it's all about you now

Här sitter jag i Elins säng, hon själv står framför spegeln och sminkar sig, i tron om att hon kan bli vacker. Eller jag menar, vackare än vad hon redan är, haha. Bion var bra, lite småkrånglig att förstå och ibland lite småseg, men bra. Nu väntar det paaaarty med Elin, Emma och Timmy! Trevligt hoppas jag. Nu ska jag titta igenom Elins garderob.

PUSS

never feelt this good

Har ni någon gång känt att ni bara vill skrika ut hur bra ni mår? Idag har jag en sån dag, allt är underbart och jag mår så jävla bra. Igår träffade jag världens finaste daniel, han är underbar, verkligen. Ingenting har någonsin känts så bra. Idag är det lördag och jag ska snart göra mig i ordning för att åka in till stan, sen vidare till Elin. Ikväll är det bio som gäller. Ha en bra helg :))

PUSS

nothing else seems to matter to you

Jag fryser. Så jag har planer på att gå och lägga mig i min säng, under mitt mysiga täcke och sova en stund. Det skulle vara skönt, jag är så himla trött också. Jag började praktiken halv sju imorse, fast jag slutade tidigt, tidigare än vad jag skulle ha gjort egentligen. Skönt det. Fredagfredagfredag, äntliiiigen helg, även om veckan har gått rätt fort. Ikväll ska jag träffa min pojkvän, som jag längtar. Nae, nu blir det nog sängen tror jag.

PUSS

don't know how you do what you do

Nu har jag precis kommit hem efter några trevliga timmar med Johanna i Norrköping. Puss på henne, hon är bäst. Nu ska jag snart iväg och träna, fast jag har jätteont i magen. Imorgon är det fredag och då ska jag ÄNTLIGEN få träffa min Daniel. Det längtar vi till ja. Sen så saknar jag min Lovisa också, hoppas på att få träffa henne i helgen kanske? 


PUSS 

all that we need

Nu har jag precis pratat med världens finaste pojkvän i telefon, och jag tycker om honom även om han kallar mig apa. Romantiskt, ohja. Nu är jag riktigt trött och känner att jag borde gå och lägga mig direkt om jag ska orka med allting imorgon. Idag har jag mest slöat på praktiken, ganska skönt att ligga ner på golvet och vara hästhinder kan jag lova. haha! Nu ska jag skriva några rader i loggboken, sen ska jag sova. Imorgon ska jag träffa Johanna, äntligen. Hon är saknad, en vecka utan henne är en vecka för mycket!

PUSS

Jag förstår verkligen inte varför du gör såhär? Jag har inte gjort något fel alls, för jag kan inte råför att det är såhär det är. Det är ingenting jag kan styra, så ge upp och acceptera läget.

walk idiot walk

Tidig morgon idag, oherregud va trött jag är! Men jag slutade tidigt från praktiken iallafall, så då tog jag bussen in till stan och träffade Elin. Det var trevligt, vi båda var trötta och skrattade åt det mesta. Nu ska jag titta på andraavenyn eftersom jag missade det igår och sen ska jag träffa Erika en stund.

PUSS

last time it made me cry

Det är så himla skönt att bara sätta sig ner när man varit iväg och tränat, idag var nog bästa passet jag har varit på. Det var riktigt kul faktiskt, men det kommer säkert kännas imorgon. Men jag ångrar det inte. Nu ska duscha, sen skriva i loggboken om APUn, sen ska jag sova. För grattis till mig som börjar halv sju imorgon, jag kommer vara död och nedkladdad av gröt. Men vad gör det om hundra år? Jag blev kär idag, jag insåg att det finns inget gulligare än små, lite halvmulliga barn som tultar omkring i snön med världens overall på sig. haha!

jag saknar min daniel
ge mig fredag!
PUSS

I'm the one you promised to love

Jag har panik, och dör lite smått här. Min mobil är skum, den stänger av sig hela tiden. Dör den, så dör jag. (& stoffe kan ju bara sluta skratta!). Bra dag idag, sovmorgon fick jag också, snällt tyckte jag, för det behövdes. Träffade Albin på min rast idag också, trevlans. Nu sitter jag här och borde skriva loggbok ifall jag ska hinna träna sedan. Men jag vet inte vad jag ska skriva? Loggbok är överskattat, jag tycker inte om det. Imorgon ska jag träffa min Elin, det gillas!

