chokladkompaniet

Idag åkte jag in till stan och träffade Minna, det var rätt längesen, så det var riktigt trevligt! Vi tog oss en fika på chokladkompaniet, kladdkaka, den var underbart god! Mysigt ställe var det också, har aldrig varit där förut, så det var nått nytt. Sen var hon tvungen att åka, så då gick jag på stan ett tag, träffade bl.a Evelina, trevligt värre! Nej, nu ska jag gå till garderoben och leta fram något snyggt, lycka till! Jag hoppas på en kul kväll tillsammans med Lovisa och massa annat folk hemma hos Martin! Yeah, jag längtar. Men just nu har jag klädpanik, gaah.

rädsla.

Jag är så jävla rädd just nu, snälla säg att det ordnar sig, snälla snälla.
Älskade lilla ängeln.


herregud vilken dag.

Morgonen fick en dramatisk start, fyfan. Jag tror aldrig jag varit så rädd. Men sen gjorde jag mig i allafall i ordning, åkte in till stan med storebror. Var smakråd åt honom, han letade skjortor till studentveckan, han är så stor nu, haha. Träffade även Niklas också, trevligttrevligt. Sen ringde Bazze till mig, så då träffade jag honom och vi gick omkring lite. Det var trevligt och nu har jag precis kommit hem och sitter här! yeah, vad händer ikväll?


sjukaste drömmen!

Jag drömde nått så himla sjukt inatt. Det var typ en dröm om framtiden, hel mysko! Jag och typ min pojkvän(?) stog vid en strandkant, fast det var mitt i stan, så var det massa folk runt omkring, och helt plötsligt så ligger typ alla hus på stora berg i vattnet, så allt var omringat av vatten. Sen börjar alla skrika, så ser man att det blir en virvel eller vad det heter, ( så som man åker ner i, ungefär som det kan bli när det blåser så mkt, fast det här var i vattnet). Så alla börjar skrika att åker man ner där så kommer man till framtiden, fast det gick inte att undvika att åka ner. Så alla åker ner där, och när man kommer dit har man en helt ny identitet och ingen känner igen nån annan från innan. Och på det nya stället finns det massvis med trappor, överallt, vart man än ska så är det trappor. Så finns det någon snubbe man ska köpa biljetter av, till nån show som är i helgen, men han ignorerar mig. Han är jättetrevlig mot alla andra, men mig ignorerar han.  Sen vaknade jag. Det var jättekonstigt, man brukar ju kunna koppla ihop drömmen till något som hänt eller ska hända, men jag vet inte vart jag får det här ifrån. Creepy.

om gårdagen.

Gårdagen blev lyckad! Först träffade jag Lovisa och Tess, så åkte vi in till stan, gick omkring lite. Fikade och satt och hade det mysigt bara. Senare framåt kvällen så träffade vi Niklas och tog spårvagnen upp till Haga, där vi gick hem till Linda. Så träffade vi henne och Olle, riktigt trevligt! Vad gjorde vi sen? Satt och bara snacka ett tag, gick ut en sväng, träffade en annan tjej, pinsamt att jag inte kommer ihåg vad människan hette. Förlåt för det. Hm, sen stog vi och frös medans vi vänta på spårvagnen, Olle & Niklas dansade xD Sen ner till resecentrum iallfall, stog där och frös tills bussen kom och sen åkte vi hem! Det var den dagen, men trevligt var det!

obeskrivligt.

Today's the day I pray that we make it through.
Det kommer finnas dagar av tvivel,
Det kommer finnas dagar av längtan & saknad,
Det kommer vara dagar då jag är redo att ge upp.
Men nej va fan, jag ska klara det här.


Tack för att du finns Elin Lönn,
Inte en dag utan dig älskling <3


torsdaag

Jao, idag är det torsdag och jag ska träffa Tess och Lovisa, det ska bli trevligt! Vi får se om det blir så att vi får sällskap av Niklas och Olle, det är sånt som märks. Men nu ska jag gå och göra mig i ordning, kanske skriver senare.

panik?

Om lite mindre än tre månader så slutar jag nian, då är det skolavslutning och avslutningsmiddag som gäller. Den stora frågan är då; Vad ska man ha på sig? Jag har ingen aning, klänning iallafall tror jag, men vad för modell, färg? Jag såg en jättefin klänning på VILA i stan idag, men den såg, typ, för fin ut, men jag vet inte, man kanske kan ha den? Någon som har nått tips? Sen så är det student också, och kusins konfirmation. O herregud. Men om någon har nått tips så hör gärna av er! 

aj aj aj.

Jag har ont i munnen! Dom lagade en tand, och nu har bedövningen släppt, och jag har ondare än vad jag hade under själva lagningen. Gaaah, jag blir galen, det gör skitont! Jag hatar tandläkarn! Det finns en sak med tandläkaren som jag stör mig så himla mycket på, när man ligger där, med alla grejer i munnen så börjar dom prata. "Går det bra? Är det okej? Ni har påsklov nu va? Vad har du gjort då?"  Förväntar dom sig att man ska svara? Liksom, man kan knappt nicka där man ligger och så väntar dom på att man ska svara på deras frågor, haha.  Men iallafall efter att jag varit där så åkte jag och Erika till stan, kollade på lite olika grejer bara. Hon mobbade mig för att jag läspade och inte kunde skratta pga bedövningen. Nu kom vi hem för en stund sen och snart ska jag tillbaka till henne och fortsätta kolla på beck antar jag. Nej, nu måste jag ta en ipren, fyfan för smärta!

saknad!

