soon this week is over, and I will smile like crazy

Satt precis och gjorde ett övningsprov inför högskoleprovet, börjar undra vad jag har gett mig in på.... Men får väl försöka se det som en rolig grej, typ. Usch! Det snöar ute, vad hände med våren undrar jag ännu en gång? Jag har skrivit klart mitt svenska tal, nästan. Snart är det helg. Idag överlevde jag projektredovisningen och vi är typ klara med allt vi ska göra inom projektet, fint! Den här dagen har varit lång. Osammanhängande blogginlägg. Imorgon är det fredag. Nu ska jag duscha, sen sova. Trött tjej. Men det får man vara ibland.. Tjarråherrå.

that smile was like a sign, a sign that said "it's okey"

Åh va jag fryser, ge mig en utlandsresa och ta mig lång härifrån, till den riktiga värmen! Solen gör mig glad, så idag har jag varit glad i stort sett hela dagen. En slapp dag i skolan, lite information om balen, lite teckenspråk och lite engelska. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Ska väl spendera kvällen med att plugga, börjar bli lite som en tradition.. Men först ska jag ut på en springtur! Behöver rensa huvudet och bli lite pigg! Here we go.

and I should've kissed you

En tisdag som började med sovmorgon, åh va jag älskar sovmorgonar! Heter det så? sovmorgonar, sovmoronar? Haha, jaja, skit samma. Två lektioner, en Edija som pendlade mellan sur/trött till överenergisk tjej som skrattade åt allt och mest hoppade omkring hela tiden. Inte mig emot, gjorde mig på riktigt bra humör! Avslutade skoldagen med bugg på gym&friskvården, lite lagom roligt. Resten av eftermiddagen har jag hängt i min soffa och försökt få ihop ett tal. Snart dags för svenska B nationella muntliga, gillar't inte. Alla andra nationella kommer snart också, men efter det är det slut. Åh va jag ska njuta när jag står där på trappan i min fina vita klänning och vita mössa.

I have done all I can, now it's up to you

Måndag, ny vecka, ny dag, nya möjligheter. Eller? Skoldagen gick rätt så snabbt och idag har jag varit riktigt effektiv. Jag har pluggat, kollat upp saker inför framtiden, ringt en vän som fyller år och kastat iväg bollen till någon annan. Just nu sitter jag och kollar på Världens bästa hotell. Så galet härliga människor, sådär skulle jag vilja jobba. Omringad utav sådana fantastiska människor som uppskattar varje stund av livet och tar till vara på de små stunderna som en annan inte uppskattar. Imorgon har jag inte någon matte B, ingen kan va gladare än jag för det. Sovmorgon, yes! 

it's the little things that make life worth living

Min mobil ringde när jag stod i duschen, när jag kom ut så hade jag ett röstmeddelande. En utav världens finaste vänner hade lämnat ett utav världens finaste röstmeddelanden. Jag är glad att jag har världens finaste vänner. Jag är inget fan av söndagar, inget fan utav de kommande två veckorna heller.. Men när de är över kommer jag vara glad och stolt. Och med världens finaste vänner så kommer det gå bra! Godnatt.  


and we don't know where the future takes us, but it's gonna be okey

Helgen är här, jag har överlevt veckan även om det inte var den bästa, but here I am. Idag har jag, Edija och hennes bror varit på äventyr. Vi tog en roadtrip till Jönköping för att kolla in högskolan där nere. Jag är kär, helt galet fin stad, och helt galet vacker utsikt från campus. Åhå! Edija och jag ska flytta dig, endast för utsiktens skull. Allt verkar jättebra där nere, fräscht och skolan verkar bra! Vi får se hur det blir med den saken.. Det har varit en för jäkla bra dag iallafall! Att få skratta, prata, umgås och bara va med en underbar människa hela dagen är nästan oslagbart. Först åkte vi till högskolan, imponerad över hur bra det gick och hitta dit och allting, duktiga är vi! Efter det så gick vi lite på stan, bara myste omkring, drack smoothie och skrattade. Nu är jag hemma, och ska spendera kvällen med lite oth och min bror. Inte helt fel. Skönt med en lugn helg, och ser ut att bli några såna framöver. Nu - oth!
















and the future comes to fast

Framtiden, utbildningar, kurser, högskola, YH-utbildning, KY-utbildning, högskoleprov - in my ass.
Varför kan man inte pausa tiden när man behöver det som mest? Varför kan man inte pausa tiden när man känner att den inte räcker till?


smile like you mean it, enjoy the little things more

Jag har överlevt ännu en måndag! En kort skoldag som började med sovmorgon, inte helt fel. Efter skolan umgicks jag en kort stund med en utav världens finaste vänner, även kallad Edija. Sen åkte jag hem och nördade one tree hill. Var även ute och sprang en sväng, älskar känslan efteråt! Just nu sitter jag bänkad i soffan och kollar på Världens bästa hotell på 3:an, kan vara ett utav de härligaste programmen jag sett! Åh, vilken glädje människorna sprider!

