out of my hands

Jag och Lovisa kör på en favorit i repris. Vi åker till varamobaden idag, och det ska bli bäst.
Vi ska ha så jäkla kul, och bara tänka bort allting här hemma.
Det lämnar vi kvar och tar tag i när vi kommer hem.
See you on saturday!
'


a picture says more than thousand words


sjörövarbåten som morfar Harry kallade den,


en johanna och en hanna

en badkruka?

en söt johanna



never say never

Helgen på Johannas land var underbar! En perfekt såndär "dagen efter"-tripp och ett perfekt sätt att slappa på. Sol hela dagarna, med endast några få moln på himlen. Så fort vi kom dit bytte vi om till bikini och låg på bryggan hela dagen, några dopp i det kalla vattnet blev det. Framåt kvällen tog vi båten och rodde en sväng, sen avslutades dagen med en film sen somnade vi. Klockan ringde halv tio, som vi hade bestämt, för att inte gå miste om solen. Dock var johanna riktigt trött och vägrade gå upp, men när jag drog upp rullgardinen blev det genast fart på henne. Satan va sur hon vart, men det var det värt! Vi hann med lite sol iallafall innan molnen kom, då bestämde vi oss för minigolf istället. Jag vann, visserligen bara med två poäng, men jag vann, på minigolf, och det är stort! Himla härliga dagar iallafall, och johanna är rätt bra hon!  Ikväll kommer någon annan som är väldigt bra hit, nämligen min saknade pojkvän, himla mys.

PUSS

love lockdown

Jag känner mig skapligt sliten, har inte sovit ordentligt på flera dagar. I onsdags så träffade jag Edija som sagt, riktigt trevligt. Sen väntades middag hos farmor&farfar, och efter det begav jag mig in till stan och mötte Johanna & pattiboy. Så drog vi till utebion, riktigt trevligt och en helt okey film. I torsdags väntades chillfest hos Stoffis i rejmyre, också himla trevligt. Igår hade jag planerat att sova ut, och bara ta det lungt hela dagen. Men johanna övertalade mig om ännu en fest, i lindö denna gång. Så vi tog oss till Lindö och hittade såsmåningom hem till Jacob, där träffade vi himla massa trevligt folk. Riktigt lyckad kväll för vår del tycker jag . Nu så håller jag på och försöker packa lite, ska nämligen ta en tripp till Johannas land. Så jag är hemma igen på söndag!


until I won't be scared anymore

Dagen igår spenderades somsagt med Isabella, och en sissodär arton varv runt runt på stan. Men jag hade supertrevligt och tjejen är verkligen toppen! Runt fyra träffade jag någon annan som är toppen, nämligen min pojkvän. Han följde med mig hem och så spenderades kvällen med honom. Nu känner jag att jag är vaken väldigt tidigt för att vara Hanna som har sommarlov, men jag måste verkligen städa mitt rum, sen måste jag fixa mig också, för vid typ klockan tolv kommer Edija hit nämligen. Himla trevligt. Nu städning!

PUSS

god damn you're beautiful

Jag fick mina skratt tillsammans med Elin, hon är bara för bra hon. När hon började jobba så kom mina föräldrar och hämtade mig så åkte vi till mormor & morfar. Firade mormor som fyllde år igår. När jag kom hem därifrån så ringde jag Johanna och frågade om hon ville komma och rädda min dag. Så självklart gjorde hon det, och det tackar vi för! Hon kan få allt att kännas så lätt och bra även när det egentligen inte är det. Idag ska jag snart pallra mig in till stan och träffa Isabella, ska bli riktigt kul tycker jag! Var alldeles förlänge sen vi sågs, bara vi två. Vi har nog mycket snack att ta igen kan jag tänka mig! Sen framåt kvällen tror jag Daniel kommer hit .. sånt som märks.

PUSS

and we're only hurting right now

Jag mår illa, och har en stor klump i magen. Fan va jag hatar när det blir såhär.. Snart går min buss in till Elin, hon kommer rädda min morgon hoppas jag på. Vi ska anmäla oss till dansen, äntligen. Sen ska vi gå på stan tror jag, och skratta har jag bestämt. Det behöver jag. Något annat jag behöver är varamobaden med Lovisa, släppa allt och bara ha så jävla kul. Jag längtar.

PUSS

it feels like we're stuck here

Jag har haft en toppen dag med Larre, som vanligt så får hon mig att glömma alla bekymmer. Nu ikväll har vi varit på bio med min kära bror, himla trevligt. Vi såg baksmällan, den var riktigt bra. Nu sitter jag bara här och segar, har ingen lust att sova. Imorgon ska jag träffa Elin, det ser vi fram emot.

