you and me, remind me

Just nu är jag så otroligt sur och arg. Åh! Måndag förövrigt, what to say? Gillar inte måndagar. Men det var rätt okej ändå. Tillbaka till skolan, mer lov vore mer rättvist tycker jag! Men bara sex-sju veckor kvar till nästa, något sånt tror jag? Ikväll är jag nostalgisk och fylld med saknad. This is how you remind me. Världens bästa mamma har bakat semlor, så ikväll ska jag mysa med min fina familj. Sen ska jag sova, tidigt. Och hoppas att dagen imorgon är bättre!


ärlighet är det viktigaste vi har

Jag har spenderat dagen och kvällen med min fina vän Johanna Larsson. Hon är bra! Nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill, inte helt fel. Kanske dags och sova snart, börjar bli dags att vända tillbaka dygnet eftersom skolan börjar på måndag.. oh va jag längtar. godnatt!

om du bara tror hur kan du då vara säker

Städa hela huset igår och 'överraskade' sedan mammi&pappi med mat när de kom hem, vi är allt fina barn jag & min bror. Det var en fin kväll där med familjen. Älskar min familj. Världsbäst. Senare träffade jag A, dock var jag trött så kvällen blev inte allt för sen. Sällan jag är trött, men ändå. Nu är jag vaken och extremt hungrig. Så frukost är på g och sen ska jag ringa till Therese. Fina Therese. Under dagen ska jag träffa Johanna, så får se när kvinnan hör av sig. Men först, frulleee.  

allting kan gå itu

Spenderade eftermiddagen hos Therese igår, vi bakade en sockerkaka av ett hemligstämplat recept. Therese brors recension av det hela var "det smakar som icke färdiglagad havregrynsgröt med för mycket socker". Men vi tyckte den var god, och det var väl lite huvudsaken faktiskt. Sen myste vi med en mysgalen hund och bara va. Gillar såna dagar! Jag hann knappt komma hem innan jag blev iväglockad in till Edija, så där spenderade jag kvällen. Prat och tvtittande med hennes syster och hennes pojkvän. Avslutade kvällen med lite deep talk och det är då man inser hur glad man är över vad man har, glad över vilka som är ens vänner och glad över att vara där man är idag. Fint!  Nu ska jag ta mig en dusch, sen hade jag tydligen lovat att städa hela huset.. hm. Men först, en promenad med Lovisa! 


   

and baby, you make me stronger every day

Utgången igår var galen och hade allt det där som hör till. Fin kväll! Jag har sagt det förut, och säger det igen, Therese är världens bästa. Jag ska ta mig upp till henne nu och umgås lite. Himla fint!

hold your head up high and this pain will die

Dagen har jag spenderat på stan med Jacob, den killen är allt bra han. Himla bra! Förövrigt så är det onsdag, lill-lördag, och ikväll blir det hugo! Inte helt fel, jag har precis målat naglarna och väntar på att Therese ska komma hit. Sen kör vi!

har du en famn för mig

Sitter i soffan och taggar inför träning! Therese och jag ska iväg och köra ett pass. Är dock fortfarande proppmätt, helt sjuuukt. Man blir det när man umgås med Edija har jag insett, men det är så det ska va! En runda på stan och sen hem till henne för lite OC-tittande. En mystisdag också, gillar såna dagar. Himla mysigt! Nu ska jag byta om och så kör vi!

and I miss you like crazy these days, just having you there

Om man aldrig har motivation till att plugga annars så är det helt okej att ha det halv två en natt på ett lov. Jag fick en oväntad släng av motivation nyss, så nu har jag skrivit loggbok, skrivit klart en engelska grej och nästan skrivit klart arbetesmiljö&säkerhets arbetet. Duktig tjej skulle jag vilja säga! Även om det är lite udda att plugga nu.. Första dagen på lovet är slut och jag har spenderat dagen tillsammans med Jojaan. En liten runda på stan och lite mys. Himla trevligt! Dock avslutades kvällen rätt tidigt då jag var tvungen att åka hem med bilen, hämtade då upp Therese på vägen hem och har spenderat resten av kvällen med henne. Lite mat och lite film. En mysmåndag helt enkelt! Imorgon är det en Edijatisdag, inte lika mysigt.... (hehe, du vet att jag egentligen skojar Edija.) Nu ska jag sova hade jag tänkt. Motivationen tog slut och tröttheten tog över, likabra kanske!


it's now you all should say 'i told you so'

