Ta vara på de små ögonblicken

Just ikväll är jag så himla glad, glad på livet. Så skön känsla! Allt går så himla bra på jobbet, det rullar på och jag får så fin respons på allt jag gör. Nya bokningar rullar in varje dag och jag är fullbokad nästan fram till slutet av mars. Underbart!! Allt annat runt omkring känns så bra just nu med, om allt går som jag vill så kommer det här bli ett jäkligt fint år! Just nu ligger jag helt utslagen i sängen, var ute på en löprunda när jag kom hem från jobbet förut, det gick så himla bra!! Jag körde på och sprang längre än vad jag brukar göra, hur långt vet jag inte eftersom mobilen typiskt nog dog halvvägs.. Ligger i allafall i sängen och känner den där sköna tröttheten i hela kroppen. Är helt mör. Gött!! Nu ska jag sova så jag orkar ta mig igenom timmarna på jobbet imorgon, sen ska jag starta min helg med biomys!


It's an evil world we live in

Tittade precis på efterlyst, lär ju drömma mardrömmar i natt.. Det är helt jävla sinnessjukt vilka människor det finns. Vidrigt! Hur kan man leva med sig själv? Hur kan man gå upp på morgonen och leva med vad man har gjort mot en annan människa? Jag förstår inte, jag som får dåligt samvete om jag säger minsta lilla elaka sak åt nån. Helt ofattbart. Man önskar att dom fick fast alla idioter som finns där ute. Ska la ge mig på ett försök att sova, eftersom klockan ringer halv sex imorgon. Lagom kul, lagom trött tjej. Två dagar kvar, sen är det helg. Och va jag längtar. En myshelg, helt klart!


Heartbeat in the beat of a drum

Fredag igår och efterlängtad helg. Var tänkt att fredagen skulle bli lugn och vi skulle bara hänga hos jacob en stund, jag och Lasse. Men ibland blir det inte som man tänkt sig, tog en timme sen var vi övertalade om utgång. Och satan va kul vi hade! Roligaste utgången på evigheters evighet!! Galet! Var längesen jag skrattade så mycket! Tack för en sjukt bra kväll! Nu har vi vaknat till liv och tagit oss hem till Sörping. En lugn lördag it is! Fint som fan!


Allting kommer bli bra tillslut, du ska se att allting ordnar sig

Veckan börjar lida mot sitt slut, och här sitter jag med dunkande huvudvärk som vägrar ge med sig. Knarkat piller hela dagen men den ger sig inte ändå, kul. Men är troligtvis spänningshuvudvärk, tankarna har snurrat hela veckan och några beslut om framtiden har tagits. Så då släpper väl precis allting.. Men jag är glad ändå! Massa jobb inbokat framöver, och på tisdag går jag troligtvis på ett vik på 8 veckor. Känns förjäkla bra! Jag tänkte gå och lägga mig nu och hoppas bli kvitt huvudvärken tills imorgon, för imorgon är det fredag. Och helgen ska spenderad med Lasse för det mesta, "precis som förr i tiden", som hon så vackert uttryckte det. Så var det väl, hennes mamma hade sagt det för ett tag sen när Johanna frågat vad hon brukade göra med sitt liv för något år sen. "Ja, du hängde ju med Hanna. HELA TIDEN. Hon bodde ju i princip här". Hihi, tur att dom gillar mig ändå! Nu - sleep mode! Puss och godnatt


Dreams dreams dreams and dreams

Mardrömmar, mardrömmar, mardrömmar. Hela jävla natten lång. Lagom kul. Att titta på greys anatomy och one tree hill kan tydligen ge mardrömmar.. Man kan behöva hjälpa Alex Karev att skjutsa en rullstol med en man i utför ett stup, eller så kommer Dan Scott in på jobbet och skjuter.. Förståååår inte hur jag alltid får ihop så sjuka drömmar, det är ju inte så att man sover skönt när man drömmer heller. Är ju lika trött när jag vaknar som när jag går och lägger mig, om inte tröttare.. Jaja, bara försöka bli pigg för snart är det jobb som gäller!


