och åka pulka, tror inte jag orkar det faktiskt. Nyss var jag supertaggad för julafton, men det försvann. Men det kan blir bra, det ska bli bra.

kyssmäh

terrified, but I'm not leaving

I svåra stunder uppskattar man sina vänner mer än vanligt.  Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina underbara fina vänner. Jag är på riktigt bra humör. Några fina vänner lyckades vända mitt "vaknade på fel sida"-humör till toppenhumör. Nu ska jag gå till bussen, och åka in till stan, där ska jag träffa en av de alla fina vännerna.

kyssmäh!

wish it was diffrent this time

Himla trevlig kväll igår, det var kul att träffa lindöpojkarna igen. Jag och Johanna tog bussen dit och gick hem till Jacob, dit kom även Jonas och Oskar sen. Men Oscar försvann lika snabbt som han kom dit, haha. Efter mycket snack om mat så lyckades vi övertala pojkarna om att vi skulle ta Jonas bil och åka in till stan och käka. Skönt med kompisar som har körkort, haha, jag vill också ha! Efter käk och mycket snack även där så åkte jag hem. Nu har jag precis vaknat, sitter och äter frukost och väntar på att Johanna ska vakna. Jag ska in till henne idag med, mys. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och mysa med familjen, julafton imorgon.
Hur snabbt går tiden egentligen?

Kyss määh

step up

Jag sitter just nu hemma hos familjen Larsson, med lilla fröken larsson i knäet! Himla mysigt. Det är julmys som gäller här, vi har ätit gröt, bytt julklappar. Johannas pappa håller på och försöker få upp granen, men om man lyssnar på alla svordomar som kommer från vardagsrummet så tror jag inte det går så bra för honom. Vi får se vad som händer här näst, det lutar åt att fortsätta myset fast tillsammans med lindöpojkarna. Men vi får se om det blir så. Nu ska jag kittla johanna så att hon och hennes beniga arslet flyttar på sig, jag har ont i benen. Måste dock tillägga att jag tycker om henne ändå, fick nyss finaste julklappen. Inte många som lyckas få mig att gråta när de ger mig presenter. haha.

Kyss määh

how you remind me

Hemkommen från stan och alla julklappar är klara. Toppen! Just nu sitter jag i min brors säng, vi har kollat på Anna Ankas jul, vilken människa! haha. Nu verkar det dock som om hupp har somnat på min arm, vilket gör det lite svårt att skriva. Men det är mys, jag tycker om att umgås med honom, även om jag tydligen inte är något vidare sällskap eftersom han somnar? haha. Nu ska jag kolla på two and a half man, sen slå in de sista julklapparna. Imorgon ska jag träffa Johanna och mysa, byta julklappar ska vi också hinna med. Blir kanon. Två dagar kvar till julafton, tre om man räknar med idag men den här dagen är ju snart slut. Men det är sjukt va tiden går fort, det senaste året har försvunnit förbi för snabbt!


loosing my best friend

Ingenting kan någonsin ändra vad du betyder för mig, ingenting. Det går inte att glömma saknaden, och det går inte att glömma tomrummet som finns kvar. Morgonens djupa tankar, eller förmiddagens kanske man säger nu. Nu ska jag försöka vända den här dagen till något bra. Jag ska ta på mig min varma nya jacka och ut och gå, en promenad med kameran. Dock är inte ljuset lika fint idag som det var igår, så vi får se hur bilderna blir. Sen ska jag gå hem, laga mat och vänta på min mor. Sedan bär det av till stan och fixa den sista julklappen. That's it.


bleeding love

Jag städar mitt rum. Men det var inget kul längre.
Jag hittade massa minnen som jag en gång försökt städa bort.


don't wan't to fall asleep cause I'd miss you

Jag har ont i magen, är trött och skapligt förvirrad. Men det skiter jag i!
För idag ska jag åka pulka i all snö med några fina sörpingsflickor. Lovisa, Therese & Isabella.

stronger than yesterday

Kvällen igår kunde inte ha varit bättre. Helt klart roligaste kvällen jag varit med om på länge. Jag mötte Johanna vid södertull, så tog vi bussen mot Maja. När vi klev av så var johanna helt övertygad om att hon hittade till Maja, även om varenda jäkla hus ser likadant ut. När vi irrat omkring i typ en kvart så ringde jag Maja, då visade det sig att vi gått helt fel, det tackar vi Johanna för. Tillslut kom vi iallafall fram till rätt hus, och träffade alla de andra tjejerna. Blinkande glas, dans, fina tal och massa massa skratt. Kvällen var toppen!