PUSS

what an unlovely way to say you care

Att träffa Lovisa förut var höjdpunkten på dagen, om man bortser från då jag fick höra två 3-åringar förklara sin kärlek för varandra. Min mage lider av smärta, så jag ska sova. godnatt

PUSS

jag trodde bättre om dig

I would say it was you best lie ever

Första dagen på praktiken avklarad! Allt har varit jättebra. Fast det första jag fick höra imorse när jag kom dit var att det går magsjuka där, då ville jag bara vända och gå hem. Men jag får väl hoppas att jag slipper bli smittad! Annars så har jag legt bil, läst böcker och byggt höga torn med kuddar i princip hela dagen, haha. Mina nya kompisar var riktigt imponerade av mina torn kan jag lova, ojojoj vilka skillz jag har. Nu ska jag träffa Lovisa, mys på det tycker jag allt!

PUSS

you stole my heart before I could say no

Jag borde gå och lägga mig. Jag börjar halv åtta imorgon, ingen sovmorgon här inte. Jag är inget vidare pepp på att man måste vara ute i snön med barnen i flera timmar, usch. Jag vill ha mer lov. Men veckan lär gå rätt fort ändå, jag har rätt mycket att se fram emot. Jag ska träffa Erika, fika med Edija på stan, på fredag ska jag till Daniel och på lördag är det bio med Elins familj och min familj. Så veckan kommer nog bli bra ändå. Träningen gick iallafall bra och det var riktigt kul att träffa Linnéa. Hennes glada humör smittar verkligen av sig. Jag ont i magen & nu ska jag sova.

PUSS och godnatt

baby I'm amazed by you



Every time our eyes meet, there is a feelin inside me
It's almost more than I can take
baby when you touch me, I can feel how much you love me
and it just blows me away
I've never been this close to anyone or anything
and it makes me scared, so scared
I just hope that the wind, does'nt blow you away

I never thought that I'd love someone again

Söndag. Jag har gjort absolut ingenting idag, jag bara skjuter upp allting som jag borde göra. Jag borde söka sommarjobb istället för att sitta här. Iställer har jag spenderat nästan hela dagen i telefon med Johanna, vi är nästan lite söta ibland alltså. Tur att vi står ut med varandras tjat om allting. Nu ska jag snart iväg och träna med Linnéa. Imorgon börjar praktiken, och jag har verkligen ingen lust. Jag går hellre tillbaka till skolan, faktiskt. Belivie it or not.

PUSS

lovisa_och_hanna_tuffa_tjejer

Jag och Lovisa är dötuffa. Vi sitter på fritidsgården, haha. Vi känner oss verkligen hemma måste jag säga, eller inte. Vi tänkte kolla på eriks band när dom spelar, men vi fick nyss reda på att de spelar typ sist. Så vi får väl se hur länge vi stannar.
PUSS

du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Godmorgon. Det här är nog första morgonen på rätt länge som jag vaknar och är på bra humör, doch har jag ont i ögat konstigt nog. Det är lite svullet, very sexigt måste jag säga. Idag ska jag träffa Lovisa igen, vad som händer är sånt som märks.   

PUSS

du är den enda snöflingan för mig

Lovisas och min kväll blev inte riktigt som planerat då, men vi roade oss rätt bra ändå tycker jag. Vi har ju då också kommit på de bästa partydansen, helt klart. Vi är så fiiiffiga, thihii. Ae, jag är trött så jag ber om ursäkt för detta konstiga inlägg. Jag säger bara tummen upp för bästa Lovisa.
PUSS

and I can't pretend I'm not over the edge

Det är sol ute och nästan klarblå himmel, då blir jag glad. Fast det är fortfarande minusgrader, hallå ge mig vår tack?! Humöret är inte mycket bättre idag, men jag ska snart åka in en sväng till Johanna. Så jag hoppas på att hon kan få mig på lite bättre humör. Sen ikväll ska jag träffa Lovisa, vi får se om våra planer går igenom, hah. Men nu ska jag iallafall fixa i ordning mig.

