It takes a fool

En helg till är kommen, näst sista jobbhelgen, sen kan jag verkligen kalla det helg. Veckan har bestått utav jobb, skola, jobb, jobb, skola ungefär. Sen även "avskedsfika" hos Edija, då hon nu har flyttat. En kväll på trädgårn med glitterbrudarna, betyder att sommaren officiellt är slut. Men jag lever ändå! Dagarna rullar på utan att man knappt hinner tänka. Kvällen har jag spenderat med Lasse, vi var ute och käka, sen bestämde vi oss för att spontant gå på bio. Hamnade på den sämsta filmen jag någonsin sett, herregud så dålig den var! Men vi fick ju skratta ändå, mest åt hur patetiskt allt var! Nu ligger jag i sängen och taggar lite inför morgondagens jobb. Efter jobbet åker ska jag ovh världens bästa Therese få se världens bästa Wimmerbäck. Fin kväll!


Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen

Jag har haft en fin helg. Men nu ligger jag nerbäddad i sängen med den där jäkla söndagsångesten på besök. Vad fan gör den här?! Gillart inte. Allt är upp och ner, bak och fram, ut och in. Jag har fötterna ner och huvudet upp. Så egentligen är det nog bara jag som är upp och ner, bak och fram och ut och in. Ända fram tills den här veckan har jg varit 100% säker på vad jag vill med mitt liv, men ändrade mig i tisdags. På något konstigt sätt. Vet inte vart det kom ifrån. Så nu står jag här igen, och har inte en jävla aning. Imorgon börjar jag skolan, och ska läsa en kurs jag måste ha för att få behörighet till ett program jag inte vill läsa längre. Jag är lite rörig. Men livet har sina goda stunder ändå.

You can never be to sure

Vilken fin dag jag haft idag faktiskt! Imorse gav jag mig ut på en löprunda och invigde mina nya skor, nu finns det inga ursäkter! Jag kände mig seg och lite nere, blir ju det av detta äckliga väder. Inte kul!! Jag vill ha sommar året om! Men sen åkte jag in till stan och mötte upp två fina brudar! Johanna och Sofie! Vi tog en liten fika på en sådär fyra timmar, vi har smidigt planer kan jag lova! Åh va det här kommer bli bra, längtar som satan!! Iih så kul att ha något att se fram emot nu när hösten är på gång! Förövrigt har jag gått från attvara supersäker på vilken utbildning jag skulle söka nästa år till att vara confused as hell! Men det är väl det fina med livet, att man aldrig kan vara riktigt säker?! Men även på det planet smids det nya planer minsann! Vi får se vart jag hamnar! Nu ska jag avsluta min fina dag och sova, imorgon är sista lediga dagen! Sen kör livet igång på riktigt! Men det blir nog bra det med! För jag gillar livet!

Jag drar åt det hållet som får mig att må bra

"Man ska lyssna på sitt hjärta och sin hjärna", så sant så. Åh, hösten närmar sig i rasande fart. Jag vet inte riktigt om jag är redo för det. Jag är nog inte det. Men det är väl bara ta ett djupt andetag och låta sig ryckas med, det blir väl bra på något sätt! En känsla av ovisshet. Usch fy och blä. Man får väl va glad att man har huvudet upp och fötterna ner som farmor skulle ha sagt. Jag har iallafall några lediga dagar framför mig då jag ska ta tag i saker och ting. Och njuta lite. Allt blir bra!

Every step that I take

Den här kvällen har jag spenderat med fina vänner inne i stan och skrattat mer än vad jag gjort på länge! Ikväll är en sån där kväll där man inte kan va annat än glad. Godnatt

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Jag har tagit mig igenom en lång dag på jobbet med alldeles för få timmars sömn i kroppen. Men det var det värt! Var och hämtade storebror på Arlanda sent igårkväll, därav tröttheten idag, men nu är han hemma hos oss i drygt två månader. Ska njuta som ett djur och ta vara på varje minut. Dagen på jobbet gick segt, inte mycket folk alls och man märker att sommaren börjar lida mot sitt slut. Jag har jobbat sista passet med Hanna idag, tråkigt tycker jag! Nu ligger jag nerkrupen i min säng och kan sova lugnt, för mamma har precis dödat den vidriga spindeln som satt på mitt fönster! Godnatt!

