straight from the heart

Vad ska man säga? Skolan har börjat, sommaren har varit underbar. Jag har världens bästa vänner och världens finaste pojkvän. Jag är lycklig och har absolut ingen lust att blogga.

adjö

I just can't get enough

Antingen har jag vaknat på liite fel sida, kan bero på pappas dramatiska väckningsteknik i morse, eller så har jag all rätt att vara irriterad. Jag menar, hur moget är det? Den här dagen kan sluta spännande.. Jag har precis varit iväg och klippt mig, dock vet jag inte om det blev bra än, för håret är fortfarande lockigt. Så det blir att greppa plattången och checka läget så att säga. Igår var det utebio som gällde med Therese, Lovisa och Johanna, himla trevligt. Nu känner jag att jag är hungrig, frukost nästa!

PUSS

you look like a fool to me

Något sorgligt att sommarlovet snart är slut. Skolan börjar om en och en halv vecka. Den senaste veckan har bara flugit förbi. Vi kom hem i lördags förmiddag, sen dess har det varit fullt upp varje dag. Lördagkväll bjöd på bio med mamma, pappa och min faster. Himla mysigt. Sen i söndags åkte jag till Daniel, det var en himla bra dag. Jag är så glad att jag har honom och att vi så lätt reder ut allt som blir fel! I måndags var det tjejkväll, det var toppen och mina flickvänner är toppen. Igår övningskörde jag tillsammans med min far och sen träffade jag Lovisa & Macce i stan. Nu ska jag käka, sen ut och övningsköra igen, senare bär det av hem till pojkvännen i åby.

PUSS

give me strenght to rise again

Borta bra men hemma bäst? Njae, jag tror inte jag kan hålla med den här gången. Jag har haft tre riktigt bra dagar i varamon/motala med en riktigt bra Lovisa. Jag ville inte hem igen, men här är jag. Det känns inte bra. Jag vill tillbaka, bara några dagar till, jag behöver det, so bad. Men iallafall, vädret har ju inte direkt varit på vår sida om man säger så, men vi gjorde det bästa av det ändå. Och det blev riktigt bra, riktigt bäst.





RSS 2.0