Never thought you be the one to act like shit

Dagen jag väntat på så länge har nu kommit.. Förkyldningsjäveln som jag gått och dragit på i typ en månad har bestämt sig för att bryta ut. Kul! Mår piss, pest och pina för det mesta, och har en huvudvärk som vägrar ge med sig. Jag vill verkligen inte behöva ringa och sjukanmäla mig imorgon, men så länge det inte sker ett mirakel under natten så lär jag få ringa ändå.. Jäkla skit. But that's life! Igårkväll skrattade jag och therese mest hela kvällen åt hur folk beter sig, vi var ute. Men stället vi va på va ingen höjdare tyvärr. Så blev en tidig kväll, men kanske va lika bra! Idag har jag inte gjort mycket alls, mest spenderat hela dagen i sängen framför oth. Blivit irriterad, ledsen och jävligt besviken över hur folk beter sig, tänker och handlar. Så svårt att förstå. Slutar aldrig förvånas verkligen. But that's life too, antar jag. Nu ska jag sova, och hoppas på ett mirakel. Godnatt


Sometimes I just love being me, even if it's without you

Idag är det verkligen höst, har inte gjort annat än och frusit hela dagen! Usch, fy och blä! Bestämde mig för en ledig dag idag, behövde det! På gång att bli sjuk, så behövde ta det lite lugnt och så behövde jag plugga! Imorgon har vi första provet i kursen, gah. Hur ska det gå? Träffade min favvoalex idag, hemma hos henne på landet, supermysigt! Vi satt och plugga ihop i några timmar! Såå skönt att ha lite pluggsällskap och nån man verkligen klickar med! Så nu tror jag att jag är redo för provet! (Om man nu någonsin blir redo..) Något annat som jag verkligen inte är redo för är tandläkarbesöket imorgon, blä. Men Alexandra har lovat att vi ska äta bullar efteråt i skolan, så jag får väl överleva! Förövrigt längtar jag till helgen, då ska jag leva loppan med Therese! Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen, godnatt!


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Jag har precis vaknat, i en hotellsäng, på ett fint hotell i Göteborg. Vi kom hit rätt skapligt igår, så vi gick en sväng på stan. Sen hem till hotellet och göra oss i ordning lite, för att sen gå ut och käka på en mysig spansk restaurang! Det har regnat konstant sen vi kom hit, det är inte så jättekul att gå runt då. Annars verkar Göteborg va en supermysig stad, med lite finare väder! Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra innan det är dags för hemresa, beror på vädret lite! Nu är det dags att gå ner och njuta av hotellfrukosten!!


I wanna scream untill the words comes out

Jag ligger i sängen och ska snart dra mig upp. Efter att ha kört öppning både tisdag och onsdag trodde jag att jag skulle sova lääääänge idag, ta en rejäl sovmorgon bara för att jag fick. Men icke, vaknade kvart över åtta.. Fast jag har ju lite att styra med idag så kanske var lika bra. Måste packa, ringa några samtal och plugga, innan det är dags att gå till skolan. Efter skolan ska jag direkt in till stan och träffa Lasse! Sen hem och packa det sista, för imorgon åker jag till Göööööteborg! Fint!


Jag vet vem jag är när jag är i din famn

Ibland är jag för snäll kan jag känna, lite såhär i efterhand. Hade tänkt mig att vara ledig imorgon och ägna hela dagen åt plugg och skola. Men så ringde dom om jobb förut och då har jag ju så svårt att säga nej. Så har offrat mig att köra en öppningstur imorgon och sen gå direkt till skolan! När jag ser väckarklockan stå inställd på "4.45" får jag lite småångest, men pengar pengar pengar! Jag har spenderat kvällen med min fina mamma, en kvällsprommenad och sen lite fruktsallad framför tvn. Myskväll! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova! Farväl sovmorgon, hello money!


It's now or never, I ain't gonna be here for ever

Min lediga helg flög visst förbi och bjöd på spontana roliga äventyr. Enough said! Natten bjöd på alldeles för lite sömn, så var jag trött innan är jag om möjligt ännu tröttare nu! Men kan hända att det var värt det, det lär vi märka! Inget jobb inplanerat i veckan, det värsta med mitt liv som timvikarie! Gillar inte att inte veta, kontrollfreaket i mig gillar det inte. Meeeeeen, det får la gå! Nu ska jag ta och sova, som ett djur, va jag ska sova!! Godnatt


Thank god it's friday

Idag är det fredag, och snart börjar min första lediga helg sen, ja jag vet inte när! SÅ skönt! Jag ska snart ge mig ut på en prommis med Therese, och sen iväg för några timmars jobb. Sen börjar min helg, va jag ska njuta!


Sep. 09, 2012

Ligger i sängen och samlar kraft för att orka gå upp och jobba, går sådär skulle jag vilja säga.. Förkyldning på ingång, känns lagom kul. Idag ska jag iallafall jobba min sista dag på glitter för den här sommarn, idag stänger vi för säsongen. Känns alltid lite vemodigt tycker jag.. Får hoppas på en favorit i repris nästa sommar, om jag inte kommit på vad jag vill göra med mitt liv! Det ska bli skönt att ha lediga helger framöver iallafall, det tar på en att jobba 7dagar i veckan plus gå i skolan.. En fin helg har jag haft också!! (som vanligt). I fredagskväll träffade jag Sofie, Elin, Isabella och Johanna. Vi var ute och käkade på restaurang, sen spenderade vi resten av kvällen på världens. Så himla rolig kväll, fina tjejer det där! Igår var det jobb som gällde, lite övertid på grund av allt folk. Gjorde mig inte så mycket! Efter det träffade jag therese för lite filmkväll, myspys! Men nu är det dags att gå upp, upp upp och iväg barreee!!


vad ska du göra med tiden?

Vilken jäkla dag jag haft!! Jag har stressat som ett djur hela dagen känns det som! Vaknade av ett sms om jobb och kom på att det inte fanns någon matlåda, och att jag inte skulle hinna laga mat efter skolan och innan jag skulle till jobbet. Så var bara upp och hoppa för att börja laga mat! Stressad som en, ja jag vet inte vad. Blir ju på så bra humör när jag är sådär stressad. Stressade iallafall iväg till skolan, och tur var väl det. För där fanns ju goa Alexandra som fick mig på bra humör! Sen hem, kasta i sig mat och iväg på jobb! Härlig dag, inte.. Var sååå trött och världens huvudvärk när jag kom hem. Hela dagen har gått i 110km/h.. Men nu är den slut, och det är jag glad för! Imorgon är det jobb igen som gäller, en lång dag! Men på torsdag ska jag vara ledig, förutom skolan då förståss! Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, så himla skönt!


Tomorrow is à brand new day

Kvällen igår var magisk! Det är magiskt att se en artist spela och sjunga live och stå bland fjorton tusen människor och alla sjunger med till samma låt. Fin kväll var det, och tackar Therese för en fin födelsedagspresent! Nu är helgen slut och en ny vecka väntar.. Jag sitter i soffan, frusen och påväg att bli sjuk. Känns lagom kul nu när jag har en och en halv veckas jobb planerat! Lagom tajmat och sådär ja. Perfekt! En dag i taget så blir nog det här bra med!


RSS 2.0