'cause you never were and you never will be mine

Jag sitter i min säng, lyssnar på två av melissa horns låtar. Jag kan inte skilja på och Falla fritt spelas just nu om och om igen. Jag älskar låtar där man till viss del känner igen sig i texten. Jag hör regnet smattra mot altantaket. Jag tycker inte om regn. Fredag idag, det är ju fint iallafall. Jag har stor lust att sova hela helgen, är så galet trött. Men det är antagligen pågrund av allergin har jag kommit på. Valborg också, känns galet överskattat! Jag ska iallafall spendera kvällen med Erika, så får vi se vart kvällen tar oss. Typ så.


and act like you don't care is not gonna solve this

Jag lagar mat och väntar på bättre tider. typ så.
Kort dag idag, ungefär som alla dagar den här veckan. Imorgon har jag sovmorgon och slutar tidigt. Om man ens ska bry sig om att gå dit, vi har vårsamling och en halvtimmas lektion. Hm, ska klura på den. Nu är min mat klar. Så ville jag bara säga att jag tycker om Moa Henriksson. Bra tjej det där!

I don't think I can take it any more

Jag har världens bästa bror. Och jag har ingenting mer att säga än så.


jag föll nästan om igen

Jag kände att jag har absolut ingen motivation alls till att plugga, som jag kanske egentligen borde ha gjort ikväll. Jag har istället gjort allt för att undvika det. Efter maten så gick jag och min bror iväg och köpte glass, sen smsade jag lite, fastnade på msn och nu ska jag ringa ett samtal. Typ så. Men det är ju en dag i morgon också, då kanske motivationen är på topp? tss. Nu ska jag iallafall stänga av det här och ge upp. Jag har skrivit några rader iallafall. Nu blir det telefonen, sängen, sova. Bra, perfekt. Imorgon är det onsdag, seg dag. Men, vi kör!

cause she hold me down

Fint väder och jag slutade tidigt. En rätt bra dag skulle jag vilja säga! Jag slutade vid elva, för vi hade varken svenska eller engelska. Plus att vi var klara med grupparbetet på temat. Så då fick vi gå hem. Så jag och fröken larsson tog en sväng på stan. Jag fick med mig några linnen och ett naglack hem. Sen satte vi oss en stund på ballkongen och bara njöt. Rätt skönt att koppla bort skola och plugg ett tag. Johanna underhöll mig rätt bra med sina sjuka kommentarer. Hon är rätt söt den tjejen. Tack för en toppen dag! Nu är jag hemma och har fixat lite mat faktiskt, så nu ska jag sätta mig vid matbordet med min familj och äta. Mys!


I don't want to play your game

Arbetet är påbörjat, men långt ifrån klart. Men det skiter jag i för tillfället. Jag ska snart ta en dusch och sen börjar min och mammis traditionella måndags tv-kväll. Den får inte missas. Imorgon tänker jag ta en paus från mitt stressiga liv och mysa med min fina vän Johannamurray efter skolan. Det är fint. Oh så fint! Sen måste jag säga att något annat som är fint är söta vänner som piggar upp mig på msn mitt i pluggandet. Therese skrev "ska man skratta eller gråta?" och när hon förklarat vad det handlade om så bestämde jag att vi skulle skratta. Hon är bra hon. Nej, nu blir det att hoppa in i durren, som vi brukar säga!


when times go by to fast for you to realize it

Jag känner mig nästan lite gammal. I lördags så fyllde min ena kusin 15 år och idag fyller min andra kusin 13 år. När blev dom så stora? När började tiden gå så fort kan jag känna? Lisen kommer alltid vara den där lilla femåringen som alltid skulle göra som "storkusin hanna", haha. De vuxna skrattade alltid åt oss när vi träffades, för ofta hade vi likadana kläder på oss, hon skulle alltid dricka samma dricka som mig och hon skulle alltid sitta likadant som mig. Idag är hon 15 år. Och mumfi, som jag kallar honom, är 13 år. Han kommer alltid vara den där lilla jobbiga ungen som springer runt och ska vara överallt hela tiden. Om dom båda två idag är så "gamla", så betyder det att jag är ännu äldre. Det är bara läskigt hur snabbt tiden går. Sjukt, haha.


