carry you home

Det blev tjejkväll igår somsagt. Så mycket som jag skrattade igårkväll har jag inte skrattat på länge. Tack tjejer! Jag vaknade vid tolv av att min bror smsade och bad mig komma in och väcka honom, söt kille det där. Idag är det söndag, dock utan söndagsångest eftersom det är lov nästa vecka. Så jäkla härligt. Just nu har vi gäster, vi firar att farfar fyller år, fast hemma hos oss. Mys. Ikväll ska jag träffa Johanna som det ser ut nu, blir så bra så.

emotions overflow

Jag sitter just nu hemma hos Edija, hon sitter och skriker att pingviner är hennes fiender. Söt tjej. Vi har alltså fastnad i tv-spels fällan och sitter just nu och spelar supermario. Inte helt fel faktiskt. Jag är sjukt trött idag, vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om, trots att vi var ute sent igår. Kvällen igår var bra, himla bra. Mest för att Edija är bra tror jag. Vad som händer ikväll är fortfarande lite oklart, men jag tror det lutar mer åt tjejkväll. Det skulle va fint! Nu ska jag gå och hjälpa Edija innan hon börjar gråta, hon är rätt dålig på supermario. Tur att hon har mig. Fast mest tur att jag har henne. Världens bästa Edija. Du vet att jag är så glad att jag har dig. Glöm aldrig det.

that's it.

It ain't enough, it ain't half of what you own me.


untill the morning comes

För en stund sen kom jag hem från stan, där har jag spenderat några timmar med Jacob! Jäklar vilken underbar människa alltså, världens bästa jacob! Nu ska jag äta tacos med min familj, dock minus min bror. Sen ska jag in till stan och hem till Edija. Jag ska spendera kvällen med henne och det lär bli jäkla bra kan jag lova. Det är äntligen lov och det ska firas!


You don't know, you don't know anything about me

Jag fick precis världens finaste sms, lite spontant sådär bara. Det värmde långt in i hjärtat kan jag säga. Måste ännu en gång säga att jag har världens finaste vänner. Guldvärda! Idag har jag jobbat länge, eller praktiserat länge kan man säga. Började 8 och slutade vid 5. Men jag överlevde och det betyder att jag får sluta vid 12 imorgon. Vad kan va bättre än fredag? Efter praktiken imorgon ska jag fika med min fina vän Jacob! Kvällen är fortfarande lite oklar, men vi får se vad som händer. Nu ska jag äta kexchoklad och umgås med min fina familj!

as long as you want, I'll be waiting

Jag sitter just nu i soffan och kollar på tv med min bror, samtidigt försöker han övertala mig om att jag fortfarande är snygg. Själv tycker jag att jag ser ut som en femåring. Jag har klippt mig. Det kanske är snyggt, kanske inte. Jag har inte bestämt mig. Vi får se helt enkelt! Onsdag förövrigt, en riktigt bra dag på praktiken. Ungarna är så himla härliga! Mycket mer än så händer inte just nu. That's it!

out of touch and out of place

Jag är fortfarande helt kär i Robyns låt Hang with me.
Har fortfarande inte tröttnat. Så himla fin är den.

If you're for real and not pretend
then I guess you can hang with me


When my patience's wearing thin
When I'm ready to give in
Will you pick me up again?
Then I guess you can hang with me


And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you

att aldrig mer ge hela hjärtat rakt ut

Tiden går för fort, jag hinner inte med. Helt plötsligt är det tisdagkväll, där ser man. Igår gjorde jag inget vettigt alls tror jag, kommer inte ihåg vad jag gjorde igår ens så antar att det inte var något vettigt. Idag var det praktik as usual, sen vidare in till IV-valet och lite gym. Efter det spenderade jag någon timme med min fina Lars, välbehövligt! Längtar till lovet då vi kan sätta alla våra planer i verket, blir fint! När jag kom hem umgicks jag lite med min bror, ingen får mig att skratta som han, galet. Han är bra! Nu har jag tittat lite på APUuppgifterna, men när jag insåg att jag börjar kl. 7 imorgonbitti så kände jag att njaeee, jag går och lägger mig istället tror jag. Onsdag imorgon, då ska jag klippa mig! Frågan är bara hur, kan va bra att bestämma innan man kommer dit..


you got one last chance to put this back together

Söndagen börjar lida mot sitt slut. Imorgon börjar sista veckan innan det efterlängtade lovet, go go go! Nu ikväll har jag träffat Lovisa ett tag, himla trevligt! Nu blir det att lägga sig i sängen framför tv:n och snart ska jag sova.

where did you go?

