I tried to see, when you'r gone

Edija hade inte tänt lamporna i datasalen när vi kom idag, jag blev lite chockad. För hon brukar alltid göra det, och det är på så sätt man vet om hon har kommit till skolan eller inte. Jag var tvungen att fråga om hon var sjuk, men det var hon inte, hon sa att det var så ljust ute. Sant där, smart tjej! haha. Ljust är det ute, och vårväder, underbart. Jag har haft låten "la camisa negra" i huvudet heeela morgonen, då tänker jag på spanien och Lovisa. Jag saknar henne. Det är måndagmorgon, jag har ont i magen och är trött. Ser ut att bli en kanon dag? , yeah right. POSITIVT!

PUSS

so you'll probably always have a spell on me

Jag insåg en sak igårkväll, vi går en vecka till i skolan sen är det påsklov, hur underbart är inte det? :) haha. Efter påsklovet är det ungefär två och en halv månad kvar till sommarlov, jag blev genast mycket gladare! Lördagen spenderades först hos Daniel en stund, han fyllde år igår. Sen åkte jag till krokek, hem till kusinerna. Där var det 40-års fest som gällde, jag hade en trevlig kväll iallafall. Mina kusiner är underbara. Lisen och jag roade oss bäst vi kunde, och utklassade alla på singstar. haha. Nu ska jag snart iväg och träna, men först lite pluggning och OTH tittande, jag är fast.

PUSS

and I shouldn't stay long, I shouldn't stay long

Jag har varit ute med Lovisa en sväng nyss, hon ringde när jag precis hade kommit ut ur duschen och frågade om jag skulle med och handla. Självklart kände jag att det var viktigare och träffa henne än att plugga naturkunskap, så jag slängde på mig lite kläder och gick för att möta henne. Alltid lika trevligt att träffa henne, behövs bara en liten stund och jag blir ändå på så bra humör. Nu får jag inte träffa henne på en vecka, lyllosen åker till spanien imorgon. Vi har stod och prata en stund, om något som inträffade förra veckan eller när det nu var. Jag känner rent obehag över att gå själv genom sörping på kvällarna, jag tycker det är riktigt obehagligt. Egentligen, lilla söderköping, vad kan va så farligt? Men nae, det finns riktigt obehagliga människor och jag vägrar gå ensam någon längre sträcka iallafall. Usch, jag bara ryser. Nu ska jag iallafall läsa igenom naturkunskapen en sista gång, sen får provet gå som det går imorgon. Tillbaka till skolan blir det iallafall, skönt med ett litet break ifrån det och komma tillbaka till praktiken. Idag har jag varit på månen, och visste ni att det finns djur på månen, speciellt krokodiler (; haha. Nej, nu blir det plugg sen sängen.

PUSS

it's love and I'm in it, so give me your lips

Även om jag fick gå upp och åka iväg till praktiken redan kvart över 6 imorse så var det ganska skönt, för det innebar att jag slutade vid typ halv ett. Så nu tänkte fixa något att käka, ta med mig naturkunskapen och sätta mig på altanen i solen och plugga. Underbart med sol! Hoppas det håller i sig det här vädret nu. Jag älskar't.

PUSS

I wish I could still call you friend





you took my hand, you showed me how
you promised me you'd be around
I took your words and I believed
in everything you said to me

when someone said count your blessings now
'fore they're long gone
I guess I just didn't know how
It was all wrong
they knew better
still you said forever
and ever

but I was such a fool beliving in you
I wish I could still call you friend


I know I could live without you

Jag mår så himla bra idag. Vi hade idrott/styrketräning första lektionen, och det är underbart att puscha sig själv tills man bara känner sig helt slut. Efter den lektionen hade vi besök av några som jobbade för "alla olika alla lika", handlade om diskriminering och sånt. Intressant faktiskt, det är sjukt vad mycket fördomar man egentligen har. På lunchen fick vi slänga i oss maten för att hinna till nästa lektion och sen började matten direkt efter det. Så vi har haft en "no shit day", som James skulle ha sagt, hah. Men ändå så är jag på toppenhumör, lovely. Kanske beror på att jag träffade Elin förut, jag skulle ner till bussen, men spårvagnen var seg och jag orkade inte springa. Men tur var väl det tycker jag, för vem hittar jag på rececentrum om inte Elin. Hon bjöd på en banan och massa skratt, min älskade vän. Sen blev det bussen hem, och jag bara älskar sneblickar. Seriöst, skaffa dig ett liv! .. jaja, Mina bilder jag beställt har kommit idag, så jag ska fixa lite med det sen. Men nu blir det mjukiskläder och pluggning!