there is no time for that in my life

Måndag. Trött. Opepp på skolan och allt som finns där. Ungefär så är läget för tillfället känner jag. Jag vill bara ha sommarlov, nu! Jag behöver det, so bad. Idag fick vi sluta lite tidigare, så det blev en snabb sväng på stan med Moa och Sandra i väntan på bussen. När jag kom hem så åkte jag bort till optikern, fixade tid för att prova linser. Äntligen tog jag tag i det, hoppas det blir bra. Sen beställde jag även klipptid, det behövs verkligen. Nu ska jag skriva lite på mitt teckenspråksarbete är det tänkt, om jag inte somnar. Så trött. Imorgon är det tisdag, mördartisdagen. Men vi slutar tidigare, ingen engelskab. Så underbart. Nu, plugg! Go go go!

I have traveled far to be where I am today

Fyfan va effektiv jag har varit idag! Igår så skrev jag ner precis allting jag har att göra i skolan, när det stod på pappret så insåg jag att det var mer att göra än jag trodde, plus att allting ska vara klart nästan samtidigt. Så jag kände att det kanske är dags att sätta igång med någonting? Sagt och gjort. Idag har jag typ skrivit klart mentaltränings arbetet, en av engelskaläxorna är klara och samhällen är klar. Allt för att hindra stressen från att smyga sig på och allt för att behålla den där glada tjejen.. Bra Hanna! Nu tänker jag inte plugga någonting alls resten av dagen, utan nu ska jag lägga mig i min säng en stund och lata mig. Sen äta något och senare dra iväg och träna. Nice!


into the sky, oh it's magic

Kvällen igår var en mycket bra kväll. Therese är mycket bra! Fin tjeja. Idag är det söndag, och solen lyser, vilket betyder en glad Hanna. Även om plugghögen är väldigt hög för tillfället, så är jag glad. Det är bra. Jag ska spendera en del av dagen med att plugga, sen behöver jag städa lite. En promenad och lite träning på det senare blir bra. Nu, plugga!

move along

Jag är ensam hemma, musiken spelas på hög volym och Therese är påväg hit. Planerna har ändrats fram och tillbaka under dagen, men vi får se vilket alternativ vi kör på och vart kvällen leder oss.


jag vill känna att jag lever

Jag vaknade för ett tag sen till ett sms om att födelsedagsfirandet ikväll är inställt. Så typiskt att någon ska bli sjuk när man sett fram emot något hela veckan. Men, det är inget att göra något åt. Istället så ska jag spendera kvällen med Therese, mys kan jag känna. Vi får se vad vi hittar på. Nu hade jag tänkt mig en promenad och sen en dusch.

ensamheten slår mot mig så hårt

Fortfarande trött tjej här vaa. Gästerna har försvunnit för ett tag sen och jag försvann ingen annanstans utan var faktiskt hemma och var social hela kvällen. Jag kände att efter det hemska beskedet i början av veckan så har jag bestämt mig för att ta vara på varje tillfälle att spendera tid tillsammans med mina nära och kära. Man vet aldrig vad som händer imorgon. Nu har jag förövrigt landat i min säng, och bombas av något jag hoppas är fyllesms.. haha. Funderar starkt på att sova, så jag kanske är liiite piggare imorgon förhoppningsvis. Då ska jag träffa Therese framåt eftermiddagen och fixa lite inför kvällen, då vi ska fira Emma som fyllt 18!

jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Nyvaken tjeja! Jag slutade tidigt idag, så jag åkte hem direkt, hamnade i soffan och efter ett tag så somnade jag. Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit i typ två timma eller något. Skulle tro att det är allergin och allergitabletterna som gör mig så satans trött. Galet! Ikväll får vi gäster, eftersom min far fyller år imorgon. Så det blir nog bara vara hemma och vara social tror jag, får se om någonting annat roligare dyker upp. Nu ska jag gå och göra mig lite vackrare än vad jag är, sen är nog gästerna på ingång.