Jag har drömt i natt, sjukt mycket konstiga drömmar. Började dagen med en promenad med Therese, eftersom vi aldrig sågs igårkväll. Det var bra. Så skönt att gå och bara prata och ha någon bredvid sig som lyssnar. Nu sitter jag och pluggar lite matte. Eller försöker. Jag fastnade på en uppgift, så nu har jag engagerat både bror och far i att lösa den medan jag sitter här. Bra där! Ekvationer är inte riktigt min grej känner jag. Nu blir det lite plugg och lite sånt fix, sen ska jag träffa Lovisa senare ikväll.


if you're just playing a game, then I don't wan't to be a part of it anymore

Det blev en hemmakväll istället. Men det är skönt det med, kommer knappt ihåg senast jag var hemma en hel kväll. Fast det brukar vara runt den här tiden på dygnet jag blir påmind om varför jag inte tycker om att vara hemma på kvällarna. När alla har gått och lagt sig och man är ensam vaken, då tänker man för mycket. Iallafall jag. Men då är det rätt bra att man har fina vänner som smsar konstiga sms som får en att skratta rakt ut i mörkret, det gillar jag. Nu tänkte jag sätta igång ett othavsnitt!


stop hurting me like you're doing right now

   

Vi är som katten och råttan, omöjliga ihop.
Men alla tårar och bråk till trots, utan dig känns allt märkligt grått. 
Och om vi håller, om vi håller så hårt som vi kan.
Så kanske allt det svåra, allt det svarta,
allt det där som håller oss isär plötsligt håller oss ihop.


om vi blundar

Idag har jag träffat min fina fina kusin, Lis. Det blev en runda på stan, och lite fika med massa prat och skratt. Kvällen skulle/ska spenderas med Therese, just nu sover flickan tror jag och jag väntar på att hon ska höra av sig. Sen får vi se vart kvällen för oss.


trött på att spela efter dina regler.

Den första praktikveckan är avklarad, himla fint. Och jag trivs! Nu är det äntligen fredag, som jag längtat. Kvällen är lite oklar ännu, men eftermiddagen ska iallafall spenderas med Edija. Så henne ska jag in till stan och möta nu.

I'm in the corner, whatching you kiss her

Förmiddagar betyder praktik och eftermiddagar/kvällar betyder umgås med fina vänner. Så har de sett ut den här veckan iallafall. Idag åkte jag in och mötte Johanna på gymmet och körde lite. Galet skönt! När jag kom hem så slog jag in lite presenter och begav mig sedan bort till Therese. En promenad, en massa prat och en hel del skratt. Den tjejen alltså, obeskrivligt bra. Galet, helt galet. Nu ska jag dricka te och sen sova. Fredag imorgon!!


my friends are one of a kind

Vänner som får dig att skratta de stunder du helst vill lägga dig ner och dö. Vänner som ställer upp för en utan att förvänta sig någonting tillbaka. Vänner som lyckas vända ens dåliga dagar till bra dagar. Vänner som gör de bra dagarna till ännu bättre dagar. Vänner som får en att se ljusa punkter i mörkret. Vänner som vet precis vad de ska säga för att få dig att lé. Vänner som känner dig utan och innan. Vänner som ställer upp oavsett vad, oavsett tid och oavsett plats. Riktiga vänner, äkta vänner.

Precis såna vänner har jag. Världens bästa vänner.
Ni vet vilka ni är. Ni är unika, jag älskar er!

one two three not only you and me

Jag sitter just nu hemma hos favoritlars! Många har frågat vem Lars är egentligen, har då svarat "snygg frånskild tvåbarns pappa från helsingborg". Det är dock inte helt sant. Lars = Larsson = Johanna. Så där har ni det ärliga svaret! Sitter som sagt hemma hos kvinnan nu, och har precis klarat av den första dagen på praktiken! Lär nog trivas de här sex veckorna tror jag nog, känns bra. Vi inväntar för tillfället Jacob, och senare kommer Jonas. Jag ska alltså spendera kvällen med mina tre favorit J:n. Inte helt fel, och verkligen på tiden. Jag har saknat ihjäl mig!

