infinity

Jag sitter just nu hemma hos Johanna. Hon och Jojaan står och sminkar sig skulle jag tro, musiken är på och vi taggar inför ikväll. Jag är pepp! Jag hoppas att det blir jättekul. Vi ska träffa några av de andra tjejerna senare och så är det paarty. Jag gillar't.

PUSS

varje litet steg

Den här morgonen började faktiskt bra, tillskillnad från gårdagen. Jag och Sandra skrattade nästan hela vägen till skolan, sötaste busschauffören som körde bussen idag. Nu sitter jag i datasalen, i Edijas knä och har precis skrivit ut alla APU uppgifter. Vi ska ha seminarium heeeela dagen, inte kul. Jag har ont i magen, inte heller kul. Hmm, nu ska jag gå ut till mitt skåp!

PUSS

there are people you just keep coming back to

Jag hade världens sämsta morgon imorse, konstig mening det där blev. Men iallafall, jag använde snoozeknappen på klockan för många gånger, tillslut flög jag upp ur sängen när jag såg att det var 45 minuter kvar tills bussen skulle gå. När jag ser mig själv i spegeln möter jag ingen vacker syn, mina ögon var svullna och jättesmå. Vackert vackert, jag bara älskar allergi! Men trots min stressiga morgon så hann jag med bussen och klarade av skoldagen finnemang. I väntan på spårvagnen mot stan så ringer min kära Elin och frågar om hon får gå med mig och Johanna en stund. Självklart fick hon det, dagen bjöd på mycket skratt med mina två tjejer, då båda två var väldigt övertrötta. Jag fick även träffa världens finaste pojkvän.

Så man kan säga att jag har haft en riktigt bra dag faktiskt. Det gillas! Jag har även påbörjat storstädning i mitt rum, pappa mutade mig med pengar så nu är jag igång. Bokhyllan är städad och dammet är borta, nästa projekt är garderoben. Kanske blir det söndasunderhållningen? Kan vara så. Nu ska jag duscha ur inpackningen ur håret sen ska jag sova.

PUSS

catch me while I'm sleeping

Jag överlevde dagen trots min supernegativa inställning imorse. Edija och jag skrev världens finaste arbete om hur vi skulle bli klimatsmarta, hoppas bara inte läraren tolkar allt vi skrev helt fel, haha. När vi slutade åkte jag tillsammans med Moa och Sandra ner till rececentrum. Eftersom vi kom så pass lång tid innan bussen kom så köpte vi glass. Mysigt värre var det. När jag kom hem kom Erika bort, så vart det pluggdejt utanför mitt hus i solen. Underbart. Sen om det vart mycket plugg gjort är ju en annan fråga .. Nu ska jag packa väskan till imorgon, sen ska jag sova. Sovmorgon imorn med, underbart!

PUSS

Somedays aren't yours at all

Jag sitter i skolan, med nästan alla mina tjejer runt omkring mig. Dålig start på morgonen, förhoppningsvis fortsätter inte dagen lika dåligt.. Jag gillar't inte. Snart ska vi ha matte med Jonas även kallad johnny, eller vad säger du Edija? ;) Treeevlans, eller inte. Ekvationer är inte min grej. Så går vi till halv fyra och har prov sista timmen, i datakunskap. Auuuuch, jag vill inte vara här idag.


PUSS

this time baby, there are no tears left here to cry

Jag hade tänkt spendera resten av kvällen framför oth, men eftersom den enda skivan jag inte sett än inte låg i fodralet utan hemma hos Johanna så blev det inte så. Nu vet jag inte vad jag ska göra, sova kanske inte skulle vara helt fel. Mitt humör var på topp nyss, men det försvann någon annanstans. Skola imorgon, och hela veckan framåt. Ingen praktik alltså, ganska skönt faktiskt. Ae, det blir nog sängen faktiskt.