today I took the first step, I hope that you are next time

Lovisa har lämnade mitt hem några timmar sen. Det blev ingen matdejt, vi fastnade i soffan och satt och pratade ett tag istället. Lika mysigt det tycker jag! Nu är planerna att lägga sig i sängen och läsa engelskaboken som jag ska ha läst tills imorgon. Imorgon så slutar jag klockan tolv, riktigt underbart! 

shout it out loud

Så fort jag drog upp rullgardinen i morse och såg vädret så försvann mitt humör totalt. Snö? Vad är det här? Jag vill ha vår och sol ju! Trotsade iallafall alla tankar om att stanna hemma och tog mig iväg till skolan. Rätt lugn dag kan jag känna. Jag sov mig igenom bildlektionen, på sätt och vis iallafall. Jag varvade sovandet med konstiga samtalsämnen med Roxis och Ogge. Jag och Roxis tog med oss de konstiga och sjuka samtalsämnena och fortsatte samtalet i matsalen, herregud säger jag bara. Teckenspråket gick undan och sedan fick vi kolla på Esteternas (särklassens) teater, så klockren! Sedan upptäckte jag och Moa att vi hade brottom till bussen, men då krånglade spårvagnarna så vi gick GÅ ner till resecentrum, men missade bussen och fick ta en senare hem. Då var jag inte glad. Dock vart jag glad igen när jag kom hem och insåg att jag ska vara ensam hemma ikväll. Men jag får snart sällskap, Lovisa är påväg hit för en liten matdejt! Mys tycker jag.

and love is not a victory marsh

Värdelös skitdag, skulle jag vilja säga. Det känns inte som om vi har gjort ett skit i skolan, men vi har haft världens längsta och segaste dag. Tur att mina Johannor var där och lyste upp dagen med dåliga skämt, de är för härliga de tjejerna alltså. Förövrigt är jag trött som en gris, vilket har betyder att jag har varit galet lättirriterad och sur mest hela dagen. Nu är jag iallafall äntligen(!) hemma, tanken är att jag ska plugga lite samhäll och sen träffa Lovisa en stund. Så det är väl dags att sätta igång med pluggandet, kör barra.


we can still touch the sky

Ibland går mina ideér ihop med min tajming helt perfekt känner jag. Jag är glad och ser fram emot helgen!

you have me trapt in your net

Mördartisdagen var faktiskt en helt okej tisdag. Det är bara eftermiddagen som står för mördandet egentligen, svenskalektionen och engelskalektionen är hemska. Och att både Johanna & Ogge lämnade mig på engelskalektionen gjorde inte saken bättre, som tur var stannade Maja kvar och genomled den med mig. Något annat som gjorde att mördartisdagen blev bättre än vanligt var ett samtal jag fick när vi satt i matsalen. Intervjun förra veckan gick tydligen så bra så jag ska få komma och provjobba, nice! Jag blev galet glad. Men jag är galet trött idag, ovanligt, njae. Men idag somna jag på bussen, längre än vanligt.. Jag brukar alltid vakna innan bron, oavsett hur trött jag är. Men inte idag inte. Istället så vaknade jag precis när bussen stannat på min hållplats, när jag upptäckte det så reste jag mig så snabbt så jag slog huvudet i taket.. (Moa, sluta skratta! Så går det om du inte åker med och håller mig vaken.) Men lika glad är jag för det, typ. Nu ropar min pappa att jag ska komma ut i köket och hjälpa till att baka. Vi ska tydligen spendera lite quality time tillsammans säger han. Mys! Tjarrååå.


little words lights up the dark

Emma sa (20:26):
Hanna min analklåda! : D
-hannalinnéa sa (20:27):
HALLUUU :D
Emma sa (20:27):
ville bara säga ja tkr om dig (a)

Emma räddade precis min kväll kan jag känna. Tycker om såna där spontana kärleksförklaringar, sånt värmer. Snart börjar min och mammis tvkväll, vi får väl se hur länge jag står ut utan mina glasögon. Det kanske blir att sova tidigt istället, det kan behövas till imorgon. Tisdag, mördartisdag. Jag avskyr tisdagarna just nu. Längsta skoldagen, lektion på lektion, och bara sega långtråkiga lektioner också. Så inte kul. Men det kunde vara värre. Nu ska jag kila i väg och platta håret, och fortsätta smsa. Tack vare johannalarsson så blir jag smsbombad. Det är hennes fel.. haha.


live, love, laugh

Ibland kommer besked som en chock. Det får mig bara att tänka mer på att uppskatta varje stund jag har med mina nära och kära. Ta varje stund som om det vore den sista!