         

    

   

ni är bland det bästa som existerar i min värld


kiss away the differens

Jag har haft en fin helg, med en hel del fina vänner. Igår blev det utgång, och även om musiken inte var den bästa igår så vart kvällen ändå helt okej tycker jag. Dock försvann helgen förbi alldeles för snabbt, precis som alltid. Söndag brukar betyda pluggdag. Men inte idag, idag är jag pluggfri. Istället taggar vi för sex veckors praktik med start imorgon! Det ska bli skönt att slippa skolan, men kommer sakna mina fina vänner som gör att man överlever dagarna. Men vi kör! Nu är det mat, och sen ska jag skriva ett brev och slå in presenter. Fint!

love the way you lie

Mördarveckan är slut och jag har överlevt. Det firades med party igår! Det skulle firas att världens bästa Therese hade fyllt 18 och firades gjorde det. Kvällen igår var kanon! Omringad av fina vänner, det gillar jag. Idag mår jag som jag förtjänar som man brukar säga. Men ikväll kör vi på utgång! Så det är bara ladda om. PUSS

and my heart goes shalala

Hemma, och har ont i magen. Idag har jag klarat av ännu ett prov, så nu är det bara ett prov kvar och sen är den här mördarveckan slut. Skönt! Sen kör vi på praktik i sex veckor, det kan bli bra. Efter skolan så stannade jag kvar och pluggade. Lite plugg fick jag gjort iallafall, trots att Edija, Ogge och Denis inte är världens bästa pluggsällskap. Vi skrattade mest. Skratta kan vara bland det bästa som finns! Älskart. Nu ska jag lägga mig i min säng med lite godis och svenskaplugg.

fembots have feelings to

Idag är så inte min dag. Jag har varit på dåligt humör hela dagen, och det gillar jag inte. Slutade tidigt, men skulle vänta i skolan i en timme för att jag skulle på möte. Så när det är dags så går jag dit och då sitter det en lapp på dörren om att den här personen var sjuk just idag. Kul. Så skulle jag åka till rese och hinna med halv fyra bussen, men självklart ska spårvagnarna krångla så jag missade den och fick sitta och vänta i en halvtimme på nästa buss. Nu är jag iallafall hemma och ska spendera kvällen precis som alla andra kvällar den här och förra veckan, men plugg. Två dagar kvar att överleva på mördarveckan! Go go go!

I was crying when I met you, and now I'm crying just to get you

Jag sitter och dricker oboy, galet gott! Samtidigt som jag pluggar, inte alls mycket kvar att göra nu. Veckan är snart avklarad och helgen lär bli bäst. Imorgon kommer jag inte kunna gå, helt ärligt. Vi hade spinningpass på gym&friskvården idag, jag är helt död och lär ha sinnes ont i benen imorgon. Men det gillar vi! Plugg var det ja. Sen ska jag se till att ta en liten paus, och träffa världens bästa therese.

breath you in, and let it go

Helt otroligt vad trött jag är idag. Och så börjar dagen med matteB, kan det bli bättre? Ja. Tisdag är det iallafall. bara tre dagar kvar att överleva på denna mördarvecka, sen börjar praktiken. Puss va.

stop tossing it around boy

I'm a human being with feelings you know, just like you. So don't you think that you can treat me just like you want, it doesn't work that way.

Måndagmorgon, sovmorgon. Himla fint! Det lär bli en slapp dag, en lektion, läkarbesök och sen tillbaka för en lektion till. Passar mig perfekt denna dag känner jag! Nu måste jag fortsätta fixa mig, annars blir lars sur om skjussen är sen!


I'm not ready to make nice, I'm not ready to back down

Utgången igår var riktigt fin. Precis en sån där kväll som jag behövde. Bara dansa och ha sinnesjukt kul med de närmaste och glömma allting runt omkring. Tackar framförallt Therese och Johanna för kvällen! Idag har jag och Lars spenderat någon timme på gymmet, himla nice. Dock blev det ingen hårdträning idag efter kvällen igår. Nu har jag precis skrivit klart religionsarbetet, gaaaaaaaaalet skönt att ha det avklarat. Nu blir det svenskaplugg och teckensspråksplugg. Vi kör!

dance all night long,

Vad gör vi? Nu kör vi! Ikväll är det utgång med fina vänner. Vi glömmer alla bekymmer & bara kör!

the dream lover

Lördag. Jag har bearbetat en liten del utav plugghögen, kanske borde fortsätta lite till men jag har inte riktigt motivationen till det idag. Det vankas utgång med fina vänner! Men jag har ett problem, jag och min garderob kan inte riktigt sammarbeta idag. Hm.. inte kul. Får fortsätta klura på den.

I hope you know, that you are all that is on my mind

Ska strax cykla iväg till bussen. Jag har spenderat förmiddagen hemma med lite plugg och umgåtts med min bror. Nu ska jag in till stan och möta upp min saknade Elin. Kvällen bjuder på bio och en massa mys. Puss

and how do you want us to be?

