Något gammalt, något nytt

Livet är ju rätt lustigt ändå. Komiskt. Men jävligt härligt. Reder ut och diskuterar med en människa man hatat i flera år, får svar och alla bitar faller på plats samtidigt som man då kan avsluta det gamla kapitlet helt. Skrattar åt att man sitter där, diskuterar just det här, med just den personen. Vem hade kunnat tro det? Ändrar bild på personer. Inser att magkänslan, den har fan alltid alltid rätt. Blir någon blandning av besviken/lättad/förbannad på en och samma gång, samtidigt som det egentligen bara gör att allt släpper. Allt gammalt har från och med i kväll lagts bakom mig. Och du ska ha tack.


In love with life

Jag mår så himla bra, så himla himla bra! Jag har verkligen haft världens bästa helg! I fredags fyllde jag år och blev väckt med frukost på sängen, hade en superfin dag och på kvällen kom mina fina tjejer hit och såg till att jag hade världens bästa födelsedag! Vi drog en utgång som innehöll allt en utgång ska innehålla och jag har skrattat ihjäl mig åt alla filmer i efterhand. Lördagen blev en bakisdag, och sen kom släkten hit och firade mig, fin kväll! Idag har jag njutit av det fina vädret, legat på altanen hela dagen, för att sedan flytta mig till therese pool. Perfekt helg faktiskt! Imorgon är min sista lediga dag innan två veckors jobb drar igång, ska njuta som fasen imorgon, sen börjar nedräkningen till nästa semester och greklandsresan!


The little things is the things that counts in the ens

Hemma igen efter några sjukt härliga dagar i Oslo! Jag och johanna tog tåget upp i lördags och gjorde oss hemmastadda hos Sofie. Det har varit så himla skönt att bara komma iväg, bott på hotell, fått hotellfrukost varje morgon, hängt på akers brygga och bara haft det braaaa! Har njutit som satan! Vi kom hem igårkväll och så bestämde jag och johanna att vi skulle ut, så det blev häng på Hugo innan jag fick åka hem och somna i min efterlängtade säng! Himla fina dagar, verkligen. Nu ligger jag nedkrupen i sängen, är en aning uppspelt men somnar när som helst. Om 5 minuter är det min födelsedag! Inte riktigt lika spännande som när man var liten, men lite speciell känsla är det ändå! Så nu ska jag sova så att det snabbare blir fredag, min födelsedag och firande med mina bästa tjejor! 


RSS 2.0