Vara vaken sent på kvällarna är ungefär som att dricka alkohol. Man ska sluta när man har som roligast och när man mår som bäst, annars går det bara utför. Men det är ju lätt att vara efterklok. Borde ha gått och lagt mig för en timme sen, men nejnej det gjorde jag ju inte. Och nu sitter jag här. Jag ska ändå försöka sova, och tänka på alla mina fina vänner som verkligen är världens bästa. Och så ska jag tänka på att den 24 juli ska jag och jacob sova under stjärnorna, för det har vi bestämt. Och du kan slänga dig i väggen!

tusen gånger starkare

Crazycrazycrazycrazy skulle jag vilja kalla kvällen/natten igår. Vi lyckas alltid med allting, jag och Therese. En himla rolig kväll var det, behövde en sådan. Efter en natt med göteborgare, blåmärken, förföljare och massa massa skratt så landade vi fnissande hemmas hos mig. Åhå, en riktigt bra kväll/natt. Nu ska jag alldeles strax möta upp Isabella, en myskväll är på g. Det var länge sen vi träffades, så lite catch up lär det bli. Men först behöver jag städa mitt rum..


har en rätt söt vän som förgyller mitt liv med skratt.


I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år, för ljus att nå, så djupa sår

Det gick fint att jobba igår, det var inte sådär jättemycket att göra så kvällen blev inte så sen. Skönt det, för fasen va trött jag var. Nu har jag precis vaknat och ska börja göra mig i ordning. Dagen ska spenderas med Edija, en sväng på stan och lite mys. Blir awesome! Ikväll ska jag träffa Therese, och jag tror att kvällen för oss mot Puls dansgolv. Inte helt fel det heller! Lär nog bli en bra kväll tror jag. Så bra så bra!

and you can tell everybody that this is your song

Åh efterlängtade fredag! Nu är det lov, och jag ska njuta som bara den. Efter skolan idag så hämtade Jonas mig, så tog vi oss till sörpa. Så har spenderat eftermiddagen med honom här. Nu åkte han precis hem och jag ska gå och sova ett tag. Powernap som det kallas! Blev nämligen inringd på jobb, så ikväll ska jag jobba. Awesome. Medan andra taggar krogen, taggar jag jobb. Men jag får väl tänka att jag är den som är rikast när kvällen är över, haha.


say hallo to goodbye

En torsdag som känns som fredag, och igår var det en onsdag som kändes som en torsdag. Trött är jag också! Ett lov vore ju inte fel, tur för mig att det är lov nästa vecka. Då ska jag sova, sova och umgås med människor som får mig att må bra! Just nu sitter jag hemma hos en sådan, sitter hemma hos Larsha. Popcorn och catch up som gäller. Så rätt! Sen ska jag hem och plugga lite granna. Ikväll kanske det blir att träna, om Julia lyckas övertala mig.. om inte sängen lockar mer!


kärleken är inte blind, den är efterbliven

   

du förtjänar en nominering för rollen du spelade


my heart belongs to you

Igår var det måndag, och inte vilken måndag som helst, utan en alla hjärtans dag. Jag spenderade alla hjärtans dag med några utav de människorna som har den största delen utav mitt hjärta. Nämligen mina flickvänner, några utav jordens underbaraste människor. Edija, Johanna, Jojaan, Becca och Therese var här och myste. Glad att jag har dem! Fina tjejor. Idag är det tisdag, och det har varit en helt okej dag. Nu måste jag plugga.. inte okej.

and how long gone are you?

Söndagkväll och idag gillar jag det inte.. Men det är väl bara bita ihop och tänka att det är bara den här veckan kvar och sen är det lov! Det ska bli så sjukt härligt! Idag har jag pluggat lite granna, städat, fixat lite och så har jag varit iväg och tränat. Duktiga Hanna skulle jag vilja säga. Imorgon är det alla hjärtans dag, rätt överskattad dag om jag får säga så. Varför bara visa just den dagen att man verkligen tycker om någon? Varför inte göra det alla dagar? Jag kommer iallafall inte sitta hemma själv, utan kommer spendera dagen med några utav jordens finaste människor! Det ser jag fram emot, veckan kommer få en bra start! Nu säger min bror att jag ska gå och lägga mig.. och det är väl dags. Så godnatt!