PUSS

I've tried so hard

Jag ska snart ta bussen in till stan och träffa Johanna. Jag behöver det och jag saknar henne. Jag behöver en sån där stund där vi sitter vid hennes köksbord och bara släpper ut allting vi tänker på, bara pratar om precis allting som hänt. Och det har hänt för mycket nu när hon har varit borta.. Fan. Nu ska jag göra mig i ordning och springa till bussen.

PUSS

today's the day I pray that we make it through

Jag hade tänkt att jag skulle gå ut och gå när jag vaknade, men jag fastnade i sängen och kom inte riktigt upp. Det var väl ganska tur egentligen, för hade jag varit ute och gått hade jag inte kunnat svara i telefon när det ringde. Och då hade aldrig min morgon börjat så bra som den gjorde, för på andra sidan luren var Johanna. Kvinnan är hemkommen från turklandet och gjorde min morgon. L y c k a! Nu sitter jag och äter yoghurt med jordgubbar i, himla mumsigt. Ska alldeles strax börja fixa mig efter som jag senare ska till pojkvännen! Himla mysigt, eftersom vi inte kunde ses igår på sexmånadersdagen så får vi ta igen det idag istället, haha.

PUSS

my love, my sweet love



Sex månader, ett halv år, etthundraåttiotvå dagar, tillsammans med dig.
Du får mig att le som ingen annan, du gör mig lycklig.
Jag älskar dig, mitt hjärta.


och jag drömmer så konstigt igen

Jag hade hoppats på att verkligen få sova ut imorse, eftersom det känns som om jag inte har sovit ordentligt på flera dygn. Men jag blev väckt av min bror som asgarva vid datorn utanför, himla härligt. I och för sig var ju klockan då halv elva, men jag är trött ändå. Ensam hemma är jag också, tror jag. Eller min bror är påväg ut iallafall, så snart! Jag har inga planer för dagen, jag hade hoppats på att träffa Daniel. Men han jobbar, precis som alla andra människor verkar det som. Satan va uttråkad jag är. Jag borde städa mitt rum, man kommer knappt fram till sängen eftersom det ligger grejer överallt. Så hög musik och städning? Får nog bli så för stunden. Sen får jag se vad som dyker upp senare ikväll.

PUSS

sometimes love just aint enough

Jag har nästan precis kommer hem från pojkvännen i åby. Jag åkte dit efter att han hade slutat jobbet igår, sen blev det så att jag stannade över natten också. Det finns inget bättre än att vakna upp i hans famn. Iallafall, just nu sitter jag och äter och ska alldeles strax fixa mig. Idag ska jag träffa Lovisa, vi får se vad som händer. Ikväll lutar det iallafall åt utebio om vädret håller i sig .

PUSS

hos dig är jag underbar

Jag har precis landat i kökssoffan efter att inte ha varit hemma på evigheter känns det som. I lördags kväll kom Daniel till mig, sen på söndagen åkte vi hem till honom och var där hela dagen. Himla mysigt och det finns verkligen ingen som får mig att må så bra som han. Sen har jag spenderat måndagen och halva tisdagen i stockholm med min familj. Men nu är jag hemma, lite fattigare än innan. Men det var det värt! Just nu sitter jag och pratar med Denis på msn, jag måste erkänna att jag saknar mina bf1b, eller ska man säga bf2b? Jaja, jag saknar mina klasskamrater iallafall. Men samtidigt så blir man lite ledsen när man inser att det är bara en månad kvar av sommarlovet, hur snabbt har det gått egentligen? Sjukt. Jag ska alldeles strax gå och packa upp mina grejer, sen ska jag slänga iväg ett sms till Lovisa. Jag saknar flickan lite granna känner jag.

PUSS

river flows in you

Jag bestämde mig för att gå ut och gå förut, trots att det regnade. Efter ett tag fick jag sällskap av Erika. Hon räddade min dag. Även om vi inte alls ses ofta längre, så är det underbart att veta att hon alltid ställer upp när man behöver någon som mest. Det är äkta vänskap! Jag hoppas att min pojkvän kommer hit senare och håller om mig i natt. Jag skulle behöva känna den tryggheten, som bara han får mig att känna, just i kväll.