Jag saknar Lovisa!
Hennes skratt som gör mig glad! 
Haha, men jag ska träffa henne imorn, :D
   
   

tandläkarskräck

När jag var liten så älskade jag att gå till tandläkaren, min tandläkare var jättesnäll och man fick klistermärken/bokmärken. Det var rena lyckan att gå dit liksom, nu sitter jag här typ 8 år senare och är skitnervös! Jag ska till tandläkarn om 1 timme och 45 minuter, (onödig fakta), och jag är verkligen jättenervös. Det är sjukt! Jag ska laga ett hål, hos en tandläkare jag aldrig träffat, men so what? Jag har lagat hål förut, vad är det att vara nervös för? Sist hade jag inte ens bedövning, och om jag inte minns fel så drog jag ut en tand då. Varför är jag så himla nervös nu? Skärpning Hanna!

köttfärslampa

Kom precis hem då, har ju sovit hos Erika inatt. Vi kollade på beckfilmer, tror jag såg 2st innan jag somnade? Stackars Erika, vilket socialt sällskap liksom. Men jag gick faktiskt upp fyra i gårmorse ju, så det kanske inte var så konstigt att jag somnade. Men sen så har jag sovit som en gris hela natten, känns riktigt skönt! Det var längesen jag sov så bra faktiskt, har drömt massa konstigt flera nätter i rad, men inte i natt. När vi vaknade imorse kollade vi på en film till medans vi käkade frukost, beckbeckbeck, älskar dom! Gunvald är så himla klockren, haha! Men sen så iallafall ringde min pappa och sa att vi skulle äta snart, "jaa, det blir köttfärslampa, eller nej, jag menar ju limpa". Kanske någon mer än jag som var lite trött?

myskväll ftw

 Ja, eftersom ullareds resan blev inställd, varför inte utnyttja tillfället och PLUGGA? Jaaaaa. Haha, jag tror jag plugga en halvtimme, MAX! Jag är verkligen sjukt skoltrött, palla skiten! Ändå har inte skolan börjat än liksom.? Hur ska det gå? Vi är inte lediga förns valborg nu ju, det är ju över en månad! gaaah. Men nog om skolan, jag blir deprimerad. Ikväll är det myskväll, med min favvoerika, yeah för det gillar vi! Vi ska ha beck maraton all night long, så käka nyttigt snax, det blir göttans! Så ska jag sova hos henne också, det är naaajs,  I love her.

föresten, jag saknar Lovisa :/ <3   fast vi ska ju ses på torsdag, hoppas jag? 

erika och jag
image49

realized.

Jag insåg en sak igår, och jag är rätt stolt över mig själv.
 Jag klarar det här, right?!

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there's nothing on our side

This is the end you know



image48

j'vla snö!

Klockan är 9.15 nu, jag gick upp för 5 timmar sen, endast för att sätta mig i bilen och åka till Ullared. Vi kom en bit utanför Mantorp, sen vände vi, pga av det där jävla snöovädret. Vi höll på och krocka, det gick knappt och se någonting plus att det var jättehalt. Jag är skitsur, jävla snö!

yeah yeah yeah

Nu ska jag plugga, rumpa på det! Men sen så ska jag ta bussen in till Elin, och deeet, deet är lycka :D !

Jag är så himla cool.

Igår, söndag, åkte jag till Åby då, och träffade kusinvitamin, Elise! Det var riktigt trevligt. Vi "följde" hennes andra kusin hem, till huset på gården visserligen, men ändå, haha. Så träffade vi Lisens morbror, som jag inte har träffat på kanske 5-6 år? Han kände inte igen mig först, utan fråga om vi hade träffats förut, haha, men han lovade att han skulle känna igen mig nästa gång, ts. Sen så tog vi oss en promenad runt i Åby, herregud vad mycket hus och uppförsbackar det finns. Jag trodde jag skulle dö, vi gick upp för den brantaste backe jag någonsin sett. Sen gick vi hem och käka god mat, sen tog vi cyklarna och drog runt överallt igen, sen ner till centrum. Där träffade vi Patte ett tag, sen kom även Tobbee, honom var längesen man träffa! Men vi snackade lite med dom, sen så åkte vi hem igen. Med punkterad cykel i uppförsbacke, yeaah. Käkade ännu mera god mat, sen gick vi ut ännu en gång, träffade Bazze, yeahooo. Sen gick vi mest omkring, väntade på att Lisens kompis skulle komma ut, vilket han inte gjorde. Sen åkte jag hem!  Men vilken motion vi har fått, Lisen bor liksom längst upp i Åby, det är mååånga backar och långt att gå. Det tar typ 20 minuter ner till centrum! Men iallafall, jag hade riktigt trevligt och detta är något som får göras om!  <3  

  

my saturday.

Eftersom jag inte satt vid internet i lördags så kommer här en sammanfattning, för er som bryr er liksom. Jag åkte ju då hem till Annabanana :D Vi satt vid datorn, pratade, kollade på tv, sådär som vi alltid gör när vi ses, men lika glada är vi för det. Haha, nej men att sitta och prata med Anna är bland det bästa jag vet <3.   Sen skulle vi köra anden i glaset, för att Anna tyckte att jag var störd som aldrig hade gjort det, men det funka inte, så det sket sig. Sen tog vi cyklarna, så följde Anna mig en bit, vi är nog dom mest lättskrämda människor som finns, jag höll på och skita på mig när kyrkklockan börja ringa. Men jag hade en otroligt trevlig kväll iallafall, jag hoppas att Anna hade det också! 

                                       
     yeah, vi är så heta, haha.  Jag älskar dig Aany <3

image45

waiting for the strenght to come.

Jag vaknade för en halvtimme sen, hanna kindh har sovit till klockan två, haha det var välbehövligt! Så har jag ätit en god frukost och nu ska jag gå och göra mig i ordning. Sen blir det aany&haany time, yeaaahooo.

en lista i brist på nått att göra!