there's no time to spare, come and show me you care

Helgen börjar lida mot sitt slut och den har varit jävligt fin måste jag säga. Igår skulle Jessica firas, kvällen började med förfest, bra musik, grädde, skratt, fina bilder, fina människor och avslutades på puls dansgolv med dessa fina människor. Himla bra! Idag har jag varit hurtig skulle jag vilja påstå. Det är bra med kompisar som har hund som måste rastas, Therese fick med mig ut på en långpromenad och nu ikväll har jag varit iväg och tränat med mor. Himla duktigt! Nu ska jag duscha, sen nörda oth som vanligt och äta pruttlimpa (som vi kallar det i vår familj, världens godaste bröd för övrigt). Yes, imorgon har jag sovmorgon. Känns som jag har det jämt, men inte fan klagar jag. Gillar ju att sova! Måste leta reda på min mobil också, har råkat lägga den på ett jävla bra gömställe tydligen.. awesome. Sen ska jag fortsätta dryga på Larsha, mest för att jag vet att hon älskar mig ändå. Tjarråherrå.


who am I to say I told you so

Fredag, sovmorgon, en lektion, sluta tidigt. Jag älskar fredagar! Efter skolan var jag och Edija riktigt duktiga och åkte iväg för att göra intervjuer, till ett arbete som ska vara klart om en månad. Jäklar va duktiga vi var, slog på stort liksom! Sen åkte vi tillbaka till skolan, hämtade upp Elvisa, Stina och Almira. Spenderade två timmar på fräcka fröken med de härliga tjejerna! När vi väl gick därifrån blev jag och Edija sugna på tacos, så vi åkte och handla för att sen bege oss hem till henne och laga mat. Perfekt, spontan, lugn och mysig fredag! Nu är jag hemma, är sjukt jäkla trött. Det blir nog lite one tree hill och slappa i sängen resten av kvällen. Imorgon däremot blir det andra grejer, då ska Jessi firas! Awesome baby.


tror det här är den första bilden som togs på mig & Edija,
tre år baby! Jag är galet glad att jag har dig, min klippa!


can't you see all of the lights

Veckan är snart slut, och satan va snabbt det har gått tycker jag. Jag var precis ute och sprang en stund, galet skönt! Rensa alla tankar på så sätt samt slå av sig all irritation. Inte helt fel! Slutade tidigt idag, hela veckan har varit galet soft. Studiedag, projektdag, sovmorgon, sluta tidigt och den fortsätter så även imorgon. När jag kom hem satt jag och kollade runt på olika utbildningar, det börjar bli dags att söka.. Vi får helt enkelt se vart jag hamnar någonstans. Nu börjar min bror göra allting för att irritera mig bara för att få mig att gå pch duscha, så vi kan börja vår myskväll med oth och våfflor. Så jag får väl göra det!

dom andra



Vi är tillbaks på noll, men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll, vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting, vi skulle kommit längre
Men räckte inte till.
Vi blev som dom andra


forgiveness sounds good, and I believe we could

Projektdag, vilket innebar sovmorgon innan det bar av in till skolan för att möta projektgruppen. Vi var väldigt effektiva, vi har nästan blivit duktiga på sistone! Efter skolan åkte jag och Edija ner på stan och letade efter present till Jessi som ska firas i helgen. Där gick vi mest omkring och skrattade, tänk va glad man kan bli av lite kaffe! Edija är bra hon. Nu sitter jag i soffan och pluggar. Eller försöker iallafall. Jag har engelskaprov imorgon och förstår inte vad det är jag ska kunna. Så kom jag på att jag har teckenspråksredovisning också, hoppsan. Det löser sig! Jag och mor ska alldeles strax åka iväg och möta faster för att disskutera balklänning och studentklänning. Tur för mig att jag har en faster som är duktig på att sy! PUSS

efter regn kommer solsken

Någonstans på vägen hit så tappade jag bort motivationen, motivationen till skolarbete och allt som har med framtiden att göra. Vill bara leva här och nu, ta varje dag som den kommer och göra vad jag vill. Utan att känna av alla krav från omgivningen och mig själv, utan att känna att man måste hinna med massa saker inom en viss tid. Men jag antar att allt det där hör till verkligheten, och man bara måste lära sig att leva med det, även om man inte vill.

life is life, do the best you can and It's gonna be alright

Jag mår precis som jag förtjänar efter en galen kväll/natt med Therese. Vi körde på en utgång trots allt, med en kort förfest tillsammans med bror & hans kompisar. Inte helt fel! Hade ju tänkt att det här skulle vara en pluggsöndag, som alltid annars. Men blev inte så, istället har jag legat i sängen hela dagen och kollat på film. Och jag tänker fortsätta på den stilen faktiskt, lite one tree hill och lite chirre med dirre. Fint! Måste få ha såna dagar också. Imorgon är det studiedag så får väl studera då istället.