PUSS

telling me that things are gonnna get better

Det är verkligen inte min dag, verkligen inte. Jag ska lägga mig i min säng, kolla på film och tycka lite synd om mig själv. Det är allt jag orkar göra idag, hah patetiskt. Jag har klippt mig, det blev hellugg. Jag har inte bestämt mig om det blev bra eller inte. Resten av håret blev kort, väldiiiigt kort. usch. Jag saknar min pojkvän också, det är hemskt. PUSS

you forced me to become strong

Jag har nog vaknat på fel sida idag tror jag, mitt humör är verkligen inte på topp. Snart ska jag gå till frissan, jag vet inte ens hur jag ska göra med håret än, så det känns ju verkliigen kanon, eller inte. Frissan och ringa min apuplats är de ända planerna för min dag faktiskt, tjejkvällen blev inställd kan man väl säga, synd där. Ae, nu ska jag gå och göra mig i ordning lite granna.

PUSS

du slutar aldrig förvåna mig
misstag

breathe me in, I'm yours to keep

Nu har min Daniel precis åkt hem och jag saknar honom redan. Det kommer vara sjukt tomt att sova utan honom i natt. Snart kommer Johanna, Johanna och Patte hit för en filmkväll tillsammans med mig, jag tror Lovisa skulle titta in också. Jag hoppas på en trevlig kväll. Imorgon ska jag klippa mig, jag har ångest. Jag vet inte om jag ska klippa hellugg eller om jag ska behålla sneluggen. gah. Nu måste jag städa och sminka mig.

  PUSS

I'm gonna hold you closer

Jag har precis varit ute på en promenad med Lovisa i kylan, så nu fryser jag. Men det är alltid lika trevligt att träffa henne, så jag klagar inte. Nu funderar jag på att krypa ner under täcket och kolla på film eller något. Jag hoppas att min pojkvän kommer hit snart, han ska sova här i natt. mys på det.

PUSS

your arms feel like home



en månad tillsammans med världens finaste
<3


so I've noticed that you've change

Klockan är halv tio, det är lov och jag har varit vaken i en timme. Ilamåendet har tackochlov släppt under natten, nu har jag bara ont i halsen. Men jag käkar halstabletter och hoppas att det går över. Jag väntar på att klockan ska gå så jag vågar ringa till Lovisa, se om hon hade tid att träffa mig idag.

PUSS

more than anyone

I natt har jag sovit hos Elin, alltid lika mys. Jag gillar när hon är så trött precis innan man ska somna, igår låg hon och yra om att jag var som en sån där ängel som satt på hennes högra axel. Fast jag var ingen ängel utan jag såg ut som den lilla söta saken i Iceage, som är en korsning mellan en bäver och något annat djur. Hon är så söt, haha. Idag har jag träffat Johanna, fast jag åkte hem rätt skapligt för hon mådde inget bra och jag vill absolut inte bli sjuk. Så det är rätt illa att jag nu sitter här och fryser och mår sjukt illa, usch. Jag tänkte gå och sova och hoppas på att det släpper till imorgon. PUSS

keep holding on

Jag älskar dig hjärtat, du är min bästa vän


You're not alone, Together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold and it feels like the end
There's no place to go, You know I won't give in
No I won't give in

Keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
'Cause you know I'm here for you, I'm here for you

With you by my side I will fight and defend
I'll fight and defend
Yeah, yeah

Hear me when I say, when I say I believe
Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly
Yeah, yeah, yeah, yeah


belief makes things real, makes things feel alright

Söndag igen. Fast det är riktigt skönt att veta att man inte behöver gå och lägga sig tidigt ikväll för att orka gå upp till skola imorgon. Nu är det lov och jag älskar't. Lovet har börjat riktigt bra och jag är på topp. Igår kväll kom Daniel hit och min allahjärtansdag kunde inte ha fått en bättre kväll. Han får mig att må så himla bra! Nu har jag planerat klart min dag iallafall, snart ska jag ta en långpromenad med musik i öronen. Sen ska jag fixa lite och åka in till Elin, där ska jag sova i natt. Det kommer bli great. PUSS









bara min
<3

I'm not fooling, this feeling is real

Alla hjärtans dag. Min dag har inte fått någon bra början, och den har faktiskt varit helt värdelös hittills. Att vakna till dåliga nyheter förstör verkligen hela dagen, men det hela hade kunnat sluta värre än vad det gjorde. Så man får vara glad att det gick så bra som det ändå gjorde. Jag hoppas iallafall att min kväll blir bättre än vad dagen har varit, men det är jag helt säker på att den blir. För min pojkvän ringer på dörren här vilken minut som helst, så jag är glad. PUSS

hoppas alla får en bra avslutning på alla hjärtans dag!