I'm so thankful for you, and I'll be forever

Min bror ligger bredvid mig i sängen och vill att jag ska skriva att han är bäst. Och han är faktiskt rätt bra, idag har han gjort våfflor till mig. Gullig kille! Lördagkvällen blev en myskväll även den. Skönt med en lugn helg! Jag mötte upp Therese förut, så tog vi en promenad med hunden. Resten av kvällen har vi spenderat i soffan, med en film och massa skratt. Skämten var på hög nivå kan jag säga.. Ohja! Jag älskar att jag är omringad av världens finaste vänner, speciellt dom där dagarna man verkligen behöver dom som mest. Idag var en sån dag, och då fick jag träffa världens finaste Therese som alltid får mig på bra humör. Som alltid får mig att skratta. Hon har förmågan att få allt att kännas lite lättare, oavsett vad. Hon är så himla bra helt enkelt. Obeskrivlig skulle jag vilja påstå. Finns inte ord för hur glad och tacksam jag är över att ha lärt känna denna tjej!!


we're on our way to freedom

Sinnesjukt trött idag. Somnade i soffan förut, lite fint sådär. Fredag är det iallfall och det är väl tur det, för nu är det bara två lektioner kvar att överleva sen är det heeeelg. Just nu sitter jag i bibban tillsammans med min vackra vän Edija, jag har ingenting att göra utan är mest mentalt stöd åt Edija. Eller jag ska börja va det iallfall. Jag ska pussa henne på pannan och tvinga henne att jobba. Here we go!

baby you are a firework

En lång välbehövlig sovmorgon, fint som fan. Jag ska alldeles strax gå ut till bilen och åka in mot stan. Ska hämta upp Johanna sen möta resten av projektgruppen på skolan. Om vi är effektiva så blir vi nog klara idag med det mesta, så sköööönt. Efter projektmötet så ska jag träffa Edija, och vi ska plugga. Ohooo vilka duktiga tjejer! Fast om jag känner oss rätt så blir det nog annat än plugg också.. gör inte mig någonting!

talking to the moon

Igår var jag lite snickare kan man säga, eller skruvare kanske är ett bättre namn på det. Jag hängde iallafall hos Therese och skruva möbler hela kvällen tillsammans med henne och en pussgalen hund. Det var himla trevligt faktiskt, gjorde min måndagskväll lite bättre! Trött som ett djur var jag när jag kom hem, och var även trött när jag vaknade upp imorse. Stackars Edija som fick stå ut med mitt sällskap hela dagen, fast vet ju att hon gillart egentligen. Vi var extremt effektiva på mattelektionen, och för en gångs skull kan jag skriva den meningen utan att vara det minsta ironisk. Det ni! Sen har vi mest varit extremt djupa hela dagen, pratat och pratat och pratat. Pluggat lite också, det gick ju som det gick, men vi blev ju klara tillslut iallafall. Just nu sitter jag och kollar runt på olika resor till grekland. Smider planer till framtiden. Hihi. Njuter av att jag inte börjar förrän halv 12 imorgon. Inte helt fel. Projektdag är det som gäller, en heldag med projektgruppen!

charmiga bilder från helgen:

 

 


and you don't know, you don't know anything about me

Fredagen bjöd på middag med Johanna, hon bjöd mig som en försenad julklapp. Himla fint! Sen spenderade vi kvällen i sörpa och lite på språng. Igår träffade jag Therese på dagen och sen var det utgång som gällde på kvällen! Nu ska jag snart gå och möta Therese, köpa pizza, sen ska vi titta på the hills och prata om gårdagens bravader. Himla fint, låter som en perfekt bakisdag i mina öron!

forever and a day

Åh va jag behöver helg. Imorgon är det helg. Himla fint! Den här veckan har bestått av plugg typ, matteprov, svenskatal och teckenspråksredovisning. Allt är avklarat och gick bättre än väntat. Så nu är det rätt lugnt framöver hoppas jag! Spenderade en del av eftermiddagen med min projektgrupp, rätt härliga tjejer det där! Allt blir lite roligare tack vare dem! Resten av eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med en fin vän! Nu ska jag titta på oth tills jag somnar, så rätt!

   

  
Jag vet vem jag är när jag är hos dig.


nu blir jag säker kär i dig, pinsamt jävla kär i dig

Tisdag redan och jag har börjat fundera på om dagarna har fått vingar, för dom flyger iväg. he he he, är så himla rolig idag. Lider med mina vänner i skolan som har fått stå ut med mina skämt hela dagen. Men jag har faktiskt varit galet trött, och det är sån jag blir då, då är inte humorn på högsta nivån kan jag säga. Jag kunde inte somna i natt, låg vaken till halv tre typ. Så ringde klockan vid halv sex imorse, så sådär jätteglad var jag ju inte då kan jag säga. Dagen började med ett matteprov som förhoppningsvis inte gick käpprätt åt helvete som jag trodde att det skulle göra. Men det återstår att se! Nu ska jag träna på mitt tal till svenskan, sen ska jag bara chilla järnet. Jag håller på och bli sjuk igen och det är fan inte okej ska jag be att få tala om. Usch. Så godis och en kväll i soffan är nog precis vad jag behöver. Sen sova tidigt! Underbart!

Föresten, igår blev jag kär. I Emelies bebis, fina lilla Nicole. Det var nog det sötaste jag sett på länge!


RSS 2.0