I want to wake up with you

Jag har vaknat på fel sida idag tror jag, det är inte okej. Tur för mig att jag ska träffa Therese sen som alltid får mig på bra humör. Men innan dess ska jag plugga lite. Igår var det en mysfredag, slutade tidigt och det gör jag varje fredag fram till studenten. Underbart! Älskar mitt schema faktiskt! Efter skolan drog jag och Larsha till gymmet och biffade lite, himla fint. Sen stressa hem och fixa mig lite, sen bar det iväg till krokek på 18års firande. Min kusin fyllde 18 i torsdags, så nu är vi lika gamla igen, haha. Men det vart en lugn kväll med släkten. Fint! Någonting annat som är fint är att jag har långhelg. Är ledig på måndag, sen tisdag är det projektdag. Awesome baby!

you see it feels bad but it's gonna get better

Onsdag och en så kallad må bra-dag i skolan. Bowling, föreläsning med paolo roberto och massage har min dag bestått utav, inte helt fel! Efter skolan så åkte jag hem till världen bästa farmor och farfar en stund. Vi pratade om att vinna pengar och att vara miljonär, då säger farfar "jadu Hanna, jag blev miljonär en gång i tiden, det var november 1958, den dagen jag träffade din farmor". Hur söt?! Nu har jag precis lagat mat, fixat matlådor, plockat ut och in i diskmaskinen. Duktig tjej! Nu ska jag kolla på one three hill och bara va. Har blivit allt för lite sånt på sistone, allt för lite egentid och allt för lite att bara va. Det behövs det med ibland!

living on the hope of tomorrow


Ja det är släckt överallt just nu, men jag tror att våren kommer snart.


I miss you, but I don't know how, and you don't understand

Efter en jäkligt fin helg så ligger jag just nu och halvsover i min säng, ska snart ta tag i mitt liv och plugga inför en redovisning. Måndag förövrigt, behöver jag säga mer? Den här dagen har varit sämst. Nu ska jag ringa ett samtal och be om ursäkt för att jag blir en bitch när jag är trött..

du ska se att allting ordnar sig



Fin kväll med diggar-therese som önskar att hon backar på saker som hon skulle tycka är kul. Åh, tack för att du förgyllde min torsdagskväll min fantastiska vän! Finns ingen som du.


ingen som du, ingen som jag, ingen som vi


everything I do, I do it for you

"Hörreni, det är tur att er intelligens lyser igenom ert beteende just nu, för jag ser att ni är smarta egentligen." Så sa vår lärarstudent till mig, Edija och Denis idag på svenska lektionen. Vi var ytterst seriösa och satt absolut inte och skratta åt allting annat, nejnej. Nästan lite snällt av henne att hon såg igenom vårt beteende, haha. Hela dagen har varit upp och ner, herregud vad jobbig jag blir när jag är sådär trött. Dagen avslutades med projektarbete, och satan va duktiga vi är. Förberedelserna för redovisningen är klar, nu ska bara rapporten skrivas och vi har typ två och en halv månad på oss. Inte helt fel! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen ska jag träffa Therese. Vi ska in till stan till munken och leva lite. Himla fint!

 

 


they way you hold me, is the way I wan't to be hold

Jag är hungrig, åh så hungrig! Försov mig lite, eller orkade inte gå upp när klockan ringde rättare sagt.. Gick upp ur sängen en halvtimme innan bussen gick, yes! Nu sitter jag i bibban på skolan och väntar på att Edija ska lyckas vara teknisk och lyckas skriva ut sitt arbete så vi kan gå och ha frukostdejt i caféterian. Igår var en himla bra dag, träffade Albin på stan och fick även sällskap utav Edija. Vi fördrev några timmar på expresso house. Mysigt! Nu är hon klar! Frukost!!!

and this is what I need

Världens mest värdelösa skoldag skulle jag vilja påstå. Hade mattelektion en timme imorse och sen håltimme fram till gym&friskvården började vid ett. Fint där! Tur att Edija räddade min dag med sina extreeeeemt dåliga skämt. När jag kom hem så satte jag mig och sökte massa jobb, duktig tjej! Therese försvann nyss härifrån också, hon kom förbi och käkade lite. Det blev en kort träff men det var det värt! Nu ska jag gå och duscha, sen sova tidigt. (Idag ska jag faktiskt det.. jag lovar)

skänker en tankte till W idag. <3

RSS 2.0