Rest in peace.

jag skulle aldrig ha tålamod nog

Solen lyser, himlen är nästan klarblå och jag är faktiskt rätt glad. Det har jag varit hela dagen faktiskt. Vi har bara haft två lektioner, rätt slappa lektioner faktiskt. Sen när vi slutade vid tolv så drog jag och fröken larsson till stan. Tanken var att jag skulle leta present åt min kusin som fyller år i helgen, men det fanns inget som lockade. Inte till henne iallafall, dock råkade jag komma hem med lite till mig själv.. Det blev ett armband, en ring, strumpbyxor och en tröja. Hoppsan. Jag kom hem för en stund sen och insåg att jag glömt mina glasögon i skåpet, det är inte så jäkla bra. Så det blir inte mycket sittande vid datorn eller tvtittande ikväll för mig, känner redan nu hur huvudvärken smyger sig på.. Förövrigt så känner jag bara.. ingen kommentar typ. Jag kör mitt eget race. Det känns bäst så. Jag vill ha sommarlov förresten. Det är "bara" 37 skoldagar kvar. och om 77 dagar fyller jag arton. Tufft.


carpe diem

Söndagen är snart över, och för tillfället är jag helt uppspelt och superglad. Jag fick världens idé till mitt rum nyss. Det kommer bli great. Det har varit en lugn dag. Lite plugg, lite fika med mormor&morfar, en promenad och lite slösurfande. En ganska bra dag. Imorgon är det måndag, och jag har halvstudiedag. Vilket betyder att vi slutar klockan 12. Underbart! Efter skolan ska jag och fröken larsson gå på stan och leta efter en present. Jag håller tummarna för sol och blå himmel. Det skulle inte sitta fel. Då ska jag inviga min jeansjacka. Great. Supergreat. Jag är glad. Jag har tänkt om på nytt. och jag är glad.

the heart is a rebel

Ibland skulle det vara lite kul att kunna tyda drömmar, fast samtidigt tror jag inte att jag vill veta vad mina drömmar betyder. De är så sjuka och förvirrande så jag blir galen. Det pinsammaste är att sen behöva möta de människorna man har drömt om, jag ser inte fram emot skolan imorgon.. haha. Jag har sovit som en gris hela natten, och det är tydligen då jag drömmer som mest verkar det som. Iallafall, det vart en sen kväll igår, tror inte jag var hemma förrän runt halv 2. Kvällen spenderades med mina tre J:n. En lugn kväll med mycket skratt. Idag är det söndag, och helgen har som vanligt gått alldeles för fort. Idag ska jag plugga ett tag, och sen kommer mormor&morfar hit och fikar. Ikväll vill jag träna, men man kanske borde bli frisk först.. hm. NU, plugg!

If you just realize what I just realized


Running back through the fire, when there's nothing left to say.
It's like chasing the very last train, when it's too late, too late.

You can't play on broken strings
Just let it be




a good thing comes from every bad thing

Min familj verkar ha lämnat mig, jag har ingen aning om vart någon är, men inte är dom här iallafall. Jag sitter här själv i soffan och fryser lite. Kvällen igår var en bra kväll. Träffade tjejerna och vi intog bowlinghallen, inga kommentarer om hur det gick tror jag. Det var kul iallafall. Sen blev det en liten promenad, lite tittande på fotboll och tillslut hamnade vi i soffan hos Therese framför en rätt värdelös film. Men en mysig kväll var det iallafall. Vad dagen idag har att bjuda på återstår att se. Jag kanske ska ta tag i livet och hoppa in i duschen och sen fixa mig iallafall.