TESTET BÖRJAR ; 22.43
1. Fullständigt namn? - hanna linnea kindh
2. Ålder? - 15 ½ (a)
3. Vart bor du? - i ett gräddvitt radhus i söderköping
4. Bor tillsammans med? - mor&far , storebror och våra älskade dammråttor
5. Husdjur? - om inte min bror räknas till den kategorin, så har jag inget
6. Färg på ditt hus? - gräddvitt
7. När är du född? - 5 juli 1992
8. Klass? - 9D (kärlek till dem)
9. Vilket år tar du studenten? - 2011 kanske ? orka räkna!
10. Något jobb? - noppe, inte för tillfället, eller jag slavar för mamma&pappa ibland
11. När gick du upp i morse? - typ vid elva
12. När ska du sova? - snart tror jag, sånt som märks
13. Duschat idag? - yeap
14. Kramat någon idag? - lätt :D
15. Pussat någon idag? - nej, det har jag iiinte
16. Vad har du ätit idag? - påskmat, godis &  kladdkaka med glass.
17. Dagens klädsel? - leggings, gul t-shirt & en hängselkjol eller vad man ska säga
18. Dagens smink? - foundation, rouch, puder, mascara
19. Dagens sötnos? - kusin elise!
20. Dagens roligaste? - när anna ramla ur sängen i morse!

SOCIALT
21. Har du många vänner? - jorå
22. Är det lagom många? - absolut
23. Vem kramade du senast? - mormor?
24. Hur många har du haft sex med? - sånt är privat
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen vad jag vet iaf
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - min bror tror jag
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - kusin elise, "tack för att du alltid lyssnar <3 älskar dig. det var okej att du sov här på söndag"

FAVORIT
31. Film? - omg, vet inte!  I am sam är underbar !
32. Låt? - oj, fall to pieces - avril lavigne för tillfället 
33. Mat? - tacos
34. Dryck? - ramlösa skogshallon & cocacola lime ;D
35. Färg? - grå, vitt typ
37. Stad? - söderköping, världens centrum x] naat, det blir nog Follonica i italien!
38. Land? -  Italien, lätt!
39. Ämne i skolan? - engelska & svenska
40. Människa - oj :|   elin, erika, tess & lovisa kanske?

SENASTE
41. Personen du tänkte på? - hahaaaa, tänker jag inte säga
42. Personen du kysste? - tss, carl
43. Gången du spydde? - oj, förra hösten tror jag
44. Gången du grät? - förut idag ..
45. Pizzan du åt? - oj, ska man komma ihåg sånt!
46. Gången du var i Göteborg? - vääääldigt längesen
47. Gången du var i Stockholm? - förrförra sommarn
48. Gången du var full? - hah, hemlighetstämplat
49. Gången du var hög? - tsss, i ett annat liv


ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? - vitt
52. Hund eller katt? - katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på sällskapet
54. Tvspel eller datorspel? - tvspel ftw
55. Singel eller upptagen? - hm, jag vet inte, berår på ..
56. Hångla eller ha sex? - hah, no coments!
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - ts, lunar ftw
58. Ragga eller bli uppraggad? - beror lite på humöret ;p
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - paradise hotel, bara för att det är det enda jag sätt :p
60. Har du svart hår eller blondt? - blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna? - mest blåa, fast typ gröngrå egentligen x]
62. Choklad eller lakrits? - beror på vad för choklad och vad för lakrits?
63. Göteborg eller Stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - alla antecknar, höööger
65. Coca cola eller fanta? - cocacola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - leva ofc

ANTAL
70. Personer du älskar? - orka räkna efter, men dom närmaste <3
71. Personer du hatar? - hata är ett starkt ord
72. Pojk-/flickvänner du haft? - typ en seriös .. fast flera när man var yngre
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - haha!
74. Glassar du ätit på en dag? - oj!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - en troligtvis
76. Gånger du haft minnesluckor? - nja, ingen direkt
77. Gånger du varit hög? - ingen
78. Personer du saknar just nu? - 2
79. Gånger ditt hjärta brustit? - en

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - noo coments!
81. Ska du träffa imorgon? - annaaa
82. Sjöng du senast för? - mamma
83. Hade du senast en msn-konversation med? - erika, isabella, tess, niklas
84. Spelade du tvspel med senast? - elin
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Elin, bara för att jag saknar människan!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - hahaa, skulle ni bra gärna vilja veta va?
87. Förtjänar att dö? - ingen förtjänar att dö, typ?
88. Är söt? - ow, haha!
89. Vill du sova jämte inatt? - nån som gör mig lycklig


VAD:
90. Gör dig glad? - tess humor, mina vänner, gulliga sms
91. Gör dig ledsen? - folk som sårar...
92. Vill du helst göra nu? - soooova, vilket jag snart ska göra
93. Önskar du att du slapp göra? - ha såna här deppmoments
94. Vill du ha nu? - en stor mjuk säng ;D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -ny mobil & en bärbar dator!
96. Längtar du till? - Sommarlovet, fast ändå inte, vill inte skiljas från 9Damp <3
97. Tycker du om dina betyg? - jag är rätt nöjd!
98. Ångrar du i ditt liv? - hm, kan inte komma på något för tillfället.
99. Är det bästa som hänt dig? - mina vänner.
100. Hur mycket är klockan? - 23.05


övertrött.

