ett fel närmare rätt

Nyss hemkommen från jobbet, nu har jag två lediga dagar framför mig. Känns heeelt okej! Min familj har flytt härifrån och lämnat mig ensam hemma, men jag klagar inte. Bror har flytt landet för tredje gången det här året, han lever livet. Jag överlever nog två veckor utan honom skulle jag tro! Helgen börjar lida mot sitt slut, men vilken fin helg det har varit! Myst ute i skärgården med vänner, kvalitetstid med familjen och lite jobb på det! Sommaren börjar också lida mot sitt slut, men det känns rätt så okej ändå. Jag har klart för mig vad som händer i höst, så det känns inte lika skrämmande längre! Vad ska man säga? Livet är fint! Just har jag landat i min säng, andas ut, lyssnar på den svenska björnstammen och inväntar kvällens sällskap. Myskväll it is!

jag har världens finaste vänner

Kvällen igår var helt klart det bästa kvällen på länge! Underbara lördag! Mina fina tjejer kom hit, vi åt trerätters, drack, spela spel, skrattade, dansade och levde. Sen bussen in till stan och vidare till trädgårdsgatan 3 och sen puls. För en gångs skull levererade puls! Jag hade en så jäkla rolig kväll, verkligen!! Åh, finaste vännerna har jag!! Fick superfina presenter också! En spakväll, en konsert med winnerbäck, en klocka och ett presentkort på systemet! Kunde inte ha blivit en bättre kväll! Idag mår jag som jag förtjänar, men det kan jag ta! Jag är glad!

live one day at the time and make it a masterpiece

Min fina födelsedag börjar lida mot sitt slut, åh vilken fin dag det har varit. Jag har varit omringad av fina vänner, min fina släkt och min fina familj! En fin kväll, fina presenter. Igår spenderade jag min sista kväll som tonåring med fina vänner på trädgårn. Nu är jag ledig fram till på måndag och jag har några fina dagar framför mig. Jag har längtat som en tok efter den här veckan, så åh va jag ska njuta! Allt är fint, fint fint fint. Livet är fint!


RSS 2.0