du är fortfarande det finaste jag vet

Kvällen igår spenderades med Erika, i min säng, framför en sorglig film. Det var en fin kväll, med en fin vän. Idag har jag hittills legat i sängen och pluggat körkortsteori. Just nu lyssnar jag på musik och gör mig i ordning. Mormor & Morfar kommer hit snart och äter, mys. Kvällens planer är inte hundra, men det är sånt som märks!

what about now

Det känns som om jag nyss har vaknat, och det har jag ju nästan. Vaknade vid halv två idag, så galet skönt att få sova ut. Lite tomt att sova själv bara, men jag överlevde ju. Jag har nyss kommit hem efter en låång promenad med världens bästa Therese. Nu väntar jag på god mat och sen får vi se vart kvällen tar mig.

all the right moves

Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt. Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt. Jag vet vem jag är när jag är hos dig, jag vet vem jag är när jag är hos dig. Jag har inte sagt till nån att du blev kvar här igår fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går.

Världens bästa Melissa Horn strömmar ut ur högtalarna ikväll. Jag har gett upp teoripluggningen, jag bjöd hit Erika på té och soffhäng istället. Nu har hon också gått och jag har precis pratat en timme i telefon med Johanna. Tänkte vara duktig och plocka ur diskmaskinen och städa i ordning lite. Mor och far är hemma om några timmar, så det är nog bäst att städa i ordning lite skulle jag tro.

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Onsdagen försvann snabbt förbi, men det var en fin onsdag, riktigt fin. Nu är det torsdag, och jag har satt mig i soffan med körkortsböckerna, det är teoriplugg som gäller hela dagen. Vädret lockar inte speciellt mycket till att gå ut så. Ikväll kommer mammi&pappi hem igen, lite saknade är dom faktiskt. Så det ska bli skönt att få hem dem igen.


stay close to me, don't go

Jag sitter just nu i Elins kök och dricker té. Hon har bjudit på mat och jag har diskat. Duktiga tjejer är vi allt! Hon är min sambo för natten, eller rättare sagt, jag är hennes sambo för natten. Jag ska sova här så. Snart ska vi sätta oss och kolla på film, så mys. Popcornen poppar förfullt i micron. Trevligt ställe det här! Elin och jag ska bli tjocka tillsammans i kväll satsar vi på, så fint. Jag ser fram emot morgondagen också, dock gillar jag inte att det ska regna, men det löser sig.

when the stars go blue

Vi är vakna, fast idag är vi inte alls lika trötta. Johanna fick sova i en egen säng i natt, så nu har vi båda sovit bättre. Nu har vi precis ätit lite frukost, och jag ska hoppa in i duschen. Sen väntar lunch hos farmor&farfar. Himla mys! I eftermiddag åker vi in till stan och hem till johanna, och i natt ska jag sova hos Elin. Blir så bra så! Förövrigt vill jag tacka johanna för att hon finns, för att hon är bäst och för att hon känner mig bättre än någon annan. Tack min fina vän!

can you feel it

Dagen är förbi och besöket har lämnat oss. Ogge, Edija och Denis har varit här hela dagen, bara chillat järnet och grillat lite. Himla trevligt! Nu sitter jag, eller snarare halvligger, i soffan med min kära sambo. Vi ska kolla på film och bara fortsätta slappa. Det är det vi är som bäst på, och prata. Det är vi också bra på. Så ser kvällen ut. Imorgon byter jag sambo! Herraherra med johanna. Fint.

du och min värld



Du vänder upp och ner på hela världen, vänder allt bak och fram. Min värld.
Din närvaro sprider värme. Men tystnaden förstör allting.
Förstår inte att du inte ser den, du ser den inte som jag.
Fast det gjorde du.


you are my strengt that I belivie in

Vaken, men trött. Johanna, min sambo för veckan, har sovit hos mig i natt. Himla trevligt tycker jag. Glad att jag har henne. Dock är vi kända för att prata rätt mycket, så sådär mycket sömn har vi ju inte fått. Tror vi lyckades bli tysta vid halv tre. Så skulle vi upp tidigt för att få besök, men dom jävlarna missade bussen. Så vi gick upp tidigt i onödan, glada tjejer! Men de dyker upp med nästa buss förhoppningsvis, sen får vi se vart dagen tar oss.


I guess I'm just a sucker for love

Imorse sa jag hejdå till mina föräldrar. Dagen har jag spenderat i stan, med Erika. Riktigt mysigt. Nu har jag precis kommit hem, jag blev bjuden på mat hemma hos Erika. Det tackar man inte nej till, då slapp jag ju laga mat själv. Just nu sitter jag i soffan och inväntar min blivande sambo. Det blir bra!

all those lonely nights was forgotten yesterday

Kvällen igår var precis vad jag behövde, så jäkla kul har jag inte haft på länge! Jag skrattar fortfarande åt alla galenskaper. Trasigt trappräck, gungor, budda. Så hittade jag även en riktigt charmig film på mobilen också, haha. Glad över att Therese var min dejt för kvällen, det tackar vi för! Det var dock inte lika kul att vakna upp imorse, men det gick över. Idag är det lördag, och jag har inga planer alls, faktiskt. Imorgon lämnar mina föräldrar mig, och jag får en sambo. Ser fram emot det förståss!