My life, my choices, my mistakes, my lessons.

Sitter här med Johanna, min fina Lasse, vid hennes köksbord och diskuterar livet. Jag tog det sista klivet ur något, något som jag borde klivit ur för länge sen. Men nu var väl tiden inne. Ett avslut. Det här är vad som behövs. Jag måste göra såhär för min egen skull. "What time doesn't solve, you have to solve yourself." Lite så är det. Nu ska vi göra oss i ordning, och sen ska vi iväg och möta upp tjejerna hos Isabella för en redig tjejkväll. Så välbehövligt! Kvällen kommer bli så fantastiskt bra, och allt kommer bli så fantastiskt bra. Allt blir bra så småningom, eller hur var det?


Sick sick sick sick of being sick

Mitt immunförsvar har tydligen tagit sitt pick och pack och dragit åt helvete. För inte fan finns det kvar här. Vaknade vid två i natt och mådde så jävla illa, magen satte igång och krampade. Kunde inte somna om förrän en timme innan klockan ringde, vaknade och mådde lika mycket skit då. Så ringde och sjukanmälde mig. Typiskt mig att vara sjuk liksom. Legat som en död sill i soffan hela dagen, lagom kul. Imorgon vill jag vakna och må SÅ jävla bra. Sen vill jag vara frisk i all evighet. Tack på förhand, amen osv!


If you stay, I'll leave

Alla förskolor i kommunen var stängda idag, vilket resulterade i en ledig dag för mig. Lite småskönt! Har spenderat större delen av dagen tillsammans med min fina farmor, varit och handlat, sen bjöd hon och farfar på mat. Sen mötte jag upp Alexandra, som va alldeles för längesen jag träffa, på en snabbfika! Bestämde oss för att göra det till en vana och har redan bokat en dejt till nästa vecka! Hann även med en promenad med fina Thérèse som kom hem idag, himla fint! Nu ska jag krypa ner i sängen, sova som ett djur och tagga inför morgondagens långa jobbdag!


Don't waste your time

Jag var ute och sprang förut, det enda som brukar kunna rensa tankarna totalt och alltid få allting att kännas lite bättre och lite lättare efteråt. Men det funkade inte idag. Skulle kunna skriva ett så långt inlägg om allt som känns skit just idag, men jag vet att det är inte värt det. Jag vet även att det är tillfälligt och det kommer känna bättre. Snart. Och det är allt jag ska fokusera på. Det positiva. Det blir bättre, det kommer kännas bättre. Och jag är omringad av världens finaste människor, som får allting att kännas bättre. I alla lägen. Det är allt som räknas, allt som behövs.


another year has gone by

Ett nytt år, 2012 har blivit 2013. Jag vet inte hur man ska sammanfatta det här året, det känns som allt och ingenting har hänt. Det har gått så sjukt fort, det har liksom bara rusat förbi. Men under året har saker och ting fallit på plats, och jag har liksom hamnat på en plats i livet där jag är riktigt nöjd med tillvaron och vad som väntar mig. Jag har äntligen insett vad jag vill plugga, och är nästan hundra på att jag till hösten nu börjar plugga. SÅ skönt! Människor har kommit och gått ur mitt liv, precis som alltid. Men just nu känner jag att jag har de mest fantastiska människorna runt omkring mig, människor som gör mig så otroligt glad. Människor som gör mig glad oftare än vad de gör mig ledsen. Det känns som att de människorna jag har runt omkring mig nu är de människor som man kommer ha med sig hela livet, som alltid kommer att finnas där. Allt som allt har det varit ett riktigt jäkla bra år. Jag tror att 2013 kommer bli ett riktigt jäkla bra år också!


RSS 2.0