PUSS

all I here is what's playing around

Sovmorgon i mitt hjärta. Underbart att vakna och se att solen lyser igenom rullgardinen, spelar ingen roll att det är snö ute idag faktiskt. Solen lyser och det är nästan klarblå himmel, underbart! Jag sitter och pratar med Edija på msn som klagar över sin brända smörgås, hah. Jag ska snart kila bort till bussen. Idrott första timmen, styrketräning med bf2a, hejja! Jag kommer dö. Jag saknar Lovisa, Jag saknar Elin, Jag saknar Daniel. Ge mig mer tid & mindre plugg? .


PUSS

when the stars go blue

När jag kom hem från skolan somnade jag direkt, jag sov nog nästan en timme innan mamma kom och väckte mig. Något skönt med en liten powernap, tack vare den orkade jag sätta mig och plugga i två och en halv timme. Nu är jag verkligen helt slut och jag känner att ögonlocken blir tyngre och tyngre, så jag ska nog gå och lägga mig snart.

PUSS



never again

Här sitter jag med sötjojan bredvid mig i datasalen. Något segt med måndagmorgon, veckan lär också bli seg men jag ska överleva. Vi ska tillbaka till praktiken onsdag & torsdag också, så jag lär vara något trött till helgen. Men jag har ju då haft en härligt start på måndagsmorgonen, ohja. Jag bara älskar sneblickar! Nae, nu ska jag gå och hälsa på resten av mina klasskompisar. Puss på bf1b.

PUSS

hearing those words it makes me weak

Ännu en söndag är här. Jag har sovit bort halva dan och sedan pluggat och försökt få in den där j'vla naturkunskapen i huvudet. Naturkunskap är verkligen mitt värsta ämne, jag avskyr't. Jag vaknade i alla fall vid halv ett idag, något skönt att sova ut för en gångs skull. Jag tror jag kom hem runt halv tre i natt, så det var riktigt skönt att sova. Gårdagen var väl hyfsatt lyckad iallafall, helt okej var den. Jag hade en trevlig kväll med Johanna, Felicia, Stoffe, Adrian och Mattias iallafall, så det var värt det. Jag ska snart sätta mig och plugga igen. Det känns inte som den här veckan kommer bli något bra, jag känner mig stressad. Så saknar jag min pojkvän också. Lovisa åker till spanien på fredag, lämnar mig kvar här hemma. Jag saknar Elin, Isabella och Anna. Här var vi positiva, ohja.

PUSS

I bet it all was just to get my forgiveness

Fredagskvällen blev riktigt lyckad tycker jag. Jag och Lovisa bestämde oss lite hastigt för att åka in till stan och gå på bio, jag älskar impulsidéer. Vi besökte Johanna ett tag innan bion, det var trevligt. Vi såg en shopoholics bekännelser, och jag tyckte den var riktigt bra faktiskt. Värd att se iallafall. På vägen ut till bilen för att åka hem sprang vi också på Elin, och jag insåg då hur mycket jag saknar henne. Det var ett bra tag sen vi sågs, för längesen! Lördag idag, det superfina vädret tycks vilja försvinna bara för att jag är vaken. Det börjar bli molnigt. Jag ska iallafall kila in i duschen, och sen fixa lite. Sen bär det av till Johanna och fixa sig inför paarty ikväll. Jag är inte det minsta pepp än så länge, men det kommer!

PUSS

I don't think that I'll close my eyes

Vi fick sluta tidigare idag, vi hade bara tre lektioner så fick vi sluta innan lunch. Så nu sitter jag hemma och väntar på att Lovisa ska sluta skolan. Jag ska spendera min fredag tillsammans med henne, kanske blir det sista gången på ungefär 2 veckor. Hon åker till spanien med skolan nästa fredag, och nejnej jag är absolut inte avundsjuk, inte alls. Nu ska jag fixa något att äta.


PUSS

where do you go when you're lonely

Jag har skrattat ikväll, jag har skrattat så jag har fått kramp i magen, åt mig själv. Det gäller ju att kunna roa sig. Det blev så att jag åkte hem från Johanna och ska sova hemma i natt, och med tanke på hur trött jag är så borde jag gå och lägga mig nu. Men nej, vad gör jag i stället? Jo, jag sitter och kollar på fiskar. haha! Jag har fått för mig att jag ska köpa en fisk, och ha i en rund skål på mitt rum. Så här sitter jag och skrattar åt att det finns så fula fiskar. Jag är verkligen trött. Jag ska gå och lägga mig.