someday when you'r older

Tess påminde mig precis om att det är fredagen den trettonde idag. Även om jag aldrig har haft otur på just den dagen så är man lite sådär, skrockfull? Heter det så? haha. Jag hoppas iallafall att ingenting hemskt händer, min morfar säger trots allt att det är hans turdag, kanske kan det bli min också? Jag är extremt trött idag, ni vet så där trött att man knappt är medveten om att man rör sig överhuvudtaget. Jag är nästan förvånad över att jag lyckats ta mig till skolan, haha. Idag är en lång och seg dag, jag har ingen lust med nånting. Naturkunskap första lektionen, kan det bli värre? wuhu här är vi positiva. Nu kom Johanna och klagade på att hon har ont i munnen, jag ska gå och blåsa! awiiiiiha, är jag trött eller? JA det är jag.
BF1b, jag varnar er, ni kommer inte få det lätt idag! jag lider med er. PUSS

the way you make me feel

Jag har precis varit iväg och tränat, så nu är jag helt slut & ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag sova för jag är så sjukt trött. Huvudvärk har jag också, jag tror jag slarvar för mycket med glasögonen, ajabaja på mig. Torsdag idag, ännu en dag avklarad och ännu en dag närmare det efterlängtade l o v e t. Eller är det bara jag som längtar? Den här torsdagen, har som alla andra torsdagar varit slapp och skön, vi 'slutade' runt tolv men sen skulle vi på utställning vid två. Efter det träffade jag Daniel en stund, puss på honom. Johanna var också med och det är ju mördarblickar som gäller eller vad säger du kvinna? ;) haha! Ae, jag är trött & imorgon är det fredag. Då ska jag träffa Macce, Lovisa och albin aka Albinobitchen, trevligttrevligt. 
PUSS OCH GODNATT

jag tycker om min daniel
han är underbar
<3

you sold me out to save yourself

Just nu sitter jag hemma hos Johanna, vi har håltimme fram till klockan ett. Jag är sur, på riktigt. gah! Så saknar jag min pojkvän också, sjukt mycket. han är underbar, puss på honom. Nu ska jag äta blåbärs&hallon fil för er som är intresserade. Fyfan. PUSS




learn by your misstakes


and the world will notice your game

Jag som hade hoppats på att få sova hela natten och inte vara trött alls idag, visserligen är det måndag och då är man alltid trött. Men idag är det värre än vanligt, jag tror jag har sovit 4 timmar i natt?. Jag tänker tvinga min pappa att ta hostmedicin innan han somnar ikväll, jag lovar. Nu sitter jag iallafall i skolan och jag hoppas att det kommer bli en bra dag. PUSS

from this moment I'll might be alright

Jag kan erkänna att jag inte höll mig till matteboken hela dagen som jag skrev att jag skulle. Sanningen är den att av hela dagen så har jag kanske pluggat matte 2 timmar eller något. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig, så jag tog en långpromenad istället. Det behövde jag verkligen. Men nu har jag pluggat ett tag iallafall, jag får köra på imorgon istället. Nu ska jag gå och duscha, sen ringa Daniel och sen väntar nog sängen för min del tror jag. PUSS


men är livrädd att fastna här

Jag har verkligen sovit sjukt dåligt i natt, jag vet inte hur många gånger jag vaknat. Jag har drömt mardrömmar hela natten, jag hatar't. Så det känns ju inte sådär jättepepp att jag ska plugga matte hela dan också? Jag kommer somna. Det är verkligen inte min dag idag. PUSS


dreams should last a long time


Jag hade en riktig skitmorgon igår, ursäkta språket, men allt gick verkligen fel. Jag fick nästan springa till bussen efter att ha damsugat hela köket för att allt inte gick som jag ville. Dagen blev som tur var iallafall lite bättre, och efter skolan träffade jag och Jojaan Patte en stund. Det var allt för längesen, så det var trevligt att träffa pojken. Sen träffade jag Elin på stan och vi hamnade tillslut hemma hos henne med en film och massa svull. Mycket skratt blev det, men vi är ju som vi är när vi är trötta haha. Kvällen slutade med övernattning. Nu har jag precis kommit hem och möttes av inte speciellt roliga nyheter. Jag hoppas bara att allt blir okej och att det inte är något allvarligt som är fel, usch. Nu ska jag fixa mig lite och sen träffa Lovisa, jag hoppas hon kan lugna ner mig och få mig på bättre tankar, för nu är jag riktigt orolig .. PUSS

you can't feel what your heart don't wan't to feel



cause in times like these, you notice which one you can trust
and which one that really cares about you
 

