and I'm through with doubt

Träffa Therese var lika fint som alltid. Den som inte får chansen att lära känna en människa som henne går miste om något stort kan jag säga! Just nu sitter jag hos Lars. Sover här i natt med, så jävla rätt. Underbart att inte behöva sova själv. Lars är bäst. Som en häst. På tal om hästar så finns det inte många i stallet. och det är jävligt svårt att höra av sig. Ohjaaaaa. Godnatt.


hate the way you make me feel

Jäklar va vi körde på gymmet, galet skön känsla att vara helt slut efteråt. Nu är jag hemma i sörpa igen, och ska snart ge mig ut på äventyr. Jag ska försöka hitta upp till Therese, spännande. Längtar efter att få träffa tjejen iallafall. Hon är bra.

från och med du



Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot


´cause spending time with you makes me forget all my problems

Sitter just nu hemma hos Lars, där jag förövrigt bosatt mig den här veckan. Hennes föräldrar har flytt upp till renarna i Norrland så jag har bott här istället, inte fy skam. Galet skönt att slippa sova själv för en gångs skull.  Hon är iväg på körlektion just nu, men borde komma hem när som. Under tiden har jag diskat, bäddat och plockat i ordning lite. Duktig tjej, jag måste nästan vara världens bästa sambo! När Lars kommer hem så ska vi dra till gymmet en sväng, eftersom vi dissade det igår. Istället tog vi oss en roadtrip till linköping och besökte ikea och ikanohuset. Sen åkte vi hemåt, hämtade upp sebbi på vägen och hade filmkväll. Himla trevligt! Nu skrev johanna sms om att hon är påväg hem, fint!

forgiving my mistakes

Fint med lov. Jävligt fint! Är en rätt upptagen tjej just nu. Dagen bjuder på en roadtrip med DJ Lars. Vi lämnar alla tankar och bekymmer hemma, blir så bra så. Here we go! Fint.

love

Utgång med Therese Karlsson & Johanna Larsson.
Fina tjejer det där. Mina bästa!

all I want for christmas is you

Julafton börjar lida mot sitt slut. Det har varit en riktigt fin dag. Mycket skratt och mys tillsammans med världens finaste släkt.

det du säger att du tycker säger inte mycket

Gårdagen var en kväll i världsklass. Jag hade så galet kul. Helt klart roligaste kvällen på länge och en av de bästa utgångarna. Omringad av fina vänner. Världens finaste vänner tillomed. För dom har jag, verkligen. Tack för igår, tack för allt! Jag ska orka mig upp ur sängen är det tänkt, sen ska jag ta mig in till Johanna. Vi ska prata om gårdagens bravader och byta julklappar. Ikväll är det mys med familjen som gäller.


han sätter ord på allt man själv inte kan sätta ord på



Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot


Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann


Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej


Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där


ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan

Idag har jag varit i skolan för sista gången det här året. Galet skönt. Imorgon har vi avslutning och sen är det efterlängtade lovet är här. Så jäkla fint! Idag slutade vi tidigt så då åkte jag och larsa till stan och hon fixade sina sista julklappar. Efter mycket spring så vart hon klar, så följde jag med henne på körlektion. Och titt på fan, jag lever fortfarande! Vi hann även med en timme på gymmet också, inte helt fel. Imorgon är det avslutning och sen utgång som gäller, jäkligt fint om du frågar mig. Jag har precis avslutat en konversation med min fina Edija på msn, saknar kvinnan. men tror alla förstått det nu! Nu ska jag ringa jacob och sen sova.

make time go by faster

Jag har håltimme. Till halv tre. Alla andra är på lektion eller har gått hem. Kul.
Jag saknar Edija. Håltimmen känns extra hålig utan henne. Blä.


you make no sence

Tjejerna har precis gått hem och jag har placerat mig i sängen och myst ner mig under täcket. Inte helt fel kan jag lova. Måste ännu en gång säga att jag har världens bästa flickvänner. Vi har skrattat oss igenom kvällen och pratat om allt och inget. Så jäkla mysig och rolig kväll. Nu kommer jag snart somna gott.