memories should be in your heart, not on your wall

Jag fick en impuls nyss. Jag bestämde mig, bara sådär, helt plötsligt. Nu är allt borta. Men det känns bra. Jag fick nog. Jag har fått nog.

never regret something like that

Jag tycker att det är lite illa att det känns som typ tisdag idag, eftersom jag bara varit i skolan två dagar den här veckan. Men, friday it is och helgen är här. Jag är skapligt jäkla trött, men va fasen. Dagen har varit skapligt soft, har bara haft två lektioner, varav den ena hade vi ingen lärare på så det vart inte så mycket gjort. Jag slutade vid tolv så då blev det bussen hem, galet skönt att komma hem före fyra för en gångs skull. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, grillat blir det! Galet gott. Senare ska jag iväg och bowla med mina fina tjejor. Lovisa, Therese, Emma och Isabella. Lär bli en fin kväll, jag ser fram emot det! Puss på't barra

sick and tired of everything and nothing

Äntligen fick jag gå upp ur sängen och gå till skolan. Okej, äntligen kanske var att överdriva, för även om det är tråkigt i längden att ligga hemma så var det riktigt tufft att gå till skolan imorse. Jag har ingen lust alls med att vara där, känner mig bara trött på allt och alla för tillfället. Men, snart är det helg dock. Det gillas! Jag överlevde iallafall skoldagen. Imorse tog jag mig till eber för ind.valet, alltid lika trevligt att träffa Linnéa, att lektionen var slapp var inte helle helt fel. Bild var andra lektionen, då råkade jag, johanna och ogge hänga i cafeterian typ, nästan hela lektionen. Mys. Sen hade jag världens mest oseriösa teckenspråkslektion som spårade ur totalt. Jag har en del härliga filmer på mobilen kan jag lova, haha. Nu ska jag göra något vettigt, typ sova. Fredag imorgon!


the rest is still unwritten

Uttråkad tjej! Jag har precis plockat ur diskmaskinen, frivilligt. Då är man riktigt uttråkad. Dock har jag inte bara  legat i sängen idag faktiskt. Jag tog en sväng med bettan till hemköp för att handla en tidning, så jag hade något att göra en stund. Sen lagade jag mat. Efter det var jag totalt slut, så nu har jag legat i sängen framför thehills och vilat upp mig. Funderar på att gå ut och sätta mig i solen ett tag igen. Sen blir det att ta en välbehövlig dusch och sakta återgå till Hanna igen, för imorgon blir det nog att åka iväg till skolan.

wish i could fly, high in the blue

Febern bestämde sig för att komma på besök, så himla trevligt då, verkligen. Jag är SÅ positiv just nu, mhm.


give me strenght to raise again

Det här suger. Jag vill må bra.

somebody could be that someone

Nu ska jag placera mig framför tvn, för nu börjar min och mammis tvkväll. PUSS


hottie hottie hottie

Jag har blivit lite små förälskad, när jag har kollat på thehills.
Det är någonting med den här killen som får mig att tycka att han är galet galet jäkla snygg.
 


 




so give me wings to fly

Det blev ingen skola idag. Jag har inte sovit någonting i natt typ, så jag är helt död. Förkyldningen ger sig inte, och varför inte slänga på lite galen mensvärk på det också. Det är ju rätt mysigt, eller inte. Usch, jag vill vara frisk! Jag funderar på att gå ut och sätta mig i solen lite, passa på när man kan.


jag har hört att när man är sjuk så blir man bjuden på extremt god efterrätt






this is not what i want

Jag undrar hur många gånger man kan nysa på rad? Jag har tappat räkningen.. Fyfasen va förkyld jag här, helt galet. Jag har spenderat hela morgonen med näsdukar, rinnande ögon, hostattacker och nysningar. Himla mysigt. Planerna för dagen är att bara ta det lugnt, dricka te, äta halstabletter och knarka nässpray. Jag ska orka gå till skolan imorgon har jag tänkt. Jag bara måste dit. Jag har ingen större lust att ligga hemma hela veckan, för det är så mycket jag ser fram emot. Men jag kämpar!

from this moment


Jag har haft världens mysigaste kväll hos världens bästa Johanna.
Hon är bra, alldeles jättebra faktiskt.


