this is the year it all will happen

Jag har haft en bra dag idag, en toppendag till och med tror jag. Efter skolan tog jag och JohannaL en sväng till stan och skulle fixa lite presenter. Jonas och Jacob dök upp och eftermiddagen/kvällen har spenderats med dem, mina tre favorit J:n. Världens bästa. Kvällen avslutade vi med en kubbmatch i sörping, solen lyste, kanalbåten åkte förbi och jonas var sämst. Perfekt kväll! Sommarlovet är påväg och du gör mig fortfarande så galet förvirrad. Men jag är glad ändå. Imorgon klarar vi av mördartisdagen!


man fallar alltid för det man inte borde falla för

Jag har haft en supermysig dag. Nu sitter jag här med världens beslutsångest, är hungrig och vill absolut inte gå till skolan imorgon.

why should we play on your terms all the time, what about me?

Igår var en underbar dag/kväll. Tjejkväll hemma hos Therese, och en jäkla massa skratt. Jag har världens bästa vänner, ingen tvekan om den saken! Nu ska jag börja packa ihop lite saker, och bege mig in till Elin med min mor. Jag och Elin har hittat på världens bästa mors dags överraskning. Blir great!

med ena foten utanför

En välbehövlig sovmorgon fick inviga denna lördag. Jag kände att det behövdes, det blev sent igår och det var ett under att jag höl mig vaken på vägen hem. Nu har jag precis pluggat lite granna, tagit igen det jag missade när jag inte var i skolan i onsdags. Jag har en grej kvar att göra innan jag ska iväg bara. Kvällen ska spenderas hos världens bästa Therese, och jag tror att det blir en kväll i värdsklass. Underbart! Jag ser fram emot det. PUSS

Hey soulsister, i don´t want to miss a thing you do

Jag sitter hos en rätt snygg tjej och bara myser. Jag är nämligen hemma hos JohannaL, partyt blev uppskjutet och det blev en myskväll istället. Vi åkte hit direkt efter gymnasieslaget (EBERSLAKT, HAGAMAKT), så vi har suttit och myst i soffan ett tag. Sara, jag, johanna och johanna. Fia har även dykt in under kvällen och jag vet inte hur många kortspel vi har kört. Fint! Nu ska vi visst köra en omgång till. Förövrigt sörjer jag att min mobil har dött och jag kommer få åka bussen hem utan musik, how will i survive? Längtar till imorgon. Blir bra!

baby, don't come to near, you are my fear



You look into my eyes, I go out of my mind. I can't help myself, I can't break the spell. 
I can't even try. I'm in over my head, you got under skin.
Baby, I'm too lost in you, caught in you, lost in everything about you. 
Falling into your arms, falling into your eyes.
If you get too near, I might disappear, I might lose my mind.


'cause it feels so damn fucking good baby

Precis när vi skulle gå in på musikcafét så ringde min mobil. Jag får jobba i sommar, sommarjobbet är kirrat! Så jävla gött. Underbaaaaaaaaaaaaaaaart! Fyfan!

to lost in you boy

Sovmorgon, en bildlektion, sluta tidigt, spela lite uno, gå på stan med fina tjejer. Så har min dag sett ut hittills, himla bra dag. Nu ska jag strax iväg in till stan igen och titta på sötlisens har musikcafé. Himla mys. JohannaLarsson, min fina vän, fyller 18 idag. Hon fick världens bästa present av mig imorse. Fast hon vet inte om det själv än, för det är hemligt. Har jag sagt föresten att jag längtar till helgen? och vet ni vad? Helgen är här snart. Imorgon är det gymnasieslaget, vilket betyder att vi bara ska stå och skrika och vara snygga i våra gröna Haga-tröjor. Inga lektioner alltså. Skönt. Bra. Underbart. Sen invigs helgen med party!

is it getting easier now?