I can still recall our last summer, I still see it all

Vart tog det fina vädret vägen igen undrar jag? Tycker fortfarande inte om när det försvinner sådär. Just nu är det hög musik och rotande i garderoben som pågår hemma hos mig. Therese är påväg hit och snart drar vi iväg på festligheter hos Jacob. Pojken fyller år och det ska firas. So, here we go!


I don't know what you want from me baby

Imorse gick jag upp tidigt, väldigt tidigt, halv sju för att vara exakt. För att säga hejdå till min fina bror. Så nu har han lämnat oss, lite sorgligt är det faktiskt. När avskedet var klart satte jag mig och pluggade galet mycket körkortsteori, så det ska nog gå bra det där när det är dags. Runt en sissodär klockan två satte jag mig på en varm buss, för att sedan byta buss och åka en annan varm buss mot lindö. Lite bad i galen kyla med Jacob och Jonas var inte helt fel. Saknar dock mitt tredje J som fortfarande är i turkiet. Efter att ha chillat järnet på Jacobs altan så blev det lite övningskörning och nu sitter jag här. Himla mys. Imorgon ska jag träffa Erika, vi ska tydligen fira min födelsedag lite i efterhand sissodär bestämde hon förut. Jag gillart.

just don't fall recklessly, headlessly in love with me

Fin dag. Och ja, jag älskar fortfarande ordet fin. Började dagen på badet i norrköping med min vän Elin, alltid lika kul att träffa henne. Efter en hel del sol, som förövrigt visar sig i en fin röd nyans på min kropp, så drog jag mig vidare till körskolan. Ännu en körlektion stod på planeringen och jag gillart. Min körskolelärare kom med glädjande besked som alltid, jag gillar det med förståss! Nu är jag galet trött, funderar på att sova tidigt. Imorgon ska jag upp tidigt och säga hejdå till min bror. Hur sorgligt som helst tycker jag. Hur ska jag klara mig i en månad utan hans dåliga skämt, hans störda kommentarer, hans spontana kramattacker? Jag vill inte. Godnatt.

I never thought you would change, but I guess I was wrong

Här ligger jag. I min underbara säng, med trettiofem myggbett, ett blåmärke och är väldigt trött. Men livet är rätt fint ändå! Jag har haft en bra helg, en väldigt bra helg faktiskt. När vi kom fram till Gullspång, som det så vackert hette, undrade vi alla vart fan vi hade hamnat. Världens mest öde plats, tänker inte ens kalla det stad, möjligtvis samhälle. Men som tur är så har jag ju världens bästa släkt så helgen blev rolig ändå. Nu har jag landat i min säng, och här tänker jag stanna tills imorgon. Så himla skönt!

du blev en av dom. en av dom som försvinner.

my heart will go on

Vädret var inte på vår sida igår, regnet gjorde att kvällens planer blev inställda. Vi struntade i utebion och tog en lååång promenad istället. Lika mysigt det tycker jag, massa skratt och prat är alltid guldvärt. Idag har jag pluggat körkortsteori för hela slanten, det går bra nuu, så jäkla skönt. Nu har jag packat klart min väska och fixat det sista, så snart bär det av mot platsen jag aldrig kommer ihåg namnet på. Släkten ska med och mormor ska firas. Himla mys, jag gillar ju min släkt. Lisen och jag är taggade inför helgens äventyr, tur att vi har varandra iallafall så vi får något att skratta åt! Haha. Blir så bra så! Ha en bra helg, för det ska jag ha!


so you do the things you do

Jag har just nu bosatt mig framför fröken larssons dator medans hon har bosatt sig i duschen. Körlektionen är avklarad och halkan är bokad, galet! Nu ska jag vara lite social med flickan. Sen väntar en hemresa, så får vi se om vädret tillåter kvällens planer!

just gonna stand there and watch me burn

Det är varmt, så jäkla härligt med en riktig sommar. Det behövs efter den galna vintern! Idag är det körlektioner som gäller, jag har en dubbellektion så ska snart äta och sen ge mig in till stan. Efter körlektionen ska jag bege mig till JohannaLs hem och säga hejdå till kvinnan. Hon lämnar mig för turkiet i en vecka. Kvällen bjuder på utebio med min favorit Therese, himla mys. Vi får se om vi är galna nog att ta cyklarna in, det lutar faktiskt åt det just nu. We'll see. Nu blir det lite teoriplugg i solen.


allting har förändrats men du finns kvar, allt var svävande men nu så ser jag klart