Nu har gästerna lämnat oss. Ts, ne men alla har åkt hem nu, så jag hamnade här igen, ovanligt liksom. Jag har hamnat i den situationen att jag har gått i från att vara trött till överaktiv och pratar oavbrutet tillbax till att vara så trött att jag knappt orkar öppna munnen för att prata. Det är riktigt illa, jag borde gå och lägga mig tidigt idag om jag ska orkar med allt. Ska ju upp tidigt på tisdag också, då blir det ullared med Elin. Men dagen idag har varit rätt mysig, även om jag har varit hur trött som helst. Vakna upp hos Isabella och starta dagen med garvanfall åt Anna var ju inte helt fel, sen hem och göra sig i ordning och vara social mot gästerna. Lisen och jag har haft jättemysigt. Vi har suttit och pratat massa, hon är underbar! Sen så har vi bestämt att jag ska komma till henne i Åby på söndag, om det funkar för hennes mor, så kanske jag ska sova kvar där också. Men det återstår att se om våra planer går vägen. Vi tog massa kort också, lägger in några här under. Vad som händer nu resten av kvällen vet jag inte, som sagt, jag kanske borde gå och lägga mig tidigt?


       

skönhetssömnen försvann!

Jag känner mig hemsk idag. Jag har stora mörka ringar under ögonen, tack gode gud för smink så man kan sminka över det! Jag åkte till Isabella igårkväll runt 10 kanske, tillsammans med Anna! Vi gjorde väl inte sådär jättemycket kanske, men kul som attan hade vi. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Vi fick inte sådär jättemycket sömn heller, jag sov nog fem timmar?  Vi gick och la oss vid halv sex, sen vakna jag och Anna vid 10 imorse. Det är great, nu är jag lite död och ska då vara social emot släkten som är här på påskmiddag! Lycka till hanna! Sitter här med Ebba i knät för tillfället, det är mys! Snart ska vi äta och jag hungrar ihjäl, jag är alltid hungrig nu för tiden. Det är mysko.

pepp pepp!

Konfekthörnan hade startat glassförsäljningen! Citronsorbet & marängswiss, aaaah underbart! Även om det fina glassvädret inte var sånt fint glassväder längre sen, utan det blev jättekallt, menmen. Efter glassen fixade vi ihop en lapp om extra sommarjobb, vi får se om det blir så! Snart ska jag iväg och träna också, med Tess. Vi får se om Lovisa hänger på också? Men jag är värsta pepp på att träna, wihoo. Sen kanske jag ska till Isabella efter att jag tränat, vi får se hur det blir med den saken!


why do I love you - westlife

haha, jag och jessica har nördat westlife låtar hela dagen. De är rätt bra egentligen. Det finns en som texten stämmer in rätt bra just nu, jag är patetisk jag vet. Men det är så ..


(en del av texten)
Suddenly she's
Leaving
Suddenly the
Promise of love has gone
Suddenly
Breathing seems so hard to do

Why do I love you
Don't even want to
Why do I love you like I do
Like I always do
You should've told me
Why did you have to be untrue (love you like I do)
Why do I love you like I do

Ain't gonna show no
Weakness
I'm gonna smile
And tell the whole world I'm fine
I'm gonna keep my senses
But deep down
When no one can hear me
Baby I'll be crying for you

Can't go back
Can't erase
Baby your smiling face oh no
I can think of nothing else but you
Suddenly


glass!

Nu har Jessica lämnat mig *buhu*, haha! Vad har vi gjort då? Typ ingenting, suttit vid datorn, lagat mat, spelat på keyboarden (eller jag har, jag kan blinka lilla stjärna nu, haha!). Sen har vi inte gjort så mycket mer, bara pratat och chillat liksom, jag har inte varit sådär jättesocial. Är extremt trött idag, förlåt för det Jessica! Menmen, det tar vi igen någon annan dag! Nu ska jag snart träffa Lovisa, vi har hört rykten om att Konfekthörnan startar sin glassförsäljning idag, så vi ska kolla om det är sant! iih, glassglassglass. Jag är hungrig igen ;o

påverkad.

När man är med någon som pratar på ett visst sätt, har en annan dialekt än vad man själv har, eller använder andra uttryck än vad man själv gör så blir man grymt påverkad, eller jag blir det iallafall. Som t.ex när Julia i från Mora är här, efter någon dag så pratar jag precis som henne. Eller som härromdan när Erika hade några gäster ifrån Göteborg hemma, vi åt middag med dom, vi satt där max en timme, men efteråt så pratade både jag och Erika med inslag av göteborska. När jag har varit med Elin andvänder jag alltid uttryck som "det är sjuukt" eller typ "för det gillaru va?", och när jag har varit med Erika så andvänder jag uttryck som "chill" och "ass". Man blir så påverkad av det. Och just nu känner jag att jag säger "asa" hela tiden. "asabra", "asasnygg" m.m. Bara för att dom vi var med igår sa så. haha!

seasons of love - RENT

Ända sen jag var på 9C;s musikcafe förra torsdagen har jag haft en av låtarna dom sjöng på hjärnan/i huvet, eller vad man nu säger, seasons of love från musikalen RENT. Den försviiinner inte, haha!

Lyssna här;  Seasons of love - RENT

töntigt eller rätt?

Jag läste en tidningsartikel i NT i morse. Den handla om en tolvårig kille som hade blivit avstängd i från matsalen i skolan för att han hade haft för mycket häng. Rektorn ansåg att dom hade såna regler på skolan, att äter man i matsalen så ska man ha byxorna på sig ordentliget så att inte kalsongerna syns. Killen själv tyckte att det var töntigt att bli avstängd för en sån grej, men han hade fått ätit själv i ett rum i de dagarna som avstängningen gällde.

Är det töntigt eller rätt?
Jag måste säga att jag tycker att det går över gränsen, alltså, man uppmanar elever/ungdomar/barn att vara sig själva och så. Alla har sitt eget sätt att va, alla har sin egen klädstil och att ha häng hör väl till en klädstil eller vad man ska säga. Det var ju säkert fler än han som hade häng just den dagen? Jag förstår inte varför vuxna hänger upp sig på en sådan grej, det är töntigt tycker jag! Vad tycker ni?

Morgonbesök!

