Jul, fantastiska fina jul

Julhelgen är nu över. Det känns alltid lite smålustigt efteråt tycker jag, man väntar, är spänd och längtar så länge innan och sen så är det några dagar och så är det över för denna gång. Men vi har haft en fantastisk jul.

Dagen före julafton åkte jag och J till söderköping, lämnade packningen hemma hos mamma och pappa och tog en sväng upp till farmor och farfar på en fika. En stund hos Alexandra hann vi också med, fick krama på Edvin lite grann. Fick en så fin julklapp av henne också! Framåt kvällen åkte vi tillsammans med mamma och pappa ut till mormor och morfar på landet. Uppesittarkväll med morbror och kusiner. Inga vinster på bingolotto men däremot massa skratt, god mat och bra vinster på julklappsspelet! Vi sov hemma hos mamma och pappa den natten, för att sedan åka upp tidigt till farmor och farfar för grötfrukost tillsammans med min faster. Mysig morgon även där!

Framåt förmiddagen packade vi ihop oss och åkte till Björsäter, hem till Js föräldrar där även alla hans bröder med familj var. Det blir en mer speciell julstämning och julafton när det är barn med i bilden. Förväntan i luften och längtan efter jultomten. En så himla mysig dag och kväll där, med alldeles för mycket julmat. Juldagen så bjöd vi hit mamma och pappa samt Js föräldrar på middag. När det var midsommarvärme på julafton så kan man väl grilla på juldagen tänkte vi, så vi åt grillat, så gott efter all julmat. Spelade spel och umgicks! Sen var den julhelgen slut.

Slås om och om igen av vilken fantastisk familj och svärfamilj jag har! Så tacksam för det!



 
 
 
 
 
 

It's christmas time

Idag var sista dagen i skolan, ett examinerande seminarium och när det var över var det bara glada miner och julsånger hela vägen ner till tåget. Äntligen är vi lite lediga! Jag tänker inte röra än bok förrän 4 januari, ska njuta såå mycket. Jag och mina Emmor tog tåget till linkan och mötte upp Linda, så firade vi in jullovet med en middag och drinkar på pinchos. Det var supermysigt och gott! Sån himla tur att jag lärde känna dessa fantastiska brudar redan första veckan i skolan, vi håller ihop fortfarande och utan dom hade det fasen inte gått! Att få skratta med dem är bland det bästa som finns! 

Imorgon ska jag njuta av sovmorgon och sen träffa Therese som är hemma över jul! 





December är en kalasmånad!

Jag sitter just nu på tåget mot Norrköping, för att sedan åka vidare till Sörping. Får alltid en liten vemodig känsla när jag åker själv åt det här hållet, blir påmind om det där första året när jag åkte ifrån John i Linköping hem till Söderköping men bara längtade tillbaka eftersom jag inte längre trivdes i Söderköping utan bara ville flytta. Det är snart 1 år sen jag blev Linköpingsbo och sambo med John, det känns som om vi alltid bott ihop och jag trivs otroligt bra i Linkan! Jaja, jag ska bara hem till mamma & pappa för att spendera dagen där, vi ska baka julgodis och vara umgås! Mysigt! 

Igår var vi på födelsedagsfirande hos Frida som fyllt 25år i veckan, så himla trevligt! Kvällen började ute kring en eld med korvgrillning, mysigt. Sedan blev det alldeles för mycket go'fika och så lite musikquiz! Fint med lite nya bekantskaper! 



Bara några dagar kvar till julledigt..

Usch va jag ogillar den här tiden på året, mörker mörker mörker. Känns som om det inte spelar någon roll hur länge man sover, oavsett är man lika trött när man vaknar ändå. Skönt att det går mot julledighet ändå, så jag kan få sova ut lite. Idag är näst sista dagen, och på måndag är sista dagen i skolan. Sen ska jag vara helt ledig i tre veckor, så skönt! 

Hittills har det varit en mysig vecka ändå, i måndagskväll var Becka, Challis och Alexandra här. Så härliga tjejer! Det vart ordentligt med julmys, köttbullemacka, glögg, lussebullar och pepparkakor. Igår var jag i skolan en kortis på förmiddagen, sen när jag kom hem så kom Johns farmor och farfar hit för en fika och uppvaktade John i efterskott. Kvällen var jag och Julia iväg på träning, så kul men så jobbigt! Har inte vågat känna efter hur träningsvärken känns idag! 

Nu ska jag strax orka mig upp ur sängen och äta frukost innan det är dags för skola och möte, sen tar jag helg! 



Min älskade 25-åring

Igår fyllde min fina sambo 25år! Och vilken härlig födelsedag det blev! Jag väckte honom på morgonen med sång och frukost på sängen. Nybakt bröd från bageriet, vår nya lördagstradition. Sedan var det full vart med förberedelser hela förmiddagen, John hade gjort egna smörgåstårtor som skulle garneras och fixas i ordning. Wow så goda dom blev, lyxen att ha en matintresserad kille.
 
När alla gäster så småningom trillade in så blev det fullt hus, med alla härliga ungar och Johns stora familj och mina föräldrar. SÅ mysigt. Slogs igår av vilka fantastiska familjer vi har, så underbara allihop och så mycket kärlek. John var supernöjd med dagen och kanske ännu nöjdare över sin födelsedagspresent. Det blev en rejäl överaskning, han var helt säker på att han skulle få högtalare till bilen som han önskat sig av sina bröder. Men vad han inte visste var att jag sen i september smidigt planer på att han skulle få en espressomaskin, så han kan göra egna latte och så, han är ju baristautbildad. Så jag, Johns föräldrar och hans bröder har sedan typ oktober haft hans present klar. Och jag har klarat av att hålla det hemligt sen dess, bara det är värt en stor applåd! Men så han blev i allafall jätteöveraskad och hade inte alls väntat sig det, så det blev jättelyckat!   
 
Kvällen spenderade vi på J:s favoritrestaurang, Beer and Burger. Alltså SÅ god mat. Helt otroligt! Allt som allt var det en superlyckad dag och jag är så otroligt tacksam för alla människor vi har omkring oss. Det är kärlek! Nu ska vi strax börja fixa i ordning för dagens kalas, då J.s närmaste vänner kommer hit på fika. Det ser ut att bli en mysig söndag också! 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0