Sometimes you have to do things that you don't want to do, but in the end it will be the only right thing

 

 

Helgen är slut. Den lugnaste helgen på år och dar. Jag har haft en riktig " va hemma hela tiden och göra ingenting" helg. Sjukt underskattat och precis vad jag behövde! Några promenader här och där, massa greys anathomy, lite kvalitetstid med mammi och sånt där smått och gott. Avslutade helgen med ett träningspass. Slutade med att jag fick kliva av passet tidigare för att jag fick så ont i min axel. Blir tokig!! Ska amputera bort hela skiten.. Jag ska till massören igen på onsdag, så får se vad hon säger eller om jag måste gå vidare med det. Jäkla skit är det iallafall! Imorgon börjar en ny vecka, och faktiskt så hoppas jag på lite ledighet så jag kan göra allt jag måste göra, som jag aldrig hinner göra för att jag jobbar! Godnatt!


Always om your own terms

Migrän och illamående. Härlig fredag! Jag har nördat greys anathomy hela dagen, att ha sett nästan en hel säsong på en dag är nördigt. Men helt okej!


God is busy writing my love story

Åh. Konstant trött, förevigt trött. Så känns det. Spelar ingen roll hur mycket jag sover. Börjar fundera på om jag har järnbrist igen.. När jag sa det till min far sa han att jag har väl alltid haft "hjärnbrist", ha ha. Humor på hög nivå! Veckan har varit och är fylld med jobb. Men det gör mig inget faktiskt. Pengarna gör mig mest mer taggad på att sätta mina och edijas planer i verket. Igår var det alla hjärtans dag, som jag spenderade med några av mina fina flickvänner. Vi åt gott och myste här hemma först, och sen tog vi oss bort till Söderköpings brunn och bubblade i några timmar. Bara prata, skratta och hade det sjukt bra. En riktigt fin kväll! Nu ska jag sova, som en gris. Imorgon står 9 timmars jobb på schemat! Here we go!


If it's meant to be

Söndagsångesten har börjat smyga sig på, riktigt ordentligt faktiskt. För första gången på länge. Don't know why! Men så kan det va. Helgen är snart slut och den har varit riktigt fin. Som de flesta helgerna på senaste tiden. Jag bara njuter av mina lediga helger med fina vänner. I fredags blev jag med Iphone faktiskt. Och jag är nog lite förälskad i den. Sen träffade jag Johanna, tränade och bara chillidillade. Lördagkvällen var en riktigt trevlig kväll. Lite bowling, de tyckte att jag var värd en revanch sen förra helgen. Men de gick inge vidare den här gången heller.. Men kvällen blev sjukt trevlig ändå! En sen kväll blev det, så har varit lite lagom trött idag. Men helt klart värt det! Sitter just nu och pratar med min bror, min fina. Åh va jag saknar honom!! Bara fyra månader kvar nu.. Nu ska jag dricka en kopp té, umgås med mina föräldrar och tagga inför en ny vecka. Det är ju faktiskt en hel del att se fram emot!


I can't see the truth when I look in your eyes

Inte helt fel att sluta halv tolv en fredag skulle jag vilja påstå! Det har varit en tuff vecka faktiskt, så ska bli galet skönt med lite helg. Tror det lär bli en riktigt bra helg faktiskt! Lagar just nu mat och ringer lite samtal i väntan på att pappa kommer hem. Nu har jag fixat det sista inför alla hjärtans dag, lär bli kanonmysigt! När pappa kommer hem så ska vi åka in till stan en sväng, där jag sen ska möta upp Lasse. Min fina Lasse. Vi ska bege oss till friskis och köra ett träningspass och sen bara ta det lugnt i bastun. Kvällen fortsätter med god mat och bara mys. Ladda upp lite inför lördagens bowling!

jag har gått hel ur det här, jag ska vända mig om och titta med stolthet

Inte min kväll ikväll kan vi ju konstatera. Kollade på ett tvprogram som väckte gamla känslor till liv. Det var som att gå två år tillbaka i tiden. Hemska känsla. Fick mitt i alla känslor ett sms som drog mig upp till positiva Hanna igen. "Tänk att du har lagt det bakom dig. Nya, ljusa tider är här, och ingen kräver att du ska prestera över din förmåga. Du gavs det här livet för att du är stark nog att leva det. Så glöm aldrig vem du är!" Fina sanna ord som gick rakt in i hjärtat. Tack. Godnatt!

RSS 2.0