It should be an ending tonight

Your subtleties, they strangle me. I can't explain myself at all. And all the wants, and all the needs, all I don't want to need at all. The walls start breathing, my mind's unweaving, maybe it's best you leave me alone. A weight is lifted on this evening. I give the final blow. When darkness turns to light, it ends tonight. A falling star, least I fall alone. I can't explain what you can't explain. You're finding things that you didn't know, I look at you with such disdain. When darkness turns to light, it ends tonight, it ends tonight. Just a little insight won't make this right, it's too late to fight, It ends tonight. You know, even the best fall down sometimes. I want, I can, I will. I would, I should, I could. End.

don't know what to do without you

Igår spenderade jag min dag hos en fin människa i finspång! Promenad, glass och mycket prat. Det var en fin dag, blev påmind ännu en gång om hur fina vänner jag har! Kvällen spenderade jag hos en annan fin vän, en otroligt efterlängtad vän. Edija är äntligen hemma igen! Åh va jag har saknat den kvinnan. Finns ingen som hon!


syskonkärlek kan vara den bästa utav all kärlek

Man kan inte undvika att tänka på saker man inte vill tänka på, att känna något man inte vill känna. Ibland bara finns det där. Ett ord, ett sms, ett samtal, en sak - mycket som kan sätta igång allt tänkande och kännande. Befinner mig där just nu. Känner mig mest ledsen. Trodde det hade försvunnit, men va fel man kan ha?! Finns så mycket jag vill säga, skulle kunna skriva ner varenda ord. Men jag ska inte. För det gör ingen skillnad, för du tänker inte så. Jag har varit i stan med Therese idag, och påvägen hem kom vi in på en del djupa samtalsämnen. Hon är fantastisk, förstår precis vad jag menar utan att jag egentligen behöver säga något. När jag kom hem var jag inte på något vidare humör. Men då är det tur att jag har världens bästa storebror. För det har jag verkligen. Så himla fin människa. Även om jag tidigare idag var så galet sur på honom för att han inte hjälpte till att plocka undan och plocka in i diskmaskin, utan det var jag som fick göra allt, så finns det ingen som kan göra mig så glad som han. Han behöver egentligen inte göra något speciellt, bara vara där. Jag är glad.


det handlar om dig, även om jag inte vill så handlar det alltid om dig

Kvällen igår bjöd på 20års fest, himla fin kväll! Det blev sent, och vi kom hem fnissande mitt i natten, jag och Therese. Somnade direkt, och kände mig inte direkt taggad för att gå iväg till jobbet när jag vaknade imorse. Jag hade sett fram emot min lediga söndag, men fick hoppa in och jobba. Men det gick fint. Jag är dock galet trött, helgen har ju inte direkt bjudit på så mycket sömn! Så just nu ligger jag nedkrupen i min säng, med en godispåse och några satcavsnitt, här tänker jag befinna mig på obestämt framtid. Iallafall fram till kl. 12 imorgon, då jag ska jobba igen. Men det är sista dagen innan jag får njuta av några lediga dagar! Fint!


this is a night I'll never forget

Sammanfattar kvällen/natten/morgonen med ett ord: galet. Det är allt som behöver sägas, resten behåller vi för oss själva. Det var utgång med Johanna, även kallad Lasse nu för tiden, som gällde. Galet, galet, galet, galet! Nu ligger jag i min säng, ska äta, titta på satc och inte röra mig på några timmar. Inte förrän det är dags för kvällens bravader iallafall!


best thing I never had

Jag tänder kvällens sista cigarett, du ler.
Har skrattat gott åt alla dumheter, man ser

I flera timmar har vi bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat
Druckigt ett vin och skålat
I flere timmar har vi, erkänt varenda svaghet
Det blev en underlig natt

Ska inte säga nåt till nån, Jag vet, det är vår hemlighet
Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
Där finns vår hemlighet