Jag behöver någon som behöver mig

Idag bestämde jag mig för att ta tag i livet igen, så därför började jag min dag med ett hårt pass på gymmet! Nu jävlar! Sen har jag bara tagit det lugnt resten av dagen. Igårkväll träffade jag Johanna, vi hängde på världens och manesa och njöt av goda drinkar och diskuterade livet! Så himla mysig kväll! Nu ligger jag i sängen och är så himla trött! Men imorgon är jag ledig, kan man säga, jobbar två timmar på eftermiddagen! Men ändå, sen är jag ledig tisdag också, och då ska jag hämta hem min kära bror! Förövrigt blir allt bättre med tiden, jämt. Isabella och jag har planer för hösten, och det bara pirrar i magen när jag tänker på det. Det måste gå vägen! Hihi.

A night built of thoughts

Jag läste den här (#mce_temp_url#) krönikan av Michaela Forni förut och kände bara att "fan så jävla rätt". Många utav hennes krönikor och texter träffar rätt, flera gånger om. Sen tänkte jag att "everything happens for à reason" och att "du har blivit given det liv du lever för att du är stark nog att leva det". Så det är inte hela världen. Besvikelse går också över tillslut, och alla är inte de man tror att dom är. Men vad ska man göra åt saken? Man måste våga satsa för att vinna. Nu talar jag i gåtor, men det här har jag kommit fram till idag. När jag pratade i telefon och gav någon annan råd. Då insåg jag att jag borde lyssna på mina egna råd. Jag är bättre än vad jag tror. Och jag har ju världens bästa vänner och familj, vad mer kan man begära av livet? Godnatt!



How can you say things like you mean it, and then you don't?

Jag ligger ihopkrupen i sängen och fryser som ett djur. Och det värsta är att alarmet har ringt tre gånger, jag måste gå upp, men det är ännu kallare utanför täcket.. Jag vill inte!! Idag är näst sista dagen på min mördarvecka, fan så gött! Igår sa jag Hejdå till två av mina fina vänner. Den ena flyger till USA idag, så himla stolt är jag!! Och den andra jäkeln åker tillbaka till jönköping idag. Men jag överlever nog ändå skulle jag tro! Nej, fan, nu MÅSTE jag gå upp.. Blogga är nog ingen godkänd orsak till att komma försent till jobbet..

Det jag står för, det står jag för

It's my life and it's now or never, I ain't gonna live for ever. Nanana! Låten har fastnat på huvudet, går inte sluta sjunga! Men det går bra ändå. Första jobbdagen på mördarveckan är avklarad. Gött!! Only 5 left to survive! Efter jobbet träffade jag min lassejävel, vi hade inte setts på nästan två veckor. Kaos! Tiden går för fort. Snart är hösten här, gillar inte. Folk bara flyttar på hösten, inte okej. Men ett år kvar, sen är jag förhoppningsvis också påväg här ifrån. Nu ska jag sova, känner mig glad ikväll. Det är ju bra, somna glad och vakna glad hoppas vi på! Puss och godnatt

Det är mörkt och kallt här hos mig, men du har nått som gör det ljust igen

En ledig helg, så välbehövligt!! En lugn helg som spenderas med fina människor. Igår träffade jag Edija, fantastiska vän. Vi var och käkade på pappa grappa och bara myste. När hon skulle mot jobbet åkte jag hem och fick besök av en annan fin människa! Myspys! Nu har jag precis blivit ensam, ska äta lite frukost framför tvn och sen ska jag träffa saknade therese!! En fin helg som behövs för att tagga inför nästa vecka, mördarveckan!

När allting rinner över

Jag önskar mig en ledig dag, fint väder och inga måsten.

Det kommer alltid tyngre dar

Vilken jäävla skitdag, faktiskt. Usch, fy och blä! Men jag är glad för att jag har världens bästa chef som muntrade upp mig på jobbet. Och för att jag har så fina vänner som bryr sig. Och för att jag har världens goaste föräldrar. Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen är bättre!!

RSS 2.0