I took a day off today, kan man säga. Det behövs ibland. Imorgon är det nya tag som gäller.

och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Jag känner mig lite som vädret idag. Lite mulet och regn.
Längtar efter helgen. Ge mig helg nu.
Eller helst gärna sommarlov.

life is a rollercoaster honey

Jag har haft en fin helg. Jag räknar ner till sommarlov, bara två och en halv vecka kvar.
Längtar redan till helgen som kommer. 18års firande, lite grillning, bad och mys. Lovely.
Mina vänner är bättre än dina, så det så

I like that you are a true belivier

Gårdagen var trevlig! Elin är bra hon! Idag har jag varit på hageby centrum med min far, övningskört lite har jag också gjort. Tillslut så hämtade vi upp fröken larsson och tog med henne hem hit. Här väntade gäster, fika och lite funderande över projektarbete. Nu är det klart, papperna lämnas in på tisdag så kör vi! Nu taggar jag lite med bra musik, jag ska ge mig ut och springa är det tänkt. Innan regnet kommer. Imorgon är det måndag, nya tag så kör vi. Bara 18 dagar kvar till sommarlov! Kämpa!

what you got boy is hard to find

Jag har haft en toppen förmiddag tillsammans med bitchalbin! Vi tog bilen ut till mem och satt där och prata i solen i några timmar. Himla trevligt. Nu ska jag fixa mig lite och sen åka in till stan och möta Elin. Ikväll ska vi på hennes kompis konsert, typ. Jag har ingen större koll på vad det var, han och hans band ska spela iallafall, och vi ska dit och kolla. Haha, så mycket vet jag. Men det blir säkert supertrevligt! Jag gillar den här helgen. Bra helg!


I need you to know, that today was just fine

Ibland blir jag ledsen. Men just nu är jag mest sur, faktiskt. Men Therese och Lovisa har fått mig att må underbart ikväll, himla bra tjejer det där. Man vet att de alltid ställer upp, speciellt när man fastnar i drakar. Det är riktiga vänner det. Jag tycker om att skratta mer er, finns inget bättre!


should've known you'd bring me heartache, almost lovers always do

Äntligen helg, det behövs. Den här veckan har försvunnit förbi galet snabbt. Dagen började med en sur hanna, men sådär efter lunch försvann det, men jag förstår verkligen inte hur vissa människor tänker? sjukt. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik, har legat ute och solat ända sen jag kom hem. Jag slutade tidigt idag, hade min sista mental tränings lektion. Underbart. Det betyder att jag har sovmorgon på torsdagar och slutar klockan 12 på fredagar fram till sommarlovet, det är inte länge men ändå. Härligt! Nu sitter jag och väntar på mat, och sen ska jag ut och träffa mina fina tjejer. Det blir mys, jag gillart! Resten av helgen gillar jag också, bara roliga saker inplanerat och inget plugg alls. Underbart!

 


the sky is the limit

Mördartisdag, men jag är rätt glad ändå.
Sovmorgon imorse, sovmorgon imorgon och sovmorgon på fredag.
Inget plugg överhuvudtaget!
Life is good sometimes!
And you make me crazy.
Typ så. 
Puss va


fly away with you

Helt okej dag skulle jag vilja säga. Lite irriterad och övertrött hela dagen, men sprang av mig det på idrottslektionen, blev så bra så. Bussen hem, fixa lite och sen övningsköra in till staden igen där det vankades kalas. Elin, min kära vän, fyller hela 19år idag. Så lite god mat och mys blev det där. Efter lite övningskörning är jag nu hemma igen och är lycklig över att jag har sovmorgon imorgon. Härligt. Känns bra. Ser fram emot helgen, och fyller år om 49 dagar. Inte helt fel det heller. Fast jag vill va ett majbarn egentligen. Men what to do liksom? Nu ska jag läsa lite teori och sen soooova. godnatt.