Jag fimpar kvällens sista cigarett, du ler
Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi nog aldrig mer


visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig

Jag är trött och vill mest sova. Men nej det gick ju inte, var visst dags för jobb snart. Stängning såklart, sen skulle jag visst ut ikväll. Och imorgon ska jag iväg på andra äventyr. Men har hört att man får sova när man blir gammal? Bra det. Maggio var inte lika bra som jag hade förväntat mig igår, mest för att hon inte spelade mina och Therese favvolåtar. Inte okej. Fick iallafall avsluta kvällen skrattandes med Therese. Det gjorde kvällen fulländad! Nu är det dags att börja göra sig i ordning för jobb!

sju sorger och åtta bedrövelser

Sitter här och försöker piggna till så jag orkar gå och jobba. Jag är så galet trött och seg. Förövrigt så drömde jag världens mesigaste mardröm i natt, men jag var rädd ändå. Mina drömmar alltså.. borde kanske skriva en bok? Jag skulle ju lätt kunna underhålla folk iallafall. Min mamma började asgarva när jag berättat vad jag drömt.. Ikväll ska jag in till staden och lyssna på Veronica Maggio tillsammans med fina människor, inte helt fel. Imorgon kör jag sista arbetspasset för den här veckan och sen kommer en helg fylld med bravader. Det gillar jag! Nästa vecka kommer Edija hem också, det gör mig glaaaaaad. Nu är det dags att sätta fart här så jag inte kommer försent!


every moment spent with you is a moment of treasure

Jag är glad, för jag har haft världens bästa helg. Therese och jag har levt livet och myst järnet på samma gång uppe i Stockholm. God mat, fint vin, mysig bio, shopping, massor prat, massor skratt, dåliga flörtare, nattbus och mycket mer. Therese är världsbäst och hela helgen har varit världsbäst!



besluten får vänta, jag är upptagen med att leva idag

Igår kom antagningsbeskeden från högskolan. Jag kom in på det jag sökt, men jag vet inte om jag vill längre. Jag vet inte vad jag vill. Jag vill inte behöva bli stor och bestämma vad jag vill göra med mitt liv. Så jag lämnar allt sånt hemma, alla såna tankar och beslut. För snart sitter jag på tåget påväg upp till stockholm, med min bästa vän. Vi ska ha det så galet bra! Njuta och bara va. Sen löser sig resten, någon gång.


jag väntar ut dig i tystnad, för det är lättast så

Igår när jag låg ute och solade med mamma och min bror sa jag "det var längesen jag hade svårt och somnade, och drömde hela natten. Det kanske är lugnt nu, så galet skönt". Jag ångrar att jag sa det, hade jag inte sagt det hade jag säkert fått sova hela natten. Men icke, kunde inte somna igår och i när jag väl gjorde det har jag drömt flera drömmar. Vaknat av att jag gråtit för att sen somna om och drömma ännu mer. Jag hatar såna här nätter, fan va jag hatar dom. Det är iallafall dags att gå ner och äta frukost, för att sen bege sig bort till jobbet. Är glad att jag ska jobba idag, kan vara skönt att tänka på annat. Något annat jag är glad över, galet glad över, är att jag har världens finaste vänner. Smsen som ramlat in under morgonen tyder på att jag har dem bästa av dem bästa. Fint! Tack för att ni finns. Nu - frukost, sen - jobba jobba jobbaa

                                        


när du sa mitt namn kändes det så äkta, när du höll min hand lika så

Äntligen är det fint väder en dag jag är ledig, galet skönt. Har legat ute i solen hela dagen, vilket resulterat i att jag bränt mig i ansiktet. Fint! Jag har mest gjort absolut ingenting idag, så himla skönt har det varit och det var längesen jag hade en sån dag. Therese har varit här en sväng, tanken var att vi skulle planera lite inför i helgen. Men det övergick mest i snack om annat, men gör mig absolut ingenting. Ser iallafall fram emot helgen, lär bli galet bra! Nu ska jag mysa ner mig i sängen, kolla på lite satc och sen sova. Imorgon är det jobb som gäller igen, gillar jag!

och jag kommer klara mig, så jävla bra, utan dig



Dina läppar, din hud, din lukt och dina ögon.
Så fort jag blundar, vad fan ska jag göra?
Jag som aldrig blir speciellt imponerad
nu ligger jag vaken vill bara ha mera.