For all those times you stood by me, for all the truth that you made me see,
For all the joy you brought to my life, for all the wrong that you made right, 
You're the one who held me up, never let me fall.
You're the one who saw me through through it all. 
I'll be forever thankful baby.




Tack för att du finns babe!



you got me crazy

Jag har fastnat. I min säng, framför the hills. Therese kom förbi med tre boxar igår, och jag är totalt fast. Jag ska dock försöka slita mig härifrån och göra mig i ordning. För idag ska jag träffa Johannalarsson, det lär bli riktigt jäkla trevligt. Vi har inte setts på en heeel vecka, nästan rekord, typ. Jaja. Igår träffade jag en annan trevlig tjeja, nämligen Elin. Vi gick några varv på stan, sen blev det en fika med Timmy, Adam och Malin. Sen tog vi något varv på ingelsta också innan vi slutligen fastnade i en soffa framför tv:n. Nu ska jag inviga min nya plattång. Den andra gick sönder, så jag fick en ny på garantin. Så den ska invigas nu. Adjö

I just got to take a minute to breathe

Brände mig precis på örat med plattången, känns bra. Känns lite som min tur dag idag? mhm. Jag och mina halstabletter, som för tillfället är mina bästa vänner, ska snart kila till bussen. In till stan och möta Elin, sedan blir det också en fika med Timmyboi rycktades det om. Låter helt toppen i mina öron.

never been here before

Jag har varit vaken i ungefär en timme. Jag har lyckats bränna sönder en kastrull och nu luktar hela huset bränt. Det är ju lite små mysigt, eller inte. Men något positivt är att jag har fixat en sommarjobbsintervju! På torsdag gäller det. Nu blir det frukost och lite OC på det, sen får jag se vart dagen tar mig.

this one was the real one

Jag vet inte vem jag ska bli sur på, min mor eller Elin. Någon av dem är den skyldige till att ha smittat mig! Jag är förkyld, hostar och känner mig överhettad. Men det är ju rätt mysigt, eller inte. Jag tänkte att jag ska spendera kvällen i soffan och försöka kurera mig lite. Imorgon får jag besök av söttessan på förmiddagen antagligen, hon ska lämna av en thehills box till mig, det gillar jag. Sen ska jag nog spendera dagen tillsammans med Elin och Timmy, om inget annat kommer i mellan. Det blir så bra så.

don't blame it on me

Jag har spenderat dagen på stan tillsammans med Isabella, Lovisa och Therese.
Vi har ätit, typ hela dagen. Nu är jag mätt och glad.


I wish I had the words to explain

Jag har haft en kanondag i linköping tillsammans med Lovisa.
Och imorgon ska jag ha en fin dag tillsammans med I, T och L.
Det blir bra.

baby we can make it alright

Jag kunde inte somna igår, det gick bara inte. Jag hatar när man vet att man måste somna för att man ska upp tidigt, men sen inte kan somna. Jag var till och med vaken när min bror kom hem ifrån jobbet, så han kom in till mig och prata lite. Någon gång efter det somnade jag tydligen iallafall. Så komma upp förut var inte det lättaste. Men nu är jag iallfall vaken och har suttit och skrattat åt Almas kommentarer på facebook, söt kvinna det där. Om en kvart ska jag möta Lovisa, så åker vi till Linköping. Jag tror att det kommer bli en kanon dag. Nu ska jag borsta tänderna, tänkte att ni ville veta det.


hero of war

Jag har haft en fin dag med Edija. En vända på stan, lite bussåkning, en tripp på media markt och sen en fika hemma hos henne hade dagen att bjuda på. Att solen tittade fram efter ett tag gjorde mig bara ännu gladare. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig nu faktiskt, jag ska upp skapligt imorgon. Jag och Lovisa ska ta en tur till Linköping, för en mysig dag. Det ser jag fram emot. Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.

