I've been waiting for a long time

För första gången på länge har söndagsångeten tagit sig fram ur sin gömma och kommit på besök. Det var riktigt längesen, men nu är den här igen. Helgen har varit riktigt fin, och de kommande två veckorna lär bli lika fina. Jag har så mycket fint att se fram emot. Så jag ska skjuta söndagsångeten åt sidan så gott det går och försöka sova!


en midsommarnattsdröm

Vilken fantastiskt fin kväll jag har haft med fantastiskt fina vänner. Åh va jag har skrattat! Mysigaste och finaste midsommarn på länge! Tack! Nu säger jag godnatt och taggar inför en jobbhelg!


det här är brustna hjärtans tröst

Åh. Jag önskar att jag vann en miljon. Eller två. Eller tre. Då skulle jag flytta långt bort härifrån. Jävligt långt bort. Ikväll är det min enda önskan. Jag är så trött på det här. Allt det här. Brustna löften. Tomma ord. Ingenting som betyder någonting. Så otroligt trött.
Jag skulle vilja ta med mig min fina familj och mina närmaste fina vänner och åka långt härifrån. Jag behöver nytt. Jag behöver känna att det finns något bättre än det här.


Things are changing around here, and I'm not sure that you exist in the history that's still unwritten

 

 

Just nu ligger jag i sängen och håller tummarna för att John blund kommer på besök så fort jag lägger ifrån mig mobilen. Tycker han har varit allt för frånvarande de senaste två nätterna.. Att sova tre-fyra timmar per natt är inte riktigt min grej, jag fungerar inte som människa då! Vet inte hur mycket fel jag gjorde på jobbet idag, bara för att jag var som en zombie! Hoppas iallafall på bättre sömn i natt. Imorgon är det stängning som gäller, sen tar jag helg, en jobbfri helg till och med! Den invigs imorgon med påhitt tillsammans med isabella och fortsätter på lördag med fina vänner. Ser ut att bli en fin helg, och på lördag kommer min bättre hälft hem från jönköping och stannar hos mig hela sommarn. Kunde inte vars gladare för det ska ni veta!


If somebody's going to break it, then that somebody better be you

Min lediga dag har varit kanonfin! Sov tills jag vaknade, även om det inte vart så sent som jag räknat med. Är väl vuxenlivet som slagit till.. Kan inte sova längre än halv tio! Menmen, så småningom hämtade jag upp isabella för lunch och en runda på stan. Vi tog oss även en sväng till gymmet. En fin dag, med en fin vän och mycket skratt! Nu ska jag sova och tagga om för en lång jobbdag imorgon, cash is king baby!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/418331/images/2012/pic_205350570.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/418331/images/2012/pic_205350570.jpg" class="image">


Because you need to be real to feel real

Imorgon är min första lediga dag på två veckor, åh va jag ska njuuuuuuta!! Helgen har varit fin som alltid, fylld med jobb för det mesta. Men har även hunnit med att fira mamma i efterskott och fira att bror är hemma, så i fredags var hela tjocka släkten här på besök! Igår hann jag med ett biobesök tillsammans med jacob! Annars har jag jobbat för det mesta, men det gör mig ingenting. För jag älskar mitt jobb, har skrattat mig igenom mina timmar med L. Lär bli en fin sommar! Nu ska jag bara slappa i sängen framför tvn, sen ta en välförtjänt sovmorgon!


RSS 2.0