om jag bara vågade säga allt det där jag vill

Så effektiv jag har varit idag då, duktig tjej! Tog tillvara på tiden innan jag skulle till körskolan och skrev klart den där jäkla bildanalysen som har legat och väntat på mig. Sen teorilektion, den sista, tacka gud för det. När jag kom hem kastade jag i mig lite mat och gick ut för att möta två fina tjejer. Himla trevligt tycker jag, solen tittade fram under promenaden. Lite skratt, få prata av sig lite och umgås med Isabella & Therese. Det är aldrig fel. Nu har jag även skrivit klart det sista mentaltränings arbetet, typ. Skönt! Nu blir det duschen, och tagga inför imorgon. Woho!

oh snälla kom närmre, kom närmre

Jag har fått en låt på huvudet. Den försvinner inte. Jag sjunger den om och om igen.

"Vi kommer att dö samtidigt, du och jag

andas, jag kan inte andas
för det låter så pinsamt kvavt där jag står brevid dig.
för trött för att dölja, det måste vara uppenbart
åh kom inte närmre, åh snälla kom närmre
snälla kom närmre, snälla kom närmre, kom närmre...

vi dansade i samma takt
likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt
gjort om till ironi, rädd för något som känslor, men slippa vara smart i kväll."



if we made it once, we can make it again

Helgen bara flyger förbi, det är redan söndag imorgon. Jag har haft en helt perfekt lördag känner jag. Sådär lagom lugn med fint sällskap. Efter körskolan åkte jag till Elin som sagt, vi fika lite och åkte sedan till himpafältet och la oss och sola. Sen tog vi en tur till ingelsta och lite nytt till garderoben fick följa med hem. Sen hamnade vi i en soffa och gjorde de vi är typ bäst på, dvs pratade och skrattade samtidigt som vi halvsov. Sen kom Pierre och skrattade åt oss. Övningskörningen hem gick kanon. Jag gillart. En bra dag. Och faktiskt, tro det eller ej, så ser jag fram emot morgondagen. Även om det är söndag. Dels för att det är sista teorilektionen. Men framförallt för att jag ska träffa två fina tjejer, och den ena var alldeles för längesen jag träffade. Jag gillar det! PUSS va

in some weird way, you always make me smile

Jag saknar att få sova tills jag vaknar nu när det är ledigt. Men icke. Jag har varit uppe skapligt varenda dag, och snart bär det av till körskolan igen. Näst sista teorilektionen, woho. Efter lektionen idag så åker jag vidare hem till världens bästa Elin och ska spendera dagen/kvällen med henne. Det gillar jag!

your eyes won't make me weak

Den långa helgen invigdes med god mat och massa mys hos Johanna, tillsammans med Jojaan och Sara. Sen tog vi bussen till sörping för att spendera kvällen på nattcupen. När damerna tog bussen tillbaka till stan stannade jag med Therese och Anna. Himla trevligt tycker jag. Fina tjejer allihop där. Träffade även Albin, som blev kvällens räddare och skjutsade hem mig och min cykel så vi slapp regnet. Snäll kille det där. Den här dagen har jag spenderat på en teorikurs och i linköping. Mys. Kvällen spenderas nog i sängen, trött tjej.


vi kommer att dö samtidigt du och jag

Skolveckan är avklarad och nu väntar en låååång ledig helg. Underbart! Jag ska alldeles strax åka in till stan, hem till johanna larsson. Där ska jag spendera kvällen med henne, jojaan och sara. Om det inte blir så att vi åker till sörping och kollar på nattcupen sen istället. Sånt som märks. Mys blir det iallafall.

oh yeah, i miss it, and you can't understand why

Efter att ha sovit i soffan i två timmar hade jag hoppats på att vara liiite piggare, men naej va. Huvudvärken vägrar ge sig, halsen plågar mig och det känns som om febern är påväg också. Kul. Jag som hade sett fram emot lite långledigt och få umgås med mina favoriter. Håller alla tummar jag har för att det ska kännas bättre imorgon. Jag blir så galet känslosam när jag är sjuk, jag har legat och gråtit till två oth-avsnitt precis, so sad. Nu tror jag att jag ska förflytta mig upp till sängen. That's it.