there’s always a little emotion behind every “I don’t care”

Jag ska alldeles strax resa mig ur soffan där jag har hängt hela förmiddagen. Borde ta en dusch och börja göra mig i ordning. Jag har lite att fixa här hemma med. Ikväll kommer några av jordens finaste tjejer hit, vi ska julmysa. Pepparkaksbak, julklappar, glögg och massa mys. Precis vad jag behöver. Jag ska njuta av varje sekund!


it's not the right time to say goodbye

Den här veckan har jag insett hur mycket jag hatar att säga hejdå. Edija lämnade mig igår, för att spendera två och en halv vecka i USA. Två veckor är inte så mycket egentligen. Men jag och Edija kom fram till att det är det visst, när all den dagliga kontakten försvinner så är två veckor en evighet. När man inte kan skicka iväg ett sms, ringa när man vill eller bara träffas för att man känner för det. Vi jämförde det med att göra slut. Man vill skicka iväg ett sms men kommer på sig själv med att det går inte, man vill ringa och berätta vad som hänt under dagen men kommer på sig själv med att det inte går. Har skjutit bort tanken hela veckan, tänkt att det är långt kvar tills hon ska åka. Så i torsdags när jag skulle gå hem från skolan och Edija ville säga hejdå så vägrade jag. Så hon ringde mig på kvällen istället, vi pratade, skrattade och grät en skvätt. Min fina vän. Sen sa vi "vi ses snart", istället för hejdå. Mycket bättre. Jag känner mig som världens dramaqueen. Två veckor, det fixar vi med en klackspark. Lätt, det vet jag. Men när man är van vid att ha någon vid sin sida 8 timmar om dagen, van vid att få sjuka sms som är fyllda med "hahahahaha" och konstiga stavfel, van vid att kunna ringa och prata bort flera timmar om allt och ingenting, när man är van vid att få höra allt det där man alltid får höra när man som mest behöver det. Då känns en sån här grej jättejobbig. Jag har en liten lapp där jag ska kryssa för dag för dag. Och vet ni vad? Om 17 dagar är hon hemma igen.

        
     Jag vet att du läser det här. Jag får vara dramaqueen nu tycker jag. För det här är inget kul.
Du vet vad jag tycker. Men jag ska hålla vad jag lovat dig. Snart är du hemma igen.
Min klippa, min räddare i nöden, min fru. Du är äkta! I love you.   

    


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag och Jacob har gått femtioelva vart runt stan och pratat om allt mellan himmel och jord. Tycker om att han får mig på så bra humör jämt. Det är fint! Nu skriker mor om att maten är klar, sen ska jag nog sova. Jag är trött! Ge mig lov.

undrar hur långt du kan gå

Även om den här måndagen var kort och slapp i skolan så vart det ingen bra dag. Jag behöver lov! Ge mig jullov och massa fina, glada människor att umgås med så är jag nöjd. Mötte på Therese förut, det gjorde min dag. Den tjejen alltså, hon är bra hon! Nu ska jag stoppa i mig någon mat och sen ta mig in till stan igen. Där ska jag träffa Jacob, det blir så bra så.

I remember years ago

Jag brukar inte tycka om söndagar. Men den här söndagen har varit riktigt fin skulle jag vilja säga. Jag och Therese har varit i stan och spanat efter julklappar. Skrattat, skrattat, skrattat och skrattat. Fina Therese! Den människan får mig att må så jäkla bra! Vi har kommit på en söndagstradition, lär bli superbra. Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla lite tv. Imorgon väntar en slapp dag i skolan, det gillar jag.


behöver lite kärlek från fel sort

Helg, efterlängtade älskade helg. Det snöar och det är lördag. Jag ska plugga lite nu och senare kommer Elin och hennes familj hit. Vi ska baka julgodis tillsammans, tradition sen huuuuuuur länge som helst tillbaka. Himla mysigt. Men nu, lite engelskaplugg!