Idag har jag kört bil, ojoj vad jag har kört bil. Ungefär tjugo mil sammanlagt, himla trevligt. En liten roadtrip med familjen plus farmor&farfar. Nu är jag hemma, i värmen. Har hunnit umgås med Erika en stund också. Just nu sitter jag på altanen, enda stället där det är svalt i vårt hus. Sitter och lyssnar på musik, samma låt som går om och om just nu. Fast egentligen är den inte så bra, men ändå. Längesen med Petter & Veronica Maggio. Fint. Om man ska lita på min mor och smhi så kommer det blir världens åskväder snart. Kul. Jag hatar åska. Och blixtar.


varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu

Jag har spenderat eftermiddagen på körlektion och kvällen vid en sjö. En sjö längst upp i åby för att vara exakt, det var en jäkla lång promenad från bussen och upp. Men med rätt sällskap så gick det ju bra förståss, hade ju världens bästa Larsa med mig. Vi myste järnet, bada lite och bara njöt av livet. Sen trodde vi att vi skulle få ta en lång promenad ner, men icke. Då kom Daniel och räddade oss, himla bra med snälla vänner som har körkort tycker jag! Vi fick oss dock en promenad när vi kom in till stan sen ändå, men det var bara trevligt. Imorgon är det övningskörning som gäller hela dagen, typ. Jag gillart! Glad tjej.

lars winnerbäck, stångebro 2010, fint









heart ain't a brain

Började dagen med lite övningskörning och avslutade den med en cider & en Johanna. Himla mysig dag. Ikväll ska jag sova tidigt, typ snart. Imorgon är det jobb som gäller! Pengarpengarpengar!

someone told me long ago

Min födelsedag är snart slut, men den har varit riktigt bra! Man har så himla höga förväntningar när man fyller något speciellt, som arton. Man har inte riktigt förstått att man fyllt än, men det märks väl på fredag när vi står i kön till krogen. Jag har fått massa fina presenter iallafall. Glad tjej. Söta sms och fina telefonsamtal har gjort min dag också. Imorgon ska jag upp till optikern och fixa nya linser, sen ska jag träffa världens bästa JohannaL. Mys!

smile like you mean it

Idag är det äntligen min dag, 18 jävla år!

hold on little girl

Dagen har varit helt okej bra. Nu har jag världens jävla huvudvärk och tänker dö i min underbara säng framför en film. Låter mys.

I've missed laughing with you my friend

Kvällen igår började i en park med Isabella & Lovisa, lite gott att äta och en jäkla massa prat. Sedan fick vi sällskap och kvällen fortsatte och var jäkla trevlig faktiskt. Mycket skratt och några roliga filmer på mobilen! Haha, sjukt. Nu ska jag snart gå till bussen och spendera min sista dag som sjuttonåring inne i stan faktiskt. En fika med Edija och Ogge är planerna. Mys.

don't take me to serious

Det blev sent i natt, nästan alldeles för sent. Men det var det nog värt tror jag. Fast idag är jag trött. Tänkte lägga mig ute på altanen och sola nu, hela dagen faktiskt. Senare framåt kvällen ska jag träffa några av tjejerna tror jag, blir nog himla mys.

två

tonight I will let all my feelings go away

Det blev ingen glass, det blev jordgubbar och vindruvor istället. Mycket bättre. Något annat som är bättre nu är mitt humör, tack vare therese. Bra tjej! Prata, skratta och jordgubbar var precis vad jag behövde. Vi har diskuterat himla djupa frågor, som vi inte fick svar på, men skratta det fick vi. Bättre än inget. När jag kom hem stod min mamma i köket och försökte se hemlighetsfull ut, så frågade hon mig om jag inte var lite trött. Så skickade hon upp mig på mitt rum. Där stod något och väntade på mig. En ny säng! Äntligen. Så jäkla glad. En stor, ny säng som inte lär braka ihop så fort man sätter sig i den. Jag kommer sova som en gud i natt. Men innan dess så ska jag städa lite och sen återstår det att se om jag får något filmsällskap ikväll eller inte, haha.

och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag tycker att det är så jävla tråkigt att plugga körkortsteori. Så därför skiter jag i det nu, och går istället ut och träffar världens bästa Therese. Mycket bättre. Prata, skratta och äta glass. Det fixar allt skulle jag tro, hoppas kan man ju alltid göra iallafall. Himla bra!

just came and crashed into my life, my sweetest downfall

Ikväll är jag tom på ord.
Godnatt.


varje gång du möter min blick

Igår träffade jag JohannaL. Hon är bäst faktiskt! Vi tog en runda på stan, förstörde lite pengar och kom hem med massa nytt. Sen färgade jag hennes hår. Himla fint! Sen gick jag ut och väntade på bussen, fick ju trevligt sällskap under tiden förstås. Det var mys. Väl hemma igen somnade jag direkt typ, trött tjej. Vaknade dock vid tre av att hela sängen vibrerade, hade ju då lyckats somna med mobilen bredvid mig i sängen. Bradär! Idag ska jag bara ta det lungt, blir nog en sväng in till johannaL igen skulle jag tro, behöver det förståss. Nu blir det ett samtal till optikern och lite lunch på det. Brabra.


RSS 2.0