PUSS

not be able to help you

Jag tycker inte om att känna mig maktlös. Det är något av det värsta jag vet. Jag tycker inte om att sitta och behöva intala mig själv att allt blir bra, att det är inte allvarligt, när jag någonstans i bakhuvudet ändå vet att det kanske inte blir bra?. Man ska inte ta ut för mycket i förväg utan att man egentligen vet något, jag är medveten om det. Men ändå så kan jag inte sluta oroa mig, jag kan inte sluta föreställa mig vad som kan hända om jag inte är där hela tiden och har koll.

love love love

Igår hade vi som sagt gäster, det var trevligt. Under kvällen kom även Daniel hit och räddade mig från gamlingarna. Så jag spenderade resten av kvällen med honom, underbart. Idag ska jag snart ta bussen in till Johanna. Dagen ska tillbringas med henne, kvällen ska tillbringas med Johanna, Mattias, mer folk kanske och en grill? :)) kan bli trevligt.

PUSS

hallelujah

Här sitter jag i Johannas knä. Jag vill inte verka oartig, men jag vill åka hem. Men min bror är så seg och ska gå på stan i flera timmar, jag blir så arg på honom. Jag vill hem och äta tårta, vi får nämligen gäster sen. Pappsen fyller år idag, så vi ska fira honom. Sen fyller även kusin Lis år också, så henne har jag köpt present till idag. Ikväll ska jag träffa Daniel också, mys på det.

PUSS

but you ain't coming in

Här sitter jag och funderar på mina problem. Hur jag ska orka ta mig till duschen, mina ben är helt döda. Jag har nämligen varit ute och sprungit. Jag lever på känslan man känner efteråt, då hela kroppen är helt död. Så jävla härligt att vara så utmattad. haha. Nu ska jag väl ta tag i mina problem och försöka ta mig till duschen, sen skriva sista meningen på naturkunskapsarbetet som seeedan är KLART! underbart kan jag lova. Imorgon är det fredag, och ja, jag mår väldigt bra!

PUSS

about you now

Imorse var det svinkallt när jag cyklade till praktiken, nu skiner solen och termometern visar 21 grader varmt. Riktigt underbart. Dock något sorgligt att jag ska tillbringa hela min eftermiddag framför datorn med naturkunskapsarbetet, det ska vara inlämnat imorgon och jag är iiiinte färdig. Det gillar vi, eller inte, stressastressa. Så jag borde antagligen inte sitta här och skriva? hah. Imorgon är det skolan som gäller igen, kort dag och sen blir det stan och leta present. Min far fyller nämligen år imorgon. Frågan är vad man ska hitta på att ge till gubben ...

PUSS

we can work it out



Try to see it my way,
Do i have to keep on talking till i can't go on?
While you see it your way,
Run the risk of knowing that our love may soon be gone.
We can work it out,


a moment in the soul can last forever

Det är sjukt va trött jag är, jag vet inte hur några timmar jag sov i natt. Jag klarade mig igenom hela dagen utan att somna, men nu håller jag på att däcka här. Det blir nog att se andra avenyn, sen ska jag sova. Eftersom imorgon är det APU och jag börjar halv sju, det är en pina. Men jag slutar ju tidigt, så det är ju något skönt. Sen att det man måste göra så fort man kommer hem är att plugga är en annan femma. Iallafall, hemsk dag har det varit men tack vare mina bf1b så klarade jag mig igenom dagen. Dom är amazing ibland alltså. Nu blir det att kasta sig ner i sängen för att kolla på tv.


PUSS

Everytime you change your mind, I follow

Det känns som om jag precis har klarat av den längsta måndagen någonsin. Lektion på lektion på lektion hela dageeen, typ inga raster känns det som. Sen när vi slutade vid halv fyra, var jag tvungen att sitta kvar i en och en halv timme i skolan för att jag skulle ha utvecklingsamtal vid fem. Hinner ju knappast åka hem i mellan, inte ens ner på stan. Så där satt jag alldeles ensam i skolan och pluggade. Helt knäpptyst, nästan ingen annan människa där, lite ensam kände man sig allt. Men dagen har faktiskt varit bra ändå, jojans kommentarer i mitt hjärta! haha, herregud alltså! Nu ska jag nog nörda lite oth och sova tidigt kanske. Vi får se.

PUSS

who am I to say

Söndagsmorgon. Hur underbart är det inte att vakna upp och veta att man måste spendera nästan hela dagen tillsammans med plugghögen? iiiinte så underbart kanske. Men det ska jag väl klara av.  Funderar på att gå ut och springa sen också, vi får se hur det blir med den saken. Nu blir det frukost iallafall.