I should have done right

jag förstår fortfarande inte varför man blir tröttare när man sover länge. Det är ett mysterium. Igår var en mysig kväll. Efter att ha åkt buss i något som kändes som en evighet så kom jag tillslut fram till åby. Där mötte Jojaan upp mig så gick vi till hallen och trängdes med en jäkla massa annat folk och kollade på innebandymatch. Sen tog vi en sväng förbi konsum och handlade lite chirre och dirre, sen blev det film och massa prat hemma hos Jojaan. Himla mys. Dock så jäkla tråkigt att jag var tvungen och ta bussen hem, och den gick alldeles för tidigt. Jag vill ha körkort! Idag ska jag in till stan och träffa Edija. Blir en sväng på stan och sen hörde jag ryckten om en fika hemma hos henne, mys. Vi ska även ta en sväng förbi körskolan jag har tänkt skriva in mig på. Blir bra. Nu ska jag göra mig i ordning så jag inte missar bussen! Jag brukar vara rätt bra på det annars..


you have to take chances to win

Måndag, och resten av familjen har sin sista lediga dag. Det känns nästan lite tråkigt, det har varit mysigt att ha alla hemma och kunna umgås, som vi aldrig hinner annars. Igår var jag hemma hela dagen och bara var. Skönt, men galet va uttråkad man blir efter ett tag. Idag har jag pluggat faktiskt, jag har gjort klart lite sånt som ska vara klart precis efter lovet. Skönt att ha det gjort, gillar min nya inställning där! Nu har jag tänkt att jag ska göra mig i ordning, byta från myskläderna till lite andra kläder. För kvällen ska jag spendera i Åby faktiskt. Jag ska träffa Jojaan och ha en riktigt jäkla mysig kväll. Det ska bli riktigt kul faktiskt, jag har aldrig varit hemma hos henne. Mysmys. Men nu ska jag leta igenom garderoben efter något att ha på mig. Faktiskt, för en gångs skull, så menar jag garderoben när jag säger det. Inte i fotöljen eller på golvet, utan i garderoben. Hanna Kindh har städat! Duktig flicka.


half of my heart takes time

Jag blir totalt förvirrad av alla dessa lediga dagar, imorse vaknade jag och var helt säker på att jag hade försovit mig och var tvungen att skynda mig till bussen. Men sen insåg jag att det var söndag. Gårdagen var mysig, att umgås med Julia och Elin är alltid roande. Vi grillade, åt god mat, skrattade, spelade spel och hade bara allmänt mysigt. Idag är det söndag, som sagt, och jag ska iväg med pappa och övningsköra lite nu är det tänkt. Förövrigt kan jag bara säga, "vad var det jag sa?". Jag hade rätt & du hade fel. Och jag kan inte annat än skratta åt det!


so much I truly want to say

Nu har Elin landat i min säng bredvid mig, kvinnan har en riktigt sexigt röst faktiskt, haha. Vi ska mysa hela dagen, själva och med våra familjer. Sen senare så kommer våra kära moratjej, Julia! Vi ska grilla också sen! Så jävla sommar. Det lär bli en supermysig lördag.

jag vill inte att du ska vara min, men jag vill inte att du ska vara någon annans heller

Det är svårt. mhm.

the angel from my nightmare

Jag drömde världens konstigaste dröm i natt. Jag lovar. Motorcyklar, äventyr, buss i uppförsbacke, sjuka kärleksförklaringar, en gammal vän, en ny vän. Oftast brukar jag kunne koppla mina drömmar till någonting som hänt, men det här? Det var bara sjukt. Natten till igår drömde jag också, den drömmen var också sjukt konstig och jag vet att jag var fortfarande sur och ledsen när jag vaknade. Tror till och med att jag vaknade av att jag grät. Naej, usch.

don't stop me now

Lördagmorgon, solen lyser. Hur underbart är det inte? Jag har precis ätit frukost, och nu tänkte jag att jag skulle fixa i ordning mig lite. Jag ska försöka övertala pappa om att vi hinner övningsköra innan Elin och hennes familj kommer hit. Jag har ju tänkt att jag ska skriva in mig på körskola i slutet av nästa vecka, men fick lite beslutsångest igår. Sara berättade att det startar en teorikurs nu på tisdag, och när nästa startar har jag ingen aning om. Frågan är om man ska rigna och kolla om man får plats på den teorikursen eller om jag ska vänta till nästa månad? Hm, får klura lite på det där. Nu ska jag undersöka min garderob! Eller snarare mitt golv kanske..