Så vi hördes aldrig och det gör ingenting.
För jag skrattar mycket, har massor omkring mig.
Ett underbart liv och dem bästa av vänner.
Så vi hörs aldrig mer, det är bäst så.
För du var en av dom, du blev en av dom.
En av dom som inte platsar i mitt liv.

Det finns så mycket jag skulle vilja säga,
men du är inte värd mina ord.
Du är inte värd några tårar,
du är inte värd mina tankar.
Du förtjänar ingenting ifrån mig,
förutom möjligtvis en nominering för rollen du spelade.
För det gjorde du jävligt bra. Jag trodde dig.
1-0 till idioterna.


we could have had it all

Inte heller natten till idag gav mig någon sömn, jag får panik på det. Låt mig få sova!! Jag har iallafall jobbat idag, tycket jag och Hanna klarade oss rätt bra. Dagen gick förbi rätt fort iallafall och när jag kom hem så hade min kära far hämtat hem min mobil, som äntligen är tillbaka. Får se hur länge den fungerar den här gången! Jonas kom på besök och förgyllde min kväll också, en långpromenad, glass och massa prat! Fin kväll! Imorgon är jag ledig, guldvärt! Blir mest troligt att dra in till munken in the park med fina människor, gillar jag! Nu ska jag försöka sova, godnatt.

You told me that you hate people who are liars, and then you became one of them.

Jag kunde inte somna igår, låg hur länge som helst och bara snurrade omkring. När jag väl lyckats somna vaknade jag två timmar senare av att jag skrek, drömde en sjukt hemsk mardröm. Åh, så trött på alla dessa drömmar som gör att jag inte får sova ordentligt.. Så var knappt att jag orkade iväg till jobbet imorse, men överlevde mina timmar. Therese har precis varit på besök, var precis vad jag behövde tror jag. Hon gjorde förövrigt min dag med ett inlägg på facebook förut, "Färdmedel är bokat. Boende är bokat. Nu lever vi fullt ut. Du och jag. Puss", en vecka kvar & sen kör vi! Kommer bli så galet fint! Nu ska jag ut och springa en sväng och rensa tankarna och göra mig av med lite irritation. Funkar alltid! Sen ska jag försöka somna, tidigt idag!

snurra min jord igen

Idag är det min dag. Att fylla 19 år är ingenting speciellt, egentligen. Min dag har varit bra, men kvällen har varit på topp. Jag har blivit firad utav världens finaste släkt. Paket, akrobatisk tårta, skratt och dåliga skämt. Kunde inte ha haft en finare kväll! Nu ska jag somna, med ett leende på läpparna och tagga inför jobb imorgon! Godnatt!


you'll see who's fake, who's true and who would risk it all just for you.

Njuter av min ledighet, har fem dagars ledig ifrån jobbet. Började i torsdagskväll med att spendera kvällen med världens bästa jacob. Galet bra kväll, han är bra han! Fredagen spenderades med Edija, min fina vän! Vi myste järnet och försökte undvika de faktum att vi under kvällen skulle bli tvugna att säga hejdå till varandra. Men tillslut kom kvällen ändå och vi var tvugna. Hon lämnade mig för att åka till bosnien. Jag hatar avsked, hatar att säga hejdå och jag hatar att hon ska vara borta ifrån mig i tre veckor. När jag kom hem hade jag världens mysigaste kväll med min familj, mycket skratt. Lördagen bjöd på bad med larsha, lite mys och även en roadtrip med äventyr till katrineholm. Kom hem sent i natt och är idag så jäkla trött. Men har iallafall varit inne i stan och fikat med kusinen, himla mysigt. Massa tjejsnack! Nu är jag hemma, ligger i min säng och halvsover. Är besviken och funderar på att skita i allt och ta en promenad med Therese.

RSS 2.0