Don't wake me up untill it's over

Sommar, på riktigt! Äntligen! Jag blir som en helt annan människa under våren/sommaren. Jag lever verkligen då, är tusen gånger gladare. Allt är lättare och jag har även tagit tag i allt som tyngt mig senaste tiden. Så nu är jag problemfri kan man väl säga och har bara en dag kvar till första semesterveckorna. En dag kvar till två veckors ledighet. 5 dagar kvar till jag åker till Norge. 11 dagar kvar tills jag fyller år. 30 dagar kvar till nästa semester. 31 dagar kvar till Grekland. Va jag njuter. Så mycket att se fram emot. Lär bli en för jävla fin sommar


To find the good in bad

Har haft en så jävla bra långhelg. Ända sedan i onsdagskväll har jag bara umgåtts med de människorna jag tycker allra bäst om. Grandbubbel, trädgårnhäng, massa skratt, sena kvällar, spontana påhitt, för mycket vin. Och som jag har njutit. Kommer leva på dom här fina dagarna länge.


Från en gammal vänskap till en ny vänskap

"Det här är början på nåt nytt. Vi lämnar det som varit, men minns vad det betytt.
Det här är en annan känsla, och den bygger på respekt. För det är vansinnigt att tro att en kärlek någonsin blir perfekt.
Så jag ber dig att vara ärlig utan reservation, det tjänar vi båda på.
Vi har alla våra sidor, våra brister och fel. Om vi vill så kan det gå ändå, jag vill ge det här en ärlig chans. Jag tror att vi kan."


Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Drömmer, vaknar, drömmer, vaknar. Bearbetar precis allt jag känner just nu, fast i mina drömmar. Vet vad jag måste göra, för min egen skull. Men undviker hellre det som känns jobbigare än vad det gör just nu. Inte bra. Igår ringde Johanna som en räddare i nöden och ville äta glass, kvalitetstid. Fick prata av mig och blev 1000kg lättare. Idag ska jag snart in till stan och möta Sofie och göra sådär riktigt tjejiga grejer. Och imorgon ska jag och Johanna bubbla och äta god mat. Sen är det långhelg. Borde njuta som FAN just nu istället


RSS 2.0