Nu har jag kommit hem från Aany, riktigt trevligt att träffa henne som sagt. Nu är jag jättetrött, men jag ska iväg och träna ändå. Fast det blir att träna med mamma, för Lovisa kunde inte. Synd tycker jag, för jag hade sett fram emot att få träffa henne. Men vi ses på lördag så jag få försöka överleva. Imorgon är det iallafall fredag och då ska jag va med Johanna. Det blir mysigt .
Nu ska jag byta om till träningskläder, PUSS

du kommer aldrig tillbaka hit igen

Jag sitter hemma hos Aany nu. Hon sitter bredvid mig och spelar gitarr & sjunger, hon är söt och det är mysigt. Jag tycker om Aany. Vi ses allt för sällan, så jag är glad över idag! PUSS

save tonight, let's delay our misery

Jag är trött, jag borde gå och lägga mig vid typ nio på kvällarna istället. Men idag är det bara två lektioner så slutar vi vid tolv så jag ska inte klaga. Efter skolan ska jag träffa Anna, det ska bli riktigt kul för det var ett tag sen nu! Något som också är ganska kul är att sitta här på mornarna faktiskt, för Edija är så yr såhär dags. (eller hon är alltid lite småyr men nu är hon som värst.) Hon utbrast precis "igår fick jag en boll av Christian", helt seriöst. Det tog ett tag innan hon öppnade munnen igen och förklarade vad hon pratade om. Jag fattar ingenting! Haha. Nej nu kom Johanna och klagade över ont i magen. Jag ska gå och krama på henne. PUSS

I can't say I'm sad to see you go


Det gick inget vidare att springa, jag blev så himla sur på min hörlur som åkte ut ur örat så fort jag sprang så det slutade med att jag gick istället, haha. Men det var skönt det med. Just nu sitter jag och pratar med folk på msn och lyssnar på musik, jag gör helt enkelt det jag inte borde göra. För egentligen borde jag sitta inne på mitt rum och plugga, men neherå. Det är mycket roligare att disskutera kaniner med Edija på msn, haha. Hon ger mig tips på hur man kan sova bättre också, och tydligen så ska man hoppa i sängen innan man lägger sig? Det är nästan så jag måste prova, fast jag tror min säng skulle gå sönder då. haha, nej nu är jag för trött för att va seriös känner jag. Nu ska jag gå och plugga, eller jag ska försöka iallafall, jag lovar. PUSS

ta min hand och kom, så går vi vidare


Jag missade inte min hållplats även om jag somnade på bussen, så nu är jag iallafall hemma. Jag har ont i hela kroppen, träningsvärk I guess, men jag har ändå världens lust att springa en stund. Det skulle vara riktigt skönt! Det finns inget bättre än att springa med hög musik i lurarna när man vill rensa tankarna. Så jag skulle tro att det blir så sen. Men först ska jag plugga, naturkunskap och matte. Ja ni hör ju själva hur kul det låter? haha. PUSS

I did my best to notice

Onsdag, bara den här och två skoldagar kvar, det klarar vi. Jag är så sjukt trött, imorse var det nära att jag inte gick upp ur sängen överhuvudtaget, men here I am. Fast dock är jag på dåligt humör, faktiskt pågrund av busschauffören, haha. Det är det värsta jag vet på morgonen om busschauffören är skitsur, sen att han inte släckte lamporna i taket så jag kunde somna gjorde inte saken bättre. Så nu är jag ännu tröttare för att jag inte fick sova på bussen, ohyes. Jag lider med alla som ska umgås med mig idag, de kommer inte få det lätt haha. Edija sitter och skrattar bredvid mig, hon är så söt den lilla flickan, haha. Nu kom Johanna och krama på mig också, puss på henne. Nu kom Jessica&Becca också, och ingen verkar ha gjort klart leksaksanalysen. Bradär!  PUSS