lovely night with lovely people

Riktigt klockren kväll faktiskt! Även om kvällen slutade tidigt för oss sjuttonåringar då de stora flickorna drog ut till krogen. Men snart kommer vi med! Iallafall så har jag haft en toppenkväll tillsammans med underbart folk! Nu ska jag sova.














the party don't start untill I walk in

Tycker inte att långfredagen står för sitt namn riktigt, den är inte så lång som jag hade velat att den skulle vara idag. Jag stressar runt som en, jag vet inte vad. Musiken är på, kläderna ligger huller och buller på hela golvet. Jag håller på och fixar mig, om lite mindre än en timme ska jag vara inne i stan. Johanna Roxström ska firas, kvinnan fyller 18 år imorgon. Så ikväll är det party som gäller! Iallafall fram till tolvslaget, sen får jag och johannalarsson dra hem medans de andra drar ut på krogen. Jag vill också fylla 18! Men jag är taggad, ikväll ska bli jäkligt kul!


a friend who knows you

johanna larsson ' säger (23:40):
hannaaa
jag har en kuggfråga till dig!
- hannalinnéa, säger (23:40):
det kan inte va bra!
johanna larsson ' säger (23:40):
vaaad har lodjuret på öronen?..
- hannalinnéa, säger (23:40):
TOFFSAR :D
johanna larsson ' säger (23:41):
JA :D :D
ett poäng till kindha!
kuggfråga nr 2 :
vad gör johanna om hon ser bamse i skogen?.. vad gör de tilllsammans?..
- hannalinnéa, säger (23:42):
du säger: HANNA, titta bamse, JA. *vinkar med handen åt fel håll* och äter blåbär


Något allvarligt fel är det på kvinnan.
Interna skämt, men måste säga att hon lyckades, ännu en gång.
Nu har jag ett leende på läpparna.


the light you give is not in you

Mitt humör är ungefär lika dåligt som filmen jag nyss såg tillsammans med min bror och hans kompisar, alltså uruselt för tillfället. Men som tur är så sitter två fina vänner inne på msn och försöker underhålla mig, johanna med sin dåliga humor och jonas med sina skämt och Z:an. Jag ska titta på ett thehills avsnitt och sen ska jag nog sova. Imorgon vill jag vakna runt elva, dra upp rullgardinen och upptäcka en klarblå himmel och en stor sol som lyser. Det skulle förgylla min dag.

hero of war

Påsklovets första kväll lär nog bli en hemmakväll i soffan. Kanske framför en film med bror och hans kompisar, eller framför tv:n med min kära mor. Sådant som märks som vi brukar säga. För övrigt så kommer en fin vän på besök till söderköping i helgen, Julia på just nu påväg hit ifrån mora. Så henne är ett måste att hinna med och träffa i helgen! Det är allt för längesen nu.


do it all at once

Påsklov, gratis godis, en bildlektion, ett sms, ett stort leénde på läpparna, en teckenspråkslektion, flumma tjejer, massa skratt, fika, massa skratt, stan med moa & krattan, träffa en jacob, ett nytt linne, en bussresa hem, en bror i en soffa, en dator, fast i en soffa.

En konstig sammanfattning av min dag, typ.


jag ville mötas någonstans nere på djupet

Sovmorgon, underbart! Jag börjar inte förrän halv tio, om man ska på påsksamlingen vill säga, annars börjar lektionen vid tio. Men bussen går i vilket fall som helst tjugo i nio. Men jag fick iallafall sovmorgon till kvart över sju. Starkt! Lovisa brukar alltid undra hur jag pallar att "pendla" till skolan. Det här är det enda negativa, att sovmorgorna inte är speciellt mycket att skryta med, haha. Iallafall, sista skoldagen att genomlida innan lovet börjar! Bild och teckenspråk är enda lektionerna på schemat, så det lär nog bli en slapp dag. Efter skolan måste jag träffa Jacob och sen ska jag hem och sooooooova. Typ, njae.


RSS 2.0