Nu är klockan typ halv 10 och jag har varit vaken i en timme, sen halv 9, även om det är lov! Allt för Jessicas skull, för att hon skulle komma med 9 bussen. Dock är jag inte speciellt social för tillfället, ber om ursäkt för det, men jag kommer nog igång snart, haha. Är väldigt trött, det blev rätt så sent igår. Jag var med Lovisa & Tess till en början, sen fick vi sällskap av Niklas och Olle. Så vi kollade på film, killarna spelade gitarr och sjöng, dom var grymma på det alltså! Sen var vi ute ett litet tag också, killarna klaga på sörping, haha! Men jag hade mycket trevligt iallafall, jag hoppas att dom andra hade det också? :)

Dagens planer!

Ja, nu är dagens planer bestämda, eller delvis iallafall. Jag ska träffa Lovisa och Tess, sen får vi se vad vi bestämmer oss för att göra. Just nu ligger nog förslaget fika i stan överst på listan tror jag, men vi får se! Nu ska jag måla naglarna, vitt blir det. Haha, jag känner mig så färgglad, eller inte!

Godmorgon!

Första dagen på det såkallade påsklovet, eller egentligen har ju inte själva lovet börjat än. Men vi är ju lediga onsdag och torsdag nu, sen så börjar ju påsken iallafall. Även om det inte känns så, det är ju massvis med snö ute, termometern står på nollan, det känns mer som julafton? Uschfyochblää, jag vill ha vår, riktig vår! Men den som väntar på nått gott? haha! Trying to be positive. Nej, nu är jag hungrig, frukosttime!


kladdkaka!

Nu har jag kommit hem från träningen, duschat och så. Så nu sitter jag här med en kopp te och en bit kladdkaka, känns kanske inte sådär jättebra att äta sånt precis efter att man varit duktig och tränat, men jaja. Ska försöka gå och lägga mig rätt tidigt idag med, eftersom jag inte kunde somna igår heller, jag är helt utmattad. Men först ska jag kolla på andra avenyn, jag älskar't!

träning.

Nu ska jag äntligen iväg och träna för första gången på två veckor. Nu skiter jag i den här förkyldningen!
Här ska tränas, tjohej!

fikamys

Men nu bär det av in till Erika för lite mysfika och pratstund. Jag älskar min babe, hon är lycka!

image40

dåliga dagar har vi alla.

Idag var en sådan igen. Lång dag, tråkigt väder, dåligt humör, trött, ont i ryggen, jao det var ingen vidare dag! Men jag klarade mig igenom den iallafall. Syslöjden tillbringade jag, natalie och tessan tillsammans med en trådrulle, vi försökte lära tessan att spola undertråd, men det gick inge vidare, haha! Sen var det musik, jag Lovisa, Karin och Linn spelade "love is all around" för Roger, det gick rätt bra faktiskt! Svenskan var det prov, tror att det gick hyfsat iallafall, vem bryr sig om döda författare? Visst att det hör till allmänbildning, men det är nästan omöjligt att plugga in. Fick även titta på vad man fick för betyg på nationella proven, det gick bättre än väntat, jag är nöjd! Det känns skönt att veta att det gick bra iallafall, nu är det bara matten & engelskan jag ska klara av! Matten jobbade jag faktiskt på för ovanlighetens skull, måste måste måste behålla mitt betyg där! Bildlektionen var inte så jätteseriöst arbete. Kasta tejp och massa annat bus var det som gällde, men kul hade vi. Spanskan var det inte många som gick på, vi hade vikarie. Men några gick, fast vi fick gå efter en halvtimme. Vikarien sa att vi var amitiösa, hon skulle bara veta vad vi gjorde i arbetsrummet, inte fan jobba vi så mycket iallafall. Det var mest prat och tjuvtjik, haha!
Men en rätt värdelös dag egentligen, men så himla slappt med lov nu, guuud. Jag tänker inte plugga ett skit fram till söndag iallafall!


födelsedagsbarn

Det är ju nämligen så att Jessica fyller 16 år idag. Så GRATTIS till min snygging!

       

no time for fun

Jag hinner inte med någon längre bloggning idag, internet har strulat hela dagen, jag har skrivit flera inlägg, men det står hela tiden "sidan kan inte visas" när man publicerar, men tänkte iallafall få till ett inlägg om födelsedagsbarnet!


mysig söndagkväll.

Nu har jag klätt på mig och sminkat mig, haha! Runt klockan fem sådär, det är ju helt normalt. Men iallafall, nu ska jag gå och träffa Anton och Tessu, mysigt värre! Det lär nog bli jättekul, så jag ska kila.

bilder från igår!

            
           


Jag älskar min prinsessa <3

stegräknare

Min pappa gjorde precis "narr" av oss tjejer på ett litet roligt sätt. Jag kom ner och skulle äta frukost, jag ser att mamma står i badrummet och gör sig i ordning och så håller jag på att krocka med pappa. Men jag tänker inte mer på det utan går in i köket, jag ser att pappa går runt lite i köket sen går han ut i hallen och vidare in i vardagsrummet. Efter ett tag kommer han tillbaka till köket och går bara omkring, han gör ingenting utan bara går. Så tillsist måste jag fråga vad han håller på med, svaret jag fick var då; "Jag kollar hur många steg man hinner gå medans man väntar på sin fru". Så drar han upp tröjan och visar stegräknaren han har på sig, jag bara skrattar åt honom men blir tillslut väldigt irriterad på att han går runt som han gör. Mamma frågar hur många steg han är uppe i men han säger att det tänker han inte tala om förns hon säger att hon är färdig. Så efter utterligare tio minuter eller nått så säger mamma att hon är klar. "900 steg exakt" säger pappa då.