Tack tjejer, jag tycker om er galet mycket!


silence speak louder than words

jullov, jullov, jullov, lovely. typ. Just nu är jag sjukt nära på att somna i soffan, men enligt klockan så är det dags att gå och fixa sig. Jag ska in till stan senare, och träffa mina fina flickor. Vi ska fira Moa som har fyllt år. Så det är dags att börja tagga nu, på med musik och fixa mig. Det blir kanon.

kyss & adjö

never let you go

Idag stod jag och johanna i korridoren och kramades, och sen precis när jag ska släppa henne så skriker hon "väänta". Jag fattar ingenting utan fortsätter släppa taget om henne. Då skriker hon "jag har fastnaaat". Jag höll på och dö. Hon hade då fastnat med sin tandställning i min tröja. Herregud va jag garva. Det var längesen jag skrattade så mycket att tårarna rinner och man tillslut får skrattkramp i magen. Det gjorde min dag.


can't be with or without you

jag har världens finaste vänner
världens underbaraste finaste vänner


fast jag hatar att jag måste vänja mig vid att sakna dig

people never stop suprise me

Vilken jäkla dag! Jag är helt slut och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig redan nu, men det har jag inte tid med. Jag ska alldeles strax iväg och möta mor min och göra ett besök på mitt absoluta favoritställe, vårdcentralen. Ironi det där om favoritställe dock. Men jag ska nog överleva! Galen dag, hade sovmorgon imorse och trots det så orkade jag inte upp ur sängen när jag borde ha gått upp. Så stressade ihjäl mig typ, lyckades även bränna sönder fingret på plattången, inte så skönt kan jag lova. I skolan på temalektionen så pluggade jag & johanna som fasen, jäklar va effektiva vi var. Dock så vände det rätt snabbt när vi kom till nästa lektion, då skrattade vi oss igenom en hel mattelektion. Då vi egentligen borde ha pluggat arslet av oss eftersom vi har nationella imorgon. Johanna är galen, men satan så mycket roligare hon gör allting. Idag har vi haft vattenkrig, hahah galet! Så har vi även disskuterat att människor aldrig slutar förvåna än, iallafall inte mig. Igårkväll skrattade jag åt allting för att det var så jäkla patetiskt, jag orkar inte bry mig. Naej, nu ska jag iväg, sen är det plugg som gäller & kanske övningskörning om det hinns med. Herregud, ge mig lov! 

och du johanna laaarsson.
you know we can do this babe.

no time for myself

Allt som har med skolan att göra kan ta sig någonstans.
Jag förstår inte varför de ska lägga precis allting de sista två veckorna.
Jag är så otroligt trött på skiten, ge mig lov, NU!

ae jag blir så arg.

den sjätte december

this day, that year

lovetrap

saknaden blir värre och starkare på kvällarna

when you really love someone

Jobbig natt, jobbiga drömmar, tungt att vakna upp. Kvällen igår var iallafall toppen, massa prat, mys och skratt. Det var både välbehövligt och efterlängtat. Isabella är underbar, och det är så otroligt skönt att man inte tappar den kontakten man har trots att man inte ses så ofta. Så skönt att veta att någon alltid finns där oavsett vad. När idol var slut så kom Isabellas pojkvän och hämtade oss, så fick jag skjuss hem. Nu har jag nästan precis vaknat, och ska snart göra mig i ordning. Ska in till stan först med mammi & pappi, hjälpa till som smakråd på julklappar till kusinerna. Sen vid halv tre ska jag möta min bästa johanna och ta en fika. Massa mys. Sen får jag se vart kvällen tar mig. Nu ska jag iallafall ta mig upp ur sängen!

Kyss mig och adjö

no tears for you tonight

Jag tänkte försöka mig på ett lite längre och lite gladare inlägg idag. Idag har varit en helt okej bra dag faktiskt, rätt lugn dag. På första lektionen fikade vi, eftersom det tydligen var sista teckenspråkslektionen innan jul och innan praktiken. Sen försvann mattelektionen förbi rätt snabbt också, trots att jag fastnade med de där jäkla procenten igen. Det är så inte min grej.

Sen var det då fredagshåltimmen, som tur var hade Henke och Denis bestämt sig för att skolka från sin lektion så jag fick äran att umgås med dem. Himla trevligt, vi tog en biltur till donken och hade ett djupt samtal om kärlek kan man säga. Fotolektionen försvann också rätt snabbt, vilket man inte tror när man sitter på spårvagnen påväg dit och vet att det är två och en halv timme kvar tills man slutar. Men en rätt oseriös fotografering i studion med Moa gjorde det hela lite roligare. Bussresan hem bjöd på ännu mer djupa samtalsämnen med Moa, riktigt trevligt.

Nu har jag precis lämnat köksbordet och den heta diskussionen om var och hur fasen vi ska fira jul i år! Jag lämnar resten av familjen till att bestämma det, så åker jag till Isabella och myser istället. Ska bli riktigt mys att träffa henne, det var sjukt längesen och vi har mycket att ta igen. Efterlängtat. Imorgon är det lördag, då hoppas jag på en fika med världens bästa Larsson!

kyss mig & adjö, som jag brukar säga


andas i det tomrum som blev över

om du var här nu skulle jag krama dig det hårdaste jag kan
det är så tomt

it hurts with every heartbeat

Jag såg dig idag, två gånger
det gör så ont
utan dig

RSS 2.0