until it rains down from the sky

Jag tackar Lovisa som fick mig på bättre humör förut så jag orkade ta tag i pluggningen överhuvudtaget. Nu är leksaksanalysen färdigskriven iallafall, sen att det säkert kommer gå åt helvete på muntlig redovisning imorgon är en annan sak. haha, nu är vi positiva igen jarå. Nu har jag precis kollat på andraavenyn, det är verkligen superdåligt, men man kan bara inte sluta följa det nu, man måste se hur det går med allt. Jag ska nog gå och lägga mig nu och hoppas på att jag är på bättre humör imorgon. Det är då onsdag & vi ska på någon konsert, trevligt? PUSS

sen en tid tillbaka



    Sen en tid tillbaka har jag varit trött
    Försökt att vara allt på samma gång
    Så mycket man kan göra och borde och vill

    Sen en tid tillbaka har jag varit tom
    Och försökt att hitta spår som leder rätt

    Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
    Och försökt att känna efter hur det känns
    man gör som alla andra, försöker att bli van

    Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
    Och försökt att vara nån till lags

    Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
    Och insett att jag måste börja om

    Och allt som är bra med mig
    har jag förmågan att glömma bort
    Har jag förmågan att glömma bort

    jag saknar något jag en gång hade
    men hur mycket jag än kämpar
    så tjänar det ingenting till
    du anar ingenting




you healed these scars over time

Idag är ingen bra dag, mitt humör har gått upp och ner hela dagen. Jag borde sätta mig och skriva rent leksaksanalysen innan jag somnar. Jag hoppas på att träna ikväll, om jag hinner. Följer Lovisa med så är jag ännu mer pepp, jag saknar henne och för tillfället suger det mer än vanligt att vi går på olika skolor i olika städer. usch! Nej, plugg var det va, yesbox. PUSS

Saying I love you Is not the words I want to hear

Jag sitter hemma hos Johanna just nu, hon håller på att fixa i ordning sig för hon ska få killbesök (; wuhu, haha. Jag ska snart med bussen hem och plugga tror jag. Eller hem ska jag iallafall sen om det blir av att plugga är sånt som märks. Jag har verkligen ingen lust med nånting, jag vill bara gå och lägga mig. Vi slutade tidigt idag som sagt, så jag och johanna drog ner på stan och träffade Daniel och några av hans kompisar. Mys på det. Nae, nu måste jag nog kila till bussen. PUSS


can hardly remember the last time I felt like I do

Jag har ont i magen, ni anar inte vilken smärta! (Eller, Edija kanske anar, för hon är den som har fått tagit imot mina klagomål dom senaste tio minuterna, haha) Men det är hemskt, jag hatar mensvärk. Förövrigt hoppas jag att det blir en kanondag idag, känns som det, tror jag. Jag är så positiv, jaharå. Onödigt inlägg, kanske? Nu ska jag gå och hälsa på mina klasskompisar. PUSSS

I don't know what your love has done to me

Det blev att träna iallafall, min mamma övertalade mig och sa att magvärken kommer släppa. Faktiskt så gjorde den det också, lycka haha! Nu har jag precis lagt på telefonluren efter att ha pratat med Elin, vi har beställt biljetter till bounce, så äntligen blir det av. Jag är glad och nu ska jag gå ifrån datorn för min bror har tydligen bokat den. Kul kille! PUSS


kindly unspoken

Jag är helt kär i den här låten. Tjejen har en helt otrolig röst.


feel a kind of fear when I don't have you near



Jag och Elin sitter och pratar om på msn att vi svävar runt och hoppar på moln, haha. We are so cute, men det är så skönt med någon som förstår precis vad man känner även om man inte kan förklara det med exakta ord. Idag är det söndag och som ni vet så tycker jag inte om söndagar. Dom är så tråkiga, sega och allmänt ångestfyllda på något sätt, haha. Det blir en lugn dag, plugga lite kanske. Jag hade hoppats på att träna ikväll, men vi får se hur det blir med den saken för ni anar inte vilken smärta jag har i magen, det är hemskt. Jag funderar på att bädda ner mig i min säng, det låter inte helt fel faktiskt. Imorgon har vi bara halvdag i skolan, vi slutar efter lunch vilket är rätt skönt. Vi har lektioner till halv fyra i vanliga fall. Så tack för det! PUSS

RSS 2.0