Idag har vi haft projektdag, vilket betyder att vi samlades hemma hos Johanna. Sen drog vi till skolan och åt och fortsatte jobba där. Himla duktiga är vi! Vi fick mycket gjort idag, så det känns great. Efter att vi gjort det vi skulle så drog jag och lars till gymmet. Det var inte helt fel, dock lär jag inte kunna gå imorgon. Men det tar vi då! Imorgon är det fredag, och jag är ledig. Sovmorgon <3 sen ska jag träffa Elin, då blir det bio och massa mys. Det kommer bli en fin helg, det känner jag på mig! Inga bekymmer, vi bara kör! Det är så det ska va. Nu ska jag se på robinson med min far. Mys.


and now you just making me wonder again

Jag överlevde, och jag är stolt. Onsdagen är avklarad. Imorgon väntas projektdag med min fina projektgrupp, och fredag bara skriker studiedag. Inte helt fel om ni frågar mig. Dock kommer nog den större delen av dagen just vara studiedag, då vi har sinnes mycket att göra. Förstår inte, det spelar ingen roll hur många gånger vi har klagat på lärarnas planering, de lägger ändå alltid precis alla prov och uppgifter de två sista veckorna innan lov eller praktik. I det här fallet praktik. Så religionsarbete, svenskaprov, engelskaprov, teckenspråksprov bjuder nästa vecka på. Fint! Så undrar lärarna varför man är skoltrött och stressad? mh, tja. När jag gick av bussen idag så mötte jag Albin, gillar när man möter på fina vänner sådär när man minst anar det. Nu ska jag sätta igång att plugga, yes sir!

let me know that this is going to end soon, in a good way

När jag har överlevt morgondagen så ska jag vara stolt över mig själv, så det så. Tisdag betyder gym och friskvård, vilket också kan betyda att jag inte lär kunna gå imorgon. Men jag gillar ju träningsvärk. Nu har jag pluggat religion i x antal för många timmar. Duschen, tv:n, sova. Låter fint!

I want you to understand, even if I haven't told you what

Idag kom jag och Edija fram till vad vi ska göra efter gymnasiet. Vi ska hålla föreläsningar, och skriva en bok. Ämnet är fortfarande hemligt för allmänheten. Och ingenting av det är speciellt seriöst. Men det skulle behövas, faktiskt. För du gör mig förvirrad, och du förstår nog inte. Och jag förstår inte, förstår mig inte på dig.

and it goes on and on and on

En dag av den här veckan avklarad, och dagen bjöd på glada besked då vi inte alls har projektdagar både torsdag och fredag. Utan bara torsdag! Det betyder långhelg, så jäkla underbart. Nu blir det lite plugg och sen lite oth!

sweet dreams and a beautiful nightmare

Söndag. Egentligen borde man njuta av den här dagen, den sista dagen på helgen. Men trots det så är söndagarna alltid fyllda med söndagsångest. En ny skolvecka drar igång imorgon, och jag gillar det inte. Men vad ska man göra? Det är ju bara knata på ändå. Jag ser iallfall fram emot torsdag och fredag, då vi har projektdagar. Även om jag hellre skulle vilja vara ledig som ettorna och tvåorna är. Men iallafall, ska spendera båda dagarna med min fina projektgrupp och tiderna bestämmer vi själva över. Vilket betyder sovmorgon hoppas jag(?). Dagen har spenderats på en promenad, med läxor och en kort visit hos världens bästa larsha. Love you girlie! Jag ska iallafall spendera söndagkvällen med min fina familj framför tvn. Jag älskar min familj.

hero of war

Kvällen igår spenderades som sagt med världens bästa Larsha, hon är underbar, min fina vän! Det blev en riktig myskväll, det har blivit många sådana på senaste tiden. Men de är välbehövliga! Jag gillar det. Just nu sitter jag i Linköping hos min faster tillsammans med mammi & pappi. Vi har spenderat dagen på IKEA och ikanohuset. Lite nytt och fint. Jag är trött och kvällen bjuder nog på en film och slappning i soffan. Det är fint. Nästa helg kör vi dock, då är det utgång som gäller!

you are my light, the reason that I live

Fredag. Den här dagen har varit upp och ner, helt stört. Men såna dagar måste få finnas också. Jag är bara glad att jag har mina störda vänner runt omkring mig. Helt underbara. Just nu sitter jag hemma hos en av dem, nämligen johanna larsson. Även kallad bästa larsha. Från början var tanken utgång ikväll, men kvinnan har gått och blivit sjuk så det blir en lugn kväll. Men skönt det med känner jag, efter denna dag. Nu ska vi fila vidare på kvällens planer, hihi. busar är vi! Fredag, efterlängtad helg, jag älskar mina vänner, så otroligt tacksam!

RSS 2.0