smells like summer

Solen lyser, underbart känner jag! Något som inte är lika underbart är att jag antagligen håller på att bli sjuk, igen. Så inte kul. Jag vaknade imorse och hade sjukt ont i halsen, sen har det blivit värre under dagen. Förut så upptäckte jag att mina lymfkötlar är svullna också, vilket gör skitont det med. Jag överlevde svenskaprovet med en ipren, sov hela bussresan hem och nu tänker jag kollapsa i soffan. Sovasovasova. Jag har inte tid att vara sjuk. Jag hoppas på att jag är lite piggare senare ikväll, för då äre promme med Therese som gäller! Det gillar ju jag.

'cause baby, we can't have it all

Jag sitter i skolan och väntar på Edija. Hon skulle skriva ut ett arbete men råka fastna vid facebook. Varför inte liksom? Vi har precis orienterat, duktiga tjejor. Måndagen är avklarad, nästan. Jag ska snart resa på mig och ta bussen till jobbet. Kul. Tagga. Kämpa. Sommarlov snart då?

and how do you gonna solve this?

Min lördagkväll var kanon. Jag träffade Lovisa, vi lagade lite mat och hade det bara supermysigt. Det gillar jag! Idag fyller tjejen 18 år, grattis till henne! För mig är det "bara" två månader kvar nu.. woho. Iallafall, idag är det söndag. Vilket brukar betyda att jag ska sitta hemma och plugga gärnet. Men inte idag, jag hinner inte plugga. Jag ska alldeles strax hoppa på bussen in till stan, där bjuder Elin på lite dansuppvisning. Och ikväll blir det vidare till Erik på födelsedagsfirande, gossen fyller 21 år idag. Grattis till honom också! Hela dagen är det fullt upp. Vi kör!

don't want you to belive that this is the beginning of something

Fredagkvällen var.. underhållande skulle man kunna säga. Lite spännande. Man vet aldrig vad som händer när Larsson och Kindha är i farten. What happend yesterday stays there, typ så. Idag är en ny dag, och jag har sovit bort halva dagen. Jag vaknade vid kvart i två av att Moa ringde, jag antar att jag var liiite trött. Men jag hade förtjänat en lång sovmorgon. Jag ska göra mig i ordning nu, för om en halvtimme ska jag möta Lovisa. Det är jag som är tidsoptimisten känner jag.

give me a little bit of that

Mördarveckan är avklarad, lycka! Veckan är slut, det är fredag och jag umgås med Johanna Larsson. Bättre kan det nästan inte bli skulle jag vilja påstå. Känns bra! Vi är just nu hemma hos mig, har käkat lite gott och myst med min familj. Nu ska vi snart springa till bussen och åka in till johanna. Sen får vi se vart kvällen tar oss. Puss

I don't know where I'm going, but I sure know where I've been, and I'm on my way away


även en resa på tusen mil börjar med ett steg
precis så. framsteg. framsteg. hela tiden. varje dag. så jävla bra jag är. yes!
tummen upp barra!


'cause your smile makes me bubbly

Dagens jobbtimmar är avklarade, och jag är glad. Allt känns så himla bra där, alla är supertrevliga och det är så roligt! Ska tillbaka på måndag. Jag gillar't. Nu tänker jag att jag ska läsa igenom engelskaläxan till imorgon, sen blir det sängen. Med värmedynan. Min bästa vän! Imorgon är det fredag, slutar klockan 12 och kvällen ska jag spendera med en annan bästa vän. Det gillar jag också!


fly like you'r high

Nu har jag lagat mat och käkat. Pluggningen blev det inte mycket av faktiskt, får ta tag i det i helgen istället. Jag ska snart gå bort till bussen, och åka in till stan. Jag är inte alls lika pepp på att jobba längre som jag var förut, har både galet ont i huvudet och i magen. Men jag lär väl överleva! Jag ska packa ner det sista och fixa, sen kör vi!

