I need proof before I dare to open this heart again

Ikväll har jag fått träffa min bästa, Therese. Finns ingen som hon, så det så. Avslutar kvällen här och nu med dom orden.


Ett enda stort fett: varför?

Blev påmind om att livet är skört igen. Det är så hemskt att det ska behöva hända något så fruktansvärt hemskt för att man ska bli påmind om att man måste försöka lära sig att uppskatta livet mera! Jag önskar att jag var bättre på att vara positiv, leva för stunden och njuta av varje ögonblick!


Nobody sees, nobody knows

Tog mitt pick och pack efter jobbet igår och rymde hemifrån ett tag, bort till det där trygga och fina. Mådde bara bra och njöt. Kom hem på eftermiddagen idag, tillbaka till verkligheten. Till besluten och vuxenlivet. Imorgon är det fredag, och ansökan till högskolan öppnar. Läskigt. Då är det dags att ta tag i livet, på riktigt. Sen är det helg, och jag ska bara mysa runt med de fina människorna jag har omkring mig. När saker och ting inte blir som man förväntat sig kan det vända upp och ner på mer än vad man tror. Men jag är glad ändå. Nu ska jag sova, utan att andas i takt med den där som snarkar. Tomt ju. Men lika glad för det är jag. Godnatt!


Magiskt

Jag brukar vara otålig. Alldeles för ivrig. Vilja för mycket och för lite på en och samma gång. Men det känns annorlunda nu. Jag känner mig trygg och nöjd precis här och nu. Behöver ingen etikett, inga ord på vad det är. Det bara är. Och det passar mig perfekt. Det är så fruktansvärt fint.


Right here, right now. Lever i nuet på ett sätt som aldrig förr.

Helg. Och jag kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att få sova tills jag vaknar imorgon. Sovmorgon <3 så efterlängtat. Har spenderat fredagskvällen på skafferiet med Dennis och Lasse, himla trevligt. Som alltid spårar det till deep talk. Men vi kom fram till att fan, livet är rätt fint. Och att satan va stolta vi ska vara över att vi står där vi är idag och är dom vi är. Fint ju! Nu är klockan 00.00, och jag ligger i min säng redo att sova. Så jävla skönt. 20år och lever livet. Oh yes!! Imorgon är det lördag, och jag har längtat hela veckan!


And it have to be good

Det är helt sinnessjukt vad tiden går fort!! Det är mars helt plötsligt. Och den här veckan har gått i 130km/h, känns som man bara kör igenom dagarna på autopilot på något sätt. Inte konstigt om jag dragit på mig en ny magkatarr! Den här veckan har bjudit på spännande vårdcentralsbesök då jag såg ut som en prickig korv när jag vaknade i tisdagsmorse, antagligen en allergiskreaktion. På vad? Ingen aning. SÅ spännande. Så går på kortisontabletter nu. Alltid är det nått, right. Men jag är glad ändå! Håller tummarna stenhårt inför måndag. Spännande det med. Men först ska jag jobba de två sista dagarna och sen ska jag njuta som FAN av sovmorgon och helg!


RSS 2.0