PUSS

take one step at a time

Idag är en bättre dag än igår, hittils iallafall. Jag ställde klockan igårkväll, så jag skulle komma upp skapligt idag. Så gick jag ut och gick, rensade tankarna lite. Nu håller jag på och fixa mig och ska snart ta burren in till Elin. Det ska bli himla trevligt tycker jag.

puss

I was looking for a place to hide away

Jag hade några minuters tro om att den här dagen skulle sluta bra, men ack så fel jag hade. För allt är fel, mitt fel, hela tiden. Nu ska jag sova och se fram emot morgondagen, för då ska jag träffa Elin. Tillsammans med Elin kan ingenting vara fel, så imorgon är en bra dag. Godnatt.

PUSS

life without you would scare me

Jag känner att jag mår ungefär som igårkväll, jag vill bara krypa ner under täcket och sova bort allting. Huvudvärk, illamående, regn. Ingen höjdar dag måste jag säga. Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på film.


PUSS

let them know it ain't right

Jag vaknade upp bredvid världens finaste kille imorse, det är bland de absolu bästa jag vet. Sen tog vi bussen in till stan och gick där ett tag innan Daniel skulle till jobbet och jag skulle träffa Johanna. Så resten av dagen spenderade jag tillsammans med Johanna. Sista dagen vi sågs innan hon lämnar mig för att åka till turklandet. Så nu ska jag försöka klara mig utan flickan i en vecka. Nu regnar det ute igen, verkligen spöregnar. Men jag orkar inte gå upp för att stänga fönstret, jag vill bara krypa ner under täcket och gömma mig. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men satan så depp jag blev. Jag ska försöka sova..

PUSS

together

Pappa berättade nyss att det tydligen skett en våldtäkt vid kanalen i torsdags, ungefär vid smultronstället. Jag tycker sånt är så obehagligt, när det händer så nära en själv. Det här är liksom bara 150 meter i från mitt hus. Nae usch. Jag sitter här och väntar på att Lovisa ska ha ätit färdigt så vi kan ses. Då blir det planering för hela slanten, jajjamänsan.

Puss

best I ever had

Jag sitter och tittar på Beck just nu. Dom filmerna är himla bra, det spelar ingen roll att jag har sett dem flera gånger innan. Jag kommer ändå aldrig ihåg vem som är mördaren. Jag funderar starkt på att sova, jag är så himla trött och känner att mitt humör börjar försvinna.. Imorgon ska jag iallafall träffa Lovisa och vi ska planera massa, det kommer bli kanon tror jag. Senare framåt kvällen kommer Daniel hit. Himla mys!

PUSS

no damage you can do now, I'm immune to you now

Här sitter jag igen, i min säng. Jag är helt superhappy över att jag kan sitta i min säng samtidigt som jag sitter vid datorn. Jag är ganska speciell. Något annat som jag är superhappy över är att någon som heter Petra räddade min dag. Lovisas och min efterlängtade vistelse i varamobaden blir av! Lyckalyckalycka! Inte ens vädret kan få mig depp nu. Snart ska jag ta bussen in till stan och träffa Edija, det ska bli himla trevligt. Hon kan nog lyckas få mig på ännu bättre humör mot vad jag redan är. Så förhoppningsvis är jag superduperhappy när jag kommer hem ikväll.
Haha, va fult det lät!

Puss

happy birthday to myself

Här sitter jag i min säng, med en av mina presenter i knät. Jag fick min efterlängtade dator, lyckalyckalycka! Jag försöker vänja mig vid windows vista och att skriva på bärbar, det går inte riktigt lika fort som på den andra. Men det kommer, det kommer! Jag har haft en toppendag! Vaknade upp med Elin bredvid mig imorse, så gick hon ner och hämtade mor och far så de kom upp och sjöng för mig. Sen så la vi oss ute och solade, samtidigt som vi åt frukost. Så försvann Elin, men sen kom hon ut igen med tårta och sjöng för mig. Hon är allt söt den flickan. Runt fem kom gästerna och nu har alla åkt hem. Jag är nöjd och glad. Det ända som stör mig är att jag ska till tandläkarn imorgon, inte kul!

PUSS

keep you much longer

Det är äckligt varmt, man orkar knappt göra nånting. Daniel kom hit tidigt imorse, så jag har spenderat hela dagen tillsammans med honom. Så jag har haft en riktigt bra dag. Nu taggar jag inför morgondagen med mina tjejer!

PUSS

you don't know what you got untill you missing it

"Poolpartyt" igår var trevligt. Jag tycker om mina kusiner, dom är bra. Det är sjukt va varmt det är, det är varmare inne än ute här. Jag ångrar som satan att jag lovade min mor att jag skulle dammsuga, hur orkar man sånt i den här värmen? Senare ska jag iallafall in till stan och möta Johanna, så ska vi leta present till Krattan som vi ska fira på fredag.

PUSS

RSS 2.0