 


so I guess you don't get it

Dagens första och enda lektion är avklarad och jag är redan hemma. Så himla skönt! Jag tänkte gå ut och sätta mig i solen ett tag, sen blir det lite plugg. Underbar dag, underbart väder!

the sun will shine again some day soon

Yes! Jag är äntligen klar med teckenspråksarbetet, lycka! Så jäkla skönt att ha det avklarat. Fick till en klockren avslutning. Nu ska jag göra engelskaläxan och sen sova. Mördaronsdagen avklarad! Två redovisningar ur världen. Även om det är mycket kvar så känns det skönt när man kan stryka saker från listan. Imorgon har jag bara en lektion, sen ska jag hem, sova, plugga och sen iväg och jobba. Skönaste dagen på länge antagligen, underbart! Puss på't!


I can't keep on loving you with half of my heart

Jag har nog aldrig varit såhär skoltrött i hela mitt liv tror jag. Jag är så galet trött på skiten, jag har ingen ork att ta tag i allting jag måste göra och jag bara ser att högen växer. Det gör ju inte saken bättre direkt. Även om det "bara" är fem veckor kvar så känns det som en evighet och det är så mycket att göra innan det. Kände bara att jag var tvungen att klaga av mig. Jag vill ha sommarlov, sommarjobb, pengar, sol, värme, vara brun, umgås med fina människor, sena sommarkvällar, grilla och bada. Det vill jag ha, nu. Längtar som en tok! Mördartisdagen var en mördardag, men att solen lyste gjorde det hela lite lättare att genomlida. Satt ute hela lunchrasten och bara njöt. Onsdag imorgon, lång dag där också men det ska vi överleva! Extremt negativ, sur och trött tjej för tillfället. Take it or leave it känner jag. Imorgon tar vi nya tag. Nu blir det duschen sen pang ner i sängen.

puss på mina fina vänner & min fina familj som gör dagarna lite lättare <3


falla fritt

Du vill att jag ska falla, mot något som du har gjort till ditt.


typ så. världens bästa melissa horn. mhm.


you make my world spin

Första dagen på mördarveckan är avklarad, och faktiskt så tror jag inte den blir så mördande. Skolan klarades av rätt snabbt, boxningen på gympan var uppiggande kan jag lova. Slå ut all ilska. Efter det var det en stressad Hanna som försökte skynda sig allt vad hon kunde till första provjobbs dagen. Det gick förvånadsvärt bra! Alla var supertrevliga och det var inte så svårt som jag trodde. Ska tillbaka på torsdag, så får vi se vad de säger. Håller tummarna för fullt! Nu ska sminket bort, rummet städas och sen börjar min och mammis tvkväll. Kör vi på! Toppen. Glad tjej!

du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt

Solen lyser, underbart! Jag invigde jeansjackan och tog en sväng med Therese ute på marknaden. Vi köpte årets första glass på konfekthörnan, hur gott som helst. Förmiddagen var toppen. Nu ska jag börja plugga på allt som behöver pluggas. Inte alls lika toppen känner jag. Så sjukt omotiverad till skolan, ge mig sommarlov här och nu!


Nu tror du säkert att jag hoppas på nåt som aldrig ska bli av, men jag har aldrig lyssnat

Kvällen igår var bra, riktigt bra! Idag har jag ont i min stortå och är trött. Men det hindrade mig inte från att följa med mor & far till stan ett tag. Lite nytt och lite presenter följde med hem. Ikväll tänker jag bara ligga i min säng och kolla på film känner jag. Det verkade som att det var en bra film på tv ikväll, så ska tvinga min mor att se den med mig. Imorgon är det söndag och ännu en helg har gått för fort. Jag ser inte fram emot nästa vecka ett dugg, känns som mördarveckan nr 1. Men jag ser fram emot imorgon. Då ska jag och Therese äta glass, och gå på marknaden här i sörping. Det blir bra!

RSS 2.0