Hold your head up high

Just nu känns livet så orättvist. Det händer så mycket hemska saker i världen, varje dag. Och man lägger inte ens märke till, eller lägger energi på att läsa om hälften av grejerna. Men när något händer i närheten av en själv, när något händer som drabbar människorna i ens omgivning, då är det en helt annan grej. Då blir allt mer påtagligt, och på riktigt. Just nu är en 20-årig kille försvunnen, och man har sökt efter honom i tre dagar utan någon större framgång. Jag känner honom inte, och har nog aldrig träffat honom. Men jag har folk i min omgivning som känner honom, några som har betytt och som betyder mycket för mig känner den här killen. Det är en plåga att höra och se hur dåligt de här människorna mår, hur de lider. Jag önskar att jag kunde göra något. Jag önskar att de här människorna slapp gå igenom vad de just nu går igenom. Jag önskar att alla människor slipper gå igenom såna här saker. Livet är så fruktansvärt jävla orättvist ibland. Eller ganska ofta. Många säger att "everything happens for a reason". Men va fan är det för mening med det här?


That's what friends are for

Har haft en riktigt fin dag och kväll med min bästa vän. Som vi har skrattat, åh!! Såna kvällar behövs och jag behöver nästa helg, våran helg i Stockholm, så otroligt mycket. Längtar härifrån!


Need it so bad

Jag längtar, något otroligt mycket!!


I don't wanna get my hopes up

Måndag, igen. Känner mig gammal när jag påpekar att tiden går så jäkla fort, men det är ju sjukt!! Snart första advent ju, det är ju stört va fort det går! Idag har jag iallafall varit iväg och jobbat, så himla skönt att vara igång igen.. Har ju legat hemma med magsjuka hela förra veckan, lagom kul. Men nu är jag på fötter igen! Har spenderat kvällen med mina naturkunskapsböcker, lagom kul det med.. Men snart är kursen slut! Den här veckan är fylld med jobb, och helgen ser ut att bli fin. Så jag är nöjd och glad! Ännu gladare blev jag när allt idag blev klart inför min och Johannas tripp till Sthlm nästa helg! Ska bli så kul!! Nu ska jag sova och hoppas att huvudvärken ger med sig.. Godnatt!


The darkness takes over

Ligger i sängen med söndagsångest deluxe på besök, inte kul någonstans. Jag har inget jobb inbokat imorgon, och ser inte fram emot att behöva stressa någonstans. Vill veta i förväg, kontrollfreak! Jag har iallafall haft världens mysigaste helg! Fredagen bjöd på massa skratt hos kusinerna då vi firade morbrors födelsedag! I lördags myste jag och mamma runt på Ikea, och framåt kvällen åkte jag hem till Johanna och mötte mina finaste tjejer! Myskväll var det verkligen, så glad att jag har dom! Idag har jag fixat och styrt i mitt rum, fixat i garderoben så att alla mina kläder får plats och sen avslutade jag kvällen med ett träningspass. Nu kanske man ska ge John blund en chans!


RSS 2.0