söndagsplaner

Idag väckte min pappa mig vid halv tolv, det var skönt att kunna sova så länge iallafall. Det var längesen, så det behövdes. Känns som om jag inte har sovit på flera veckor, haha! Riktigt så illa är det väl inte, men det har blivit rätt sent varje dag den här veckan och så upp tidigt. I fredags blev det riktigt sent, satt och prata i telefon halva natten typ. Menmen, idag blir det mest att ta det lungt, ska plugga lite också! Sen ska jag kanske träffa Anton, *glädjeskutt*. Det var också riktigt längesen, så jag längtar! Men först har jag lite som måste göras då. Jag ska slå in jessicas present, träna på svenskan, skriva på SOn och så måste jag nog städa mitt rum. Så det är väl lika bra att börja nu, ska bara lägga in lite bilder bara.


lördagsmys

Kvällen igår blev lyckad tycker jag. Jag träffade Erika, vi tog lite kort och prata. Sen var vi hemma hos henne och åt jättegod mat som hennes mamma lagat. Sen så gick vi ut, skulle till en början bara köpa godis, men vi fastna ute, träffa Malin en stund också. Det var trevligt! Sen gick vi hem till Erika och drack te och värmde oss. Men ja, det var riktigt mysigt!
Jag älskar dig hjärtat. <3

image11

(kanske lägger in resten av bilderna sen)

att känna att man inte räcker till.

det är precis så det känns.
Det är helg, det är lördag, lördagar gör mig glad. Speciellt denna lördag, för jag ska träffa Erika, hjärtat. Det var allt för längesen, och det känns inget bra, men idag försöker vi ta igen allt. Vi får se vad vi hittar på, trevligt blir det säkert! Igår var en rätt bra dag, skolan var rätt okej. Förutom att Pelle döda min arm, haha! Men förövrigt så måste jag säga att jag ÄLSKAR 9D, herregud, underbara klass! You make my day liksom, <3. Kvällen tillbringades med Lovisa, snax & en film, det var mysigt! Nu ska jag göra mig i ordning och fortsätta skratta åt min bror och hans tjej som tränar vals här bakom mig! haha, så söta så!

Jessica gästbloggar!

hanna sa åt mig att skriva i hennes blogg, så snäll som man är så ställer man upp ;)
vi sitter just nu o ba nördar vid datorerna ska snart sticka till bussen men ville bara säga att du hanna är så jävla älskad ska du veta :) <3 det kommer du alltid vara!
släpper dig aldrig pöllan! kom ihåg det :)

vetefan vad mer man ska skriva men..
"det är inte lätt att vara köttbulle när man är kotlett"  x)
så äre ba, eller hur hanna :) haha

men men puss&porr, ha en bra daa ;)  // jäss


jaru, det är med tid.

Jag har verkligen ingen tid till någonting annat än skolan nu för tiden känns det som.
Den här veckan har varit extremt mycket pluggning, fyfan. Skönt att det är lov snart iallafall.
Hm, bara för att min hjärna är helt blockerad med allt som händer nu, så vet jag verkligen inte vad jag ska skriva. Så Jessica (som jag är med för tillfället) får vara min gästbloggare, haha. Read and enjoy, inlägget kommer strax!

(inlägg ifrån onsdagen, publicerades ej då)

 Förlåt för mina inlägg igår, jag var på hemskt dåligt humör alltså, men nu är det bättre! Skolan idag var helt okej, korta onsdagar tycker vi om! Vi slutar ett varje onsdag, det är rätt skönt. Idag drog jag hem och satte igång och pluggade, engelskaprov imorn, fast det skulle tydligen inte vara så svårt, så det hoppas vi på! Sen nu ikväll har jag varit och kollat på innebandy med Anna & Isabella. Inte för att vi kanske kolla på innebandy så mycket, men vi hade trevligt och det var kul! Nu sitter jag här men ska snart gå och sova tänkte jag, är extremt trött faktiskt. Höll på att somna förut när jag pluggade, så ja det kanske vore skönt att gå och lägga sig. Jag har ingenting att skriva om idag känner jag, så nu slutar jag.
hejdoo


med ett liiitet leende på läpparna..

Yes, jag vet inte om det var något av telefonsamtalen eller om det var min pappas humor som fick mig på bättre humör, men nu är jag här iallafall! Fast det blir inget långt inlägg, måste fortsätta med so;uppsatsen, lite andra världskriget såhär på kvällskvisten, ( hah, finns det ens något som heter så? ), är aldrig fel! *ironi* På tal om andra världskriget så var vi på en jätteintressant guidad tur på arbetsmuseet igår med klassen, den handlade om Förintelsen och Sverige. Det kanske låter tråkigt, men det var riktigt intressant, och jag är då inte den som intresserar mig för historia i vanliga fall. Men ja! Men nu blir det plugg, men jag tänkte avsluta med en extremt snyggig bild ifrån HM;s provrum igår, jag & Lovisa!


Jag menar - ett gott skratt förlänger livet.

image10

Cause you had a bad day, Oh, yeah, yeaaah, yeah!

Rubriken talar för sig själv't.
Blev inte mer än ett depp-blogg-inlägg igår, hade en dålig dag då med, fast idag är värre. uschfybläääää! Man blir ju inte direkt gladare av att veta vad man har framför sig, måste plugga hela dan, hela veckan. Vi har skitmycket att göra innan lovet, LID MED 9D !
; "små" SO:uppsatser, minst fyra klara innan lovet
; engelskaprov
; svenskaprov
; hemkunskapsinlämning
; hemkunskapsprov
; spanskaprov (gjordes i måndags)
hm, har jag missat  nått?

Nej, ni ska slippa mina negativa blogginlägg idag, återkommer när jag är gladare.
punktslut.


no words could ever discribe.

Jag förstår inte. Är det vad du kallar att "vara vänner"?
Du anar inte hur ont det gör.

image7


we don't celebrate sundays.