PUSS

I'd throw it all away to the shadows of regrets

Jag sitter hemma hos Johanna nu, musik på hög volym. Ni anar inte hur skönt det är att vi har en hel lägenhet för oss själv, frihet som fan. Haha, ae. Jag har iallafall bosatt mig här för tillfället, sov här i natt och ska kanske sova en natt till. Får se hur trött jag är sen, kanske åker hem och sover så man orkar upp till skolan imorgon, hah. Här får man inte mycket sömn iallafall, Johanna pratar som fan på kvällarna, spelar ingen roll om hon är trött eller pigg, pratar gör hon oavbrutet ändå. Så ser hon ut som ett lejon på morgonen, hihi. Vi ska snart kila ner på stan, johanna ska kolla kläder, jag ska vara sällskapet. Sen kanske vi ska träffa Stoffeponken ett tag. Plugga måste vi också göra, så dan är fullbokad.
Jag älskar att vara här, jag älskar att vara hemifrån ett tag och jag älskar johanna.

PUSS

But with you it's like the first day of my life

Det är vårväder idag, solen lyser och jag blir så glad. Jag har precis följt Daniel till bussen, så nu är jag ensam. Jag insåg precis att det kommer vara sjukt tomt och jobbigt att sova på söndag, det blir första dan på hela veckan jag sover ensam, haha. Men jag överlever nog. Jag ska börja packa lite snart och sen åka till Johanna, men först ska jag sätta mig ute i solen och bara njuta. Njuta av livet. Jag mår riktigt jävla bra, för första gången på riktigt länge. Det är underbart.


PUSS

and I know that without, I would feel so lost

Tisdagen är avklarad och jag behöver inte gå till skolan förns på fredag, känns det underbart? JA! Vi började morgonen med att överraska Jessica som fyller år idag. Jag & Johanna hade fixat muffins och satt ljus i dem som vi tände, så sjöng alla när Jessica kom in i gympasalen. Det är så roligt att se att man kan göra en människa så glad med en sån"liten" grej. Sen gick dagen ganska snabbt. Efter skolan tog jag en snabb sväng med Johanna på stan för att kolla en grej och sen tog jag bussen hem. När jag kom hem träffade jag Erika, trevligt värre. Nu ska jag gå och duscha, sen städa lite på mitt rum. Sedan kommer Daniel och ska sova hos mig inatt, mys.

PUSS

I'm yours



två månader
du är kärlek
<3

you can't play on broken strings

Måndag igen, någon mer än jag som tycker att helgerna försvinner förbi alldeles för fort?. Iallafall så kändes det som om även måndagen flög förbi nästan, även om jag inte slutade förns halv fyra. Det var sol idag, jag fick världens vårkänslor, haha. Det ända som var något irriterande var att jag fick solen i ögonen när jag försökte sova på bussen imorse, och när jag åkte hem var det för ljust så jag kunde inte sova. Nu ikväll har jag träffat Lovisa en stund, vi tog en promenad och pratade. Mys på det. Nu har jag hela veckan planerad in i minsta detalj, naevars, men den ser ut att bli kanon. Jag hoppas på det iallafall. Nu ska jag gå och duscha, sen blir det sängen.

PUSS

please don't think that this was easy

Igår var det lördag. Jag tillbringade dagen i krokek hos kusinerna, vi firade Ville som har fyllt år. Det var mys, och jag ägde alla på guitar hero world tour, helt klart. Sedan åkte jag hem till Daniel och var där hela kvällen, mys på det. Om det var lördag igår betyder det att det är söndag idag. Något skönt att vi inte går hela veckan i skolan, studiedagar onsdag och torsdag, underbart! Nu ska jag gå och göra något vettigt.

PUSS

cause tonight I just want to be somewhere else

Jag har haft väärldens kanondag, verkligen. Kvällen däremot har varit sämst. Det började med att Lovisa är sjuk så vi inte kunde ses, sen gick allt nerför känner jag. Jag bugar och bockar för att min bror finns som lyser upp i mörkret och försöker göra mig glad. Han är bäst. Jag funderar på att gå och lägga mig, och bara hoppas att allt går över och försvinner tills imorgon, det skulle jag inte tacka nej till.