PUSS

dancing in the burnin room

Jag kom nyss hem ifrån stockholm, där jag & Elin har spenderat dagen. Mycket trevligt kan jag lova, först gick vi runt på stan och irrade runt lite i tunnelbanan. Sen åkte vi och kolla på Bounce. Så jävla grymt, obeskrivligt! Helt klart värt att se. Men toppen dag har det varit iallafall, och det var det igår med. Då var Daniel här, underbart. Igår var det tre månader sen vi blev tillsammans också, ihi. Nu ska jag kolla på oth och sen sova faktiskt, jag är helt slut.

PUSS

baby sometimes love just ain't enough

Jag borde egentligen städa mitt rum just nu, det finns så mycket jag borde göra istället för att sitta här. Men jag orkar inte, jag har ingen lust att göra något. Hur tragiskt låter inte det? hah. Jag vill ha sommar, jag vill resa bort, det vill jag göra. Jag förstår inte hur jag har lyckats sitta framför den bärbara datorn med plugg och lyckats skriva bara några få meningar. Jag kommer aldrig bli klar med alla arbeten, lyckatlyckat. Tillslut gick jag ut och sprang istället, för att rensa tankarna. Det behövdes, och efter det kunde jag faktiskt få lite mer skrivet på naturkunskapen.  Nu ska jag inte klaga mer, utan faktiskt gå och städa mitt rum. Imorgon är det tillbaka till skolan, kan bli trevligt. Sista dagen den här veckan, sen HELG.

PUSS

my sad little sunbeam



we may take one day at a time,
we may live each day as if we know nothing.
I believe that everything will be alright in the end,
it's just difficult to cope and have enough energy.
never lose hope


taking all of my energy

Jag är redan hemma! Jag fick följa med min handledare och annan personal till hörselvården i Linköping idag, på en typ föreläsning om hur man ska jobba med barn som har hörselskador. Så när den var slut så sa min handledare att jag fick gå hem och jobba med uppgifterna istället om jag ville. Underbart, tidiga dagar gillar vi. Att vara ensam hemma gillar vi också för tillfället. Jag ska laga mat och sen försöka ta tag i alla uppgifter antar jag. Fredag imorgon, lovelylovely!

PUSS

älska mig som mest, när jag förtjänar det som minst

Min pappa tror att jag ska bli miljöaktivist, bara för att jag suttit med naturkunskapsboken i cirka två timmar. Det ända han inte vet är att så fort han går ut ur rummet så riktar jag blicken mot tv:n istället, kanon. Jag vill bara sova, så därför ska jag gå och lägga mig nu. Jag längtar efter helgen, jag behöver det!

PUSS

high as the moon

Praktik idag då, jag höll verkligen på att kasta väckarklockan i golvet när den ringde imorse. Att börja 'jobba' klockan sju med massa skrikande ungar var väl ingen höjdare direkt. Men dagen flöt på endå. Slutade ju skapligt tidigt iallfall, så nu tänkte jag sätta mig ute i solen ett tag innan den försvinner.

PUSS

It's a mad world we're living in

Här sitter jag, livslevande. Jag överlevde alltså första dagen i skolan, även om det inte har varit en sådär jättebra dag. Men jag överlevde iallafall, haha. Idrott första lektionen, Edija lyckades på nått weirdo sätt ramla på min fot, så den är helt svullen och gör ont. Sen flöt dagen på rätt snabbt, stan efter skolan och bytte skorna. Sen hem, nu har jag precis gjort klart matteuppgiften. Härligt att få den gjort så snabbt, så var den inte så svår som jag trodde heller. Nu funderar jag på om jag ska plugga naturkunskap, eller om jag ska skita i det och göra ingenting alls. Det andra alternativet låter mer lockande.

PUSS

every move you make, I'll be here

Jag har huvudvärk för att jag har sovit dåligt.. ingen rolig kväll/natt kan jag lova.
Inget kul att vakna upp till det här vädret heller, vart är solen?