It doesn't mean that you can do this in your own way



AE. Inte min dag, inte min vecka. Åh va jag behöver Therese just nu.


so I've heard, ignorance is your new best friend


I got a dream, that we're gonna work it out

Den här dagen kan ta sig någonstans. Jag har stressat konstant hela dagen och kan fortfarande inte slappna av och lugna ner mig. Började med att bilen krånglade imorse, dörrfan gick inte att stänga så fick springa till bussen. Hann precis med den och sen när jag kommer in till stan så krånglar spårvagnarna, kul. Kom försent till första lektionen, men tur att Biggan älskar mig så det gjorde inte så mycket. Lärde oss alla viktiga ord man måste kunna på teckenspråk, typ, haha. Kul hade vi iallafall. Sen hål och religion. Slutade tidigt, och dagen försvann snabbt iallafall. Stannade i skolan och pluggade effektivt med Ogge, eller inte. Men väntade på Edija iallafall. Så åkte hon och jag hem till henne och åt kladdkaka och tittade på film. Välbehövligt. Att bara få göra vad man vill och känna sig fri från skolan även efter dagen ett tag. Nu måste jag dock ta tag i plugget igen. 190 dagar kvar............

you're the one who raise me up

11 dagar till jullov. Positivt med morgondagen är att jag har ingen engelska utan slutar efter lunch, och då ska jag hem till Edija och äta kladdkaka. Så det så! Måste hitta något positivt med varje dag så de där 11 dagarna bara flyger förbi. Edija är bra, himla bra! Hatar henne dock lite för att hon lämnar mig nästa fredag och flyger till USA. Men vi glömmer det ett tag och hoppar in i duschen istället!


Im gonna love you like I've never been hurt before

Första dagen tillbaka i skolan efter sju veckor. Det gick rätt fint! 13 dagar kvar till jullov, 192 dagar kvar till student! Kämparglöd. Jag har förövrigt skrattat mig igenom dagen med Edija. Hon är speciell. Imorgon ska vi ut på äventyr när vi har håltimme! Go for it! Efter skolan träffade jag världens finaste kusin, vi tog en fika och en runda på stan. Fina Lis! Nu ska jag och min mor avsluta kvällen med att titta på hollywoodfruarna och skratta lite.

got us to fall in love

Hänger hos Lars ikväll. Med Jonas. Just nu dansar vi. Och lever livet. Nu ska vi ut med laserbilen och hyra film. Fint som fan!

try to keep the fire burning

Mitt liv känns rätt så enformigt just nu. Räknade precis ut att jag har varit på vårdcentralen fem dagar den här veckan. Jag ska dit imorgon igen, vet ni vad det är för dag imorgon? Jo, en lördag. Jag ska till vårdcentralen en lördag. Kul liv jag lever. Positiv tjej! Tur för mig att jag gillar min läkare iallafall. Jag har iallfall fått på mig en sko idag, dock inte min sko, utan min brors sko. Storlek 43, passar perfekt. Fint! Alltså nae, det är inte kul längre. Men vem har sagt att livet alltid är roligt? Nu ska jag snart börja halta mig bort mot bussen och ta mig in till stan. Där ska jag på möte kan man säga. Sen kommer min underbara bror och hämtar mig. Han är bra, himla bra!




Tur att jag är söt iallfall, som johanna larsson skulle ha sagt.
Henne ska jag träffa ikväll, det gillar jag. Tur för mig!
Tur för mig att Jonas förgyller mina dagar men roliga sms om allt & inget.
Tur för mig att Jacob skickar fina sms som gör mig glad.
Tur för mig att jag ska träffa Edija imorgon.
Lite tur har jag iallafall.
Tur det.


love of my life

Kvällen igår innehöll kärlek kärlek kärlek och lycka. Tre utav jordens underbaraste människor kom och hälsade på mig och lös upp min kväll. Jonas, Jacob och Johanna - fina fina människor. Skumtomtar, lussebullar, prat om allt mellan himmel och jord och massa skratt. Tur att jag har er. Älskar våra planer. Åh jag älskar er!


RSS 2.0