PUSS

You're thinking about what I've given up

Torsdagtorsdag och vilken underbar torsdag det har varit. Jajävlar va underbar den har varit. Ae, lite överdrivet kanske, men bra har den helt klart varit faktiskt. Skolan var slapp, vi hade bara två lektioner och slutade vid tolv.  Då åkte jag och Johanna ner på stan, känns som om vi bor där, hah. Hon höll mig sällskap medan jag väntade på min faster, som jag sedan träffade och tog en fika med. Trevligttrevligt. Nu sitter jag här och har försökt få in naturkunskapen i huvudet. Det är omöjligt, naturkunskap är verkligen det värsta jag vet. Det är inte det minsta intressant, bara tråkigt. Vem vill veta om växtlivet i östersjön?.. Nu ska jag gå och duscha och läsa igenom det en gång till. Sen sova faktiskt. Imorgon är det fredag, det gillas! Jag ska träffa Lovisa, det gillas också kan jag lova.

PUSS

that leaves your soul to blead

Det är sjukt vad tiden går fort egentligen, det är redan onsdag. Var det inte söndag nyss? Idag har vi bara pratat och haft seminarie kring APU;n, ganska slappt faktiskt. På demokratitiden roade jag, becca, johanna, jojaan och jessoca oss själva med att åka spårvagn. Kul hade vi iallafall, vi fick även en flirt. En gammal söt liten gubbe sa att vi var söta allihop när vi skulle gå av spårvagnen, haha. Efter skolan gick jag på stan med Johanna, lite evil är vi alltså men det måste man få vara ibland. Imorgon är det torsdag, kooort dag. Det tackar vi för. Nu ska jag sova, eller snart iallafall.

PUSS

come away with innocence, and leave me with my sins

Jag sitter i datasalen i skolan. Jag kan inte sluta prata och jag kan inte sluta skratta. Moa undrar vad jag har druckit till frukost. Jag antar att jag bara inte orkar ta allt seriöst idag, jag ska va glad. Idag har vi tema/seminarie hela dan, gaaaanska tråkigt men jag ska va glad ändå. JA!

PUSS

you break me down

En ganska händelselös tisdag, är jag seriös eller menar jag allvar nu? Haha, helt klart dagens roligaste. Denis smartass, "vaaa? Är du seriös eller menar du allvar nu?". Just nu sitter Timmy och pratar om billiga utlandsresor på msn, skickar världens härligaste bilder på långa stränder, klarblått vatten. Kan man bli annat än sugen på att åka utomlands eller? Jag skulle då inte ha något som helst emot det, vad som helst är bättre än det här skitvädret! Påtal om skitväder så saknar jag lovisa, därför ska jag ta och ringa henne snaart.


PUSS

tonight I wanna cry

Somsagt, måndagar är verkligen inte min grej. Jag är sjukt trött och mitt humör har bara pendlat upp och ner hela dagen. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Men det var iallafall riktigt kul att träffa alla bf1b-barn idag. Jag måste erkänna att jag saknat jojaans alla sjuka kommentarer, de ger en verkligen skrattkramp i magen kan jag lova. Edija och jag hade babylycka på NKlabben, haha hon är sjuk den kvinnan men gud va jag tycker om henne. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, jag är sjukt trött somsagt. Imorgon är det sovmorgon och soft dag. Underbart.

PUSS

I run a million miles just to hear you say my name

Måndag morgon. Bara det låter ju hemskt? Jag känner mig inte något vidare positiv idag. Det är fullt med snö ute, jag hatar snö vid det här laget, jag vill ha vår, jag vill ha sommar, ge mig tack. Snart ska jag gå till bussen, hoppas på att träffa Sandraa, min "sova bredvid på bussen"-kompis, haha. Förövrigt så är måndagar inte min grej.

PUSS

all of this, I can't imagine something else


Jag avskyr känslan av att ha så mycket man kan förlora.
Det gör mig livrädd.
Godnatt.

cause your the brightest thing I got

Linköping var trevligt, blev också en sväng in på IKEA, så nu har jag massa nya ljus. Jag har insett att det är skola imorgon, grattis till mig. Jag har verkligen ingen lust egentligen, men det ska bli kul att träffa alla igen. Jag har inte träffat bf1b på tre veckor ju. Så det kan nog bli ganska kul ändå, men lite segt att börja veckan med en dag till halv fyra, usch. Nu ska jag gå och kolla på film.