PUSS

I don't know how to handle the tears,
 that is streaming down your face.
To see you sad got me paralyzed
I love you with all of my heart
and I swear I'll never leave your side
everything's gonna work out..
I'm here, we're in this together
<3

memories of you tearing me apart

Nu ska jag packa gympakläder och sen blir det att försöka somna. Jag vill inte till skolan, men måste erkänna att jag saknar klassen lite. Så det kan väl bli kul ändå. Jag måste ner på stan efter skolan och byta mina skor också, sen hem direkt och plugga, usch. Men vi ska väl överleva den här veckan också. Helgen är att se fram emot iallafall. Allt är klart inför stockholm med Elin på lördag. Shoppning och Bounce som gäller. Det enda som skrämmer mig är hur vi, som har sämst lokalsinne, ska kunna hitta dit vi ska. Det kan bli ett äventyr... Godnatt.

PUSS

I am getting tired of this

Jag måste plugga idag, jag har skjutit upp det hela veckan och nu känner jag bara stress och ångest. Underbart.. Imorgon är det skola igen, visserligen blir det en ganska kort skolvecka. Skolan 2 dagar - praktik 2 dagar, men ändå. Mer lov tack! Nu blir det frukost, sen plugg.

PUSS

the trick is to keep on breathing

Igår spenderade jag hela dagen i solen, underbart. Framåt kvällen träffade jag Lovisa och det var riktigt trevligt, som alltid. Vi pratade och var väldigt djupa, men det var trevligt och jag är glad att jag har henne. Idag är det en ny dag, och tyvärr den näst sista dagen i ledighet. Något sorgligt om ni frågar mig. Men jag hoppas mitt humör blir bättre under dagen, min pojkvän kommer hit om en timme typ. Så jag ska spendera dan med honom, underbart. Det betyder även att jag kanske borde gå och göra mig i ordning. Plugga borde jag också göra ... ångest?.

PUSS

I'm right here waiting for you

Min bror är söt. Jag kom ner i köket förut och ser att han har skrivit en lapp, om att han har gömt påskägg åt oss andra. Det tyckte jag var gulligt av honom, räddade min morgon med ett leende sådär. Jag tror jag ska byta om och sätta mig på altan och äta frukost, i solen. Det låter underbart. Idag ska jag träffa Lovisa också, underbaart.

PUSS

a beautiful disaster

Och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam.


and what a beautiful mess this is


Nu ska jag och mina djupa tankar gå och lägga oss.
Godnatt.

hold my hand and show me real love

Gästerna har precis åkt hem, och jag lyckades vara trevlig hela dagen. Duktigt av mig, med tanke på att mitt humör kanske inte har varit det bästa idag. Naerå, men det har varit trevligt iallafall, träffa alla igen och få godis, såklart. Nu är Erika påväg hit, så resten av kvällen ska spenderas tillsammans med henne.

PUSS

baby goodbye

Riktigt trevlig dag tillsammans med Macce och Lovisa. Första glassen från konfekthörnan för i år blev det också, underbart gott! Nu ska jag ta bussen in till johannalarre. puss på det!

PUSS

more than anyone

Jag borde egentligen städa mitt rum nu, men på nått sätt lyckas jag alltid fastna vid datorn istället, bad. Tanken slog mig precis att lovet snart är slut, det känns inget vidare kul, men hittils har det varit underbart. Så det är väl bara hoppas det fortsätter så tills det är slut. Det blev inget av tjejkvällen i tisdagskväll, istället vart det chill i folkparken med Niklas och hans kompisar. Riktigt trevligt, men kallt! Sen vart det en springtur till bussen, men fan va vi är bra, eller vad säger du Lovisa? haha. I går tog jag bussen ut till Åby, där jag träffade min underbara pojkvän. Han är lycka! Idag ska jag ju då som sagt städa mitt rum, så småningom, senare kommer Macce hit. Kanske att Lovisa hänger på också? Hoppas på det. Senare ikväll kanske det blir en sväng in till johannalarre som äntligen har kommit hem från Norrland!