Nej, söndagar är ingen favorit alltså! Speciellt inte den här, för idag måste jag pluggapluggaplugga hela dagen. Men jag vill träna ikväll egentligen, men jag får inte för att jag varit sjuk, och det suger! Men jaja, det får väl bli nästa vecka om det känns bättre då. Jag vaknade för en liten stund sen, så nu ska jag väl gå ner och äta frukost snart.
Sitter för tillfället och lyssnar på min bror som sjunger falskt och pratar hemkunskap med Bazze på msn, han påstår att jag inte ens kan laga flingor ? Han har såå fel, funderar på att bjuda hem honom på middag någon gång, bara för att bevisa att jag kan, haha. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Imorgon blir det att gå tillbaka till skolan då, känns väl inte jättekul kanske, vi börjar dagen med spanskaprov! Usch för spanska. Men efter det så ska klassen in till norrköping och gå på nått museum och sen så slutar vi vid halv ett typ! Lite skönt att börja veckan så, eftersom vi egentligen skulle slutat vid halv fyra. Sen går vi ju den här veckan och två dagar veckan där på, sen har vi påååååsklov! Det ska bli så himla skönt!
Föresten så är Ullared med Elins familj bestämt nu, härligt! Då gäller det bara att spara pengar.

Nu blir det frukost, jag är extremt hungrig!

sammanfattning om fredag & lördag.

Om man ska gå tillbaka till fredag/lördag så åkte ju jag till Elin då, sen blev det att jag sov kvar där, mysigt värre! En händelserik natt, haha! Missuppfatta det inte, jag menade att Elin pratade i sömnen, snarkade OCH gnissla tänder! Jag hade lite kul, fast kunde inte sova på ett tag där alltså!

Sen på lördagsmorgonen så spela vi lite tevespel och tog det lugnt, sen kom min familj och hämtade mig, så då åkte vi till kusinerna, Anna (morbrors tjej) och kusin Ville fyllde/fyller år. Så det var trevligt, dock var jag jättetrött, men det var nog ingen som hade nått emot, för gud va vi skrattade. Efter fikat och allt sådant gick jag, Lisen och Ebba ut på promenad, vart vi gick har jag ingen aning om, men att vi var i Krokek det vet jag!
Mitt lokalsinne, eller vad det heter, är verkligen sämst!

På kvällen, när vi hade kommit hem, så träffade jag Lovisa! Vi var ute och sen nörda vi Focus hela kvällen, det var tråkigt fast vi hade kul. haha! Träffade lite folk, åt godis, tog kort, mysigt värre var det!


image6


ELIN TAAJM :D

Nu sitter jag i Elins säng och hon ligger & pratar med mig,image5
men jag lyssnar bara lite ibland, jag är snäll!
hihi, vi har varit på stan, det var mysiiigt.
Träffade Jässikat och Bimbloo :D
Sen hittade jag ett par jeans som jag kanske
ska köpa också, niiice. Vi kollar på tv för tillfället,
snart kommer Elins mormor&morfar, Jag har inte
träffat dom på jättelänge känns det som, så det
blir nog trevligt. VI ska käka rabarberpaj, mumma!
Sen ska vi gå och köpa godis och mysa söndeeeer.
Men nu ska jag vara social, kanske skriver mer senare :)
ciaaao.



I LOVE MY BABY JAPP JAPP, I LOVE MY BABY

en bra dag.

Idag känns som om det kommer bli en bra dag!image4
Jag mår inte allt för dåligt, så jag orkar åka till Elin,
bara det är en bra sak som gör dagen lite roligare!
Allt annat orkar jag inte tänka på idag,
för idag ska jag ha roligt,
med min alldeles egna favorit babe <3
we need it.

För övrigt så ska jag ta en sväng till garderoben nu,
har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Skulle
behöva en helt ny garderob känns det som, men det
blir iallafall lite nytt om vi ska åka till ullared
på påsklovet. Det blir nog bestämt idag, så vi får se!

nej, plattången och garderoben väntar,
kanske skriver nått mer innan jag åker!
Vi får se.







lasse lindh in my heart

Vi träffades liksom på chans
På nå't sätt ramla' vi in varann
Och tänk att något som jag trodde var
Så svårt kunde vara så lätt

Vi träffades liksom på chans
Och aldrig har kärlek drabbat mig så
Och jag vet
Jag är hopplöst svår ibland

varm choklad.

Nu sitter jag här med den största koppen jag kunde hitta fylld med varm choklad, kittlar dööödskönt i kistan. haha, jag är trött! Just för tillfället mår jag rätt bra, bara att jag hostar! Så jag ska iallafall träffa Elin imorn, mysigt värre, saknar min babe!

Sen jag gick i från datorn har jag faktiskt pluggat, duktigt hanna! Spanska provet får gå som det går, palla bry sig. No läxan är gjord, Lars kommer bli sååå stolt över mig, haha. Och så har åtminstonde börjat med andra "uppsatsen" i so;n nu, congratz! andra världskriget är inte riktigt min grej, men det är jäävligt intressant. Sen åt jag en rätt roande lunch med min mamma och pappa, min pappa är dum i huvet, på ett positivt sätt, vissa dagar. Idag var en sån dag och jag älskar dom dagarna, jag har så kul då!
Pappa; idag berättade ett barn att han funderar på att döpa sin nya jak(ettdjur)
efter mig.
Mamma och jag bara skratta.
Pappa; och tidigare har han sagt att dom funderar på att slakta den.
Jag hade liiite kul.

Men nu ska jag sova,
godnatt!

ny bloggdesign!