PUSS

Stanna kvar hos mig, för jag behöver dig

Igår kom Daniel hit vid typ halv fyra, supermys att träffa honom igen. Han gör mig så lycklig och får mig att må så bra. Idag ska jag snart åka till Linköping, hem till min faster. Sociala mig lite sådär vaaa. Sen ikväll kanske jag ska träffa Lovisa, hon har ju sina små påhitt, haha. Men det blir säkert trevligt. Nu måste jag göra mig i ordning innan mamma går i taket, haha.

PUSS

that made you happier than you have ever been

Idag mår jag faktiskt lite bättre än igår, hoppas att förkyldningen håller på att försvinna. Jag har typ sovit halva dan känns det som, och konstigt nog får jag alltid ont i huvet när jag sover länge. Det är mysko, haha. Men nu ska jag börja fixa mig för snart kommer Daniel hit. Mys på det, han är saknad kan jag lova.

PUSS

when you love’s away, and you feel betrayed

Idag är jag mer förkyld än vad jag var igår, ganska mysigt, eller inte. Det sabbar min fredag lite tycker jag, för Lovisa vill inte bli sjuk så vi bestämde att vi inte skulle ses. Vilket betyder att mina planer för kvällen förstördes, så det blir en hemmakväll istället. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så jag får träffa Daniel. Det är ju tur att Johanna är sjuk också så vi kan telefondejta ikväll, haha. Nu ska jag gå och titta på film och tycka lite synd om mig själv. Jag vill va frisk.

PUSS

follow through

Jag är helt slut, och det känns ju verkligen helt underbart att jag är genomförkyld IGEN. Jag som precis blivit frisk ju. Johanna har fått öroninflammation, stackarn, jag hoppas bara på att det inte smittar, för i såna fall är jag väl illa ute eftersom jag träffade henne igår. Jag får se om jag orkar gå till praktiken imorgon, gör jag det inte så är hela min helg förstörd, och det känns ju inte så kul kanske. Idag var det en 2-årig pojke som sa till mig att jag har fyra bebisar i min mage, ganska charmigt. Frågan är om han tyckte att jag var tjock så det var det han försökte få fram på ett lite snällare sätt? (; haha. Nu ska jag skriva klart alla uppgifter från APUn, så slipper jag plugga något i helgen.

PUSS

somedays it just don't feels like it's worth it

Hemma igen, jag vill sova och aldrig mer vakna känns det som just nu. Johanna är iallafall bäst, hon gör mig glad. Så tack för idag! Jag har fortfarande sjukt ont i magen, så jag funderar starkt på att gå och lägga mig. Sen så saknar jag Daniel också, för er som inte redan visste det så tänkte jag säga det liksom. Det här är inte kul. Nu är jag på mitt absolut mest positiva humör känner jag också. Va jag känner mycket idag. Seriös är jag också. Nae va, godnatt.

PUSS

free falling

Idag är jag på bättre humör än sist jag skrev, haha. Jag har nästan precis kommit hem från praktiken, skönt att sluta tidigt även om man oftast börjar tidigt då också. Snart ska jag sätta mig på bussen in till stan och träffa Johanna, hon är efterlängtad. Jag saknar alla mina bf1b flickor, det ska ändå bli rätt skönt att gå tillbaka till skolan nästa vecka tycker jag. Nu ska jag gå och ta en ipren, jag har så himla ont i magen. Mensvärk det är riktigt smärta det, jag hatar't.

PUSS

It's a love story baby just say yes

Jag borde inte skriva här just nu, för när jag är arg så sägs bara massa onödiga saker. Och just nu är jag galet arg.. Men nog om det, jag har precis kommit hem. Har varit iväg och tittat på min kusins musikcafé, trevligttrevligt. Duktiga på att sjunga allihop. Träffade även Tommy där, det var ett tag sen så det var trevligt! Nu ska jag nog gå och sova, eller slå lite på min bror först. Det brukar jag få göra när jag är arg, hah.

how can a person be egoistic like this much?
geek
PUSS

it's harder than you think



to save you from truth


kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt

Nu är jag hemma efter att han spenderat natten bredvid Elin. Kvällen/natten var riktigt lyckad tycker jag, sjukt kul. Nu ska jag fixa lite med sommarjobb, sen träffa Erika för en promenad och sen ska jag ringa Lovisa.

you can't do this in your own way,
PUSS

RSS 2.0