PUSS

kiss yourself goodbye

Här sitter jag hemma hos Edija, trevligt trevligt. Vi har varit en stund på stan, jag har köpt nya skor. Sen så tyckte Edija att vi skulle gå till hageby, och jag höll på att dö. haha. Men jag överlevde som ni ser & snart ska jag ta bussen hem. Ikväll är det tjejkväll, tror jag? hoppas på att det blir av iallafall. Sen imorgon ska jag träffa min pojkvän, lycka!

PUSS FÖR FAN

we kept our hearts together down the line

Boken är utläst och recensionen är färdigskriven, underbart! Nu ska jag skriva lite på naturkunskapsarbetet innan maten är färdig. Sen ska jag ta en lång promenad i det underbara vädret! Jag har egentligen stor lust att springa en sväng, men jag vågar inte med min hals. Så det får bli en lång promenad istället. Måste försöka få tag på Edija också, för henne ska jag träffa imorgon!

PUSS

like one of those bad dreams, you can't wake up

Jag älskar lov, det betyder sovmorgon varje dag, underbart. Igår tog jag bussen in till stan och träffade Elin, hon fick sig ett gott skratt när hon hörde min hesa röst. Men sen påstod hon att det var sexigt och att hon tyckte om mig ändå. Dagen spenderades hemma hos Elin, underbart roligt att träffa henne igen. Elin övertalade mig att vi skulle spela basket, så vi intog basketplanen. Dock övergick basketen till dans istället. Men åh vad jag älskar att skratta tillsammans med henne. Idag ska jag vara hemma heela dagen, bara ta det lungt och plugga lite. 
 
PUSS

you know you'll never love that way again

Det vart en kort tjejkväll, men det var faktiskt riktigt kul ändå. Men alla var trötta så vi avslutade kvällen tidigt, och kanske var det smart gjort. Jag skulle gärna gå och lägga mig nu, men jag vågar inte. Jag vägrar gå och lägga mig när det bara är jag hemma. Jag ska tvinga mig själv att vara vaken tills någon kommer hem. Så jag sitter här, lyssnar på timo räisänen och väntar, tänkte kanske passa på att skriva lite på Nkarbetet, men vi får se om jag orkar det. Imorgon ska jag träffa Elin, underbart. Det var alldeles för längesen.

PUSS

dream about leaving, but I wake up with regrets

Jag undrar vart min röst har tagit vägen, jag är så jäkla hes. Det låter verkligen som om jag är i målbrottet. Det började igår kväll och nu är det bara värre, usch. Jaja, trots att jag var hes så var kvällen igår lyckad. Party med tjejerna! Riktigt kul hade vi. Sen sov vi i Jojaans pappas lägenhet i Haga. Vakna av jojaan som skrattar var en härlig start på morgonen, sen massa prat. Ikväll är det tjejkväll här som gället, men det ser ut som att det bara blir jag, Isabella, Anna och Therese. Men det blir mys ändå.

PUSS

dancing in the moonlight

Fredag.
Lov nästa vecka.
Lovisa är hemma.
Party med tjejerna ikväll.
jag är lycklig.

sorry I'm taking him away from you

Daniel åkte hem för en stund sen, han är underbar och den här dagen har varit underbar. Något som är ännu mer underbart är att jag fick sms av Lovisa nyss, hon är hemma i sverige! Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, praktik imorgon igen, jag börjar klockan sju. Jag kommer vara död, för jag vet redan nu att jag kommer inte kunna somna ikväll. För mycket tankar som snurrar i huvudet, och tyck att jag är konstig och att det är ingenting jag kan råför, men jag har dåligt samvete. yesbox. Så en underbar dag går mot en inte lika underbar kväll/natt. Godnatt gott folk.

PUSS

to go were ever you want to

Apu idag då, jag slutade tidigt, Riktigt skönt kan jag lova. Jag fick kontaktbesök av lärarna idag, men det gick bra. Nu tänkte jag sätta mig ute i solen och plugga lite. Man måste ju passa på att njuta så länge solen syns till, hah. Sen kommer min pojkvän hit, underbart. Idag/imorgon kommer Lovisa hem, jag saknar henne. Helgen är fullplanerad, med bara roliga grejer som jag ser fram emot. Sen är det lov. Underbart! Idag är en bra dag.


PUSS

RSS 2.0