för ikväll har ångesten fångat mig

Jag träffade Erika förut, och vi planerade vår framtid tillsammans. Vi ska flytta till en lägenhet i Norrköping, vart vet vi inte riktigt än, men ganska centralt. Så ska vi ha en stor säng som vi delar på, och om hon har sin pojkvän på besök så får jag åka hem till sörping och när jag har pojkvänsbesök så får hon åka hem till sörping eller hem till Mattias.

Så ska vi inte behöva laga egen mat, utan vi ska gå till Erikas kompis Simon och han ska laga mat åt oss varje dag, för han går tydligen hotell och restaurang. Så på så sätt slipper vi diska också. Städning lät som Erika inte tyckte det skulle bli några problem, så det kan hon få ägna sig åt en gång i veckan. Eller om vi bara kör med julstädning? Sånt som märks.

Eftersom vi flyttar ihop så får vi båda två dubbelt så stor garderob och kan låna kläder av varandra, så då behöver vi inte tvätta lika ofta heller, perfekt. Eftersom hon har dans i sörping också, så får jag fixa körkort så kan jag skjussa henne fram och tillbaka, men då kom Erika fram till att bensin är dyrt. Men det fixar vi med ett sånt där bidrag som var väldigt svårt att uttala när man var trött, inackorderingsbidrag(?).

Jag tycker det låter som en alldeles utmärkt framtid. Ibland måste man få drömma, speciellt när drömmar är bättre än verkligheten för tillfället.

that was when I ruled the world

Jag har myst ner mig under täcket i sängen, med datorn i knät och daniels tröja på mig. Så ligger jag och sniffar på tröjan och saknar min pojke ännu mer. Det är galet. Men nog pratat om det, jag och johanna har haft riktigt mysigt ikväll tycker jag. Vi körde på en chillkväll som sagt, idol, film och massa snack. Nu borde jag egentligen sova. Imorgon ska jag till linköping med min mor och shoppa lite. Jag ska faktiskt spendera hela lördagen med henne tror jag, nu när männen har lämnat huset så får man väl passa på!

PUSS

friday, and Im in love

Det är fredag, underbara efterlängtade fredag. Jag ska spendera kvällen tillsammans med min kära Johanna Larsson. Det var alldeles för längesen vi umgicks, så det är på tiden ikväll. Vi gör nog så att vi "släpper en chillkväll", som isma skulle ha sagt. Det blir nog kanonmys tror jag.

PUSS

åtta månader med min kärlek



jag älskar dig


and I would do anything for love

Om jag ska vara ärlig så måste jag erkänna att jag somnade strax efter att jag skrev inlägget igår, och satans va skönt det var. Det var välbehövligt. Nu är det imorgon som jag längtade efter, så jag ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen fördriva tiden så klockan blir fyra, då jag hoppas att Daniel dyker upp. Jag saknar honom. Men just nu pratar jag med Johanna på msn, vi har bestämt att vi snart ska besöka skolan där min far jobbar, för jag fick höra idag att John ME är förälder åt ett barn som går där. Och jag tycker att han är skaaapligt snygg. Nice!

PUSS


what I want is what I've got

Jag är äntligen frisk, underbart! Jag hade inte stått ut med att vara hemma heela veckan, så i torsdags gick jag till skolan. Kan känna att man märkte rätt tydligt att jag inte umgåtts eller pratat med någon på en vecka, för herregud va jag pratade. Verkligen oavbrutet. Idag är det fredag, vilket innebär helg, vilket är riktigt skönt. Johanna erbjöd mig att följa med på fest, men jag tackade nej. För en stund sen ångrade jag det, för jag var så satans rastlös. Men samtidigt känner jag att jag inte hade orkat med det heller. Så det blev en familjekväll, det är nog första gången på flera månader som hela familjen är hemma tillsammans. Men det är mys. Jag funderar rätt starkt på att gå och sova, känns rätt mesigt eftersom klockan bara är tio en fredagkväll. Men ändå, om man sover så går tiden snabbare till imorgon. Och det är allt jag vill, jag vill ha imorgon. Då ska jag träffa min älskade pojkvän.


PUSS


you keep stopping me, relese me

Vad ska man göra när man är sjuk? Jag har legat hemma i sängen sen i fredags, och jag är så satans uttråkad. Det känns som om jag har sett varenda film som finns i huset, det går verkligen ingenting bra på tv såhär dags, och det är inget roligt folk inne på msn. Jag håller på och brinna upp av febern känns det som, jag orkar nästan inte göra något annat än att ligga här. Men fan så tråkigt det är! Gosh. Jag måste vara frisk till helgen, jag SKA vara frisk i helgen. Jag vill träffa folk, jag vill pussa på min pojkvän och jag behöver sociala mig lite!
Nu har jag klagat färdigt, frågan är vad jag ska göra nu..

(okej, jag ångra mig. Det finns en rolig människa på msn, stoffe. Han är dagens räddning!)


RSS 2.0