Nu har Svea (http://retarded.blogg.se/ ) varit snäll och fixat min bloggdesign!
Jag gillar den, mycket finare än vad det var förut iallafall :)
Tack så mycket!
image6

tända ljus & yoga

Jaha, det blev att stanna hemma idag med då, usch. Farmor blir nog glad iallafall, hon kanske ringer sen, vem vet? Mina öron gör dock inte lika ont idag, får hoppas att det bara beror på förkyldningen! Förövrigt så blir jag trött av ingenting, men mår trots det lite bättre, känns skönt ! Jag hoppas på att kunna orka så mycket så jag kan ta mig till Elin imorgon, vill verkligen träffa henne! Jaja, det är sånt som märks!

Men eftersom jag är sjuk och inte har någonting att göra, så tänkte jag att jag skulle prova på Yoga. Jag lånade ju en sån Yogafilm av min brors flickvän, så jag tänkte prova på det så hon kan få tillbaka den snart. Den har nämligen legat här i 3 veckor utan att jag har provat på det, så ja, jag började med att tända ljus i hela rummet. Bara det var rätt ansträngande, sedan satte jag igång filmen. Jag pallade 15 minuter, jag tyckte det var så himla tråkigt! Fast det kanske är tråkigare att sitta framför en tv alldeles ensam och pröva på det, än att sitta i en sal med massor av människor och liksom prova på det "live" eller vad man ska säga. Nu när jag skulle plocka bort alla ljus så upptäcker jag att en "ljuslyckta" är borta! Det kan bara jag lyckas med! Jag menar, jag satt i mitt rum, hade bara ljusen där inne och när jag ska plocka ihop dom så är en borta. Den är grön, så den borde synas, men jag hittar den verkligen inte!  herregud.

Jag får fortsätta leta,
ciao

"rent hus"

Är det någon som har sett det nya programmet på fyran som heter "rent hus"?
Det är två städare som åker runt med sin städfirma till olika familjer som inte kan hålla ordning i sitt hus, som har det för stökigt och smutsigt och så vidare. Det är riktigt jävla äckligt faktiskt. Dom hittar massor med bakterier hela tiden, som gör folk sjuka. Dom städade t.ex ett dator tangentbord, och där fanns bakterier som kan orsaka förkyldning, maginfluensa. Tänk va äckligt, i ett tangentbord? Det är nästan så man inte vågar skriva alltså. Förra veckan handlade det om en ungkarl som ville få ordning på sitt hem, för att han ville kunna bjuda hem tjejer. Han hade inte städat sin lägenhet på 20 år, det var hur stökigt som helst, fullt med bakterier & damm överallt, det gick knappt att ta sig in i lägenheten. Och jag tycker att det är äckligt när jag ser EN dammtuss på golvet i mitt rum liksom en vecka efter att man dammsugat, och han hade inte städat på 20 år?
fyfan, jag förstår inte hur människor kan leva så!
image1

aj mina öron,
godnatt

bloggdesign..

Föresten, om det är någon som är bra på bloggdesign,
eller någon som vet någon som är bra på det så får ni gärna säga till?
Även om jag inte skriver så mkt, eller inte har gjort än så länge,
så är det alltid roligare att skriva med en snygg blogg!

så, hör av er :)

framtidsplaner

uppdateriiing

Ja, det blev tillslut spanskapluggning, provet är ju på måndag såå HOLA AMIGOOS! eller nåt. Men vi får hoppas på att det går bra iallafall! Det blir ju prov första timmen, sen så ska vi till arbetsmuseumet (hur nu det stavas) med klassen & så har vi inga lektioner efter det, så vi får dra ner på stan :D  greeaat. Jag hoppas jag är frisk då!

Jag som hade hoppats på att kunna gå till skolan imorgon, det verkar inte bli så. Jag får nog genomlida ännu en dag hemma, jag har grymt ont i halsen igen, så känns det som om febern är tillbaka också, och inte nog med det så har jag fått jätteont i öronen :s   mysko. Hoppas det inte blir något allvarligt av det hela .

Jag tror jag vet vad jag vill jobba som i framtiden, eller iallafall vill jag det nu. Är ni beredda på att höra vad? *trumvirvel* 
Jag skulle vilja jobba som lågstadielärare.
Min pappa är assistent/vikarie i en tvåa just nu, och han berättar så mycket. Det verkar verkligen jätteroligt, tycker jag, att få va med och hjälpa barnen att lära sig läsa, skriva och räkna. Just barn i den åldern också, det verkar jättekul! Så det är ju rätt passande att jag valt Barn&Fritidsprogrammet då menar jag!

nej, nu ska jag gå och dricka te, det har isak beordrat mig, så jag blir frisk!
hahaa, ciiao !

att vara sjuk suger hårt!

Jag har ju då dragit på mig största förkyldningen, feber, halsont och huvudvärk. Var tvungen att gå hem i från skolan i måndags, och jag har varit hemma i två dagar nu. Idag har jag iallafall orkat plugga lite, matteläxa & noläxa, - sen somna jag, grattis till mig! Jag vill gå till skolan imorn iallafall, jag orkar inte vara hemma längre, det är så tråkigt. Jag har nördat klart tredje säsongen av OC, det går inget bra på tv, datorn är inte rolig på dagarna och jag orkar inte plugga. - det finns ingenting att göra!

Jag hittade en gammal film som jag kollade på idag, den sög! Sen har jag roat mig med läxor, sova och prata med farmor i telefon, två gånger. Hon påstod att hon bara skulle kolla om telefonen fungerade(?). hmm, jag tror inte på henne! Men det var trevligt iallafall. Hon ville att jag skulle vara hemma hela veckan, för hon hade hört på bussen att det går så mycket skit just nu, jappjapp, där ser man!

Min bror snodde telefonen så jag fick inte prata med Lovisa längre, såå vad ska jag nu roa mig med? spanskapluggning kanske? Det suger, men vi har prov på måndag.

Jag är SÅ positiv.
hejdå


RSS 2.0